Art 3
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
Art 3
![]()
سلام
من 2 تا اشتراک از شاتل دارم که ماله 2 تا مکان مختلف است . ایا امکان استفاده این اشتراک ها به جای هم وحود دارد؟
یعنی من از اشتراکی که مربوط به شرکت است درون منزل استفاده کنم.
هر 2 اشتراک eco 512-12 است.
با سلام
در صورتي ميتونيد كه مك آدرس رو شركت ذخيره نكرده باشه و اونوقت ميتونيد يوزر و پسوردها رو باهم عوض كنيد
موفق باشيد.
شاتل اصفهان این کار را می کنه؟
از کجا باید بفهمم؟
اگر مک ادرس را ذخیره کرده باشد راهی وجود نداره؟
یه نکتۀ خوف فهمیدم ...
شاتل لعنتی rapidshare رو محدود میکنه ... قبلاً با چیز پی ان راحت این محدودیت رو میشد دور زد ... ولی از وقتی ترافیکش رو نامحدود کرده ، چیز پی ان رو هم محدود کرده ...
الان از rapidgo تست زدم دیدم بدون چیز پی ان با سرعت ماکزیمم داره دانلود می کنه ...
علاوه بر از کار افتادن چیز پی ان و دیگه سایتهای flash راهم شبها باز نمی کنه
کلاً مرگ بر شبانه رایگان که حتی اجازه وبگردی هم نمیده
شاتل=![]()
سلام
2 مهر هم اینترنت 2مگ شاتل شبانه رایگان داشت
فکر نکنم دیگه برش دارن
---------- Post added at 01:25 PM ---------- Previous post was at 01:20 PM ----------
فقط باید دو تا خط رانژه شاتل باشه هیچ مشکلی پیش نماد( حداقل توی اهواز اینجوریه)
من یه روز اکانتم رو دادم به دوستم فرداش از شاتل زنگ زدن و پرسیدن که اکانتتو به کسی دادی؟ و گفتن حتما پسوردتو عوض کن
البته یه چیز جالب : اگه دوتا اکانت سرعتاشون مختلف باشه هر خط با سرعت خودش کانکت میشه و ربطی به یوزر پسورد نداره اکانت عوض کردن فقط به درد استفاده از ترافیک میخوره و نه سرعت بیشتر ( اینا تجربه شخصی من بود)
جدا تو اهواز میشه؟
قبلا بچه ها تو تاپیک اهواز سوال کرده بودن من گفتم نمیشه. آخه از بچه های این تاپیک شنیده بودم که دیگه نمیشه.
تو خودت کی اکانتتو دادی به یکی دیگه؟
بعدش یه سوال دیگه...
تو اکو 2 مگ داری؟ سرعت اکو 2 مگ تو اهواز تو روز و شب چنده؟
لطفا اگه شبهای بعد هم دانلود شبانه رو بر نداشتن اینجا اعلام کن.
شاتل به مناسبت آغاز سال تحصیلی و جشنواره پاییزی طرح 1 گیگ بخر، 3 گیگ ببر گذاشته:
مشترک گرامی،
علاقهمنديم به اطلاع برسانيم، به مناسبت آغاز سال تحصیلی و جشنواره پاییزی شاتل، چنانچه در دوره ی زمانی 3 مهر تا 20 مهر ماه براي خريد ترافيك اضافي اقدام فرماييد، در ازاي خريد 1 پكيج 1 گيگ ترافيك، 2 گيگ ترافيك رايگان به مناسبت اين جشنواره از سوي گروه شركتهاي شاتل براي دورهي فعلي سرويس شما به شما اختصاص خواهد يافت كه ميتوانيد از آن در دورهي حاضر سرويس خود بهره گيريد.
گفتنی ست، این پروموشن شامل شهرهای تهران، مشهد، اهواز، شیراز، تبریز، قم، اصفهان، کرج، کلیه ی شهرهای استان مازندران، رشت، سمنان، کاشان، همدان، قزوین، ارومیه، اراک، اردبیل، مرند و مراغه خواهد بود.
با آروزي موفقيت و شادماني براي شما.
بالاخره یه کار خوب انجام داد این شاتل
ببینم میشه چهار بار یه گیگ بخرم بعد 12گیگ بم بده؟
اگه بشه خیلی خوبه میشینم روزا دانلود میکنم
هم اکنون 108 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 108 مهمان)