تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 246 از 400 اولاول ... 146196236242243244245246247248249250256296346 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,451 به 2,460 از 3997

نام تاپيک: نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

برا من بعد ابنکه بوت لودر رو میزدم دیگه پورت برای فریمور نمیداد اصلا
    برای شما یعنی بوت لودرم نمیتونی بزنی؟ یا فریمور رو فقط نمیتونی بزنی

بعد هم هزینه نکن برا این مودم اگه بوت لودرش بسته نشده باشه ایشالا درست میشه
    پس واسه شما درایور اولی نصب میشد و بوت لودر اجرا میشد واسه من همون اولی نصب نمیشه که بتونم اول بوت لودر بزنم
    فعلا صبر میکنم ببینم خودم میتونم درستش کنم یا نه... یکی از کاربران همینجا میگه تعمیرکار موبایله و میتونه درستش کنه فقط هزینه تعمیر پایه رو 50 تومن میگه که با هزینه پستی رفت و برگشت میشه 80 تومن... واسه تعمیر مودم کم کمش باید 80 تومن هزینه کنم که اونم معلوم نیست درست بشه یا نه

2. این کاربر از abdollahy2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

پس واسه شما درایور اولی نصب میشد و بوت لودر اجرا میشد واسه من همون اولی نصب نمیشه که بتونم اول بوت لودر بزنم
    فعلا صبر میکنم ببینم خودم میتونم درستش کنم یا نه... یکی از کاربران همینجا میگه تعمیرکار موبایله و میتونه درستش کنه فقط هزینه تعمیر پایه رو 50 تومن میگه که با هزینه پستی رفت و برگشت میشه 80 تومن... واسه تعمیر مودم کم کمش باید 80 تومن هزینه کنم که اونم معلوم نیست درست بشه یا نه
    نه آقا هزینه الکی نکن اینجا انجمن بر پایه اینه که همه تجربیاتشون رو در اختیار همدیگه بزارن که همه پیشرفت کنن مودم m60 منم که خراب شده بود بچه ها اینجا نمیدونستن چطوری باید درستش و فقط به ذهنم بردن پیش تعمیرکار میرسید ولی دوستم Hamid1920 گفتم و ردیفش کرد بدون هیچ هزینه ای
    من فریمور اشتباه ریخته بودم کلا مودمو ترکونده بود
    کدوم شهزی؟
    Last edited by MH.Mousavi; 06-01-2019 at 10:43.

4. 2 کاربر از MH.Mousavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه vbigdeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

بله من خودم یک هفته پیش مودم رو خریدم و با راهنمایی دوستان علی الخصوص شما ، تونستم انلاکش کنم
    فقط دو تا مورد که باید بگم خدمتتون
    1.به غیر از ویندوز 7 با هیچ ویندوزی انلاک نمیشه تقریبا.من 8.1 و 10 داشتم توی لپ تابم.ضمنا با vmware هم جواب نگرفتم.توش مجازی وین 7 ران کردم ولی جواب نداد.
    2.درست طبق اموزش پیش برید و مو به مو.و یه توصیه هر چیزی رو run as admin اجرا کنید
    رو vmware نشد ؟ یو اس بی هارو زدین بره بالا که در guest شناسایی بشه یا کلا از پایین شناسایی نشد که بره بالا ؟
    اینطور باشه که دردسره..یه ویندوز الکی هم باید نصب کرد و علنا نصف روز الاف میکنه.

6. این کاربر از vbigdeli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه farzad021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    OIII

پيش فرض

خب دوستان
    فاتحه مع الصوات
    سیم رو جدا کردم ، تمیز کردم ، لحیم کردم ، یو اس بی به کل شناسایی نشد ، با 2 تا کابل دیگه تست کردم ، باز هم شناسایی نشد ...
    یعنی به کل دیگه نمیشه با usb کاری باهاش کرد ، شد یه مودم هوآوری با firmware 192 بدون mimo یا 4*4 بی مصرف

8. 2 کاربر از farzad021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2018

پيش فرض

سلام دوستان ، آخرین فریمویر خوب و با ثبات که برا این مودم سراغ دارید چیه؟ البته بشه آنلاکش کرد( مودمم الان آنلاکه رو ورژن 11.1392.05.00.00)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

نه آقا هزینه الکی نکن اینجا انجمن بر پایه اینه که همه تجربیاتشون رو در اختیار همدیگه بزارن که همه پیشرفت کنن مودم m60 منم که خراب شده بود بچه ها اینجا نمیدونستن چطوری باید درستش و فقط به ذهنم بردن پیش تعمیرکار میرسید ولی دوستم Hamid1920 گفتم و ردیفش کرد بدون هیچ هزینه ای
    من فریمور اشتباه ریخته بودم کلا مودمو ترکونده بود
    کدوم شهزی؟
    داداش الان کسی بدون هزینه کاری انجام نمیده... الان مودمو بازکنن همینجوری بررسیش کنن 50 تومن هزینشه بخوان تعمیرش کنن هزینه جداگانه هم داره

11. این کاربر از abdollahy2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

خب دوستان
    فاتحه مع الصوات
    سیم رو جدا کردم ، تمیز کردم ، لحیم کردم ، یو اس بی به کل شناسایی نشد ، با 2 تا کابل دیگه تست کردم ، باز هم شناسایی نشد ...
    یعنی به کل دیگه نمیشه با usb کاری باهاش کرد ، شد یه مودم هوآوری با firmware 192 بدون mimo یا 4*4 بی مصرف
    باز جای شکرش باقیه که مودم شما لااقل الان بالا میاد و میتونید ازش استفاده کنید
    فقط خیلی عجیبه شما که خوب لحیم کاری کردید و مثل من مشکل قطعی فریمور هم نداشتید واسه شما چرا درایورش نصب نمیشه

13. 2 کاربر از abdollahy2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

داداش الان کسی بدون هزینه کاری انجام نمیده... الان مودمو بازکنن همینجوری بررسیش کنن 50 تومن هزینشه بخوان تعمیرش کنن هزینه جداگانه هم داره
    والا برا من که انجام دادن این همه اقای بلوچی به بچه ها کمک کردن صابر جان هم که هر جا هر کاری از دستش بر اومده انجام داده به نظرم هر کسی چیزی بلده به بچه ها یاد بده خودش هم یه جایی نیاز به کمک پیدا میکنه و بقیه کمکش میکنن
    بازم صلاح مملکت خویش خسروان دانند

15. 2 کاربر از MH.Mousavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه farzad021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    OIII

پيش فرض

باز جای شکرش باقیه که مودم شما لااقل الان بالا میاد و میتونید ازش استفاده کنید
    فقط خیلی عجیبه شما که خوب لحیم کاری کردید و مثل من مشکل قطعی فریمور هم نداشتید واسه شما چرا درایورش نصب نمیشه
    آره بالا میاد ولی خب اون چیزی نیست که میخوام
    درایور هم به نظرم مشکل از اون چیپ یا آی سی یا هر چیزی که برای usb استفاده میشه بود
    که در نهایت هم کلا usb از کار افتاد
    باید یکی دیگه مودم بخرم حالا 360 تومن

17. 2 کاربر از farzad021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

والا برا من که انجام دادن این همه اقای بلوچی به بچه ها کمک کردن صابر جان هم که هر جا هر کاری از دستش بر اومده انجام داده به نظرم هر کسی چیزی بلده به بچه ها یاد بده خودش هم یه جایی نیاز به کمک پیدا میکنه و بقیه کمکش میکنن
    بازم صلاح مملکت خویش خسروان دانند

ممنون داداش.آی دی این دوستتون رو میتونید برای من بفرستین لطفا تا باهاش صحبت کنم؟

19. این کاربر از abdollahy2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •