تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2463 از 4105 اولاول ... 1463196323632413245324592460246124622463246424652466246724732513256329633463 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,621 به 24,630 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه PNC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

برگه ما هم اومد.
    نیروی زمینی ارتش آموزشی ۰۲ پرند.

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان یه سوال بی ربط اما مهم :

اگه توی یه پاسگاه سرباز باشیم و اونجا یه سرگرد باشه و یه سرهنگ یکیشون یه کاری ازم بخاد که اون یکی موافق نباشه از اونجایی که درجه هر دو از من بالاتره من به حرف کدوم یکیشون باید گوش بدم ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

خوب از اونجایی که این تاپیک در مورد سربازی هست پس سوال منم مربوط به سربازی میشه نه استخدام .

گفتم چون پذیرشه شاید جزو کادری ها باشه .حالا میشه من استخدام سپاه یا ارتش یا ناجا بشم و دوران خدمتم رو توی همین ارگان ها بگذرنوم به عنوان کادری ؟ یعنی یه جورایی پلیس بشم در عوض دیگه ازم نخان که برم سربازی ؟
    پذیرش که گفتم نداره.

فکر کنم اگه پیمانی 5 ساله بشین خدمتتون هم حساب بشه البته باید استخدامی بزنن، شما برین، قبول کنن و... بعد استخدام کنن.

در ضمن کادر هم بحثی به نام اینکه تو شهر خودتون باشین ندارین، حدود 6-9 ماه آموزش هست بعد اون هم که ممکنه جاهای مختلفی بدن. در ضمن تو مدت زمان کل خدمتتون اگه اشتباه نکنم 5 سال باید مناطق درگیر خدمت کنید.

دوستان این واکسن که میزنن
    من این واکسن رو سال 87زدم و روش نوشته برای 10سال اینده در برابر بیماری کزاز و دیفتری افزایش خواهد یافت با ارائه این کارت هنگام ازدواج و انجام خدمت وظیفه نیازی به تقیح مجدد نخواهد داشت
    این واقعیت داره کارتشم داره؟
    شاید کزاز را نزنن ولی منژیت را میزنن.

اگه توی یه پاسگاه سرباز باشیم و اونجا یه سرگرد باشه و یه سرهنگ یکیشون یه کاری ازم بخاد که اون یکی موافق نباشه از اونجایی که درجه هر دو از من بالاتره من به حرف کدوم یکیشون باید گوش بدم ؟
    ببینید بعضا دوستان سوالی میپرسن که مربوط به حواشی خدمت هست.

شما ظاهرا دفترچه هم نفرستادین که درگیر این مسایل هستین، شما برین خدمت در آموزش همه چیز دستتون میاد.

واما برای اینکه سوالتون بی پاسخ نمونه، درجه بالا احترام خودش را داره ولی دستور را کسی میتونه بده که در سلسله مراتب باشه و یا سلسله مراتب گفته باشه که دستور فلانی را اجرا کن.

زیاد درگیر حواشی نباشین، اعزام بشین این موارد را بخواین و نخواین یاد میگیرین.

4. 5 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

تو این موارد مهمه کارت بیشتر گیر کدوم یکیه،هر کدوم حس میکنی بیشتر باهاش کار داری دستور اون رو انجام بده!
    البته جلوی هر دو بگو چشم ولی پشت بندش...
    تو خدمت مهترین چیز برای کادری اینه که سرباز ادب داشته باشه اگه ادب داشته باشی خیلی جاها به دردت میخوره از تقسیم تو یگان گرفته تا مرخصی و این جور چیزا

6. این کاربر از Doctor Splinter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

تو این موارد مهمه کارت بیشتر گیر کدوم یکیه،هر کدوم حس میکنی بیشتر باهاش کار داری دستور اون رو انجام بده!
    البته جلوی هر دو بگو چشم ولی پشت بندش...
    تو خدمت مهترین چیز برای کادری اینه که سرباز ادب داشته باشه اگه ادب داشته باشی خیلی جاها به دردت میخوره از تقسیم تو یگان گرفته تا مرخصی و این جور چیزا
    داداش فکر نکنم اینطوری باشه که شما میگی .لغو دستور تنبیهات داره .مگه اونجا خونه ی خالست که من به هر دو بگم چشم ولی کارم گیر هر کدوم بود دستور اون رو اجرا کنم ؟ خوب اگه من به حرف فرمانده خودم گوش بدم که فرمانده ی اون دخل جفتمون رو با هم میاره .البته من منظورم دستور های خیلی مهم نبود .فرض کن توی یه پاسگاه منشی یه سرگرد هستی بهت میگه فلان نامه رو ببر فلان جا ولی فرمانده پاسگاه که سرهنگه و درجش بالاتره اجازه نمیده که این نامه رو ببری .حالا چکار باید کرد ؟

من ورودی 89 کارشناسی ناپیوسته بودم اما توی پلیس +10 صدور معافیت 92 بوده تا 95 به مدت 3 سال .من الان موندم که وقتی سال 89 معافیت تحصیلی گرفتم که ثبت نام کنم پس چرا تاریخ صدور در سیستم ناجا سال 92 ثبت شده ؟ پلیس +10 میگفت از 89 تا 92 از معافیت قبلیت (فوق دیپلم) هنوز مونده بوده از اون استفاده کردی برای همین از سال 92 معافیت کارشناسیت صادر شده .اما شاید یه حرفی رو هوا گفته باشه

شما تایید میکنید حرفشون رو یا اشتباه شده سیستمشون ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

داداش فکر نکنم اینطوری باشه که شما میگی .لغو دستور تنبیهات داره .مگه اونجا خونه ی خالست که من به هر دو بگم چشم ولی کارم گیر هر کدوم بود دستور اون رو اجرا کنم ؟ خوب اگه من به حرف فرمانده خودم گوش بدم که فرمانده ی اون دخل جفتمون رو با هم میاره .البته من منظورم دستور های خیلی مهم نبود .فرض کن توی یه پاسگاه منشی یه سرگرد هستی بهت میگه فلان نامه رو ببر فلان جا ولی فرمانده پاسگاه که سرهنگه و درجش بالاتره اجازه نمیده که این نامه رو ببری .حالا چکار باید کرد ؟

من ورودی 89 کارشناسی ناپیوسته بودم اما توی پلیس +10 صدور معافیت 92 بوده تا 95 به مدت 3 سال .من الان موندم که وقتی سال 89 معافیت تحصیلی گرفتم که ثبت نام کنم پس چرا تاریخ صدور در سیستم ناجا سال 92 ثبت شده ؟ پلیس +10 میگفت از 89 تا 92 از معافیت قبلیت (فوق دیپلم) هنوز مونده بوده از اون استفاده کردی برای همین از سال 92 معافیت کارشناسیت صادر شده .اما شاید یه حرفی رو هوا گفته باشه

شما تایید میکنید حرفشون رو یا اشتباه شده سیستمشون ؟
    از اون جایی که غیبتی برای شما ثبت نشده زیاد مهم نیست خیلی در گیرش نشید!
    تو اون مورد هم که شما میگی اگه درجه پایین تر گفت برو و بالاتر گفت نرو،شما راپورت اون درجه پایینی رو میدی به ارشدترش!البته این مورد که شما میگی معمولا خودشون با هم حل و فصل میکنن که یکیشون جلوی سرباز ضایع نشه.چون برای خودم هم پیش اومده.یه موقع هم هستش که شما باید دستور رو انجام بدی بعد اگه ایراد گرفتن میگی من انجام وظیفه کردم اون وقت کاریت ندارن!

9. این کاربر از Doctor Splinter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

از اون جایی که غیبتی برای شما ثبت نشده زیاد مهم نیست خیلی در گیرش نشید!
    تو اون مورد هم که شما میگی اگه درجه پایین تر گفت برو و بالاتر گفت نرو،شما راپورت اون درجه پایینی رو میدی به ارشدترش!البته این مورد که شما میگی معمولا خودشون با هم حل و فصل میکنن که یکیشون جلوی سرباز ضایع نشه.چون برای خودم هم پیش اومده.یه موقع هم هستش که شما باید دستور رو انجام بدی بعد اگه ایراد گرفتن میگی من انجام وظیفه کردم اون وقت کاریت ندارن!
    چرا اتفاقا خیلی مهمه .برای خیلیا غیبت ثبت نشده اما غیبت میخورن .من میخام مطمئن بشم که اگه واقعا تا 95 فرصت دارم الان عجله ای دفترچه پر نکنم .اخه پلیس +10 میگه یک سال فرصت داری ولی نظام وظیفه میگه چون سنوات بهت خورده بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی باید دفترچه میفرستادی .من گیج شدم

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

چرا اتفاقا خیلی مهمه .برای خیلیا غیبت ثبت نشده اما غیبت میخورن .من میخام مطمئن بشم که اگه واقعا تا 95 فرصت دارم الان عجله ای دفترچه پر نکنم .اخه پلیس +10 میگه یک سال فرصت داری ولی نظام وظیفه میگه چون سنوات بهت خورده بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی باید دفترچه میفرستادی .من گیج شدم
    قانون کلی اینه که یک سال پس از فارغ التحصیلی میشه دفترچه پست کرد!
    در ضمن شما فقط تا پایان سال مهلت دارید 21 ماه خدمت کنید و سال 94 خدمت 24 ماه میشه و الان چون تعداد بیشتری دارن اقدام میکنن پس با وجود تعداد بیشتر شرایط مساعدتری فراهم میشه برای خدمت!
    کلا تو سربازی نفر بیشتر مساوی است با مرخصی بیشتر،نگهبانی کمتر و کار کمتر!چون تعداد پست های نگهبانی و کاراهای پادگان ثابته،پس نفر که ییشتر بشه بینشون تقسیم میشه و بهتره برای سربازا که بیشتر باشند!

12. این کاربر از Doctor Splinter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام من پدرم دو بار عمل قلب کرده البته باز نبوده آنژیو پلاستی هم کرده و استند(فنر برای باز نگه داشتن رگ) گذاشته تحت نظر پزشک هم هست به نظرتون میتونم معافی بگیرم؟قرص پلاویکس هم میخوره و کلی قرص دیگه.چجوری میتونم مطم،ن بشم که شانس معافی دارم؟چون میخوام اگه احتمالش نیست بیخود وقت خودمو تلف نکنم و برم خدمت. در ضمن ۶۰ سالش هم هست.ممنون میشم راهنماییم کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام خدمت دوستان گرامی
    من 19 آبان اعزام هستم.لطفا راهنمایی کنید:
    1 در مورد وسایل مورد نیاز برای بردن قاشق و چنگال و چاقو از نوع فلزی باشه یا پلاستیکی؟و بشقاب هم نیازه یا نه؟(با توجه به اینکه یقلوی میدن!)
    2 قفلی که برای کمد باید ببریم چه مدلی یا چه شکلی باید باشه؟
    3 من با مدرک دیپلم و بیش از دو سال بسیج فعال (بسیج رو برای سپاه گفتم) در هر کدام از ارگان ها چه درجه ای میگیرم؟
    4 برای سربازی با شرایط من حقوق با کسر بیمه و....... چقدره؟
    پیشاپیش بابت راهنمایی و کمک شما دوستان گرامی تشکر میکنم.

15. این کاربر از TRIPLE M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •