معین طلا بهت مجوز ادامه ی زندگی رو میدمبرو خدا رو شکر کن که حسن پی30 به دادت رسید
![]()
معین طلا بهت مجوز ادامه ی زندگی رو میدمبرو خدا رو شکر کن که حسن پی30 به دادت رسید
![]()
عزیز همونجوری که hamkar1981 گفت چین از جنس درجه 1 داره تا .... و شما فکر می کنی اون گوشی چینی که تو آمریکا هست با اینایی که دست ما هست کیفیتشون یکیهدرجه 1 میره کشورهای اروپایی وآمریکایی و درجه ... میاد دست من و شما
اگه کشور ما درست و حسابی بود جرات اینکه جنس آشغال بریزن تو این مملکت رو نداشتن از گوشی گرفته تا پاتیل ذوب مس داداش من تو مس کرمانه میگه پاتیل آمریکایی 30 ساله داره کار میکنه اما الان چینی هاش رو 2 ساله آوردن دیگه باید عوضشون کنن اگه اینا تحریم نیست پس چیه![]()
سرمون رو مثل کبک کردیم زیر برف و میگیم تحریم کو
خواهشن دیگه هم این بحث رو نکشین و از این پست من نقل قول نگیرین
معین طلا بهت مجوز ادامه ی زندگی رو میدم برو خدا رو شکر کن که حسن پی30 به دادت رسید![]()
Last edited by hossein-p30-f; 04-12-2007 at 14:49.
حالا بلدین که چجور میشه فهمید مال کدوم کارخونه هست حالا هر گوشی که میخواد باشه؟
دمت گرم zimka_14162 .... لنگ مجوز you بودم ...........
غیر از اون رمز رمزای دیگه نیست؟
یه نرم افزار جاوا هم بود که شماره سریال رو میدادی میگفت مال کجاس ولی من گوشی خوذم رو زدمیادم نیست نوشت مال کجاس ولی گوشی بابام رو زدم نوشت فنلاند در صورتی که پشت گوشی نوشته Made India![]()
فنلاند -فرانسه-چين -مالز ي و...
چه فرقي مي كنه اصل اينكه K800 داري حالشو ببر![]()
ما تو کار واردات پشم شیشه هستیم...
ترکیه یه کارخونه تولید پشم شیشه داره که کارش تو جهان شناخته شدس...میده کیلویی 3/1 یورو...
تو چین هم یه سری کارخونه های آشغال هستن که میدن حدود کیلویی 7/0 یورو...
ولی یه جنس چینی توپ هست که قیمت جنسای اون کارخونه زیر 5/2 یورو نیست...خیلی عالیه جنساش...
منظورم اینه که شما K800 رو از چین زیر نظر SE میخری...مطمئن باش SE اونقدر کنترل کیفیت داره که خودشو با اینکه بیشتر تولیدش تو چین هست خراب نکنه...
جنس درجه 1 و 2 هم نداره...شما از هر جا K800 بخری همونه...فرق نداره ایران ، چین ، آمریکا...
به اطلاعاتمون افزوده شد![]()
باشه بیخیال .................. ممنون
ولی سوال آخر منو جواب ندادین
همکار جون مطلب تورو نقل قول کردم که حرفتو تایید کنم قصد جسارت نداشتم...
حالا تو حال مارو بگیر... دمت گرم دیگه...
بازم این بحث شروع شد.
برید از پرشین بوی بپرسید ایشون پی1 خریدن اونم نه از جاهای دیگه اونم از سوئدمیگفت روش نوشته چین و هیچ مشکلی نداره.
بهترین راه برای اینکه ببینی اصله یا نه اول اون سریال نامبرش رو چک کن
از همه مهمتر ببین قیافش مثل اصلش هست یا نه چون کا800 تقلبی نداریم که اونایی که هست قیافشون فرق داره
والسلام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)