دوستان من امروز دفترچه رو گرفتم عکس قسمت مشخصات رو خودم بزنم یا اگه رفتم دگتر اینا خودشون عکس رو میزنن؟
ایا دکتر معاینه هم لازمه؟
واکسن رو قبل پست دفترچه بزنم یا بعدا که جوابش اومد؟
دوستان من امروز دفترچه رو گرفتم عکس قسمت مشخصات رو خودم بزنم یا اگه رفتم دگتر اینا خودشون عکس رو میزنن؟
ایا دکتر معاینه هم لازمه؟
واکسن رو قبل پست دفترچه بزنم یا بعدا که جوابش اومد؟
سلام
عکس رو مسوول پلیس +10 میزنه خودش...شما مشخصاتو پر کن فقط ...
معاینه دکتر هم لازمه اگر مشکلی چیزی دارید به دکتر بگید تا توی گذارش بنویسه اگر نه که فقط مهرش میکنه برات
واکسن هم باید قبلش بزنید توی دفترچه قسمتی برای واکسیناسون هست که موقعی که دکتر واکسن میزنه برای شما دفترچه رو مهر میکنه
همه چیز که تکمیل شد دفترچه رو میبرید +10 خودشون کارای لازم رو انجام میده
هیچکس خبر نداره
بستگی به نیاز نیرو ارگان ها داره
بعضی وسایلی که نوشته شده اضافه هست، من گفتم خودم شاید 1/4 را برده باشم.
البته نخ و سوزن من تا پایان خدمت تو پاسگاه هم همرام بود، در حالی که من 24 ساعت پاسگاه بودم و 48 ساعت خونه.
اگه قانون همین طور بمونه بله 5 ماه میمونه ولی...
1- معلوم نیست تا وقتی شما برگردین مدت خدمت باز بیشتر بشه و یا این حداقل خدمت افزایش پیدا کنه یا نه
2- الان هم اونطور نیست که همه کسر پروژه و.... بگیرن، خیلی ها قبل خدمت برنامه ریزی میکنن ولی در عمل برای خیلی ها قبول هم نمیشه و من معتقدم در آینده نزدیک این کسر هم حذف میشه و یا با مدت خیلی کم و شرایط خیلی سخت تر داده میشه.
این را هیچ کس نمیتونه بگه، هر کی هم گفت دروغه.
غیر از دوره های خاص که شاید به دلیل نیاز آنی و یا ترخیص بالا ارتش نیروی بیشتری جذب کنه معمولا همیشه جذب نیروی انتظامی بیشتره.
کسی خبر نداره. منظور من این بود که چون سابقه خدمت ارتش دارم میخوام دوباره بیفتم ارتش. اگه میخواستم آبان برم ممکن بود ارتش پر شده باشه و بیفتم نیروی انتظامی و من اینو نمیخواستم. جدیدا زنگ بزنید نظام وظیفه میگه لزوما محل قبلی خدمت نمی افتید اگه پر شه باشید می افتید نیروهای دیگه. خوب سپاه که پذیرش خودشو میگیره ارتش نیفتم فقط نیروی انتظامی میمونه! خیلی حساس نشو
منظور شما از ثبت مدارک توی ستاد نیرو چیه ؟ مگه پادگان اموزشی مدارک روتحویل نمی گیره ؟ ستاد نیرو کجاست ؟
02 که رفته پرندک! من فکر کنم منظور دوستان همون افسریه است که هی می گن خوبه! پرندک خارج از شهره رو بروی رباط کریم
بزرگوار این وظیفه یکان اموزشِ که مدارک بگیره و بفرسته برای ستاد نیرو
اما خیلی در این خصوص کم لطفی میکنن و ممکنه که ثبت نشه برای محکم کاری خدمتتون گفتم.حیلی هارو دیدم که ثبت نشده مدارکشون
ستاد نیرو هم خود تهرانِ 4 راه مینی سیتی
رفیق پرندک اسمش بخاطر 23 شده پرندک کسایی که 23 بودن هیچوفت اون سیم خاردار ها و فنس لعنتی ورودیش یادشون نمیره
02 هم درستِ رفته پرندک اما با همون فرماندش امیر عابدیِ تهران ، ساعت 4 دستور داده اتوبوس ها میان توی 02 پر میکنن بجه ههارو میبرن ازادی یا شهریار
دوستان درسته که میگن تو قانون جدید با هر چند ماه کسر خدمت هم باید حداقل 12 ماه خدمت کنی؟
اگه من بخام توی نیروی انتظامی شهرمون پذیرش بشم که سربازیم رو اونجا بگذرونم امکان پذیره یا نه ؟
2-اگه پذیرش شدم جزو کادری ها حساب میشم یا جز سربازها ؟
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)