مودمم هر دقیقه داره لینک میپرونه کیفیت خط افتضاح برای بقیه دوستان هم همینجوره؟؟؟
مودمم هر دقیقه داره لینک میپرونه کیفیت خط افتضاح برای بقیه دوستان هم همینجوره؟؟؟
خط من روی 26 مگ قفل کرده تکون نمیخوره
اما شبا ایپی میپره
الان بعد از چند بار که پشت سر هم لینکم پرید کیفیت خطم که تا 8مگ میکشید شد 15مگ!!
ولی هنوز آپلود به حالت اول بر نگشته هر وقت آپلود به حالت اول برگشت اونوقت مشکل حل شده من خطم تا 1مگ آپلودو راحت میکشه ولی الان شده 600 بعضی وقتا هم میاد رو 150 که فاجعست
![]()
Last edited by farshad0123; 31-05-2015 at 15:41.
میگم این تستایی که میزاری جهش سرعت هستن یا اکانتینگ برات از کار میفته؟
نه واقعین فکر کنم اختلالی باشه چون هر وقت اینجور پشت سر هم لینک میپره سرعت اینجور میشه
این مخابرات که خوب dslam بازی و گروه گروه کردن بلده
بایو بیاد افرادی که نامحدود میخوان رو بندازه روی یک گروه
افرادی هم که محدود دارن یک گروه اینجوری دیگه نور علی نور میشه.
بعد روی نامحدود خودش دو گروه میشه یکی نامحدود واسه دانلود یکی نامحدود واسه گیم
مثلا بنویسه اگر سرویس گیم میخوان درخواست بدن
اون گروه محدود هم که پینگ نور علی نور میشه. فکر کنم میاد روی 20 میلی ثانیه
ببخشید از دوستان عذر خواهی میکنم. من برای یه لحظه حواسم نبود کجا هستم و توی چه زمانی زندگی میکنم
احتمالا داشتم رویا میدیدم آخه تازه از خواب بعد از ظهر بیدار شدم
چون این اوامری که بالا گفتم توی همچین استانی و در همچین زمانی اتفاق نخواهد افتاد
یعنی دانلودر ها توی یه گروه؟این جور که به هر نفر 10کیلوبایت هم فکر نکنم برسه![]()
اره. بهشون بگن همینه که هست کشش نداره. ناراحتن برن سرویس محدود بگیرن. اصلا اینترنت که واسه دانلود 24 ساعته نیست. همه جای دنیا هم همینه. ما ایرانیا مشکل داریم
اینترنت که به یه کار خاص محدود نمیشه خیلیا هستن هم میخوان دانلود کنن هم وبگردی و هم ویدیو آنلاین اینجور که نمیشه هر دقیقه یه نفر از این گروه بره به اون گروه تا کارش راه بیفته
خب مشکل اینه اون هم خدا رو میخوان هم خرما رو. طرف میخواد 24 ساعته بندازه رو دانلود اونوقت هر موقع خودش خواست وبگردی کنه همه چی خوب باشه. خوب هر موقع یه فایلی رو واقعا لازم داشت دانلود کنه
نه اینکه میخواد کلکسیون فیلم های فول اچ دی 1 ترابایتیشو کامل کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)