تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 246 از 1547 اولاول ... 1461962362422432442452462472482492502562963467461246 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,451 به 2,460 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه ramin 9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان من امروز رفتم شرکت شاتل ثبت نام کردم
    خانمه گفت طرح جشنواره تابستانی هست سرویس 12 مگابایت 12 ماهه با حجم 60 گیگ و ساعات رایگان کلا 225 تومن
    اما من رفتم نامحدود 128 یا همون ارت 1 گرفتم
    هفته دیگه گفتن وصل میکنن
    الان دو دل هستم چرا اونو نگرفتم
    دوستان من میتونم اگه از سرویس ارت 1 ناراضی بودم برم اونو بگیرم ؟؟
    کسانی هستن که از طرح تابستانی استفاده کنن ؟؟ ازش راضی هستین ؟؟
    سرعت شبانه دانلودش چطوریه ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان من امروز رفتم شرکت شاتل ثبت نام کردم
    خانمه گفت طرح جشنواره تابستانی هست سرویس 12 مگابایت 12 ماهه با حجم 60 گیگ و ساعات رایگان کلا 225 تومن
    اما من رفتم نامحدود 128 یا همون ارت 1 گرفتم
    هفته دیگه گفتن وصل میکنن
    الان دو دل هستم چرا اونو نگرفتم
    دوستان من میتونم اگه از سرویس ارت 1 ناراضی بودم برم اونو بگیرم ؟؟
    کسانی هستن که از طرح تابستانی استفاده کنن ؟؟ ازش راضی هستین ؟؟
    سرعت شبانه دانلودش چطوریه ؟؟
    سلام. دوست عزیز من هم 3 هفته پیش مثل شما بودم. رفتم سرویس ارت 1 گرفتم. قرداش پشیمون شدم که چرا طرح تابستانه 12 مگ را نخریدم. تماس گرفتم گفتند دیگه نمیشه چون خط رفته واسه رانژه. تا قبل از رانژه فقط میتونم کسنل کنم.
    کلی دغوا و اینا گرفتم، گفتن باید بررسی شه و ازین حرفا چون سفارش دادم و دیگه مشترک شاتل هستم اون طرح برای مشترکین جدیده. گفتم من هنوز اینترنتم وصل نشده 1 مگابایت استفاده نکردم چجوری میگید مشترک قدیمی.
    منم اعصابم خوررد شد گفتم اصلا نمیخوام سرویسمو کنسل کنید خطمو تخلیه کنید تا دوباره به عنوان مشترک جدید!!! طرح 12 مگ رو سفارش بدم. دیگه باید دستی نامه مینوشتم امضا میکردم اسکن میکردم میفرستادم. دیگه تو همین هیر و ویر بهم گفتن چند روز طول میکشه تا دوباره خططون تخلیه شه، بعدش دوباره یه هفته ده روز تا خططون وصل شه. دیگه منم دیدم نمیتونم بی اینترنت بمونم بیخیال شدم.
    ارت یک بد نیست سرعت 128 کیلوبایت در ثانیه میده میانگین. ولی بحثی که هست قیمت اون 12 مگ فوق العاده با تخفیه. شما طرحای اکو شاتل تعرفه هاشو ببینید! بهترینش 8 مگ با شبانه رایگان یک ساله با 22 گیگ ترافیک 350 هزار تومن. ولی شما اینجوری سرعت دوازده مگ میخرید با 60 گیگ ترافیک یعنی سه برابر ترافیک بیشتر! با قیمت 225 تومن. یعنی تغریبا فکر میکنم 60 در صد تخفییف میشه.
    این توضیحات من بود.
    حالا باز به میل خودتون بستگی داره ولی اگر میخواید کنسل کنید سریع تا قبل از ارسال درخواست رانژه شاتل به مخابرات این کار رو بکنید وگرنه بعدش میشه داستان من.
    موفق باشید
    Last edited by aminbadiee; 16-08-2015 at 14:50.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام خسته نباشید

من میخوام ارت 1 شاتل رو بخرم چند تا سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدین

1- با چقدر استفاده محدود میشیم؟ چون آرت 1 نوشته 11 گیگ ولی گویا بیشتر از این حرفا مصرف کنی محدود میشی؟

2- بعد از محدودیت سرعت چقدر میشه؟

3- فرضا 11 گیگ ارت 1 تمام شد بعد میشه مابه تفاوت ارت 2 یعنی 8 هزار تومان داد باز 13 گیگ گرفت؟!

4- میشه برای صرفه جویی در هزینه ها ای پی ولید نگرفت؟

و خیلی ممنون که وقت میذارین تشکر.

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام خسته نباشید

من میخوام ارت 1 شاتل رو بخرم چند تا سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدین

1- با چقدر استفاده محدود میشیم؟ چون آرت 1 نوشته 11 گیگ ولی گویا بیشتر از این حرفا مصرف کنی محدود میشی؟

2- بعد از محدودیت سرعت چقدر میشه؟

3- فرضا 11 گیگ ارت 1 تمام شد بعد میشه مابه تفاوت ارت 2 یعنی 8 هزار تومان داد باز 13 گیگ گرفت؟!

4- میشه برای صرفه جویی در هزینه ها ای پی ولید نگرفت؟

و خیلی ممنون که وقت میذارین تشکر.
    به نقل از دوست عزیز SH93:
    صلا حجم مشخصی نیست برای محدود کردن و به مرکز مخابراتیت که شلوغ باشه یا نباشه هم خیلی بستگی داره ( در کل یعنی باید خودت امتحان کنی )
    اما ، میگن حدودا تا 2 برابر اون حجمی که توی جدول آرت ها نوشته اوکیه و محدود نمیشی اگرم محدود شی شما از توی کنترل پنل خودت ما به التفاوت قیمتیش با یه آرت بالاتر رو پرداخت میکنی ( 7-8 تومن اختلاف آرت ها ست ) و ریست میشی و دوباره از اول دانلود میکنی با سرعت عادیت تا وقتی که محدود شی دوباره و سر ماه که رسیدی میای شما از سیستم ابتداییت شروع میکنی.
    کلا شما از آرت 1 یا 2 باید شروع کنی و هر وقت محدود شدی برو یه پله بالاتر... سرعت هم هموناس که تو سایت زده از 120-128 شرع میشه آرت 2 میره روی 160-70 و.... کلا گفتم به مرکز شما هم بستگی داره اگه خلوت باشه حتی ممکنه دیرتر محدود شی و اینکه شما باید دانلودت رو مدیریت کنی و نزاری یه صبح تا شب استفاده کنی..
    art 1 همون اینترنت 1 مگ هست art 2 که الان من دارم دانلود بین 170-210 اینا هست. وقتی ام که محدود شده میاد پایین ترین حد ممکن که شما مجبور میشی ارتقا بدی به art بالاتر و اینجوری پنلت ریست میشه دوباره ( ما به التفاوتش باart بالاتر و پرداخت میکنی در طی ماه )
    شما اگه خواستی از شاتل بگیری باید art 1 بگیری ، هر وقت محدود شدی میری art 2 و... شما اگه تا art 5 هم بری در یک ماه کل هزینت حدود 65 تومن بیشتر نمیشه ! و در مورد اینکه کی محدود میشی بستگی به مصرفت داره و مراکز مخابراتی با هم دیگه فرق دارن اما تا حدود 2 برابر اون اعدادی که توی سایت زده مشکلی نداری معمولا

ابتدا سرور خارجی و اگه به دانلودت ادامه بدی سرور داخلی هم محدود میشه ، تقریبا در همون موقع به سرعت کاهش سرعت پیدا میکنی
    شما شاید تو یک ماه فقط 20 گیگ مصرف کنی خوب art 1 هم میتونه جوابگوی شما باشه حالا فکر کن بری این ماه art 5 بگیری 30 هزار تومان اینا شما اضافه تر دادی شما با اینجوری پله ای ارتقا دادن به انداره ی مصرفت پول میدی. تفاوت سرعت هم اونقدر نیست art 1 ، 120 ایناست art 2 ، 160 اینا ...اونقدری اختلاف ندارن
    بعد از ارتقاع بله آرت بالاتر کلا ریست میشه انگار که از سر ماه شروع کردید و محدودیت برداشته میشه و دوباره تا اون 2 برابر حالا art جدیدی که ارتقا دارید میتونید مصرف کنید ( تقریبا 2 برابر ، شاید زودتر محدود شید این 2 برابر از روی تجربس و برای مناطق مخابراتی و... متقاوته یا کمتر یا بیشتر)

--------------------------
    دوستان کاهش سرعت کاملا قانونیه و شکایت جوابی نمیده به شما ( حالا هر چقدر هم که قانون مسخره ای باشه این مصرف منصفانه اما منطورم اینه که قانونیه )
    شما وقتی با سرعت 120 دارید دانلود میکنید اینترنت 1024 دارید که به ذلیل تبدیل های بیت به بایت تقسیم به 8 شده و این سرعت رو میده به شما و در اصل ضریب اشتراک 1 به 1 هست حالا همونطوری که در توافقنامه اومده شاتل و هـــر شرکتی حق داره در صورت مصرف زیاد ضریب اشتراک رو به 8 برسونه حالا این 128 سرعت دانلود اگه تقسیم به 8 بشه سرعت 16 رو میده که همون سرعتیه که وقتی محدود میشیم داریم... در هیچ جای دنیا اینترنت 1024 سرعت 1024 برای دانلود نمیده و همون 128 هست ( البته در بقیه دنیا این سرعت اینترنت دایل آپ براشون به حساب میاد )

مصرف منصفانه و... برای همه ی شرکتها اجرا شده و اجباریه فقط مخابرات اجرا نگرده و اونم دیگه سرعت بالاتر از 512 نامحدود نمیده پس شاتل برای نامحدود به نظر من بهترین گزینست،قطعی کمتری داره و... اگرم این روش ارتقا art رو رعایت کنین تا ماهی بالای 100 گیگ هم با هزینه کمتر از شزکتهای دیگه میشه رسید

5. این کاربر از aminbadiee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

CRC مودم زیاد است؟
    چه طوری نوع چیپست مودم را بفهمم؟
    یه سرچ بزنی مدل مودمتو ، میفهمی که چیه ؛ چیپ اکثر مودم های تی پی لینک ، trend هست که زیاد جالب نیست ، منتها مدل های TD-W8960N و TD-8961ND ، چیپشون برودکامه...
    البته میتونی مودمتو باز کنی و چیپشو ببینی که چیه.

7. این کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

یه سرچ بزنی مدل مودمتو ، میفهمی که چیه ؛ چیپ اکثر مودم های تی پی لینک ، trend هست که زیاد جالب نیست ، منتها مدل های TD-W8960N و TD-8961ND ، چیپشون برودکامه...
    البته میتونی مودمتو باز کنی و چیپشو ببینی که چیه.
    مودم من TD-8960N است ، چیپست آن چیست؟(ورژن 1 است که من به ورژن 3 ارتقاء دادم؟)
    Last edited by eightskh; 17-08-2015 at 08:54.

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مودم من TD-8960N است ، چیپست آن چیست؟(ورژن 1 است که من به ورژن 3 ارتقاء دادم؟)
    چیپست آن پیست؟TD-W89TD-W8960N60N
    یرودکام...

10. این کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

دوستان سلام دوتا سوال:
    1.ساعت دانلود شبانه رایگان از ساعت چند تا چنده؟
    2.چقدر دانلود کنم که محدودم نکنه؟

- - - Updated - - -

دوستان سلام دوتا سوال:
    1.ساعت دانلود شبانه رایگان از ساعت چند تا چنده؟
    2.چقدر دانلود کنم که محدودم نکنه؟

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سرویس ارت 1 آیا کندی باز کردن صفحات نداره ؟ میزان مصرف ماهانه اش با نیاز من همخوانی داره میخوام فقط ببینم اگه مثلا چندین و چند پیج همزمان با هم باز بشه افت وجود داره یا نه ؟
    چون من به خاطر کارم وب گردی و ... روزانه زیاد دارم
    مرسی

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سرویس ارت 1 آیا کندی باز کردن صفحات نداره ؟ میزان مصرف ماهانه اش با نیاز من همخوانی داره میخوام فقط ببینم اگه مثلا چندین و چند پیج همزمان با هم باز بشه افت وجود داره یا نه ؟
    چون من به خاطر کارم وب گردی و ... روزانه زیاد دارم
    مرسی
    سلام. دوست عزیز این چه سوالیه آخه! شما 128 کیلوبایت در ثانیه میتونید حدودا استفاده کنید، خب وقتی چند تا صفحه باز کنید این سرعت تقسیم میشه. مسلما وقتی با اینترنت 12 مگ صفحه باز میکنید با وقتی با با اینترنت 1 مگ باز میکنید سرعت فرق داره! دیگه صبر و تحمل شما از زمان باز شدن صفحات دست خودتونه که چی میخواهید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •