دوستان کسی میدونه ایا استان بوشهر هم 3G اومده یا خیر؟
دوستان کسی میدونه ایا استان بوشهر هم 3G اومده یا خیر؟
تاریخ انتشار خبر هم فرق میکنه
حالا خیلی هم خوشحال نباشیم که قیمت بالا نرفت.همینجوری کلا گرون هست.
الان محدودیت سرعت شرط اصلی هست که هنوز وضعیت مشخص نیست
بابا چرا خبری از همراه اول نیست کلافه شدم
گوشی ۳G رو شناسایی میکنه ولی وصل نمیشه
ایرانسل و رایتل راه انداختن. همش اخره باید اسمشو بزارن همراه آخر خرخرخرخررررر
فرستاده شده از C6802ِ من با Tapatalk
با اون همه محددیتی که تو سایت خودش زده آش دهنسوزی نباید باشه!!!
کلا هم کیفیتش مسخره هست و قیمتشم از خودش مسخره تر
سلام بنده قبلا گفتم به اینترنت 3G اصلا خوشبین نیستم و چند تا موضوع رو مطرح کردم ( صفحه 200 این تاپیک ):
1- مسئله دادن سرعت اینترنت بالا بدون مجوز به همه ی مردم ، بر خلاف قانون ارتباطات رادیویی
2-ناخشنودی افرادی در کشور از ارائه اینترنت پر سرعت و دسترسی راحت کاربر به شبکه های اجتماعی مثل فیسبوک
3-سنگ اندازی شرکت هایی که از این نوع اینترنت ضرر میکنن مثل ADSl ، وای فای ، وایمکس هایی مثل مبین نت و ...
4-علت های دیگر
این هم واکنش های مراجع تقلید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتن قانون دور زده شده و دادن مجوز 3G هم غیر قانونی بوده !
و البته در تلتکست هم عنوان شده که با تماس تصویری هم مخالف کردند .
خیلی خوشحال نباشید ، با یک امضاء ورق برمیگرده
Last edited by mehr1362; 27-08-2014 at 21:48.
سمت شمال غرب تهران - منطقه 22 وضعیت خیلی خرابه...همچنان سرعت بزور صبح تا شب زیر 256 هستش...30 % بیشترم آپ تایم نداره! اکثر مواقع حتی زیر دکل هم میرم با 30 ASU بازم اینترنت نمیده...کسی دیگه هم جاهای دیگه همچین مشکلی داره ؟
اگه واقعا قیمت دو گیگ ۲۰ تومن باشه من اصلا برام صرف نمیکنه اصلا نمیرم طرفش...
منظورم هر سه تا اپراتوره
Last edited by CV30; 27-08-2014 at 21:49.
وصل هم بشه سرعت اینترنت همراه آخر 128کیلوبیت هست![]()
که تو ایران به این سرعت می گند اینترنت پرررررررر سرعت![]()
همه حرفاتو قبول دارم الا اون امضا که اخر گفتی
چون این همه هزینه کردن دکل ها رو مجهز کردن در ضمن نمی تونن از درامد بالایی که 3G داره چشم پوشی کنن در واقع الان طرح انجام شده و تمام شدس
نگاه به این سرعتا وپینگ هایی که میزارن نکن اینا چون اوایلشه و فقط چند نفر دارن استفاده می کنن سرعت بالاست وگرنه یواش یواش که مشترک زیاد شد سرعت فقط یه خورده بالاتر از ۲G میدن که با قبل هم زیاد تفاوتی نداره
مثلا اگه الان 2g سرعت دانلودش ۱۵ هست با ۳g میشه ۴۰ همین.
من تو محل شما نیستم اما تقریبا یک هفته میشه که بیشتر نقاط تهران که تست کردم افتضاح شده. شبها بهتره. و این نشون میده همه در حال استفاده هستن . تهران اوضاع جالبی نداره با توجه به جمعیت زیاد و زیرساخت های داغون.
متاسفانه من نمیدونم تو مغز اینا چی هستش. نمیدونن که جاهایی که تراکم بیشتر داره باید پوشش و پهنای بیشتری در نظر بگیرند در صورتیکه اکثر نقاط یک پهنا می بندن اونوقت جاهایی با جمعیت کم و دکل زیاد کیفیت خوب داره که البته نوش جانشون اما جاهای دیگه افتضاح. بعضی نقاط ایران هم که اصلا راه نیوفتاده که باعث تاسفه. حداقل به خودشون زحمت ندادن جمعیت ایران و شهرها را ببرسی کنند و امار دانشگاه یا پاساژ یا... در بیارند که متناسب با جمعی اونجا سرویس ارایه بدند. البته اینکه تجهیزات برای دکل های فرسوده ندارند یک طرف اما اختصاص پهنای باند متناسب با تراکم جمعیت یک طرف. اینقدر کم فکر هستن که نمیدونن نسل سوم رهگذر و خودرو هم میتونه استفاده کنه و فقط کافی بود با یک کارشناسی این نقاط و بهتر شناسایی کنند.
Last edited by amirbrad; 27-08-2014 at 22:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)