اولا نامرد خودتیدوما خالی نبند آقای rezapassword گذاشتن (البته مطمئن نیستم) بعدشم یه سرچ کنی پیدا میشه
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
اولا نامرد خودتیدوما خالی نبند آقای rezapassword گذاشتن (البته مطمئن نیستم) بعدشم یه سرچ کنی پیدا میشه
بفرمایید آقای mehrzad3344
Last edited by aRThaS_08; 08-02-2008 at 09:33.
با نرم افزار Handling Editor باید هیدرولیک رو خاموش کنی.اين ماشين را نصب كردم اينجوري شد چكارش كنم درست بشه ؟
همچنین Is hatchback و is LOW رو روشن کن.
هیدرولیک در صفحه دوم و در پایین هستش. گزینه های پایین رو همشو خاموش کن.
فکر نمیکنم مشکل از دانلود باشه.خوب من همه رو درست نصب کردمولی اگه میشه یه بار دیگه بذارین
شاید مشکل از دانلودکردن باشه
![]()
اول بگو ببینم رینگها استیل نمایش داده میشه و دورش لاستیک داره یا اینکه سفید دیده میشه؟
اینکه رینگها بره تو زمین طبیعیه ولی نه اوقدر زیاد که ضد حال باشه. برای بعضی از ماشینها خیلی کم فرو میره.
تو این تاپیک هم تا حالا کسی از Zmodeler آموزش نزاشته و فقط یه آموزش چند صفحه ای گذاشتن (تقریبا 6 ماه پیش) که فقط منوها رو معرفی میکنه که اصلا به درد نمیخوره. یعنی هیچی یاد نمیده. البته من آموزش رضا رو نخوندم. میتونی بری استفاده کنی. حتما به درد میخوره.
ولی با3D MAX کار کن که هم خوش دست تره و هم امکانات بیشتری داره و هم آموزهاش رو بچه ها زحمت کشیدن.
در ضمن، شما تو 30 پست یک اخطار گرفتین. یکم مراعات کن سوالاتت رو تو یک پست بپرس چون چند پست پشت سر هم که مطلب نداشته باشه خلاف قوانینه سایته. اینطوری یوزرتو از دست میدی.
موفق باشید.
Last edited by ebicross; 08-02-2008 at 09:29.
محمد رضا جان هر دوتاش را نصب كردم همين جوريه تنظيماتش هم همون جوری كه نوشته بود وارد كردم
البته اينو بگم كه جایگزين اون ماشين كوجك مخصوص فرودگاه كردم
ميشه بگي كدوم قسمت مال تنظيمات اين بخش است تا تغيير دهم شايد درست بشه
آقا ابی برای هر لاستیک یه فایل DFF,TXD هست که توی gta3.img نام فایل TXD نیست!!!
اقا اینم ماشینی که ما ساختیم
نگید بلد نیست
![]()
واقعا خودت ساختي ؟
خيلي خوشگله بزار .
خوب ديگه معلوم شد مشكل از كجاس . اينو جاي ماشين اصليش قرار بده . به قول ابي اگه ماشين كم آوردي بگرد اونو جاي يه ماشين سواري ديگه بزار . درضمن وقتي يه ماشينو جاي يه چيز ديگه ميزاري بايد ببيني اصلا اون ماشين قبلي كمي فرمش مثل اين هست يا نه . مثلا اگه يه 206 رو جاي يه اتوبوس بزاري كه نميشه . اينم همين طوري .محمد رضا جان هر دوتاش را نصب كردم همين جوريه تنظيماتش هم همون جوری كه نوشته بود وارد كردم
البته اينو بگم كه جایگزين اون ماشين كوجك مخصوص فرودگاه كردم
ميشه بگي كدوم قسمت مال تنظيمات اين بخش است تا تغيير دهم شايد درست بشه
اشتباهتو فهميدم .آقا ابی برای هر لاستیک یه فایل DFF,TXD هست که توی gta3.img نام فایل TXD نیست!!!
ببين بايد txd ها رو اد كني . چون جايي اسمشون نيست. من مطمئنم مشكل از كجاست . اما readme توضيح نداده .
بزارين من توضيح بدم .
ببين يك قالپاق رو كه شما اضافه مي كني براي اينكه تكستچرهاش ظاهر بشه بايد به قسمت
data\maps\veh_mods\veh_mods.ide
بري و بعد فايل veh_mods.ide رو با notepad باز كني و بگردي دنبال اسم فايل هايي كه نصب كردي . مثلا wg_l_lr_slv1 . بعد جلوش نوشته vehicle . بايد اينا رو پاك كني و اسم همون فايلي رو كه ميخواي كه تو مثال ما wg_l_lr_slv1 بود به جاي vehicle بزاري . بعد فايل رو سيو كني و ديگه تمومه .
زيادم سخت نيست . كمي تجربه ميخواد و درك . درضمن يادت نره txd ها رو هم add كني .
اقا مجید اینو من چه طور dff کنم اون راهی که گفتی نشد
![]()
آقا اگه این درست شد اینو برای ما هم بذار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)