تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2466 از 4105 اولاول ... 1466196623662416245624622463246424652466246724682469247024762516256629663466 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,651 به 24,660 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

اضافه خدمت های انظباطی معمولا بخشیده نمیشه.
    نفرمایید.اتفاقا انظباطی داخل یگانی هم بخشیده میشه و نیاز به بخشنامه سراسری و عفو رهبری هم نداره.حتی فرمانده گردان هم میتونه در مورد انظباطی یه اقداماتی بکنه و معمولا هم اگه یه فرمانده گردان برای بخشش اضافه خدمت انظباطی یه سرباز به فرمانده پادگان نامه بزنه با درخواستش موافقت میشه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    آقا من وسطای خدمتم که اون زمان قرارگاه خاتم امریه بودم؛ پام شکست توی فوتبال البته فوتبالی که در محل خدمت همراه با مسئولین یگان خدمتی بازی میکردیم. یعنی یه جورایی ورزش سازمانی بود.
    54 روز (با احتساب مدت زمان گچ و فیزیوتراپی) اجبارا خونه نشین شدم پزشکم تایید کرد اما گفت 30 رز تایید میشه اما ما بقی یعنی 24 روز خلا خدمتی میخوری.
    یگان خدمتی اون زمان برام فرم شرح حادثه و شاهد حادثه ... پر کردن و قرار شد که تو کمیسیون 134 برام درست کنن این 24 روز رو ...
    اما من چون هنوز مشکل داشتم مجبور شدم انتقالی بگیرم . از امریه به ارگان سپاه شهرمون. یعنی الآن سرباز سپاه شهرمونم
    چون اومدم اینجا اینا میگن همونجا باید درستش میکردی؛ به اونجا هم میگم میگن تو دیگه سرباز ما نیستی و ما کاری نمیتونیم کنیم !!! الانم اون فرمای شرح حادثه و شاهدین رو پرونده هست
    خلاصه ما موندیم چکار کنیم
    آقا یه راهی بزارین پیش پام... چکار کنم این 24 روز رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///
    اگه این 24 روز حل شه من 10 روز دیگه تمومم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

عاقا همین الان اخبار گفت اضافه خدمت غایبین همش بخشیده شد ! شامل اعزامی 91 ها هم میشه !!!!؟؟

البته من که بعید مبدونم نامه اش سریع ابلاغ بشه !!!
    من الان 22 ماه خدمتم ، بعنی 1 هفته دیگه از مرخضی برگردم پادگان میگن توصیه کن ؟ )
    Last edited by Bensonw3x; 13-10-2014 at 19:16.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوستان اگر بخواهیم اسفند امسال اعزام بشیم کی باید اقدام کنیم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام
    دوستان میشه در دانشجویی که در حین تحصیل معافیت پزشکی را دنبال بکنه یا باید حتما فارق التحصیل بشه؟!

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

6 ماه اضافه سنواتی یعنی اینکه مثلا قبلا دانشجو بودید و بیشتر از مدت مجاز معافیت تحصیلی درستون رو کش دادید. مثلا به دانشجویان کارشناسی پیوسته تا 5 سال معافیت تحصیلی وجود داره اما شما 2 ترم دیگه هم درس خوندید. حتی با وجود اینکه نظام وظیفه بهتون مجوز ادامه تحصیل داده باشه. در نتیجه نظام وظیفه براتون اضافه سنواتی میزنه. البته اگر بالاترین رده فرماندهی یگان خدمتیتون در زمان خدمت ازتون رضایت خدمتی داشته باشه و مشکلی نداشته باشید تا 2/3 اش بخشیده میشه به احتمال قوی. اما حداقل 1/3 اش رو باید وایستید سر خدمتتون.
    اضافه خدمت های انظباطی معمولا بخشیده نمیشه.
    عه ؟ مال منم که دقیقا همینه .یعنی منم 3 سال ناپیوسته رو 5 ساله تموم کردم و 2 سال با مجوز نظام وظیفه بوده .پس بدبخت شدم

1-حداکثر سنوات همون 6 ماه هست یا بیشتر هم میشه ؟

2-اگه کسی به دلیل دیر اقدام کردن 6 ماه غیبت بخوره و 6 ماه هم سنواتی داشته باشه یعنی 21+12 میشه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه marn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Mashad

پيش فرض

سلام بر دوستان
    ایا در دوران اموزشی میشه با خودمون ماشین اصلاح صورت ببریم؟
    ممنون اگه جواب بدین

اگه نباشه جاش خالی می مونه marn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Mashad

پيش فرض اصلاح صورت

سلام بر دوستان
    ایا در دوران اموزشی میشه با خودمون ماشین اصلاح صورت ببریم؟
    ممنون اگه جواب بدین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    آقا من وسطای خدمتم که اون زمان قرارگاه خاتم امریه بودم؛ پام شکست توی فوتبال البته فوتبالی که در محل خدمت همراه با مسئولین یگان خدمتی بازی میکردیم. یعنی یه جورایی ورزش سازمانی بود.
    54 روز (با احتساب مدت زمان گچ و فیزیوتراپی) اجبارا خونه نشین شدم پزشکم تایید کرد اما گفت 30 رز تایید میشه اما ما بقی یعنی 24 روز خلا خدمتی میخوری.
    یگان خدمتی اون زمان برام فرم شرح حادثه و شاهد حادثه ... پر کردن و قرار شد که تو کمیسیون 134 برام درست کنن این 24 روز رو ...
    اما من چون هنوز مشکل داشتم مجبور شدم انتقالی بگیرم . از امریه به ارگان سپاه شهرمون. یعنی الآن سرباز سپاه شهرمونم
    چون اومدم اینجا اینا میگن همونجا باید درستش میکردی؛ به اونجا هم میگم میگن تو دیگه سرباز ما نیستی و ما کاری نمیتونیم کنیم !!! الانم اون فرمای شرح حادثه و شاهدین رو پرونده هست
    خلاصه ما موندیم چکار کنیم
    آقا یه راهی بزارین پیش پام... چکار کنم این 24 روز رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///
    اگه این 24 روز حل شه من 10 روز دیگه تمومم
    دوستان عزیز دستم به دامنتون ... یه راهی جلو پام بزارین

در آغاز فعالیت emperor561's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان عزیز دستم به دامنتون ... یه راهی جلو پام بزارین
    دوست عزیزاول اینکه درمواردبیماری حین خدمت فقط تاسی روزتاییده بقیش اگه اشتباه نکنم اضافه میخوری-ضمنابهتری راه برای مااینکه تماس بگیری بانظام وظیف اونا کامل بهت توضیح میدن چیکارکنی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •