تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2460 از 4105 اولاول ... 1460196023602410245024562457245824592460246124622463246424702510256029603460 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,591 به 24,600 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام

من اموزشی افتادم 02 تهران . اول ابان اعزامم . با مدرک لیسانس مکانیک . خوزستان

اگه کسی اطلاعات داره بگه که اونجا اوضاع چطوره ؟
    بعد از اموزشی بر چه اساسی تقسیم میکنن ؟
    دوره کد به ما میخوره یا نه ؟
    تک پسر رو میفرستن استان خودشون یا نه ؟
    مدارک لازم برای اثبات تک پسری چیه ؟ همون کپی برگ دوم شناسنامه پدر و مادره ؟
    اینجا کسی هست که شرایط تک پسری داشته و تقسیم شده باشه استان خودشون ؟

یکم زیاد شد . ممنون
    در یه کلام عالی ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ممنون دوست من آخه من دو واحد معرفی به استاد دارم دانشگاه که تا آخر مهر کاراش ردیف میشه تا فارغ بخوام شم وسطای آبان میشهمیخواستم ببینم وسط آبان بفرستم کی میخوره اعزامم؟
    خوب همه چی بر اساس احتماالاته! 20 شهریور ببعد خورده برای دی. یعنی حدودا از 20 آبان ببعد میخوره برای اسفند ماه.البته ممکنه چون قضیه 24 ماه شدن پیش اومده زود تر از اینها دی ماه پر بشه. البته امکان درخواست تعجیل و تمدید هم وجود داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان چیکار کنیم تا از ترس رفتن به خدمت بکاهیم؟
    علاوه بر توصیه عالی و کاربردی محمد در بالا، یه فرمایشی از امام علی هست که معنیش اینه از هر چی میترسی خودتو توش بنداز. البته منظورشون اینه که کاری که باید بالاخره انجامش بدی ، خوب زودتر انجامش بده. بعدشم که بری میفهمی ترس نداره

4. این کاربر از حسام2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان چیکار کنیم تا از ترس رفتن به خدمت بکاهیم؟
    دوست عزیز اول باید منبع ترس رو دقیقا برای خودت مشخص کنی که چه چیزی باعث ترس از خدمت برات میشه.. این مسئله میتونه ترس از مسئولیت باشه ترس از تنبیه و........... باشه

منم چند ماه دیگه عازم هستم قبلا ترس شخصی من از تباهی عمر وسختگیری بود اما هرچقدر دارم نزدیک میشم یه حس خوشبینی دارم و فکرم به جهتی بردم که مثلا قراره بهم خوش بگذره! یا اگه مشکلی باشه برای همه هست و باید طاقت آورد! و به جای غر زدن و افکار منفی سعی کردم که ذهنمو به جهت موافق و مطلوب ببرم ( تو روانشناسی یه بحثی به نام مدیریت افکار هست که دراین باره مطالعه داشته باشی بدک نیس)

6. 2 کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام
    وسایلی که پست اول نوشته از یک طرف خیلی سوسول بازی هست و ..

از طرف دیگر باید چند تا ساک برای وسایل پست اول برد !

یا پست اول رو اپدیت کنید . یا اینجا ضروریات رو بگید . مثلا چیز هایی که خودتون بردید اول اموزشی

............

بعد اگه کسی دوران اموزشی حموم نره فاسد میشه ؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام

من اموزشی افتادم 02 تهران . اول ابان اعزامم . با مدرک لیسانس مکانیک . خوزستان

اگه کسی اطلاعات داره بگه که اونجا اوضاع چطوره ؟
    بعد از اموزشی بر چه اساسی تقسیم میکنن ؟
    دوره کد به ما میخوره یا نه ؟
    تک پسر رو میفرستن استان خودشون یا نه ؟
    مدارک لازم برای اثبات تک پسری چیه ؟ همون کپی برگ دوم شناسنامه پدر و مادره ؟
    اینجا کسی هست که شرایط تک پسری داشته و تقسیم شده باشه استان خودشون ؟

یکم زیاد شد . ممنون
    در رابطه با مدارک یکی از دوستان این پستو گذاشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    وسایلی که پست اول نوشته از یک طرف خیلی سوسول بازی هست و ..

از طرف دیگر باید چند تا ساک برای وسایل پست اول برد !

یا پست اول رو اپدیت کنید . یا اینجا ضروریات رو بگید . مثلا چیز هایی که خودتون بردید اول اموزشی

............

بعد اگه کسی دوران اموزشی حموم نره فاسد میشه ؟!
    فکر کنم خودت هنوز نرفتی آموزشی که اینجوری میگی؟! به نظرم پست جامعیه تازه یه چیزایی رو ننوشتن مثلا نخ سوزن همرنگ لباس هات . حالا اومدیم نقاط حساست جر خورد باید چه کار کنی؟ تو یه ساک جا میشه

10. 2 کاربر از حسام2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اینایی که میگم تو سایت هم هست ولی چون میگی متوجه نشدی بازم میگم: کلا دو جور میشه بوسیله پروژه از خدمت کم کرد: یکی اینکه از طریق بنیاد نخبگان ریاست جمهوری و یکی هم بنیاد نخبگان نیروهای مسلح. تو حالت اول کل خدمتت میپره ولی برای اینکه به نهادهای نظامی معرفی بشی باید یه سری شرایط معدل و مقاله و اینها داشته باشی (اطالاعات بیشتر تو سایت بنیاد نخبگان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ). اگر شرایط رو نداری میتونی از طریق بنیاد نخبگان نیروهای مسلح استفاده کنی که بهت پروژه میدن و معادلش از خدمتت کم میشه. رروش کار هم اینه که میری به آدرس بنیاد نخبگان ن.مسلح ، اونجا روی دیوار آدرس و شماره سی چهل تا مرکز نظامی هست که پروژه بهت میدن. آدرس ها رو یادداشت میکنی میری به تک تک اون ها سر میزنی ببینی واست پروژه دارن یا نه! اگه هر کدوم نشد میری بعدی تا بالاخره پیدا بشه. بعدش پروپوزال میدی و تصویب موضوع و انجام و اتمام کار. ظاهرا تا 2 تا پروژه راه داره تا سقف هر کدوم نه ماه. البته اخیرا یکی از این سدارها گفته شما در هر صورت باید یک سال خدمت کنی. یعنی عملا تا سقف 9 ماه فعلی و از سال بعد تا سقف 12 ماه میتونی کسری بگیری. اگه هم خیلی تخصص شاخی داری شاید بتونی بهشون پیشنهاد موضوع بدی اگه خودشون پیشنهاد نداشتن. انشالا موفق باشی!
    خیلی ممنون بابت راهنماییتون، من 7 ماه از خدمتمو دارم میرم تا قبل شروع ارشد، میمونه 14 ماهم، یعنی من هر چند تا پروژه بدم 9 ماه میپره و باید بعد ارشد 5 ماهم برم درسته؟
    قضیه اینکه پروژه ها نظامی هست و در خروج از کشور گیر میدن هم سرجاشه درسته؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

خیلی ممنون بابت راهنماییتون، من 7 ماه از خدمتمو دارم میرم تا قبل شروع ارشد، میمونه 14 ماهم، یعنی من هر چند تا پروژه بدم 9 ماه میپره و باید بعد ارشد 5 ماهم برم درسته؟
    قضیه اینکه پروژه ها نظامی هست و در خروج از کشور گیر میدن هم سرجاشه درسته؟
    حالا شما تلاشتو بکن شاید بتونی بیشتر بگیری. 7 ماه بری بعد ترخیص بشی بری درس بخونی قانون جدید شاملت میشه. این قانون برای سال بعد 24 ماهه ولی ممکنه تا پایانه خدمتت بیشتر هم بشه! بستگی داره به سالی که داری دوباره میری خدمت چند ماه باشه.پس میمونه 17 ماه. روی کاغذ ممکنه همشو کسری بگیری (البته اگر این حرف جدید سردار که گفته حتما باید یک سال خدمت کنی رو ندیده بگیریم، منم نشنیده بودم از کسی که اینجوری باشه) یعنی دو تا نه ماه ولی احتمالات و اونچه که در عمل اتفاق میفته رو هم باید در نظر بگیری مثلا اینکه معمولا از مقدار کسری پیشنهادی یه خوردشو کم میکنن و....
    یه نکته دیگه هم اونجوری که من شنیدم (البته مصوبشو ندیدم) فقط در حین خدمت میتونی کسری ها رو اعمال کنی. مثلا نمیتونی حین تحصیل کارت پایان خدمتت رو بگیری بلکه باید درست تموم بشه و دوباره اقدام کنی. البته این برای پروژه های کسر خدمتیه و اگر از طریق بنیاد نخبگان برای کل خدمتتت اقدام کنی قضیه فرق میکنه که تو سایتوشون نوشتن.
    این لینک ها رو هم نگاه کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. این کاربر از حسام2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه skull_avatar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

یکی دیشب به شوخی بهم گفت تو از خدمت خوشت میاد چنان بهم برخورد که نگو! آخه مگه میشه آدم از خدمت خوشش بیاد. تازه من میخواستم تعجیل بزنم برای آبان ماه چون بهم گفتن احتمالش هست بیفتی نیروی انتظامی بی خیال شدم و گذاشتم واسه دی ماه که همون ارتش بیفتم. البته چون شهرمون ارتش نداره شهر خودمون نمیفتم ولی باز بهتر از اینه که بیفتم کلانتری! خدا نصیب هیشکی نکنه
    واسه اسفند احتمال ارتش بیشتره یا نیرو انتظامی؟
    این چیزا رو از کجا میفهمین؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •