تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 246 از 262 اولاول ... 146196236242243244245246247248249250256 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,451 به 2,460 از 2619

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2015

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستانی که تجربه هردو رو دارند هم نظر بدند
    فیفا هم آنلاین نمیشه؟

داره خودمونی میشه wolf mirror's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    به تو ربطی نداره

پيش فرض

به نظر من پی اس حرف نداره هم محیط بازی هم طراحی بازیکنان ولی کیفیت میخوای فقط فیفا

3. این کاربر از wolf mirror بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

بچه های بین ساکر و فیفا با ذکر دلیل مزایا و معایب کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
    من تا 2007 خوره بودم. چند ساله بازی نکردم ........
    امسال هردو خوب هستن...ولی اگه سیستم خوبی داری ..اخرین پچ مودینگوی فیفا رو بریز و فیفا بازی کن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

امسال هردو خوب هستن...ولی اگه سیستم خوبی داری ..اخرین پچ مودینگوی فیفا رو بریز و فیفا بازی کن
    آنلاین میشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه katlots's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    cincinati

پيش فرض

نفرین به این بازی.رفته رفته گند زده به بازی فوتبال من موندم تو کدوم شبیه سازی فوتبال یه تیم می تونه اینقدر سریع و دقیق پاس کاری کنه و توپ رو از دست نده تازه این خوبه بازیکنای خودت که میشن چلمن .نمی دونم کونامی می خواد چیکار کنه بجای درست کردن هوش مصنوعی درست حسابی هوش بازکنان تیم رو پایین آورده چطوری تا دستت می خوره خطا می شه اما کامپیوتر پدر بازیکنات رو درمیاره انگار نه انگار؟ معلومه جایی مثل ژاپن هم شرایط استخدام مثل مملکت خودمون که یه مشت کج فهم بی سواد سکان دار هدایت و کارها می شن

7. 2 کاربر از katlots بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

نفرین به این بازی.رفته رفته گند زده به بازی فوتبال من موندم تو کدوم شبیه سازی فوتبال یه تیم می تونه اینقدر سریع و دقیق پاس کاری کنه و توپ رو از دست نده تازه این خوبه بازیکنای خودت که میشن چلمن .نمی دونم کونامی می خواد چیکار کنه بجای درست کردن هوش مصنوعی درست حسابی هوش بازکنان تیم رو پایین آورده چطوری تا دستت می خوره خطا می شه اما کامپیوتر پدر بازیکنات رو درمیاره انگار نه انگار؟ معلومه جایی مثل ژاپن هم شرایط استخدام مثل مملکت خودمون که یه مشت کج فهم بی سواد سکان دار هدایت و کارها می شن
    اون وقت فیفا ردیفه؟
    آنلاین هم میشه بازی کردش

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    cincinati

پيش فرض

اون وقت فیفا ردیفه؟
    آنلاین هم میشه بازی کردش
    منظورم این نیست .شما اگه تمایل به تعریف از فیفا داری می تونی بری تو تایپیک مربوط به خودش

پروفشنال SPIRIT PALST III's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

katlots جان یه مقدار جای تعجب داره که نسبت به بازی با کامپیوتر انقدر بدبین باشی من نسبتا راضی هستم توی سوپر استار بعضی موقع ها مساوی می گیرم بعضی موقع ها باخت و بعضی وقت ها هم برد تقریبا میشه گفت با کامپیوتر برابرم. شما که بازیت از ما بهتر بود باید بیشتر ببری !!!..... البته این به معنی این نیست که شبیه سازی pes خوبه نه چیزهای غیرمنطقی توش زیاده: از داور بگیر تا سوتی های دروازه بان و اینکه بعضی موقع ها هر کاری کنی نمیشه برد ولی بعضی موقع ها راحت می تونی ببری.... شما توی سوپر استار با کامپوتر نتایج بازیت چطوریه مگه که انقدر عصبانی هستی از pes????

من هم زیاد راضی نیستم ولی در حد نفرین نه!!!

....
    Last edited by SPIRIT PALST III; 28-04-2015 at 11:20.

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    cincinati

پيش فرض

katlots جان یه مقدار جای تعجب داره که نسبت به بازی با کامپیوتر انقدر بدبین باشی من نسبتا راضی هستم توی سوپر استار بعضی موقع ها مساوی می گیرم بعضی موقع ها باخت و بعضی وقت ها هم برد تقریبا میشه گفت با کامپیوتر برابرم. شما که بازیت از ما بهتر بود باید بیشتر ببری !!!..... البته این به معنی این نیست که شبیه سازی pes خوبه نه چیزهای غیرمنطقی توش زیاده: از داور بگیر تا سوتی های دروازه بان و اینکه بعضی موقع ها هر کاری کنی نمیشه برد ولی بعضی موقع ها راحت می تونی ببری.... شما توی سوپر استار با کامپوتر نتایج بازیت چطوریه مگه که انقدر عصبانی هستی از pes????

من هم زیاد راضی نیستم ولی در حد نفرین نه!!!

....
    تو مستر لیگ 2 شدم تو جام حذفی و قهرمانان 1 شم اما:عزیز من می دونی چیش جای نفرین داره این که تمامی تیمها با یه ترکیب ثابت باشن همشون 1-3-2-4 همشون فقط پاس کاری کنند بازیکناشون اونقدر زرنگند که اسپید 75 اونا می رسه به اسپد 93 تیم تو مدام بازیکنات رو می زنن داور خطا نمی گیره تو این بازی شما فقط رو بازیکنی که نشانگر هست می تونی کنترل داشته باشی و بقیه بازیکنا رو با ال1 می تونی در اختیار بگیری ولی بقیه بازیکنات تقریبا شوتا در صورتی که تیم حریف تمام 11 بازیکن رو در اختیار خودش داره تمام 11 بازیکن در همون هدف کار می کنند.
    Last edited by katlots; 28-04-2015 at 12:08.

12. 2 کاربر از katlots بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aram24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بچه ها بازی pes دیگه از دست سازندگانش خارج شده و دارن نابودش می کنن
    من یه جام جهانی رفتم با آرژانتین . تایلند تو گروهمون بود تو 15 دقیقه 3 تا گل بهش زدم
    بعد از اون هرچی زدم نشد . بعدش تو 5 دقیقه 3 تا خوردم . مثل موشک به هم دیگه پاس میدادن
    کلا هر تیمی برداری و هر تیمی هم رقیبت باشه پاسکاری شون وحشتناکه و نمیشه کاریش کرد من بعضی مواقع سریع L1 میزنم تابازیکنا عوض شه
    اینجوری موقعیت بازیکن شما رو درست متوجه نمیشن و میشه توپ رو ازشون گرفت ولی کلن PES فقط PES 6
    ولی فیفا اصلا اینتوری نیست درسته باگ ماگ زیاد داره (یه بار فیلم بردار کنار زمین اومد توبازی از این دروازه تا اون دروازه رفت کف کرده بودم)
    ولی گیم پلی نسبت به pes بهتره کلا فیفا الان پیشرفتش بهتر از PES هست

14. این کاربر از aram24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •