سلام
کلا مدتی هست وقتی بسته شبانه فعال میکنی با اینکه تو فاصله ی 200 متری سایت LTE هستم
سرعت به 1 مگ کاهش پیدا میکنه
جالب اینجاست رایتل 3G سرعتش بیشتره تا 20 مگابیت گاهی میرسه
سلام
کلا مدتی هست وقتی بسته شبانه فعال میکنی با اینکه تو فاصله ی 200 متری سایت LTE هستم
سرعت به 1 مگ کاهش پیدا میکنه
جالب اینجاست رایتل 3G سرعتش بیشتره تا 20 مگابیت گاهی میرسه
بسته 1 گیگ 1 ساعته 2 هزار تومنی
نهایت سرعت باند 3 (1800 )
گوشی زد 3
فایل دانلودی از سرور اندروید هاست بوده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله من خریدم صحتش تایید می شه البته قابلیت خرید مجدد توی ایرانسل من نداره
یک تجربه
دوستانی که از ایرانسل سرویس شبونه میگیرن اگه دانلود دارن کانکشن هارو از 8 به 32 تو IDM تغیر بدند و اینکه کانکشن رو رو High Speed 4g بذارن
سرعت من از 3 مگابایت به 11 مگ ساعت 4 شب رسید! خلاصه تموم کمال بسته رو ترکوندم دمشم گرم!
طرف ما که این خبرا نیست.من 4 فایل با 32 کانکشن گذاشتم سرعتم همونقدری بود که با یک فایل با 2 کانکشن میگذاشتم.سرعت من ماکزیمم به 4.5 مگ بر ثانیه میرسه.البته اکثرا 1.5 مگ بر ثانیه هست.یعنی تو بسته 3 ساعته شبی بین 20-30 گیگ میتونم دانلود کنم.یک تجربه
دوستانی که از ایرانسل سرویس شبونه میگیرن اگه دانلود دارن کانکشن هارو از 8 به 32 تو IDM تغیر بدند و اینکه کانکشن رو رو High Speed 4g بذارن
سرعت من از 3 مگابایت به 11 مگ ساعت 4 شب رسید! خلاصه تموم کمال بسته رو ترکوندم دمشم گرم!
چون تعداد افراد استفاده کننده روز به روز بیشتر میشه سرعت هم کمتر میشه
آقا من امشب راس 03:44 شروع باستفاده از بسته شبانه نامحدود سه ساعته کردم،
ساعت 06:09 sms داد که بسته تون تموم شده (درحالیکه کمتر از بیست گیگ دانلود کرده بودم!)
وقتی هم وارد پروفایلم شدم دیدم از حجم بسته 3 ماهه - 6 گیگ هم مصرف کرده و هیچ بسته فعالی ندارم!
با پشتیبانی تماس بگیرم رسیدگی میکنن اصلا؟!
الان که اینترنت نیاز دارم بازم بسته بگیرم یا صبر کنم بسته خودمو برگردونن؟!![]()
مثل مشکل من !
اون پست بالایی من رو ببینید ! من بسته 1 گیگ خریده بودم ! در حالیکه 900 مگابایت نشده اینترنت قطع شد !
دقیقا همون مقدار رو نرم افزار کنتور انداز اینترنت گوشیم هم نشون میده !
نزدیک 130 مگابایت از بستم مونده بود که اینترنت به کل قطع شد و تو ایرانسل من هم بسته رو نشون نداد![]()
بقیشم اپلود بوده
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
من ساعتی دارم 6 تا 12 ظهر و سه ماهه جالبه صبح از سه ماهه استفاده میکنه و باید یکبار مودم خاموش روشن کرد تا درست بشه یعنی مودمی که خاموشه روشن کنی بجا بسته ساعتی از بسته 3 ماهه استفاده میکنه!
Sent from my iPhone using Tapatalk
خواهشا قبل از پست دادن اول خوب ببینید بعد :
851.2 مگابایت دانلود
14.2 مگابایت آپلود
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)