سلام وا مصیبتا
بعد 8 ماه دانلود از مرداد تا الان بعد از 3 ترا دانلود بلاخره دیشب دانلود ها تموم شد
لیست idm خالی لیست تورنت خالی
حالا چیکار کنم![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام وا مصیبتا
بعد 8 ماه دانلود از مرداد تا الان بعد از 3 ترا دانلود بلاخره دیشب دانلود ها تموم شد
لیست idm خالی لیست تورنت خالی
حالا چیکار کنم![]()
سلام دوستان تبریزی
اقایون یه سوال داشتم از دروازا بخوام برم دانشگاه تبریز اول اینکه چقدر راهه ؟ یعنی چند دقیقه نهایتش راه تا دانشگاه ؟
دوم اینکه ارزونترین و سریع ترین راهی که میتونم برم برسم دانشگاه تبریز چی هستش ( البته من جمعه باید برم )
ممنون میشم راهنمایی کنید
درب اصلی دانشگاه سراسری تبریز؟
فوقش پنج دقیقه طول می کشه.( مسیر مستقیم و خیلی نزدیکه می تونی با گوگل مپ خودت ببینی)
احتمالا حول و حوش ۶۰۰تومان بگیرن
با اتوبوس هم میشه که بالطبع ارزون ترینه ولی نیاز به کارت واسه پرداخت داری. می تونی هزینه بلیط اتوبوس رو دستی به یک نفر بدی اونا واست کارت بزنند.
ممکنه به خاطر توقف در دو-سه ایستگاه چند دقیقه با اتوبوس دیرتر برسی.(مگه اینکه سوار اتوبوس تندرو ها بشی)
فقط سوار تاکسی های ایستاده نشو که ممکنه واسه پرشدن تاکسی ۱۰دقیقه منتظر بمونی.
ممنون دوست عزیز . اره ادرس زده دانشگاه تبریز دانشکده شیمی
اسم دروازا رو تو گوگل مپ چی میزنه ?
پس نهایت یک ربعه میشه رفت به درب اصلی رسید از دروازا ?
جمعه فکر نکنم ۷ صبح اتوبوس باشه با شخصی یا تاکسی باید بریم . نهایت با ۱۰۰۰ تومن میبرن ?
برای برگشت از دانشگاه تبریز به دروازا بهترین و ارزونترین حالتش چی هست حدود ساعت ۱۲ ظهر ?
میگم این 4G ایرانسل عجب چیزیهدیشب داشتم 6.5 مگ دانلود میگرفتم.بیچاره لپ تاپ مونده بود چه جوری جمش کنه
![]()
یکربع زیاده پنج دقیقه ای رسیدی.
آره درب اصلی پیاده میشی(با پل عابر پیاده میری اونور خیابون که درب اصلی دانشگاه هست)
اگر از شهرهای نزدیک مثل اهر و بستان آباد میایی تو دروازه تهران پیاده میشی(دروازه تهران مسیر بین سه راهی ولیعصر تا پل کابلی میشه)
google map بزن ایستگاه دروازه تهران, بلوار 29 بهمن, تبریز
آره ۱۰۰۰تومان گرونه ولی حتما می برن.
ساعت ۱۲ دقیقا جلوی دانشگاه خطوط اتوبوسرانی هست که ارزونترینه(فقط از راننده یا مسافرا بپرس که آیا دروازا تهران میره اتوبوسه یا نه) + می تونی تاکسی بگیری با همون قیمت برگردی. با اتوبوس که ایستگاه دروازه تهران پیاده میشی ولی با تاکسی بهش بگو کجای دروازه تهران پیاده میشی(مثلا میگی گاراژ بستان آباد نگه دار)
اگر گوگل مپ نگاه کنی مسیر دروازه تهران تا دانشگاه یک مسیر کاملا مستقیم هست. کوتاهه. دو سه کیلومتره مسیر. من قبلا ها مسیر دروازه دانشگاه رو پیاده هم رفته ام.
واسه رفتن به دانشگاه ممکنه حراست جلوی در بگه واسه چی اومدی یا کارت شناسایی بخوان
راستی من نمی دونم جمعه دانشگاه بازه یا نه ها اگر گفتن بازه حتما بازه...
Last edited by elvish; 11-03-2016 at 00:11.
اشتباهی دوبار زدم
Last edited by adreno; 11-03-2016 at 11:15.
سلام
میشه لطف کنید بگید چطور و از کدوم بسته هاش استفاده مکنید
من واقعا ممنون میشم
Last edited by adreno; 11-03-2016 at 11:17.
بسته 3 ساعته 2-8 صبح 2تومن
از سایت ایرانسل برنامه دانلود کن و از اونجا بسته رو بخر نیم ساعته هم داره بخر تست کن ببین چقدر سرعت می گیری!!
.
خیلی ممنون
نیم ساعته رو حذف کردن
2000 تومان عملا با مالیات 2200 در میاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)