تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2464 از 3347 اولاول ... 146419642364241424542460246124622463246424652466246724682474251425642964 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,631 به 24,640 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

فقط ایرادش اینه که انتن اکسترنال ساپورت نمیکنه.
    ممنون خوب شد گفتی دیشب از پشتیبانی آنلاین سایت ایرانسل پرسیدم گفتش تخفیف نمایشگاه تله کام نداره و قیمتا هموناست که توی سایت نوشته شده نمیدونم چرا اطلاعات دروغ میدن به آدم. حتی اگه نمیدونی هم مجبور نیستی دروغ بگی

امروز رفتم یه درخواست دادم و گفت تماس میگیریم باهاتون. من مودم LH92 رو درخواست دادم فکر کنم از بقیه ی مودمای همراهشون بهتر باشه.

2. این کاربر از hhh111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

از زمانیکه مثلا دولت اینترنت ارزان کرد ایرانسل طرح هاش رو روزبروز گرانتر کرد. در شش ماهه و یکساله طرح های مناسب قبلی رو برداشته و طرحی گذاشته که زورکی حجم بیشتر بفروشه. طرح شش ماهه سی گیگ شصت تومن حذف شده بجاش شش ماهه 72 گیگ گذاشته با قیمت حدود 140 هزار تومن! طرح یکساله صد گیگ 172 هزارتومن رو هم شش ماهه کرده! بقدری در قیمت‌ها دست اینها رو باز گذاشتن که هرجور بخوان با مشترک بازی میکنند.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

4. 2 کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فقط ایرادش اینه که انتن اکسترنال ساپورت نمیکنه.
    آنتن اکسترنال منظور چیه؟ یعنی برای تقویت برد آنتن دهی؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

از زمانیکه مثلا دولت اینترنت ارزان کرد ایرانسل طرح هاش رو روزبروز گرانتر کرد. در شش ماهه و یکساله طرح های مناسب قبلی رو برداشته و طرحی گذاشته که زورکی حجم بیشتر بفروشه. طرح شش ماهه سی گیگ شصت تومن حذف شده بجاش شش ماهه 72 گیگ گذاشته با قیمت حدود 140 هزار تومن! طرح یکساله صد گیگ 172 هزارتومن رو هم شش ماهه کرده! بقدری در قیمت‌ها دست اینها رو باز گذاشتن که هرجور بخوان با مشترک بازی میکنند.

من الان از --------- 6ماهه 30گیگ خریدم با موفقیت.

آنتن اکسترنال منظور چیه؟ یعنی برای تقویت برد آنتن دهی؟
    بلی. پورت TS9 نداره برای اتصال انتن.

7. 2 کاربر از hhh111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بلی. پورت TS9 نداره برای اتصال انتن.
    مهم نیست برای من. چون من ای دی اس ال دارم و این مودم رو فقط برای استفاده ی بیرونم خریدم چون سیمکارت گوشیم همراه اوله و بسته هاش گرونه و متنوع نیست
    ممنون از راهنماییت

9. این کاربر از Mehran14233 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کلا سیاست ایرانسل اینه که اگر بسته ای می خری و زمان یا حجمش رو به پایان مشکلاتی رو ایجاد می کنه مثلا اگر شما بسته 6 تا 12 بگیری اگر ساعت 1140 دقیقه بشه سیستم نگاه می کنه آیا بسته دیگه ای فول تایم داری یا نه، موجودی داری یا نه، طرح آزاد فعاله یا نه،
    اگر فرض کنیم بسته دیگه نداشته باشی، موجودی نداشته باشی دیگه ساعت 1140 تقریبا اذیت می کنه سرعت یه لحظه میره بالا سریع میاد پایین یا اصلا نوسرویس میزنه،
    این تجربه شخصیمه
    خلاصه اگر می خواهی سرعتت پایین نیاد یا ریجکت نشی باید بسته زاپاس داشته باشی یا کلی موجودی بدون طرح مصرف آزاد

Sent from my X1 7.0 using Tapatalk

11. 4 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    ایرانسل و همراه اول گفتن قراره 4.5G ارائه بدن.من یه مودم 4G دارم مدل
    TP Link MR6400
    میخوام ببینم هروقت 4.5G اومد این مودم ساپورت میکنه یا ن؟
    نه ساپرت نمی کنه. مودم شما کت 4 هست

13. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه iDownload & iGame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستانی که دنبال خرید بسته یکساله 100 گیگ ایرانسل بودن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو یه تست کنن.

15. این کاربر از iDownload & iGame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه |محمدی|'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کلا سیاست ایرانسل اینه که اگر بسته ای می خری و زمان یا حجمش رو به پایان مشکلاتی رو ایجاد می کنه مثلا اگر شما بسته 6 تا 12 بگیری اگر ساعت 1140 دقیقه بشه سیستم نگاه می کنه آیا بسته دیگه ای فول تایم داری یا نه، موجودی داری یا نه، طرح آزاد فعاله یا نه،
    اگر فرض کنیم بسته دیگه نداشته باشی، موجودی نداشته باشی دیگه ساعت 1140 تقریبا اذیت می کنه سرعت یه لحظه میره بالا سریع میاد پایین یا اصلا نوسرویس میزنه،
    این تجربه شخصیمه
    خلاصه اگر می خواهی سرعتت پایین نیاد یا ریجکت نشی باید بسته زاپاس داشته باشی یا کلی موجودی بدون طرح مصرف آزاد

دقیقا همینه
    منم با بسته 6 تا 12 همیشه همین مشکل رو دارم
    اگه شارژ نداشته باشی و صفر باشه اذیت میکنه . وگرنه مشکلی نیست

17. این کاربر از |محمدی| بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من دیشب برای اینکه قدرت انتنی که ساختم رو چک کنم یک بسته شبانه نا محدود 1ساعته خریداری کردم که در 45 دقیقه اولش با سرعت بین 30 تا 35مگ دانلود میکردم. 45دقیقه که گذشت دیدم ارتباط قطع شد و رو مودمم Limited Service زد و کلا سیم کارت ریجکت شد. مودم رو ری استارت کردم و دوباره شروع بع استفاده کردم تا 2تا صفحه باز میکردم همون اتفاق افتاد. گفتم شاید ایراد از مودم هست و خوشبینانه موضوع رو بررسی کردم. 1عت تمام شد و دوباره یه بسته 1ساعته خریدم که ببینم ماجرا چیه.
    درست بعد از 45 دقیقه دوباره این اتفاق افتاد. و Limited Service زد و انتنم رفت و به محض اینکه دوباره استفاده میکردم (بعد از ریاستارت) لیمیت میشد. سیم کارت دیگری که روش بسته 100گیگابایتی یک ساله بود رو انداختم و شروع به دانلود کردن کردم. جالب اینجاست که سرعت دانلودم که بین 30 تا 35 مگابیت بود به 45 تا 50 میرسید و اون اتفاق Limited Service و ریجکت کردن سیم هم نمیوفتاد (در صورتی که در سیم 1ساعته شبانه درست بعد از ریاستارت استفاده میکرم Limited Service میشد و انتنم میرفت). من 2ساله دارم از سرویس اینترنتی ایرانسل استفاده میکنم. قبلش هم از 2G استفاده میکردم. اصلا ازش توقع نداشتم. ولی خوب خداییش کیفیت سرویسش عالیه.
    درمورد تست انتنمم به این نتیجه رسیدم. بدون انتن سرعتم بین 900کیلوبایت تا 1مگابایت ولی با انتن بین 4مگابایت و 4.4 تلورانس داشت.
    عکسهاشم ضمیمه میکنم.
    با تشکر.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    چند روزی هست ایرانسل شروع کرده نیم ساعت آخر زمان بسته قطعی پدید میاره نتونید استفاده کنید، تعجب نکنید اینجا هم همینطوره.
    برای بنده هم نیم ساعت آخر بسته No Service میشه دوباره که مودم رو Reset میکنم و متصل میشه 30ثانیه استفاده میکنه دوباره قطعش میکنه.
    کنترلشون روی سرویس و تجهیزات بسیار بالاست.

19. این کاربر از Alone-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •