تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2465 از 2550 اولاول ... 1465196523652415245524612462246324642465246624672468246924752515 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,641 به 24,650 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

داره خودمونی میشه pic4you's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام همشهري‌هاي عزيز

توي تعرفه سرويس‌هاي ماکس نت که بسته شبانه دارند نوشته مثلا: 5G + 2G ،
    اون 2G چيه من توضيحاتش رو هم خوندم متوجه نشدم، اگه ميدونيد لطفا راهنمايي کنيد
    مخلص
    2 گیگ در ماه حجم شبانه رایگان با سرعت بالا اختصاص دادن . بعد از 2 گیگ بازم رایگانه . ولی با سرعت دلخواه شرکت .
    مثل نامحدود ها که بعد از یه حجمی سرعت میاد پایین.
    کم شدن سرعت حتمی نیست ولی فقط اون 2 گیگ رو تضمین میکنن

روی فیبر نوری نمیشه از شرکت خصوصی adsl گرفت ؟
    هنوز در انحصار مخابراته
    Last edited by pic4you; 26-03-2016 at 21:32.

2. 2 کاربر از pic4you بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال elyartab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

یکربع زیاده پنج دقیقه ای رسیدی.

آره درب اصلی پیاده میشی(با پل عابر پیاده میری اونور خیابون که درب اصلی دانشگاه هست)

اگر از شهرهای نزدیک مثل اهر و بستان آباد میایی تو دروازه تهران پیاده میشی(دروازه تهران مسیر بین سه راهی ولیعصر تا پل کابلی میشه)

google map بزن ایستگاه دروازه تهران, بلوار 29 بهمن, تبریز

آره ۱۰۰۰تومان گرونه ولی حتما می برن.

ساعت ۱۲ دقیقا جلوی دانشگاه خطوط اتوبوسرانی هست که ارزونترینه(فقط از راننده یا مسافرا بپرس که آیا دروازا تهران میره اتوبوسه یا نه) + می تونی تاکسی بگیری با همون قیمت برگردی. با اتوبوس که ایستگاه دروازه تهران پیاده میشی ولی با تاکسی بهش بگو کجای دروازه تهران پیاده میشی(مثلا میگی گاراژ بستان آباد نگه دار)

اگر گوگل مپ نگاه کنی مسیر دروازه تهران تا دانشگاه یک مسیر کاملا مستقیم هست. کوتاهه. دو سه کیلومتره مسیر. من قبلا ها مسیر دروازه دانشگاه رو پیاده هم رفته ام.

واسه رفتن به دانشگاه ممکنه حراست جلوی در بگه واسه چی اومدی یا کارت شناسایی بخوان

راستی من نمی دونم جمعه دانشگاه بازه یا نه ها اگر گفتن بازه حتما بازه...
    آفرین.
    تورلیدر خوبی میشی. استعدادشو داری
    فدات

4. این کاربر از elyartab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

لطفا حذف شود!
    Last edited by elyartab; 29-03-2016 at 08:55. دليل: تکراری

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    آقا عرض کنم خدمتتون که ما تو شرکت طرح 1مگ( چابک) آسیاتک رو داریم. نمیدونم قضیه چیه که تو بعضی ساعات نادر روز (مثلا قبل 11صبح) سرعت رو خوب میده ولی تو ساعات دیگه خیلی افت میکنه. اسپید تست میزنم نتیجه 0.05 مگ میشه مثلا.
    البته از هر سعی و خطایی دریغ نکردم از تعویض اسپلیتر ( دی لینک) بگیر تا عتویض مودم و بررسی خط.
    یک سال پیش خوب بود ولی الان خیلی افتضاحه.
    یه بار با پشتیانی تماس گرفتم گفتن مودم رو مستقیم وصل کن اون کارو کردم بازم حل نشد.
    مشکل از چی میتونه باشه به نظرتون؟
    در ضمن این اواخر هر موقع تو این شرایط اتصال رو قطع میکنم و مودم دوباره به اینترنت وصل میشه سرعت برای مدتی بالا میاد

ممنونم
    Last edited by elyartab; 29-03-2016 at 09:33.

پروفشنال elvish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    آقا عرض کنم خدمتتون که ما تو شرکت طرح 1مگ( چابک) آسیاتک رو داریم. نمیدونم قضیه چیه که تو بعضی ساعات نادر روز (مثلا قبل 11صبح) سرعت رو خوب میده ولی تو ساعات دیگه خیلی افت میکنه. اسپید تست میزنم نتیجه 0.05 مگ میشه مثلا.
    البته از هر سعی و خطایی دریغ نکردم از تعویض اسپلیتر ( دی لینک) بگیر تا عتویض مودم و بررسی خط.
    یه بار با پشتیانی تماس گرفتم گفتن مودم رو مستقیم وصل کن اون کارو کردم بازم حل نشد.
    مشکل از چی میتونه باشه به نظرتون؟
    در ضمن این اواخر هر موقع تو این شرایط اتصال رو قطع میکنم و مودم دوباره به اینترنت وصل میشه سرعت برای مدتی بالا میاد

ممنونم
    یاشاااا

سلام

همه تلفن ها بلا استثنا روشون اسپلیتر وصله دیگه؟

میشه مودم رو تو سر در وصل کرد یا مستقیم سیم کشید و تست کرد؟(شاید سیمکش بخواد واسش)

والا من خودم یک سال مشکل قطعی سرعت تو ساعات خاص داشتم بعد از چند ماه انواع تست ها فهمیدم تو سر در ورودی اتصالی بین سیم های تلفن بود.(سیم پوسیده) که بعد تعویض درست شد.

تو کانفیق مودم هم البته snr اینا وحشتناک پایین بودنا. اوضاع snr چطوره؟

8. این کاربر از elvish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

یاشاااا

سلام

همه تلفن ها بلا استثنا روشون اسپلیتر وصله دیگه؟

میشه مودم رو تو سر در وصل کرد یا مستقیم سیم کشید و تست کرد؟(شاید سیمکش بخواد واسش)

والا من خودم یک سال مشکل قطعی سرعت تو ساعات خاص داشتم بعد از چند ماه انواع تست ها فهمیدم تو سر در ورودی اتصالی بین سیم های تلفن بود.(سیم پوسیده) که بعد تعویض درست شد.

تو کانفیق مودم هم البته snr اینا وحشتناک پایین بودنا. اوضاع snr چطوره؟
    سلام
    قربانت

نه سیستم اینطوریه که خط ورودی اومده داخل واحد و یه راست رفته به سانترال.
    اسپلیتر رو هم قبل سانترال کار گذاشتیم یعنی خط ورودی میره به اسپلیتر و بعد یه خروجی میره به مودم و اونیکی میره به سانترال.
    علاوه بر اون من خواستم به به گوشی اصلی پاناسونیک ( مخصوص سانترال) هم اسپلیتر وصل کنم ولی ظاهرا گوشی های مخصوص پاناسونیک با اسپلیتر سازگار نیستن و کلا گوشی کار نمیکنه موقع اتصال اسپلیتر.

ولی مگه به خط ورودی اسپلیتر وصل کنیم کافی نیست؟

آخه مسئله اینه که اگه نویز باشه پس چرا میشه تو بعضی از ساعات سرعت ماکزیمم رو از خط گرفت؟
    حتی همونطور که گفتم بعضی مواقع با قطع و وصل خط اتلفن مودم، اوضاع بهتر میشه برای مدتی

در مورد پارامتر های نویز اینکه اتفاقا دیروز برای چند ساعت رصد کردم اول به صورت زیر بودند که بعد مدتی همه پارامترهای تقریبا ثابت بودند ولی SNR margin Downstream به مقدار 14 نزول کرد و بعد نوسان میکرد همین حول و حوش.

10. 2 کاربر از elyartab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت 04351's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

ممنون
    راستش ما هم خيلي وقته ميخوايم عوض کنيم ولي نميدونم کدوم شرکت خوبه، برادرم ميگه صبا نت، ولي نميدونم چطوره
    یکی از دوستام میگه های وب خوبه البته فقط 1 مگ به پایین شبانه داره اونم 3 ساعته نمیدونم شاید از ماه بعد یه ماهشو خریدم ببینم سرعتش چطوره شرکت خوب پیدا نمیشه که کسی های وب استفاده کرده امار بده ببینیم سرعتش الان در چه حده

در آغاز فعالیت 04351's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

سلام دوستان
    میاد....

ممنونم
    حاجی snr خوبه منم همچین مشکلی داشتم شکایت کردم بعد کلی دردسر فهمیدم هم شرکت کم کاری میکنه هم زیر ساخت!!!؟؟ 4 حالت داره 1. خطوط از مرکز مخابراتی مشکل داشته باشه یعنی نویز مخفی (مودم نشون نمیده)بد وصل کردن 2. نویز از سیمکشی داخلی و سر کوچه باشه3. از باکس محله ( صندوقایی که بعضی وقتا میان دلو رودشو میریزن بیرو خط رو خط میوفته)4.سیم تو مسیر قطعی داشته باشه(اینم مخفیه حتی از مرکز مخابراتیی دیده نمیشه میان مسیرو امتحان میکنن مشکل من مورد 4 بود البته عوض کردن اما هنوز مشکل داره دیدی گنده حرف میزنن(مخابرات) بگو 195 شکایت میکنی ادم میشن اگه حل نکردن شکایت کنی بدون شک میان حل میکنن (به من خود رئیس بازرسی زنگ زد مال تبریز و تهران) اگه دوبار شکایتو تمدید کنی میره دست خود وزیر اونم 100% بخاطر خودشم شده پوستشونو مکنه مال من به اونجا نرسید تازه کلی ازم تشکر کردن
    Last edited by 04351; 30-03-2016 at 17:41.

13. 2 کاربر از 04351 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال elvish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    قربانت

نه سیستم اینطوریه که خط ورودی اومده داخل واحد و یه راست رفته به سانترال.
    اسپلیتر رو هم قبل سانترال کار گذاشتیم یعنی خط ورودی میره به اسپلیتر و بعد یه خروجی میره به مودم و اونیکی میره به سانترال.
    علاوه بر اون من خواستم به به گوشی اصلی پاناسونیک ( مخصوص سانترال) هم اسپلیتر وصل کنم ولی ظاهرا گوشی های مخصوص پاناسونیک با اسپلیتر سازگار نیستن و کلا گوشی کار نمیکنه موقع اتصال اسپلیتر.

ولی مگه به خط ورودی اسپلیتر وصل کنیم کافی نیست؟

آخه مسئله اینه که اگه نویز باشه پس چرا میشه تو بعضی از ساعات سرعت ماکزیمم رو از خط گرفت؟
    حتی همونطور که گفتم بعضی مواقع با قطع و وصل خط اتلفن مودم، اوضاع بهتر میشه برای مدتی

در مورد پارامتر های نویز اینکه اتفاقا دیروز برای چند ساعت رصد کردم اول به صورت زیر بودند که بعد مدتی همه پارامترهای تقریبا ثابت بودند ولی SNR margin Downstream به مقدار 14 نزول کرد و بعد نوسان میکرد همین حول و حوش.

عجب.

متاسفانه دستگاهت باعث افت سیگنال مضاعف میشه

خط که تو شکل عالیه...

۱ گوشی های بی سیم یا باتری دار رو قطع کن.(باعث اختلال میشن)

۲ تو تنظیمات مودم مدولاسیون های دیگه ای به جز adsl2 رو هم تست کن.

۳ میکروفیلتر بخر(تو digik.ir میفروشن) و با میکروفیلتر هم تست بکن.

سانترال adsl رو گوگل کنی (انگلیسی یا فارسی) مثل اینکه تنها نیستی و ملت راه کارهای دیگه هم میگن

اینو ببین

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ایشالا مشکلت رفع شه

کسی عیب یابی خطوط سانترال کار کرده؟
    Last edited by elvish; 30-03-2016 at 18:08.

15. 2 کاربر از elvish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دستتون درد نکنه. بعد تعطیلات تست میکنم ببینم چی میشه.
    مرسی

17. 2 کاربر از elyartab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •