تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 246 از 848 اولاول ... 146196236242243244245246247248249250256296346746 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,451 به 2,460 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوست عزیز یک Tracert از سایت tabnak و 4.2.2.4 بزار در ضمن یک عکس هم از SNRمودمت بگیر تا بگم مشکلت چیه در ضمن پینگت هم مثل من بشه 140 باز هم مشکل خواهی داشت چون توی بازی و با دریافت و ارسال اطلاعات پینگت به شدت نوسان میزنه در صورتی که اگه نه وب باز کنی نه کاری کنی و فقط پینگ بیگیری ثابت هست.خخخ در ضمن مدل مودم رو هم بگو ممنونم
    دوست عزیز بنده روزی بالای 5 ساعت کارم بازی کردن هست پس با همه چی آشنا هستم. بنده کلا وایرلس مودم رو خاموش کردم. تنها هم کامپیوتر خودم به مودم وصل هست. برنامه glasswire هم دارم که همه چی رو با فایروال بستم که فقط بازی بتونه از اینترنت استفاده کنه. توی بازی با سرعت 400 کیلوبایت به هیچ وجه پینگ نوسان پیدا نمیکنه اگه اینترنت درست باشه. tracert هم اگه مشکل میخواست مشخص کنه 100 درصد پشتیبانی میفهمید بنده بالای 30 بار امروز مودم خاموش روشن کردم از رنج 5-91-214-31 آیپی گرفتم که همشون بالای 500 بود پینگ. پس باز هم مشکل از اینجا نمیتونه باشه. مشکل نوسان پینگ از 3 هفته پیش شروع شده که بعد از ظهر هم اتفاق میوفته تا صبح. قبل از 3 هفته هیچ مشکلی نداشتم و به راحتی پینگ 100 با 4.2.2.4 و 8.8.8.8 میگرفتم. حالا این مشکل از امروز دیگه 24 ساعته شده و علاوه بر نوسان پینگ خود مقدار پینگ زیر 400 نمیاد.
    snr هم روی 27 هست و خط به راحتی تا 18 مگابیت میکشه اما من گفتم خط رو روی 4 مگ ببندن که دیگه بهونه ای از این بابت نباشه.
    Last edited by hotman1234; 14-12-2015 at 23:35.

2. این کاربر از hotman1234 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

با تشکر
    با کدوم آیپی پینگ شما 20 شده؟!
    پینگتون با این آیپی چنده:
    10.201.65.215
    10.201.59.50
    146.66.155.1
    146.66.152.1
    185.49.87.71
    سافت 98
    ورزش 3 یکم کمتره حدود 20
    اونا رو هم فردا تست میکنم باگوشی دسترسی ندارم

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi 78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

مخاطب : پارس آنلاین
    کیفیت سرویس:
    من:

وحالا پشتیبانی:

خود مسئولین پارس آنلاین :
    Last edited by mehdi 78; 14-12-2015 at 23:40.

5. این کاربر از mehdi 78 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

دوست عزیز بنده روزی بالای 5 ساعت کارم بازی کردن هست پس با همه چی آشنا هستم. بنده کلا وایرلس مودم رو خاموش کردم. تنها هم کامپیوتر خودم به مودم وصل هست. برنامه glasswire هم دارم که همه چی رو با فایروال بستم که فقط بازی بتونه از اینترنت استفاده کنه. توی بازی با سرعت 400 کیلوبایت به هیچ وجه پینگ نوسان پیدا نمیکنه اگه اینترنت درست باشه. tracert هم اگه مشکل میخواست مشخص کنه 100 درصد پشتیبانی میفهمید بنده بالای 30 بار امروز مودم خاموش روشن کردم از رنج 5-91-214-31 آیپی گرفتم که همشون بالای 500 بود پینگ. پس باز هم مشکل از اینجا نمیتونه باشه. مشکل نوسان پینگ از 3 هفته پیش شروع شده که بعد از ظهر هم اتفاق میوفته تا صبح. قبل از 3 هفته هیچ مشکلی نداشتم و به راحتی پینگ 100 با 4.2.2.4 و 8.8.8.8 میگرفتم. حالا این مشکل از امروز دیگه 24 ساعته شده و علاوه بر نوسان پینگ خود مقدار پینگ زیر 400 نمیاد.
    snr هم روی 27 هست و خط به راحتی تا 18 مگابیت میکشه اما من گفتم خط رو روی 4 مگ ببندن که دیگه بهونه ای از این بابت نباشه.
    نتونستن مشکل رو حل کنن؟؟؟؟!!!!
    در مرکز مخابراتی شما کسی پارس داشته باشه رو میشناسید؟

7. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

نتونستن مشکل رو حل کنن؟؟؟؟!!!!
    در مرکز مخابراتی شما کسی پارس داشته باشه رو میشناسید؟
    نه نتونستن طرف گفت دوباره فردا تماس میگیریم برای بررسی بیشتر ببینیم مشکل از کجاست!!
    نه نمیشناسم اما من خودم میگم اینا یوزر جدید گرفتن اینجا کلا گند خورده تو کیفیت سرویس حالا موندن چیکار کنن. به خود پشتیبانی هم اینو گفتم انکار کرد.
    اگه کسی اینجا مرکز مخابراتی استقلال تهران هست یه تست از وضعیت پینگش بزاره. ممنون.

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزیز tracert شما اگه از ip اول مشکل داشته باشه مربوط به مرکز مخابرات میشه برای همین گفتم یگی بگیر و بزار اینجا در کل هدف من کمک کردن بود شما اگه چند سال بازی میکنه من 13 ساله که سروکارم با اینترنت هست و خیر سرم فوق لیسانس ICT هم دارم در کل موفق باشی

10. این کاربر از sima_6600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوست عزیز tracert شما اگه از ip اول مشکل داشته باشه مربوط به مرکز مخابرات میشه برای همین گفتم یگی بگیر و بزار اینجا در کل هدف من کمک کردن بود شما اگه چند سال بازی میکنه من 13 ساله که سروکارم با اینترنت هست و خیر سرم فوق لیسانس ICT هم دارم در کل موفق باشی
    دوست عزیز من قصد ناراحت کردن شما رو نداشتم و فکر کردم شما میخوای مشکل رو ربط بدی به رنج آیپی . این که اگه از ip اول مشکل داشته باشه مشکل از مرکز مخابراتی هست رو شما مطمئنی؟ چون من به اینا میگم مشکل از مرکز مخابراتی هست اینا انکار میکنن میگن هیچ مشکلی وجود نداره بقیه کاربرا به راحتی دارن استفاده میکنن.

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

دوست عزیز من قصد ناراحت کردن شما رو نداشتم و فکر کردم شما میخوای مشکل رو ربط بدی به رنج آیپی . این که اگه از ip اول مشکل داشته باشه مشکل از مرکز مخابراتی هست رو شما مطمئنی؟ چون من به اینا میگم مشکل از مرکز مخابراتی هست اینا انکار میکنن میگن هیچ مشکلی وجود نداره بقیه کاربرا به راحتی دارن استفاده میکنن.

شما توجه کنید پینگتون با خود پارس آنلاین هم بالاست و من حدس می زنم مشکل از شبکه ی خود پارس آنلاینه
    به هر حال وظیفه داره که پیگیری کنه پارس
    یه سوال دیگه
    شما همیشه این مشکل رو دارید؟
    مثلا ساعت 8-9 صبح هم مشکل پینگ دارید؟

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خواهش میکنم طبق گفته خود شما SNR بالا هست و نویز رو خط ندارین.
    به نتایج تریست توجه کن شما از ابتدا مشکل دارین و این هیچ ربطی به زیرساخت یا جای دیگه نداره و این مشکل مریوط میشه به پارس انلاین این جا دو حالت محتمل هست یا مودم شما مشکل داره یا پارس انلاین.
    مودم رو برای این گفتم چون در صورتی که مودم مشکل داشته باشه همین نتایج بدست میاد پس حتما با یک مودم دیگه امتحان کن اگر درست نشد 100% از خود پارس انلاین هست اگه خواستی میتونم یک نمونه از نتایج پینگ با مودم خراب رو بهت نشون بدم تا به این باور برسی
    مشکل من با پارس اینه که سرعتش در حالت تک لینک خیلی کم هست و این باعث نوسان پینگ بنده میشه به این صورت که حتی یک وب باز کنی 40 تا پینگ میره بالا الان پینگ من به 4.2.2.4 100 هست ولی چه فایده خخخخ.
    پروفایل گیمینگ هم درواقع 2 کار انجام میده ارسال بدون تاخیر اطلاعات دوم لینک روی مسیر ها خوب با کیفیت پینگ خوب به این صورت که تا تهران پینگ داخلی شما هر چی هست هست ولی بعد از اون شما لینک میشین روی یک مسیر مثل سوپر انلاین ترکیه و پینگ خارجی شما خوب میشه. درواقع اگه پینگ داخلی شما 300 باشه مثل همین شرایط که شما هیچ کمکی به شما نمیتواند بکند.
    Last edited by sima_6600; 15-12-2015 at 02:50.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خواهش میکنم طبق گفته خود شما SNR بالا هست و نویز رو خط ندارین.
    به نتایج تریست توجه کن شما از ابتدا مشکل دارین و این هیچ ربطی به زیرساخت یا جای دیگه نداره و این مشکل مریوط میشه به پارس انلاین این جا دو حالت محتمل هست یا مودم شما مشکل داره یا پارس انلاین.
    مودم رو برای این گفتم چون در صورتی که مودم مشکل داشته باشه همین نتایج بدست میاد پس حتما با یک مودم دیگه امتحان کن اگر درست نشد 100% از خود پارس انلاین هست اگه خواستی میتونم یک نمونه از نتایج پینگ با مودم خراب رو بهت نشون بدم تا به این باور برسی
    مشکل من با پارس اینه که سرعتش در حالت تک لینک خیلی کم هست و این باعث نوسان پینگ بنده میشه به این صورت که حتی یک وب باز کنی 40 تا پینگ میره بالا الان پینگ من به 4.2.2.4 100 هست ولی چه فایده خخخخ.
    پروفایل گیمینگ هم درواقع 2 کار انجام میده ارسال بدون تاخیر اطلاعات دوم لینک روی مسیر ها خوب با کیفیت پینگ خوب به این صورت که تا تهران پینگ داخلی شما هر چی هست هست ولی بعد از اون شما لینک میشین روی یک مسیر مثل سوپر انلاین ترکیه و پینگ خارجی شما خوب میشه. درواقع اگه پینگ داخلی شما 300 باشه مثل همین شرایط که شما هیچ کمکی به شما نمیتواند بکند.
    اتفاقا خودم همون اول به مودم شک کردم با یه مودم دیگه تست کردم دیدم باز وضعیت همینه. حالا فردا صبح دوباره زنگ میزنم ببینم چی میگن.
    شما توجه کنید پینگتون با خود پارس آنلاین هم بالاست و من حدس می زنم مشکل از شبکه ی خود پارس آنلاینه
    به هر حال وظیفه داره که پیگیری کنه پارس
    یه سوال دیگه
    شما همیشه این مشکل رو دارید؟
    مثلا ساعت 8-9 صبح هم مشکل پینگ دارید؟
    از 3 هفته پیش بعد از ظهر ها پینگ شروع به نوسان شدید میکرد که بین هر پینگ 20 تا حداقل فاصله بود.
    از امروز علاوه بر نوسان از صبح این پینگ بالای 400 هم اضافه شده به مشکل.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •