من یک شارژ از طریق ایرانسل من گرفتم بعد دادن پول گفت برای ادامه کار برنامه ایرانسل من رو باز کنید منم باز کردم ولی چیزی نشذ
من یک شارژ از طریق ایرانسل من گرفتم بعد دادن پول گفت برای ادامه کار برنامه ایرانسل من رو باز کنید منم باز کردم ولی چیزی نشذ
3G Irancell
![]()
دوستانی که دنبال خرید بسته یکساله 100 گیگ ایرانسل بودن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو یه تست کنن.
سلام
این هدیه ی 250 مگی ایرانسل فقط توی محوطه خود نمایشکاه قابل استفاده هستش؟
من توی خونه فعال کردم اما دیتا رد و بدل نمیشه
کسی امتحان کرده ؟
سلام دوستان
ایرانسل و همراه اول گفتن قراره 4.5G ارائه بدن.من یه مودم 4G دارم مدل
TP Link MR6400
میخوام ببینم هروقت 4.5G اومد این مودم ساپورت میکنه یا ن؟
تا مرحله پرداخت هم میره. قاعدتا" باید جواب بده.
سلام دوستان
من دیشب برای اینکه قدرت انتنی که ساختم رو چک کنم یک بسته شبانه نا محدود 1ساعته خریداری کردم که در 45 دقیقه اولش با سرعت بین 30 تا 35مگ دانلود میکردم. 45دقیقه که گذشت دیدم ارتباط قطع شد و رو مودمم Limited Service زد و کلا سیم کارت ریجکت شد. مودم رو ری استارت کردم و دوباره شروع بع استفاده کردم تا 2تا صفحه باز میکردم همون اتفاق افتاد. گفتم شاید ایراد از مودم هست و خوشبینانه موضوع رو بررسی کردم. 1عت تمام شد و دوباره یه بسته 1ساعته خریدم که ببینم ماجرا چیه.
درست بعد از 45 دقیقه دوباره این اتفاق افتاد. و Limited Service زد و انتنم رفت و به محض اینکه دوباره استفاده میکردم (بعد از ریاستارت) لیمیت میشد. سیم کارت دیگری که روش بسته 100گیگابایتی یک ساله بود رو انداختم و شروع به دانلود کردن کردم. جالب اینجاست که سرعت دانلودم که بین 30 تا 35 مگابیت بود به 45 تا 50 میرسید و اون اتفاق Limited Service و ریجکت کردن سیم هم نمیوفتاد (در صورتی که در سیم 1ساعته شبانه درست بعد از ریاستارت استفاده میکرم Limited Service میشد و انتنم میرفت). من 2ساله دارم از سرویس اینترنتی ایرانسل استفاده میکنم. قبلش هم از 2G استفاده میکردم. اصلا ازش توقع نداشتم. ولی خوب خداییش کیفیت سرویسش عالیه.
درمورد تست انتنمم به این نتیجه رسیدم. بدون انتن سرعتم بین 900کیلوبایت تا 1مگابایت ولی با انتن بین 4مگابایت و 4.4 تلورانس داشت.
عکسهاشم ضمیمه میکنم.
با تشکر.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by hhh111; 28-09-2016 at 17:16.
ممنون خوب شد گفتیدیشب از پشتیبانی آنلاین سایت ایرانسل پرسیدم گفتش تخفیف نمایشگاه تله کام نداره و قیمتا هموناست که توی سایت نوشته شده
نمیدونم چرا اطلاعات دروغ میدن به آدم. حتی اگه نمیدونی هم مجبور نیستی دروغ بگی
امروز رفتم یه درخواست دادم و گفت تماس میگیریم باهاتون. من مودم LH92 رو درخواست دادم فکر کنم از بقیه ی مودمای همراهشون بهتر باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)