تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2464 از 4105 اولاول ... 1464196423642414245424602461246224632464246524662467246824742514256429643464 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,631 به 24,640 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

2. 6 کاربر از reza.kaka بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

قانون کلی اینه که یک سال پس از فارغ التحصیلی میشه دفترچه پست کرد!
    در ضمن شما فقط تا پایان سال مهلت دارید 21 ماه خدمت کنید و سال 94 خدمت 24 ماه میشه و الان چون تعداد بیشتری دارن اقدام میکنن پس با وجود تعداد بیشتر شرایط مساعدتری فراهم میشه برای خدمت!
    کلا تو سربازی نفر بیشتر مساوی است با مرخصی بیشتر،نگهبانی کمتر و کار کمتر!چون تعداد پست های نگهبانی و کاراهای پادگان ثابته،پس نفر که ییشتر بشه بینشون تقسیم میشه و بهتره برای سربازا که بیشتر باشند!
    ما که تمام عمر از دنیا عقب موندیم این 3 ماه اضافه هم روش .من یکسری مشکل پزشکی دارم که باید براشون اقدام کنم و الان امکانش نیست که دفترچه پر کنم باید اول درمان کنم بعد چون نمیخام از معافیت پزشکی استفاده کنم .به همین دلیل دفترچه میره برای بعد از عید .پس یعنی اگر من با اجازه نطام وضیفه از چند سال سنوان اضافه هم استفاده کرده باشم بازم یکسال رو وقت دارم ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    برگه سفید من هم اومد توش زده آموزشگاه شهدای وظیفه نزاجا ولی آدرس مراجعه رو زده کرج!!!!، مجموعه ورزشی انقلاب! الان قضیه چیه؟ بالاخره من باید برم 01 یا برم این انقلابه؟
    کسی نمیدونه؟

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام من پدرم دو بار عمل قلب کرده البته باز نبوده آنژیو پلاستی هم کرده و استند(فنر برای باز نگه داشتن رگ) گذاشته تحت نظر پزشک هم هست به نظرتون میتونم معافی بگیرم؟قرص پلاویکس هم میخوره و کلی قرص دیگه.چجوری میتونم مطم،ن بشم که شانس معافی دارم؟چون میخوام اگه احتمالش نیست بیخود وقت خودمو تلف نکنم و برم خدمت. در ضمن ۶۰ سالش هم هست.ممنون میشم راهنماییم کنید.

به نظر من احتمالش ضعیفه ولی در هرصورت کمیسیون پزشکی باید در مورد اینکه پدر شما از کار افتاده هست یا نه نظر بده
    سلام دوستان
    برگه سفید من هم اومد توش زده آموزشگاه شهدای وظیفه نزاجا ولی آدرس مراجعه رو زده کرج!!!!، مجموعه ورزشی انقلاب! الان قضیه چیه؟ بالاخره من باید برم 01 یا برم این انقلابه؟
    فرقی نمیکنه شما مستقیم میتونید برید 01 یا برید محل معرفی شده تا از اونجا اعزام بشید ولی بهتره برید مجموعه ورزشی انقلاب و بعد اعزام بشید

6. 3 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

فرقی نمیکنه شما مستقیم میتونید برید 01 یا برید محل معرفی شده تا از اونجا اعزام بشید ولی بهتره برید مجموعه ورزشی انقلاب و بعد اعزام بشید
    خیلی ممنون بابت پاسخ. میخوام با یکی از دوستام تو یه خوابگاه و گروهانو ... باشم. اون خود تهرانه. پس اگه مستقیم برم 01 مشکلی نیست؟

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خیلی ممنون بابت پاسخ. میخوام با یکی از دوستام تو یه خوابگاه و گروهانو ... باشم. اون خود تهرانه. پس اگه مستقیم برم 01 مشکلی نیست؟
    خوابگاه و گروهان و . . . اختیاری نیست . وقتی 2000 نفر رو با هم توی 01 میگیرن ، نمیشه توقع این چیزا رو داشت .
    ضمنا باید که به " محل مراجعه" مراجعه کنید و مستقیما نرید 01 . چون توی محل مراجعه در شهر خودتون باید یه " حاضری" بزنید . با اتوبوس شما رو اعزام می کنند و اتوبوس وارد پادگان میشه . لباس میگیرید و برمیگردید !!
    اگه خودتون مستقیم برید 01 دژبان تمام وسایلتون رو میریزه بیرون و میگرده . ضمنا ممکن هم هست اذیتتون کنن و دردسر بشه . . . . بهتره همونطوری که نوشته شده ، دقیقا عمل کنید .

9. 3 کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه __Jamaica__'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستمون درست میگه اگر نوشتن بقالی حسن اقا سر کوچه تون خودتونو معرفی کنید حتما برید همونجا ، مشکلی پیش نمیاد توی 01 دوباره اسمتونو میخونن اما نکنید اینکارو.
    بچه های تهران کرج با هم میرسن
    اونجا توی 01 که اول وارد میشید میرید داخل راهنمایی میکننتون برید سمت راست وارد اون محوطه شدین مثلا بگید دیوار جنوبی اونجا وایسه پیداش کنید.

11. این کاربر از __Jamaica__ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

سلام خدمت دوستان گرامی
    من 19 آبان اعزام هستم.لطفا راهنمایی کنید:
    1 در مورد وسایل مورد نیاز برای بردن قاشق و چنگال و چاقو از نوع فلزی باشه یا پلاستیکی؟و بشقاب هم نیازه یا نه؟(با توجه به اینکه یقلوی میدن!)
    2 قفلی که برای کمد باید ببریم چه مدلی یا چه شکلی باید باشه؟
    3 من با مدرک دیپلم و بیش از دو سال بسیج فعال (بسیج رو برای سپاه گفتم) در هر کدام از ارگان ها چه درجه ای میگیرم؟
    4 برای سربازی با شرایط من حقوق با کسر بیمه و....... چقدره؟
    پیشاپیش بابت راهنمایی و کمک شما دوستان گرامی تشکر میکنم.
    1 - قاشق و چنگال و لیوان فلزی ببر با خودت حتما. بشقاب هم همراهت باشه چون احتمال اینکه یقلوی زنگ زده بهت بدن وجود داره!
    2 - از این قفل های کوچیک که راحت بشه سوراخ در کمد رو بست! رمزدار باشه بهتره، چون قفلای معمولی با یکم انگولک کردن یا کلیدای دیگه باز میشن! یه قفل هم برای چفت کردن زیپ های ساک یا کیفی که میبری همرات باشه، باز چون ممکنه کمد بهت نرسه!
    3 - ناجا: سردوشی (سرباز صفر). ارتش: سرباز دومی یا سرباز یکمی. سپاه: سردوشی (سرباز صفر).
    4 - اطلاع دقیق ندارم.

13. این کاربر از paranoid_android بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

pm1

داره خودمونی میشه __Jamaica__'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

1 - قاشق و چنگال و لیوان فلزی ببر با خودت حتما. بشقاب هم همراهت باشه چون احتمال اینکه یقلوی زنگ زده بهت بدن وجود داره!
    2 - از این قفل های کوچیک که راحت بشه سوراخ در کمد رو بست! رمزدار باشه بهتره، چون قفلای معمولی با یکم انگولک کردن یا کلیدای دیگه باز میشن! یه قفل هم برای چفت کردن زیپ های ساک یا کیفی که میبری همرات باشه، باز چون ممکنه کمد بهت نرسه!
    3 - ناجا: سردوشی (سرباز صفر). ارتش: سرباز دومی یا سرباز یکمی. سپاه: سردوشی (سرباز صفر).
    4 - اطلاع دقیق ندارم.
    در تکمیل فرمایشات این بزرگوار
    دیپام توی ارتش اگر کد بخوره نهست اینا نکنید.گروهباندوم یا گروهبانسوم هم ممکنه بشید
    دوره کد هم نخورید که سرجوخه میشید.
    حقوق هم بر اساس درجه است.

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

بخشش اضافه خدمت سنواتی همه سربازان غایب
    جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: به مناسبت عید سعید غدیر خم، مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا با پیشنهاد ستاد کل نیروهای مسلح مبنی بر بخشش اضافه خدمت سنواتی همه سربازان غایب در حال خدمت موافقت کردند.

سردار سرتیپ موسی کمالی درمصاحبه با خبرنگار واحد مرکزی خبر افزود: همچنین مشمولانی که تا 22بهمن امسال خودشان را برای خدمت مقدس سربازی معرفی کنند در شمول این عفو قرار می گیرند.
    Last edited by Soroush-S; 13-10-2014 at 14:30.

16. 3 کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •