دوستان پنل یا همون داشبورد مخابرات برای اندروید هست که با گوشی بشه پنل رو چک کرد هرچند که نمیشه بش گفت پنل یا همون داشبرد.....من گشتم چیزی تو سایت خود مخابرات نیود توجه کنید فایل apkمنظورمه
دوستان پنل یا همون داشبورد مخابرات برای اندروید هست که با گوشی بشه پنل رو چک کرد هرچند که نمیشه بش گفت پنل یا همون داشبرد.....من گشتم چیزی تو سایت خود مخابرات نیود توجه کنید فایل apkمنظورمه
آیا ریموت کردن یک فایل آپلود حساب میشه؟ یعنی مثلا لینک یک فایل یک گیگی از یک سرور خارجی رو به این آپلود سنتر انتقال بدی یک گیگ آپلود باهات حساب میشه؟
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
دوستان کسی برنامه پنل کاربری برای گوشی اندروید مخابرات نمیشناسه ؟
اخه از دیروز ما هرچی دان کردیم هرچی مصرف کردیم کم نکرده باد به گوششون نرسونه میترسم یک دفعه کم کنه....
نه به تون دوستنی که شکایت داشت تو یک روز 20 گیگ ازش کم کردن نه به ما که هرچی دان میکنمیم انگار نه انگار سرعت دانلودم هم همون 2 مگ هست با idm
بعضی وقتا یهو کم میکنه . مثلا وقتی اینترنت را قطع یا مودم را خاموش میکنی . برنامه اندروید فکر کنم نداره .
پنل مخابرات تا آخرین کانکشنی که مودم رو خاموش کردی رو نشون میده. یعنی مثلا اگر 12 ساعت گذشته مودمت خاموش نشده باشه هر چه مصرف کردی فعلا نشون داده نمیشه تا زمانی که مودم رو خاموش کنی. پس بهرحال باهات حساب میشه خیالت راحت مخابرات ممکنه زیادی حساب کنه اما کم نه
نه .
دوستان یه سوال ، دیروز نتم تمام شد 8 مگ 90 گیگ در ماه (پیش پرداخت) خریدم الان پشیمون شدم میخوام 175 گیگ 16 مگ رو بگیرم، راهی هست تغییر داد و فقط مابه التفاوت هزینه رو پرداخت کرد ؟
برنامه اندروید که نداره، ولی برای اینکه راحت باشید یک بار با مرورگر فایرفاکس گوشی وارد صفحه پنل بشید و از طریق منوی بالای فایرفاکس (سه نقطه): صفحه---> "اضافه کردن میانبر صفحه" میانبرش رو اضافه کنید تا آیکونش مثل بقیه برنامه های اندرویدی ساخته بشه.
سلام دوستان
بهترین تنظیمات dsl روی مودم دی لینک dsl2877al
برای اینترنت مخابرات چیه؟؟
کدام گزینه بهتره؟
Adsl2
یا adsl
از انکسا M بهتره یا A???
Last edited by mesdakh; 06-07-2020 at 11:47.
سدوستان ممنون میشم اگر بگن وضعیت خط چطوره و اینکه تا چند مگ میشه نت گرف این اطلاعات دیشب هست نمیدونم چرا ولی بعضی وقت ها مثل همین الان یک دفعه نت قطع میشه میگم اگر سرویس رو کم کنم مثلا الان 8 هست برم رو چهار بهتر میشه////![]()
Last edited by navidrezazadeh; 06-07-2020 at 12:13.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)