امروز صبح تماس گرفتم با ایرانسل با اینکه سیم کارتم چند روز پیش فعال شده بود نگاه کرد و گفت سیم شما تازه دیروز 27 اردیبهشت ساعت 12 فعال شده و بسته تا 24 ساعت اینده به حسابتون اضافه میشه
امروز صبح تماس گرفتم با ایرانسل با اینکه سیم کارتم چند روز پیش فعال شده بود نگاه کرد و گفت سیم شما تازه دیروز 27 اردیبهشت ساعت 12 فعال شده و بسته تا 24 ساعت اینده به حسابتون اضافه میشه
سلام دوستان دیشب تو تلویزیون تبلیغ td lte ایرانسل میگفت هر طرحی بگیرین یکی مثل همون طرحو هدیه میگیرینمن درست نفهمیدم کسی دیده تبلیغشو؟
اره منم دیدم دقیقا همین رو گفت
دوستان سیم کارت دو شنبه من هنوز فعال نشده
یا اینکه اینجا TDآنتن نمیده هرچند lte 5 خط دارم...
یکی از دوستان در مورد cpu دستگاه B... گفت
امروز نگاه کردم رو 40% بود نه 100...
اما با این وضع فکر میکنم مودم های جالبی نیستن، چونکه همینطوری آنتن 5 خط میپره ، میره رو حالت چشمک زن
البته این موضوع نیاز له برسی داره چون بستم تموم شد شاید به خاطر اونه.
به هر حال خبر بیشتر رو اعلام میکنم
یه بار زنگ زده بودم ایرانسل پرسیدم که آدرس خدمات پشتیبانیتون تو اهواز کجاس؟
سه جا رو معرفی کرد، یکیش کنار بازار بزرگه
میتونی به همین مراجعه کنی
اهواز- خیایان طالقانی شرقی – روبروی بازار بزرگ کامپیوتر-مجتمع صفاریان
سلام دوستان
من هم سه شنبه پیش درخواست تعویض دادم، این سه شنبه تماس گرفتن برای تحویل مودم، که منزل نبودم و گفتم فردا تحویل بدید، چهارشنبه یعنی دیروز تحویل گرفتم. و بر اساس چیزی که توی برنامه "ایرانسل من" می بینم امروز ساعت 13:25 فعال شده اما مثل اینکه اینجا آنتن نمیده. همایون ویلای کرج (سمت محمد شهر) هستم.
متاسفانه تو خود تهران هم به غیر از چند منطقه انتن نداره ..
فرستاده شده از SM-J710Fِ من با Tapatalk
ممنون. شکر خدا فعلا زیاد برام مهم نیست.
صرفاً چون تعویض رایگان بود و مودم وایمکس بدون استفاده مونده بود تعویض کردم.
مودم B-5142 هست.
منم تعویض کردم با وایمکس .. خودم ای دی اس ال دارم.. اما فکر کنم باید صبر کنیم پوشش کامل شه
فرستاده شده از SM-J710Fِ من با Tapatalk
Last edited by bahram.mb; 18-05-2017 at 18:19.
مودم TD مبین نت من و دارن میارن. کیفیت شو خبر میدم.که انشاله اگر خوب باشه ایرانسلو میذارم کنار
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)