سامانشون رو که نمیدونم اما من مخابرات مشهد رو دیدم
دقیقا همین پارتاک به همین شکل دقیقا همینجوری مثل ما.
اما کد هاشون کاملا متفاوت بود
سامانشون رو که نمیدونم اما من مخابرات مشهد رو دیدم
دقیقا همین پارتاک به همین شکل دقیقا همینجوری مثل ما.
اما کد هاشون کاملا متفاوت بود
سرویس 10 مگ یا حجم 10 گیگ؟الان که اگه 8 گیگ بگیری فک کنم در ازای هر گیگ 250مگ میده میشه همون 10 گیگ
نامحدود بدرد نمیخوره نامحدود که باشه یه عده 24ساعته میزارن رو دانلود و شیره اینترنتو میگیرن اونوقت برا بقیه همش تایم اوت و پینگ بالا و سرعت تک کانکشن افتضاح میمونه
ضمنا اونی کهذمیخواد 24ساعته بزاره رو دانلود با همین شبانه میتونه دانلود کنه و هم ارزونتر درمیاد هم پول برق کمتری میده و هم اصطحلاک سیستمش کمتر میشه و هم کیفیت برا دیگران پایین نمیاد مخصوصا اداره جات که کارشون روزه چون اینا که نمیتونن اداره جات رو از کاربرای عادی جدا کنن بخاطر همین اداره جات هم شکایت میکنن بخاطر کیفیت
Last edited by farshad0123; 31-05-2015 at 14:18.
یعنی مثلا من الان میخوام فیلم انباکسینگ توی یوتیوب نگاه کنم باید چی کار کنم؟
کاش نامحدودها رو باز برگردونن. لااقل دیگه پول ترافیک نمیدیم دلمون کمتر میسوزه. البته باقیمت معقول.
اداره جات بر وزن ادویه جات و سبزیجات .
منظورت از اداره جات همون اداراته ؟
مشکل ipگیری حل شده ببینیم تا چند ساعت دیگه چطورمیشه
برا نوع مصرفی که کاربرایی مثل من و تو دارن اره نامحدود اصلا بصرقه نیست
ولی بعضیا هستن که مصرف روزانشون به هر دلیلی بالاست و نمیتونن تا شب صبر کنن مثل همین حامد که میخواد انباکسینگ ببینه یا یکی میخواد گیم انلاین بزنه یا یکی دیگه میخواد بره چت صوتی تصویری کنه و ... اینا نامحدود بیشتر بدردشون میخوره
کلا هر کسی باید متناسب با نیازش سرویسو انتخاب کنه , مثلا من خودم هم اصلا نامحدود بدردم نمیخوره و شبانه سرعت بالا با هزینه کمترو ترجیح میدم
اونموقع که نامحدود ارائه میداد مخابرات یکدفعه یک مگ نامحدود خریدم فکر کنم 40 تومن اینا بود اما اون ماه اصلا حال نکردم سرعت پایین همش رو اعصاب بود هر جوری سبک سنگین میکردم دلم بیشتر شبانه با سرعت 240 میخواست![]()
مگه الان نمیشه روزا ویدئو آنلاین دید؟![]()
میشه ولی اونایی که زیاد میخوان ویدئو ببینن نامحدود براشون بهتره
ولی کسایی مثل ما که ماهی دوتا کلیپ از یوتوب میبینم شبانه برامون بهتره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)