تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2462 از 4105 اولاول ... 1462196223622412245224582459246024612462246324642465246624722512256229623462 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,611 به 24,620 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

دوستان درسته که میگن تو قانون جدید با هر چند ماه کسر خدمت هم باید حداقل 12 ماه خدمت کنی؟
    بله

اگه من بخام توی نیروی انتظامی شهرمون پذیرش بشم که سربازیم رو اونجا بگذرونم امکان پذیره یا نه ؟

2-اگه پذیرش شدم جزو کادری ها حساب میشم یا جز سربازها ؟
    واقعا انگیزتون از این سوال را نفهمیدم.

ناجا پذیرش نداره، غیر از پارتی و شرایط هم به شهر خودتون نمیده.

در ضمن سرباز چرا باید جزو کادر به حساب بیاد اون را هم نفهمیدم.

2. 2 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه __Jamaica__'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اگه من بخام توی نیروی انتظامی شهرمون پذیرش بشم که سربازیم رو اونجا بگذرونم امکان پذیره یا نه ؟

2-اگه پذیرش شدم جزو کادری ها حساب میشم یا جز سربازها ؟
    بله میشه
    2.کادری محسوب میشید.

یه خوبی هم که داشت یکی از دوستام درس هم میخوند ما بینش
    اما قراردادش 5 ساله بود.کلا اصلا راضی نبود.

4. این کاربر از __Jamaica__ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

بله میشه
    2.کادری محسوب میشید.

یه خوبی هم که داشت یکی از دوستام درس هم میخوند ما بینش
    اما قراردادش 5 ساله بود.کلا اصلا راضی نبود.
    دوست عزیز مطمئنی که استخدامی را داره میگه؟

چون جملاتش یه چیز دیگه ای را نشون میده. (اگه منظور دوستمون استخدامی باشه پس یعنی دوستمون کلمات مناسب برای سوالش را انتخاب نکرده و اگه نه پذیرش برای خدمت سربازی باشه اونوقت جواب شما غیر مرتبط میشه)

در ضمن اگه قرار بشه استخدام نیروهای نظامی باشه اکثرا 5 سال پیمانی میشن و بعد قرارداد رسمی، بعد 5 سال مجددا از مراجع ذی صلاح دوباره در مورد فرد تصمیم گیری و صلاحیت های لازم داده میشه، احتمال داره فردی به خاطر اقداماتش در این 5 سال پیمانی رسمی نشه.

6. 2 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

غیر از دوره های خاص که شاید به دلیل نیاز آنی و یا ترخیص بالا ارتش نیروی بیشتری جذب کنه معمولا همیشه جذب نیروی انتظامی بیشتره.
    والا برج 5 سال 89 که من رفتم از 100 نفر شاید به زور 10 نفر نیرو انتظامی بودن بقیه ارتش،اونایی که کد مازاد خورده بودن هم دادن به ارتش که با ما اومدن 07 کازرون!
    یه بار هم برای رفیقم رفته بود بدرقش باز بیشتر سربازا ارتش بودن!
    الانم که برای کارهای پلیس افتخاری به ساختمونای نیرو انتظامی و ستادش رفت و آمد دارم به اون صورت سربازی نمی بینم!
    چند روز پیش رفته بودم آگاهی دیدم چند تا افسر کادری خودشون دارن پارتیشن بندی میکنن اتاقشون رو!
    یه سرهنگ هم که رفت آبدارخونه برای خودش چایی ریخت! ولی تو ارتش یه گروهبان 2 کادر همه کاراش رو میداد سرباز انجام بده!یادمه یه گروهبان تو ستاد داشتیم که پیمانی هم بود هر وقت از ستاد میخواست بره قرارگاه یه سرباز صدا می کرد کلاه و کیفش رو براش بیاره!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrang_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والا برج 5 سال 89 که من رفتم از 100 نفر شاید به زور 10 نفر نیرو انتظامی بودن بقیه ارتش،اونایی که کد مازاد خورده بودن هم دادن به ارتش که با ما اومدن 07 کازرون!
    یه بار هم برای رفیقم رفته بود بدرقش باز بیشتر سربازا ارتش بودن!
    الانم که برای کارهای پلیس افتخاری به ساختمونای نیرو انتظامی و ستادش رفت و آمد دارم به اون صورت سربازی نمی بینم!
    چند روز پیش رفته بودم آگاهی دیدم چند تا افسر کادری خودشون دارن پارتیشن بندی میکنن اتاقشون رو!
    یه سرهنگ هم که رفت آبدارخونه برای خودش چایی ریخت! ولی تو ارتش یه گروهبان 2 کادر همه کاراش رو میداد سرباز انجام بده!یادمه یه گروهبان تو ستاد داشتیم که پیمانی هم بود هر وقت از ستاد میخواست بره قرارگاه یه سرباز صدا می کرد کلاه و کیفش رو براش بیاره!
    شما یه نگاه به خیابون ها بنداز مخصوصا سر چهارراهها
    تا دلت بخواد سرباز ناجا از نوع راهنمایی و رانندگیش رو میبینی
    ناجا سربازی که بخواد توی ساختموناش وایستن به اون صورت نداره و بیشتر سربازاهای داخل شهرش درگیر کارایی مثل جلب کردن و پست سر چهارراه و دادگستری و هزارتا بدبختی دیگه هستن! و تقریبا 2 ساله که بیشترین سهمیه رو توی جذب سرباز داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

ناجا سربازی که بخواد توی ساختموناش وایستن به اون صورت نداره و بیشتر سربازاهای داخل شهرش درگیر کارایی مثل جلب کردن و پست سر چهارراه و دادگستری و هزارتا بدبختی دیگه هستن! و تقریبا 2 ساله که بیشترین سهمیه رو توی جذب سرباز داره
    اون وقت من افتادم ارتش اونم نیروی زمینی تازه بعدش هم پرندک که بدترین جاش هست
    نمیدونم چرا خدا این دعام رو مستجاب نکرد که ارتش نیوفتم!

داره خودمونی میشه __Jamaica__'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

چون جملاتش یه چیز دیگه ای را نشون میده. (اگه منظور دوستمون استخدامی باشه پس یعنی دوستمون کلمات مناسب برای سوالش را انتخاب نکرده و اگه نه پذیرش برای خدمت سربازی باشه اونوقت جواب شما غیر مرتبط میشه)

در ضمن اگه قرار بشه استخدام نیروهای نظامی باشه اکثرا 5 سال پیمانی میشن و بعد قرارداد رسمی، بعد 5 سال مجددا از مراجع ذی صلاح دوباره در مورد فرد تصمیم گیری و صلاحیت های لازم داده میشه، احتمال داره فردی به خاطر اقداماتش در این 5 سال پیمانی رسمی نشه.
    راستش از سوال ایشون من اینطور برداشت کردم.بقول شما گنگ پرسیدن حالا میان اطلاعات تکمیلی رو میدن
    اینجور یگان ها پذیرش به سبک دیگه ندارن که کادری بخواد بشه ایشون
    در ارتباط با توضیحات تکمیلی که فرمودین کاملا درسته این بنده خدا که گفتم حفاظت اون مرکزشون میخواست فسخ کنِ قراردادشو

چیزایی که دوستمون میگه کاملا درست
    ارتش خودش 5 تاست 4 تا نیرو و یکی دژبان آجا ، عظمتیِ
    بزرگترین نیرو کشور هم که نیرو زمینیِ ، فقط توی خود تهران بالای 10 تا فرماندهی داره اما واقعا اطلاع ندارم کجا جذب از همه جا بیشتر داره
    Last edited by __Jamaica__; 11-10-2014 at 22:40.

11. این کاربر از __Jamaica__ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

خوب از اونجایی که این تاپیک در مورد سربازی هست پس سوال منم مربوط به سربازی میشه نه استخدام .

گفتم چون پذیرشه شاید جزو کادری ها باشه .حالا میشه من استخدام سپاه یا ارتش یا ناجا بشم و دوران خدمتم رو توی همین ارگان ها بگذرنوم به عنوان کادری ؟ یعنی یه جورایی پلیس بشم در عوض دیگه ازم نخان که برم سربازی ؟

پروفشنال imnot12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

دوستان این واکسن که میزنن
    من این واکسن رو سال 87زدم و روش نوشته برای 10سال اینده در برابر بیماری کزاز و دیفتری افزایش خواهد یافت با ارائه این کارت هنگام ازدواج و انجام خدمت وظیفه نیازی به تقیح مجدد نخواهد داشت
    این واقعیت داره کارتشم داره؟
    Last edited by imnot12; 12-10-2014 at 00:20.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    برگه سفید من هم اومد توش زده آموزشگاه شهدای وظیفه نزاجا ولی آدرس مراجعه رو زده کرج!!!!، مجموعه ورزشی انقلاب! الان قضیه چیه؟ بالاخره من باید برم 01 یا برم این انقلابه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •