تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2467 از 3745 اولاول ... 1467196723672417245724632464246524662467246824692470247124772517256729673467 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,661 به 24,670 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اقا من میخوام از پارس بیام اسیاتک
    یه سوال سرویس شهاب نیم گیگ رو اگر بخرم یک ساله بعد 100 هراز تومن براش حجم بخرم تقریبا میشه 300 هزار تومن با حساب کتابی که من کردم 62 گیگ حجم بهم میده 6 گیگ هم خودش طی 12 ماه میده
    سوال اول سرعت دانلود از ساعت 4-10 شبانه چقدره ؟ سرور داخلی و خارجی
    سوال دوم ایا سرعت توی دانلود شبانه با استفاده زیاد محدود میشه ؟
    سوال سوم قطعی در چه حد هستش ؟
    سوال اخر اگر بخوان دانلود شبانه رو حذف کنن با مایی که قرار داد یکساله دارن ایا شبانه ما هم حذف میشه یا اینکه مثل پارس طبق قرار داد عمل میکنن؟
    تا 16 روز دیگه سرویس 2 مگ پارس انلاین یکساله با سرعت دانلود 1.6 مگ در تایم فری تموم میشه (خداحافظ شبی 23 گیگ دانلود)

2. این کاربر از VAHID1001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز poorya_2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

درود

اقا بالاخره منم از مخابرات اومدم اسیاتک

خیلی نسبت به سال های قبل بهتر شده ، هم از نظر پینگ هم از نظر کیفیت سرویس ها

فقط یه مشکلی دارم من شب ها توی ساعت رایگان سرعت دانلود هم از سرور های داخلی هم از خارجی روی 250 الی 280 هست (سرویس کولاک 10مگابیت دارم)

با این اکانت های افزایش سرعت دانلود هم تست کردم ، فایده نداشت ، راهی نیست ؟

آخر فروم باز navid_fo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

یه سوال سرویس شهاب نیم گیگ رو اگر بخرم یک ساله بعد 100 هراز تومن براش حجم بخرم تقریبا میشه 300 هزار تومن با حساب کتابی که من کردم 62 گیگ حجم بهم میده 6 گیگ هم خودش طی 12 ماه میده
    سوال اخر اگر بخوان دانلود شبانه رو حذف کنن با مایی که قرار داد یکساله دارن ایا شبانه ما هم حذف میشه یا اینکه مثل پارس طبق قرار داد عمل میکنن؟
    تا 16 روز دیگه سرویس 2 مگ پارس انلاین یکساله با سرعت دانلود 1.6 مگ در تایم فری تموم میشه (خداحافظ شبی 23 گیگ دانلود)
    به به
    ما پیچوندیمشون حتی توی قرار داد جدید البته در شاتل

5. این کاربر از navid_fo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

به به
    ما پیچوندیمشون حتی توی قرار داد جدید البته در شاتل
    خوش به حالتون من تا 400 تومن هم حاضرم هزینه کنم که همین سرویسی که دارم رو برام دوباره تمدید کنن ولی پارس این کارو نمیکنه :( پارس خدایی خیلی خوبه خیلی من 2 ساله پشت سر هم ازشون سرویس گرفتم حتی 1 ساعت هم قطعی نداشتم ... حتی 1 ساعت...

7. این کاربر از VAHID1001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ببنید شما که 24 گیگ دانلود میکردید تو روز پس خطتتون 12 مگابیتو راحت میکشه. من طبق تجربم بهتون جواب میدم.
    1- سرعت از سرور داخلی اصلا قابل پیش بینی نیست. شاید براتون 1.2مگابایت در ثانیه سرعت بده و شاید هم 160 و شاید 250 و شایدم 500 ( در تایم شبانه) با توجه به اینکه بهانه ضریب اشتراک 1 به 8 همیشه واسشون هست اصلا قابل پیش بینی نیست و کاملا شانسیه. اما بعید میدونم زیر 250 برای سرور داخلی بده .. سرور خارجی هم کاملا شانسیه.. از رنج 200 تا 500 برای سرور خارجی حساب کنید.(بر حسب شانس)
    2- به نظر من اگه مصرفتون زیاده اصلا حجم به این سنگینی نگیرید (62 گیگ). تجربه نشون داده اون هایی که دانلود زیاد دارن و ترافیک اکانتشون هم زیاده، هر از چند گاهی مورد تفقد اسیاتک قرار میگیرن و از 1 گیگ بگیر تا4 5 و شایدم بیشتر حجم دزدی میکنه. شاید بگی باشه شکایت میکنم..ولی اینقدر طولش میده و اعصابت خورد میشه که دفعه دوم به بعد بیخیال میشی.
    3- قطعی به مرکز مخابراتی شهرتون بستگی دره..من مشکلی از این بابت ندارم و مثل بقیه شرکت هاست.
    4- ببینید اسیاتک خیلی بعید همچین کاری کنه..چون اولا داره پول سرویسش رو میگیره و همه سرویس هاش شبانه رایگان نداره..حالا هم اگه این کارو کرد حق همچین کاری نداره..ولی به هر حال اینجا ایرانه و امکان همه چیز هست..اگه هم یه درصد همچین کاری کرد میشه شکایت کرد ..
    درود

اقا بالاخره منم از مخابرات اومدم اسیاتک

خیلی نسبت به سال های قبل بهتر شده ، هم از نظر پینگ هم از نظر کیفیت سرویس ها

فقط یه مشکلی دارم من شب ها توی ساعت رایگان سرعت دانلود هم از سرور های داخلی هم از خارجی روی 250 الی 280 هست (سرویس کولاک 10مگابیت دارم)

با این اکانت های افزایش سرعت دانلود هم تست کردم ، فایده نداشت ، راهی نیست ؟
    نه اگه سرور داخلی محدود باشه نمیشه کاری کرد. با پشتیبانی اسیاتک تماس بگیرید ..اگه هم حوصله و اعصابشو رو دارید یه شکایت هم بکنید بد نیست
    Last edited by Ooo0PS; 13-10-2015 at 21:44.

9. 2 کاربر از Ooo0PS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ببنید شما که 24 گیگ دانلود میکردید تو روز پس خطتتون 12 مگابیتو راحت میکشه. من طبق تجربم بهتون جواب میدم.
    1- سرعت از سرور داخلی اصلا قابل پیش بینی نیست. شاید براتون 1.2مگابایت در ثانیه سرعت بده و شاید هم 160 و شاید 250 و شایدم 500 ( در تایم شبانه) با توجه به اینکه بهانه ضریب اشتراک 1 به 8 همیشه واسشون هست اصلا قابل پیش بینی نیست و کاملا شانسیه. اما بعید میدونم زیر 250 برای سرور داخلی بده .. سرور خارجی هم کاملا شانسیه.. از رنج 200 تا 500 برای سرور خارجی حساب کنید.(بر حسب شانس)
    2- به نظر من اگه مصرفتون زیاده اصلا حجم به این سنگینی نگیرید (62 گیگ). تجربه نشون داده اون هایی که دانلود زیاد دارن و ترافیک اکانتشون هم زیاده، هر از چند گاهی مورد تفقد اسیاتک قرار میگیرن و از 1 گیگ بگیر تا4 5 و شایدم بیشتر حجم دزدی میکنه. شاید بگی باشه شکایت میکنم..ولی اینقدر طولش میده و اعصابت خورد میشه که دفعه دوم به بعد بیخیال میشی.
    3- قطعی به مرکز مخابراتی شهرتون بستگی دره..من مشکلی از این بابت ندارم و مثل بقیه شرکت هاست.
    4- ببینید اسیاتک خیلی بعید همچین کاری کنه..چون اولا داره پول سرویسش رو میگیره و همه سرویس هاش شبانه رایگان نداره..حالا هم اگه این کارو کرد حق همچین کاری نداره..ولی به هر حال اینجا ایرانه و امکان همه چیز هست..اگه هم یه درصد همچین کاری کرد میشه شکایت کرد ..

نه اگه سرور داخلی محدود باشه نمیشه کاری کرد. با پشتیبانی اسیاتک تماس بگیرید ..اگه هم حوصله و اعصابشو رو دارید یه شکایت هم بکنید بد نیست
    24 -25 گیگ توی روز نیست تایم فری 2-7 صبح هستش
    پس میشه روزی 5 تا 10 گیگ رو روش حساب کرد که توی تایم رایگان دانلود کرد؟
    اسیاتک داشتم از کاربر های لایزر بودم که انتقالمون دادن به اسیاتک ولی تخلیه کردم و رفتم پارس اون روزا هم حجم دزدی میکردن

11. این کاربر از VAHID1001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

24 -25 گیگ توی روز نیست تایم فری 2-7 صبح هستش
    پس میشه روزی 5 تا 10 گیگ رو روش حساب کرد که توی تایم رایگان دانلود کرد؟
    اسیاتک داشتم از کاربر های لایزر بودم که انتقالمون دادن به اسیاتک ولی تخلیه کردم و رفتم پارس اون روزا هم حجم دزدی میکردن
    منظور منم تایم شبانه بود..وگرنه 24 گیگ دانلود تو روز که پول اووت میخواد
    واسه سرویس شهاب روی 5 گیگ که راحت میشه حساب کرد(سرویس 10 مگ)..من با اسپید 500 600 حداقل 10 تا 12 گیگ رو میتونم بگیرم..واسه من اسیاتک تا دلت بخواد حجم دزدیده..ولی انصافا 4 سالی که پارس انلاین بودم یک بارم حجم دزدی نشد.

13. 3 کاربر از Ooo0PS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

مورد داریم یکی از کاربران همینجا که اسمشو نمیبرم شبی 50 گیگ داره با دو خطش از اسیاتک میگیره!
    فقط باید خوش شانس باشی که سرعتت از سرور داخلی در شب محدود نباشه.
    طبق قرارداد حق ندارن تا پایان سرویس شبانه رو ازتون بگیرن! چون شما بابت شبانه پول دادی.

15. 2 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amin_v30's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

دوستان الان شرایط من چطوره؟
    چی کار بکنم تو این مرحله زودتر جواب میگیرم؟

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستان الان شرایط من چطوره؟
    چی کار بکنم تو این مرحله زودتر جواب میگیرم؟

دوست عزیز هیچ کاری از دستت بر نمیاد جز این که شماره اتاق MDF مرکز مخابراتی رو بگیری و با مسئول اونجا صحبت کنی بپرس شماره های فرستاده شده در فلان تاریخ کی رانژه میشه و یا اگر نتونستی به خود آسیاتک زنگ بزن بگو پیگیر باشن آسیاتک هم معمولا اینجور مواقع کاری انجام نمیده میگه مشکل از شلوغی مرکز مخابراتی هستش تنها راه حل پیگیری کردن از خود مرکز مخابراتی هستش و لا غیر

18. این کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •