در یه کلام عالی ...
در یه کلام عالی ...
خوب همه چی بر اساس احتماالاته! 20 شهریور ببعد خورده برای دی. یعنی حدودا از 20 آبان ببعد میخوره برای اسفند ماه.البته ممکنه چون قضیه 24 ماه شدن پیش اومده زود تر از اینها دی ماه پر بشه. البته امکان درخواست تعجیل و تمدید هم وجود داره
علاوه بر توصیه عالی و کاربردی محمد در بالا، یه فرمایشی از امام علی هست که معنیش اینه از هر چی میترسی خودتو توش بنداز. البته منظورشون اینه که کاری که باید بالاخره انجامش بدی ، خوب زودتر انجامش بده. بعدشم که بری میفهمی ترس نداره![]()
دوست عزیز اول باید منبع ترس رو دقیقا برای خودت مشخص کنی که چه چیزی باعث ترس از خدمت برات میشه.. این مسئله میتونه ترس از مسئولیت باشه ترس از تنبیه و........... باشه
منم چند ماه دیگه عازم هستم قبلا ترس شخصی من از تباهی عمر وسختگیری بوداما هرچقدر دارم نزدیک میشم یه حس خوشبینی دارم و فکرم به جهتی بردم که مثلا قراره بهم خوش بگذره! یا اگه مشکلی باشه برای همه هست و باید طاقت آورد! و به جای غر زدن و افکار منفی سعی کردم که ذهنمو به جهت موافق و مطلوب ببرم
( تو روانشناسی یه بحثی به نام مدیریت افکار هست که دراین باره مطالعه داشته باشی بدک نیس)
سلام
وسایلی که پست اول نوشته از یک طرف خیلی سوسول بازی هست و ..
از طرف دیگر باید چند تا ساک برای وسایل پست اول برد !
یا پست اول رو اپدیت کنید . یا اینجا ضروریات رو بگید . مثلا چیز هایی که خودتون بردید اول اموزشی
............
بعد اگه کسی دوران اموزشی حموم نره فاسد میشه ؟!![]()
در رابطه با مدارک یکی از دوستان این پستو گذاشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم خودت هنوز نرفتی آموزشی که اینجوری میگی؟! به نظرم پست جامعیه تازه یه چیزایی رو ننوشتن مثلا نخ سوزن همرنگ لباس هات . حالا اومدیم نقاط حساست جر خورد باید چه کار کنی؟ تو یه ساک جا میشه
خیلی ممنون بابت راهنماییتون، من 7 ماه از خدمتمو دارم میرم تا قبل شروع ارشد، میمونه 14 ماهم، یعنی من هر چند تا پروژه بدم 9 ماه میپره و باید بعد ارشد 5 ماهم برم درسته؟
قضیه اینکه پروژه ها نظامی هست و در خروج از کشور گیر میدن هم سرجاشه درسته؟
حالا شما تلاشتو بکن شاید بتونی بیشتر بگیری. 7 ماه بری بعد ترخیص بشی بری درس بخونی قانون جدید شاملت میشه. این قانون برای سال بعد 24 ماهه ولی ممکنه تا پایانه خدمتت بیشتر هم بشه! بستگی داره به سالی که داری دوباره میری خدمت چند ماه باشه.پس میمونه 17 ماه. روی کاغذ ممکنه همشو کسری بگیری (البته اگر این حرف جدید سردار که گفته حتما باید یک سال خدمت کنی رو ندیده بگیریم، منم نشنیده بودم از کسی که اینجوری باشه) یعنی دو تا نه ماه ولی احتمالات و اونچه که در عمل اتفاق میفته رو هم باید در نظر بگیری مثلا اینکه معمولا از مقدار کسری پیشنهادی یه خوردشو کم میکنن و....
یه نکته دیگه هم اونجوری که من شنیدم (البته مصوبشو ندیدم) فقط در حین خدمت میتونی کسری ها رو اعمال کنی. مثلا نمیتونی حین تحصیل کارت پایان خدمتت رو بگیری بلکه باید درست تموم بشه و دوباره اقدام کنی. البته این برای پروژه های کسر خدمتیه و اگر از طریق بنیاد نخبگان برای کل خدمتتت اقدام کنی قضیه فرق میکنه که تو سایتوشون نوشتن.
این لینک ها رو هم نگاه کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه اسفند احتمال ارتش بیشتره یا نیرو انتظامی؟
این چیزا رو از کجا میفهمین؟![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)