تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2465 از 4105 اولاول ... 1465196523652415245524612462246324642465246624672468246924752515256529653465 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,641 به 24,650 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

ما که تمام عمر از دنیا عقب موندیم این 3 ماه اضافه هم روش .من یکسری مشکل پزشکی دارم که باید براشون اقدام کنم و الان امکانش نیست که دفترچه پر کنم باید اول درمان کنم بعد چون نمیخام از معافیت پزشکی استفاده کنم .به همین دلیل دفترچه میره برای بعد از عید .پس یعنی اگر من با اجازه نطام وضیفه از چند سال سنوان اضافه هم استفاده کرده باشم بازم یکسال رو وقت دارم ؟
    من قانون کلی رو خدمتتون عرض کردم ولی نهایتا نظام وظیفه هستش که باید تصمیم بگیره،شما اون چیزی رو که نظام وظیفه میگه باید ملاک قرار بدید چون پلیس+10 قانون گذار نیست و فقط اجرا کننده است،در مورد 3 ماه هم در خدمت سرباز یه روز هم یه روزه چه برسه به 3 ماه.خدمت کرده ها می دونن من چی میگم.یه موقع آرزو میکنی ای کاش یه هفته زودتر ترخیص بشی!بذار یه مثال بزنم،اواسط خدمت ما بود که یه آماده باش سنگین خورد به پادگان و همه باید با تجهیزات کامل می رفتن تو بیابون و چادر می زدن،این وسط دو نفر که پایه خدمت یکسان داشتن ولی یکیشون یه هفته زودتر از اون یکی ترخیص میشد!اونی که یه هفته دیرتر باید ترخیص میشد رو بردن برای آماده باش ولی اون یکی نرفت.چرا؟چون فرمانده ما گفته بود هر سربازی 20 روز مونده به پایان خدمتش از همه چی معافه و حتی 21 روز هم باشه قبول نیست.
    پس نگید سه ماه چیزی نیستش

2. این کاربر از Doctor Splinter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Gestapo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خیلی ممنون بابت پاسخ. میخوام با یکی از دوستام تو یه خوابگاه و گروهانو ... باشم. اون خود تهرانه. پس اگه مستقیم برم 01 مشکلی نیست؟
    با هم یه جا قرار بذارید همدیگرو ببینید. تو تابستون که همرو به خط می کردن بعد 20 تا 20 تا جدا میکیدن.
    ما تقریبا 10نفر هم دانشگاهی بودیم افتادیم تو یه یگان
    دوره کدم 3-4 نفرمون هنوز با همیم!

4. این کاربر از Gestapo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

بخشش اضافه خدمت سنواتی همه سربازان غایب
    جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: به مناسبت عید سعید غدیر خم، مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا با پیشنهاد ستاد کل نیروهای مسلح مبنی بر بخشش اضافه خدمت سنواتی همه سربازان غایب در حال خدمت موافقت کردند.

سردار سرتیپ موسی کمالی درمصاحبه با خبرنگار واحد مرکزی خبر افزود: همچنین مشمولانی که تا 22بهمن امسال خودشان را برای خدمت مقدس سربازی معرفی کنند در شمول این عفو قرار می گیرند.
    باورم نمیشه....
    این خبر کی منتشر شده ؟
    من نیروی انتظامی هستم و 4 ماه خدمتم و 6 ماه اضاف سنواتی دارم یعنی جدی جدی بخشیده شد...!!
    اصلا قبلا سابقه داشته یه دفعه همه اضاف های سنواتی رو ببخشن...؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

باورم نمیشه....
    این خبر کی منتشر شده ؟
    من نیروی انتظامی هستم و 4 ماه خدمتم و 6 ماه اضاف سنواتی دارم یعنی جدی جدی بخشیده شد...!!
    بله سال 90 هم این اتفاق افتاد و در عین ناباوری اضافه خدمت سنواتی سربازانی که فاقد نهست(بیشتر از 5 روز) و فرار بودند بخشیده شد!قبلش هم که میگن سال 86 بوده!

7. این کاربر از Doctor Splinter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

چه ترافیک اعزامی داشته باشیم واسه دی و خصوصا اسفند امسال.. هرچی سیاست تشویقی داشتن که نیرو جمع کنن این چند ماه اخر سالو بکارگرفتن تا بچه ها خودشونو معرفی کنن.. ترس از اضافه خدمت های اعزام 94.. بخشش های تا 22بهمن .. احتمالا برنامه دارن واسه چند ماه اینده و نیرو لازمه .. اماده باشید خلاصه..به نظر من که بی دلیل نیست

9. این کاربر از pooya6617 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال akpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بچه ها ده روز دیگه اعزامم به نظرتون کی معلوم میشه کجا افتادم؟ هنوز خبری نشده

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

باورم نمیشه....
    این خبر کی منتشر شده ؟
    منظور از سنواتی چیه ؟ با 6 ماه اضافه معمولی فرق میکنه ؟

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

چه ترافیک اعزامی داشته باشیم واسه دی و خصوصا اسفند امسال.. هرچی سیاست تشویقی داشتن که نیرو جمع کنن این چند ماه اخر سالو بکارگرفتن تا بچه ها خودشونو معرفی کنن.. ترس از اضافه خدمت های اعزام 94.. بخشش های تا 22بهمن .. احتمالا برنامه دارن واسه چند ماه اینده و نیرو لازمه .. اماده باشید خلاصه..به نظر من که بی دلیل نیست
    برنامه خاصی ندارن.. تا هر جا که بتونن سربازی رو زیاد می کنن و مطمئن باشید که این کار رو خیلی راحت انجام میدن!
    معافیت پزشکی رو هم که به نسبت 1 به 5 گذشته می دن! یعنی شاید با یک جفت دست و پا یا روی ویلچر هم بری، یک روز بگن چون زنده ای و میتونی نفس بکشی پس منعی برای اعزام به خدمت مقدس نداری در کل همه چیز مقدس تر از قبل..

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

بچه ها ده روز دیگه اعزامم به نظرتون کی معلوم میشه کجا افتادم؟ هنوز خبری نشده
    شما میتونید برید معاونت وظیفه عمومی شهر خودتون.. کد ملیتون رو بدید و ببینید کجا افتادید. اگه عجله ندارید تا 1 هفته مونده به تاریخ اعزام برگه میاد در خونتون.. اگر نیومد به پلیس +10 مراجعه کنید.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

منظور از سنواتی چیه ؟ با 6 ماه اضافه معمولی فرق میکنه ؟
    6 ماه اضافه سنواتی یعنی اینکه مثلا قبلا دانشجو بودید و بیشتر از مدت مجاز معافیت تحصیلی درستون رو کش دادید. مثلا به دانشجویان کارشناسی پیوسته تا 5 سال معافیت تحصیلی وجود داره اما شما 2 ترم دیگه هم درس خوندید. حتی با وجود اینکه نظام وظیفه بهتون مجوز ادامه تحصیل داده باشه. در نتیجه نظام وظیفه براتون اضافه سنواتی میزنه. البته اگر بالاترین رده فرماندهی یگان خدمتیتون در زمان خدمت ازتون رضایت خدمتی داشته باشه و مشکلی نداشته باشید تا 2/3 اش بخشیده میشه به احتمال قوی. اما حداقل 1/3 اش رو باید وایستید سر خدمتتون.
    اضافه خدمت های انظباطی معمولا بخشیده نمیشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 22 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 22 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •