فقط ایرادش اینه که انتن اکسترنال ساپورت نمیکنه.
فقط ایرادش اینه که انتن اکسترنال ساپورت نمیکنه.
از زمانیکه مثلا دولت اینترنت ارزان کرد ایرانسل طرح هاش رو روزبروز گرانتر کرد. در شش ماهه و یکساله طرح های مناسب قبلی رو برداشته و طرحی گذاشته که زورکی حجم بیشتر بفروشه. طرح شش ماهه سی گیگ شصت تومن حذف شده بجاش شش ماهه 72 گیگ گذاشته با قیمت حدود 140 هزار تومن! طرح یکساله صد گیگ 172 هزارتومن رو هم شش ماهه کرده! بقدری در قیمتها دست اینها رو باز گذاشتن که هرجور بخوان با مشترک بازی میکنند.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
آنتن اکسترنال منظور چیه؟ یعنی برای تقویت برد آنتن دهی؟
من الان از --------- 6ماهه 30گیگ خریدم با موفقیت.
بلی. پورت TS9 نداره برای اتصال انتن.
مهم نیست برای من. چون من ای دی اس ال دارم و این مودم رو فقط برای استفاده ی بیرونم خریدم چون سیمکارت گوشیم همراه اوله و بسته هاش گرونه و متنوع نیست
ممنون از راهنماییت![]()
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا سیاست ایرانسل اینه که اگر بسته ای می خری و زمان یا حجمش رو به پایان مشکلاتی رو ایجاد می کنه مثلا اگر شما بسته 6 تا 12 بگیری اگر ساعت 1140 دقیقه بشه سیستم نگاه می کنه آیا بسته دیگه ای فول تایم داری یا نه، موجودی داری یا نه، طرح آزاد فعاله یا نه،
اگر فرض کنیم بسته دیگه نداشته باشی، موجودی نداشته باشی دیگه ساعت 1140 تقریبا اذیت می کنه سرعت یه لحظه میره بالا سریع میاد پایین یا اصلا نوسرویس میزنه،
این تجربه شخصیمه
خلاصه اگر می خواهی سرعتت پایین نیاد یا ریجکت نشی باید بسته زاپاس داشته باشی یا کلی موجودی بدون طرح مصرف آزاد
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
نه ساپرت نمی کنه. مودم شما کت 4 هست
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
دوستانی که دنبال خرید بسته یکساله 100 گیگ ایرانسل بودن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو یه تست کنن.
دقیقا همینه
منم با بسته 6 تا 12 همیشه همین مشکل رو دارم
اگه شارژ نداشته باشی و صفر باشه اذیت میکنه . وگرنه مشکلی نیست
چند روزی هست ایرانسل شروع کرده نیم ساعت آخر زمان بسته قطعی پدید میاره نتونید استفاده کنید، تعجب نکنید اینجا هم همینطوره.
برای بنده هم نیم ساعت آخر بسته No Service میشه دوباره که مودم رو Reset میکنم و متصل میشه 30ثانیه استفاده میکنه دوباره قطعش میکنه.
کنترلشون روی سرویس و تجهیزات بسیار بالاست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)