تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2465 از 2606 اولاول ... 14651965236524152455246124622463246424652466246724682469247525152565 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,641 به 24,650 از 26051

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه navidrezazadeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2020

پيش فرض

دوستان پنل یا همون داشبورد مخابرات برای اندروید هست که با گوشی بشه پنل رو چک کرد هرچند که نمیشه بش گفت پنل یا همون داشبرد.....من گشتم چیزی تو سایت خود مخابرات نیود توجه کنید فایل apkمنظورمه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ممنون
    ترینبیت رو قبلا تو این تاپیک خوندم که از لیست نیم بها حذف شده ولی الان دیدم دوباره اضافه شده
    یه سرچ زدم uplod.ir هم هست
    بازم اگر هست دوستان معرفی کنن یه کالکشن از اپلودسنترهای نیم بها داشته باشیم
    آیا ریموت کردن یک فایل آپلود حساب میشه؟ یعنی مثلا لینک یک فایل یک گیگی از یک سرور خارجی رو به این آپلود سنتر انتقال بدی یک گیگ آپلود باهات حساب میشه؟

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Apr 2020

پيش فرض

دوستان کسی برنامه پنل کاربری برای گوشی اندروید مخابرات نمیشناسه ؟

اخه از دیروز ما هرچی دان کردیم هرچی مصرف کردیم کم نکرده باد به گوششون نرسونه میترسم یک دفعه کم کنه....

نه به تون دوستنی که شکایت داشت تو یک روز 20 گیگ ازش کم کردن نه به ما که هرچی دان میکنمیم انگار نه انگار سرعت دانلودم هم همون 2 مگ هست با idm

پروفشنال jomong666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بعضی وقتا یهو کم میکنه . مثلا وقتی اینترنت را قطع یا مودم را خاموش میکنی . برنامه اندروید فکر کنم نداره .

5. این کاربر از jomong666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان کسی برنامه پنل کاربری برای گوشی اندروید مخابرات نمیشناسه ؟

اخه از دیروز ما هرچی دان کردیم هرچی مصرف کردیم کم نکرده باد به گوششون نرسونه میترسم یک دفعه کم کنه....

نه به تون دوستنی که شکایت داشت تو یک روز 20 گیگ ازش کم کردن نه به ما که هرچی دان میکنمیم انگار نه انگار سرعت دانلودم هم همون 2 مگ هست با idm
    پنل مخابرات تا آخرین کانکشنی که مودم رو خاموش کردی رو نشون میده. یعنی مثلا اگر 12 ساعت گذشته مودمت خاموش نشده باشه هر چه مصرف کردی فعلا نشون داده نمیشه تا زمانی که مودم رو خاموش کنی. پس بهرحال باهات حساب میشه خیالت راحت مخابرات ممکنه زیادی حساب کنه اما کم نه

7. این کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

آیا ریموت کردن یک فایل آپلود حساب میشه؟ یعنی مثلا لینک یک فایل یک گیگی از یک سرور خارجی رو به این آپلود سنتر انتقال بدی یک گیگ آپلود باهات حساب میشه؟

Sent from my HTC 10 using Tapatalk
    نه .

9. این کاربر از Amir1234646 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2019

پيش فرض

دوستان یه سوال ، دیروز نتم تمام شد 8 مگ 90 گیگ در ماه (پیش پرداخت) خریدم الان پشیمون شدم میخوام 175 گیگ 16 مگ رو بگیرم، راهی هست تغییر داد و فقط مابه التفاوت هزینه رو پرداخت کرد ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

دوستان پنل یا همون داشبورد مخابرات برای اندروید هست که با گوشی بشه پنل رو چک کرد هرچند که نمیشه بش گفت پنل یا همون داشبرد.....من گشتم چیزی تو سایت خود مخابرات نیود توجه کنید فایل apkمنظورمه
    برنامه اندروید که نداره، ولی برای اینکه راحت باشید یک بار با مرورگر فایرفاکس گوشی وارد صفحه پنل بشید و از طریق منوی بالای فایرفاکس (سه نقطه): صفحه---> "اضافه کردن میانبر صفحه" میانبرش رو اضافه کنید تا آیکونش مثل بقیه برنامه های اندرویدی ساخته بشه.

12. این کاربر از Amir1234646 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mesdakh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

1

درود
    من اینترنتم روی همین پیش شماره از نهری هست. الان حدود یکسال و چند ماه میشه. چند سال پیش خیلی دنبال ISP گشتم برای adsl اما همشون گفتن این پیشماره فیبر نوری هست و نمیتونن سرویس بدن الان اطلاع ندارم. من سرعتم 16 هست و تو این مدت قطعی نداشتم و در کل میتونم بگم راضی بودم. مودمم الان بریج هست و نمی تونم مشخصات خط رو از مودم بزارم. اسپید تست رو میزارم البته داره از اینترنت استفاده میشه به طور معمول بالای 15 مگابیت هست.

حالت سینگل کانکشن

مولتی کانکشن
    سلام دوستان
    بهترین تنظیمات dsl روی مودم دی لینک dsl2877al
    برای اینترنت مخابرات چیه؟؟
    کدام گزینه بهتره؟
    Adsl2
    یا adsl
    از انکسا M بهتره یا A???
    Last edited by mesdakh; 06-07-2020 at 11:47.

14. این کاربر از mesdakh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2020

پيش فرض

سدوستان ممنون میشم اگر بگن وضعیت خط چطوره و اینکه تا چند مگ میشه نت گرف این اطلاعات دیشب هست نمیدونم چرا ولی بعضی وقت ها مثل همین الان یک دفعه نت قطع میشه میگم اگر سرویس رو کم کنم مثلا الان 8 هست برم رو چهار بهتر میشه////
    Last edited by navidrezazadeh; 06-07-2020 at 12:13.

16. این کاربر از navidrezazadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •