تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2465 از 4751 اولاول ... 1465196523652415245524612462246324642465246624672468246924752515256529653465 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,641 به 24,650 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز esfehanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

خوب اگه ذخیره نمیشن پس چی میشن؟
    اینترنت با این سرعت که مسلاما برای وبگردی نیست چون یه 128هم میتونه بس باشه
    پس برای دانلوده
    دانلود هم روی هارد ذخیره میشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

خوب اگه ذخیره نمیشن پس چی میشن؟
    اینترنت با این سرعت که مسلاما برای وبگردی نیست چون یه 128هم میتونه بس باشه
    پس برای دانلوده
    دانلود هم روی هارد ذخیره میشه
    عزيزه من ربطي به هارد نداره
    من adsl 512 دارم و سرعت دانلودم معمولا روي 90-100 هست، با اين حال كامپيوترم براي 10 سال پيشه و مثل بچه ي آدم همه چيز رو ذخيره ميكنه ! ( يكبار هم ارتقاع داده نشد )

داره خودمونی میشه soft BOW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

[QUOTE=gone4ever;2935000]من سرویس Art2 دارم.همون طور که گفتین یه مدتیه که مشکل داره.یعنی قطعی های مکرر پیش میاد.علاوه بر این حدودا دو هفته هستش که با شاتل نمی تونم وارد Gmail بشم و مجبورم dial up وصل بشم و میل چک کنم.حدودا ده روز پیش زنگ زدم پشتیبانی که گفتند در جریان مشکل هستند و به زودی درست میشه که تا به حال نشده!

من eco128 دارم همچین مشکلی ندارم مطمنید مشکل از شاتله؟

به نظر من خدمات مشترکینش تا قبل از تابستان خیلی بهتر بود.الان هر بار که تماس میگیرم 7 الی 9 یا 10 نفر پشت خط هستند. بار آخر 15 دقیقه پشت خط منتظر بودم.از نظر ادب و احترامی که به مشتری می گذارند من راضی بودم یعنی برخوردشون خوبه. مشکلی که تا حالا من باهاش زیاد درگیر بودم و مجبور به تماس با پشتیبانی شدم همون قطعی ارتباط بوده. از نظر رسیدگی به این مشکل که به نظرم چندان مناسب عمل نمی کنند یعنی معمولا جواب قانع کننده ای ندارند و همیشه جملاتی نظیر " مشکل از مخابراته" " ما در جریان این اختلال هستیم و به زودی رفع میشه" " مودمتون رو یه بار از برق بکشید و دوباره به برق بزنید!!!" و... تحویل می دهند که باید منتظر بشینید تا وصل بشه!

خدمات پشتییبانیش خوبه یه بار با کارشنساشون از طریق سایت چت کردم جوابمو گرفتم.هر بارم زنگ زدم جواب دادن.

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نميدونم چي ميگي ولي ربطي به هارد نداره
    منظورش این بود که هارد حداکثر می تونه در ثانیه 100 مگ ذخیره کنه
    اینجا ربطی به رم نداره
    چون تو رم عملیات پردازش انجام میشه
    کپی کردن پردازشی نداره و سی پی یو رو درگیر نمی کنه
    البته هاردهایی با سرعت بالا تر هم هست که حتی چند گیگ در ثانیه I/O داره که تو سرور استفاده می شه
    و وقتی اونا اینترنت با سرعت یک گیگ می سازن حتما واسه استفادش هم یه فکری می کنن که بشه از حداکثر پهنای باند استفاده کرد

داره خودمونی میشه EMPREX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان عزیز من الان سرویس اکو 128 دارم. معمولا با سرعت 60 دانلود می کنم و بعضی وقت ها اگه حالش خوب باشه بالای 100 هم میره. ولی مشکل اینجاست که 3 گیگ رو من همون اول ماه تموم میکنم و ماهی حداقل باید 3 گیگ ترافیک اضافه بخرم.
    حالا با وجود اینکه برای من سرویس ART 128 به صرفه تره به نظرتون کار درستیه که تغییر سرویس بدم؟ الان سرعت دانلود ART 128 چنده ؟

يچي بهت ميگم هميشه استفاده كن :
    128 تقسيم بر 8 برابره با : 16 كيلو بايت بر ثانيه
    پس سرعت دانلودت 16 كيلوبايت بر ثانيس ... براي همه سرويس ها اينجوريه، كافيه فقط تقسيم بر 8 كني
    لطفا دقیق تر راهنمایی کنید. منم میدونم باید تقسیم بر 8 بشه. ولی من الان با اکو 128 دارم با سرعت 60 دانلود میکنم. میخوام ببینم با سرویس ART 128 هم همین سرعت رو بهم ارائه میده ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه e.s.e.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ?

پيش فرض

آخه مگه میشه؟
    هارد سرعتش خیلی زیاد باشه 100مگ بر ثانیه
    چه جوری اینترنت با این سرعت؟
    حتی اگه اینترنت با این سرعت باشه هارد رو چی میکنن؟

مگه اینترنت یعنی فقط دانلود
    وقتی شما میتونی یه فیلم یا موسیقی رو با بالا ترین کیفیت بصورت انلاین ببینی یا گوش کنی چه احتیاجی به دانلود هست

پروفشنال ehsan_old's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته هاردهایی با سرعت بالا تر هم هست که حتی چند گیگ در ثانیه I/O داره که تو سرور استفاده می شه
    و وقتی اونا اینترنت با سرعت یک گیگ می سازن حتما واسه استفادش هم یه فکری می کنن که بشه از حداکثر پهنای باند استفاده کرد

من تا 300 MB/s بیشتر نشنیدم

Data transfer rate

As of 2008, a typical 7200 rpm desktop hard drive has a sustained "disk-to-buffer" data transfer rate of about 70 megabytes per second.[53] This rate depends on the track location, so it will be higher for data on the outer tracks (where there are more data sectors) and lower toward the inner tracks (where there are fewer data sectors); and is generally somewhat higher for 10,000 rpm drives. A current widely used standard for the "buffer-to-computer" interface is 3.0 Gbit/s SATA, which can send about 300 megabyte/s from the buffer to the computer, and thus is still comfortably ahead of today's disk-to-buffer transfer rates. Data transfer rate (read/write) can be measured by writing a large file to disk using special file generator tools, then reading back the file. Transfer rate can be influenced by file system fragmentation and the layout of the files.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه Saeid Bagheri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

جدی تا حالا ندیدین؟
    شوخی نمیکنی؟
    خوب اینو ببین
    پس واقعاً خدارو شكر كه واسه من تا حالا از 500 بالاتر نرفته !
    فكر كنم ركورد شما هم قابليت ثبت تو گينس رو داره هاااا !!!!

آخر فروم باز parsa5564's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    هرجا که هوا هست

پيش فرض

کسی خبر داره 1 مگ رو روی 2 مگ میبندن یا همون 1 مگ؟

داره خودمونی میشه Saeid Bagheri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

لطفا دقیق تر راهنمایی کنید. منم میدونم باید تقسیم بر 8 بشه. ولی من الان با اکو 128 دارم با سرعت 60 دانلود میکنم. میخوام ببینم با سرویس ART 128 هم همین سرعت رو بهم ارائه میده ؟
    دوستمون سرعتي رو كه قانوناً بايد داشته باشين رو گفتن
    درسته ، الان شما با 128 داري 60 تا دانلود ميكني كه اين مقدار رو خود شاتل براتون بالا برده ، والا طبيعيش 16 هستش
    از طرفي هم شنيدم سرويس هاي آرت رو جديداً چون نا محدود كردن ، اين حاتم بخشيهارو حذف كردن و سرعت ها رو استاندارد كردن ، يعني شما با 128 آرت ، همون 16 تا ميتونيد دانلود داشته باشيد . ( قبلاً مثل سرويس هاي اكو سرعت هاي دانلود آرت هم بالا بود )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 58 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 58 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •