ما که تمام عمر از دنیا عقب موندیم این 3 ماه اضافه هم روش .من یکسری مشکل پزشکی دارم که باید براشون اقدام کنم و الان امکانش نیست که دفترچه پر کنم باید اول درمان کنم بعد چون نمیخام از معافیت پزشکی استفاده کنم .به همین دلیل دفترچه میره برای بعد از عید .پس یعنی اگر من با اجازه نطام وضیفه از چند سال سنوان اضافه هم استفاده کرده باشم بازم یکسال رو وقت دارم ؟
کسی نمیدونه؟
به نظر من احتمالش ضعیفه ولی در هرصورت کمیسیون پزشکی باید در مورد اینکه پدر شما از کار افتاده هست یا نه نظر بده
فرقی نمیکنه شما مستقیم میتونید برید 01 یا برید محل معرفی شده تا از اونجا اعزام بشید ولی بهتره برید مجموعه ورزشی انقلاب و بعد اعزام بشید
خیلی ممنون بابت پاسخ. میخوام با یکی از دوستام تو یه خوابگاه و گروهانو ... باشم. اون خود تهرانه. پس اگه مستقیم برم 01 مشکلی نیست؟
خوابگاه و گروهان و . . . اختیاری نیست . وقتی 2000 نفر رو با هم توی 01 میگیرن ، نمیشه توقع این چیزا رو داشت .
ضمنا باید که به " محل مراجعه" مراجعه کنید و مستقیما نرید 01 . چون توی محل مراجعه در شهر خودتون باید یه " حاضری" بزنید . با اتوبوس شما رو اعزام می کنند و اتوبوس وارد پادگان میشه . لباس میگیرید و برمیگردید !!
اگه خودتون مستقیم برید 01 دژبان تمام وسایلتون رو میریزه بیرون و میگرده . ضمنا ممکن هم هست اذیتتون کنن و دردسر بشه . . . . بهتره همونطوری که نوشته شده ، دقیقا عمل کنید .
دوستمون درست میگه اگر نوشتن بقالی حسن اقا سر کوچه تون خودتونو معرفی کنید حتما برید همونجا ، مشکلی پیش نمیاد توی 01 دوباره اسمتونو میخونن اما نکنید اینکارو.
بچه های تهران کرج با هم میرسن
اونجا توی 01 که اول وارد میشید میرید داخل راهنمایی میکننتون برید سمت راست وارد اون محوطه شدین مثلا بگید دیوار جنوبی اونجا وایسه پیداش کنید.
1 - قاشق و چنگال و لیوان فلزی ببر با خودت حتما. بشقاب هم همراهت باشه چون احتمال اینکه یقلوی زنگ زده بهت بدن وجود داره!
2 - از این قفل های کوچیک که راحت بشه سوراخ در کمد رو بست! رمزدار باشه بهتره، چون قفلای معمولی با یکم انگولک کردن یا کلیدای دیگه باز میشن! یه قفل هم برای چفت کردن زیپ های ساک یا کیفی که میبری همرات باشه، باز چون ممکنه کمد بهت نرسه!
3 - ناجا: سردوشی (سرباز صفر). ارتش: سرباز دومی یا سرباز یکمی. سپاه: سردوشی (سرباز صفر).
4 - اطلاع دقیق ندارم.
در تکمیل فرمایشات این بزرگوار
دیپام توی ارتش اگر کد بخوره نهست اینا نکنید.گروهباندوم یا گروهبانسوم هم ممکنه بشید
دوره کد هم نخورید که سرجوخه میشید.
حقوق هم بر اساس درجه است.
بخشش اضافه خدمت سنواتی همه سربازان غایب
جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: به مناسبت عید سعید غدیر خم، مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا با پیشنهاد ستاد کل نیروهای مسلح مبنی بر بخشش اضافه خدمت سنواتی همه سربازان غایب در حال خدمت موافقت کردند.
سردار سرتیپ موسی کمالی درمصاحبه با خبرنگار واحد مرکزی خبر افزود: همچنین مشمولانی که تا 22بهمن امسال خودشان را برای خدمت مقدس سربازی معرفی کنند در شمول این عفو قرار می گیرند.
Last edited by Soroush-S; 13-10-2014 at 14:30.
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)