تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 246 از 269 اولاول ... 146196236242243244245246247248249250256 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,451 به 2,460 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

داره خودمونی میشه Esteghlal_Paydar44's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Mashad

پيش فرض

خوب در مورد قرار داد های منتشر شده من یه انتقادی بکنم ... اولا خیلیا ناراضین از این بابت اما به نظر من خیلیم خوبه شفاف سازی انجام بشه چرا ما نباید قرار داد بازیکنا رو بدونیم ؟ چرا نباید بدونیم کی چقدر گرفته کی چقدر نگرفته ؟ به نظر من روشن شدن ذهن هوادار که بد نیست بعضیا ناراحتن میگن چرا رقم قرار دادها رو گفتن ! اما بر فرض اینکه این لیستای استقلال و پرسپولیس درست باشه ( که احتمالا هست دیگه لیست الکی اگه میدادن جفت مدیران عامل باشگاه ها میومدن اعتراض میکردن اما مدیر عاملا تایید میکنن این لیستو فقط این بازیکنا هستن که زیرش میزنن که اونم طبیعیه ! )

من خودم قلعه نویی رو بهترین مربی تاریخ لیگ برتر میدونم و به کارش خیلی اعتقاد دارم اما واقعا چند تا انتقاد درست حسابی باید ازش کرد !

اول اینکه خیلیها از جمله خود من اعتقاد داشتم که اگه اینهمه بازیکن بی کیفیت نظیر نوری و نظری و نیکبخت و اولادی و نوری خریدیم خوب باشگاه پول نداشته بازیکن تراز اول جذب کنه اینارو خریده ! اما وقتی به رقم های قرار داد اینا میرسیم کاملا مشهوده که بی پولیی حس نمیشه توی قرارداد اینا !! نوری , نظری , نیکبخت , اولادی , قاضی روی هم رفته حدود 800 میلیون بیشتر ارزش ندارن ! یعنی همشونو با هم جمع بزنی , بعد باشگاه فقط برای نوری 1 میلیارد تومن پول داده !! خوب بازیکنای امید رو برمیداشتن جای این 5 تا میاوردن روی هم 800 تومن بهشون میدادن اینقدر بدهی بالا نمیومد ! اگه قلعه نویی از ناچاری اینا رو انتخاب کرده چون فتح الله زاده گفته پول نداریم پس این رقم قراردادهاشون چیه ؟! اینا از ناچاری و نداریه ؟!!

حالا قاضی بهترین گلزن تیم هست من کاری ندارم یه بنده خدایی هم خیلی گل زده ولی فوتبالش اندازه هزار تومن نمی ارزه ! همه چی گل زدن نیست این فقط اون جلو وایسیسه یا میشوته یا هد میزنه یا الکی دنبال توپه ! نه قدرت دریبل داره نه قدرت توی عمق حرکت کردن داره نه پا به توپه نه پاس میده نه ... اون وقت ایشون 900 میلیون پول گرفته بعد ما پول برای جذب میلاد میداوودی که خداشاهده با 500 میلیون هم میومد استقلال نداشتیم ؟!

دوم بحث جوون گرایی هست ! من از بازیه نظری اصلا راضی نیستم , توی بعضی بازیها واقعا جوون و بی تجربه بود و اصلا آمار و ارقام جالبی نداره ... ولی ما اینو 1 سال تحمل کردیم حالا که میخوایم به سر و روی تیم یه دستی بکشیم اول از همه جوون ترین بازیکنه تیمو میخوایم بدیم بره ؟! اینا معلوم نیست با خودشون چند چندن ! آرش برهانی هم سال اول حضورش توی استقلال مساوی بود با فحش های ناموسی ! ولی سال دوم شد آقای گل ! نظری هم یه جوون بی تجربس که میتونه توی استقلال ساخته شه , به عنوان بازیکن ذخیره ازش کار بگیریم بعد کم کم توی تیم جا بیفته نه اینکه یکی مثل فرهاد مجیدی بشه نیمکت نشینش ! با اینکار هم جوون گرایی کردیم هم اینکه بازیکنی که 1 سال توی تیم بوده رو از دست ندادیم !

سوم هم مبلغ قرار داد فرهاد مجیدیه !

آندرانیک تیموریان : 2.350 میلیارد تومان

خسرو حیدری 1.6 میلیارد تومان

سید مهدی رحمتی : 1.3 میلیارد تومان

اردشیر قلعه نوعی : 1.3 میلیارد تومان

امیر حسین صادقی 1.1 میلیارد تومان

پژمان نوری 1.1 میلیارد تومان

هاشم بیگ زاده : 1 میلیارد تومان

حنیف عمران زاده : 950 میلیون تومان

محمد قاضی : 900 میلیون تومان

پژمان منتظری (نیم فصل) : 900 میلیون تومان

جواد نکونام : 750 میلیون تومان

سیاوش اکبرپور : 750 میلیون تومان

احمد جمشیدیان : 700 میلیون تومان

مهدی نظری : 700 میلیون تومان

فرهاد مجیدی :585 میلیون تومان

مهرداد اولادی ( نیم فصل ) : 350 میلیون تومان

نیکبخت واحدی : 250 میلیون تومان

مجید غلام نژاد : 150 میلیون تومان

( فقط اون بازیکنایی رو نوشتم که توی تیم در لیگ بازی کردن ! ) فرهاد مجیدی از 14 بازیکن تیم استقلال و سرمربی این تیم رقم بسیار کمتری رو گرفته در حالی که ستاره ی تیم و محبوب ترین بازیکن تیم استقلاله ! نظری جمشیدیان اکبرپور باید بیشتر از مجیدی میگرفتن ؟!

فرهاد مجیدی همیشه گفته غیرتم رو زمانی نشون میدم که توی زمین فوتبال باشم ! غیرتش رو که توی زمین کاملا دیدیم , اینم از بحث قراردادش و پشت پرده !! بزرگترین و محبوب ترین بازیکن آسیا کسی که تیمهای دیگه حتی پیشنهاد قرارداد 6 میلیارد تومنی توی همین ایران رو باهاش داشتن میان با 500 میلیون میارن توی تیم !! واقعا خجالت داره , برای من ناراحت کننده ترین بخش این رقم ها دیدن رقم مربوط به فرهاد بود !! توی هیچ جای دنیا رقم اسطوره ها و ستاره های تیم از رقم بازیکن های درجه 5 و 6 مثل نوری و نظری و اکبرپور کمتر نیست !! مسی در بارسا ! رونالدو در رئال ! بعد مجیدی در استقلال !! واقعا باید تاسف خورد پولی که حق فرهاد و خانوادشه و از شیر مادر براش حلال تره امثال بازیکن هایی مثل نوری و نظری و اکبرپور و بیک زاده و قاضی و جمشیدیان و ... 9 تا بازیکن دیگه بخوردن !!

2. 7 کاربر از Esteghlal_Paydar44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه anita.blue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    خیلی دور خیلی نزدیک

پيش فرض

دوست عزیز ( Esteghlal_Player44 ) حرفهاتون کاملا درست و به جاست.چند روز پیش آقای پاشازاده که خیلی هم دوسش دارم از فرهاد مجیدی انتقاد کرده بود که 2تا جام را از استقلال گرفته ولی من حرف ایشون را قبول ندارم.فرهاد هر بار که توی استقلال بوده با تمام وجودش بازی کرده و مایه سربلندی ما شده .درسته هیچ وقت واضح نگفت برای چی رفت ولی بعد از منتشر شدن این لیست قراردادها من کاملا بهش حق دادم که دلخور باشه. فرهاد محبوب هوادارها و باارزش ترین بازیکن این تیم بود درسته که حرف از پول نزد و قرارداد بست ولی مدیریت تیم باید انقدر درک داشته باشه که با بازیکنها در حد نام و ارزششون قرارداد ببنده تا حرمتها و جایگاه افراد حفظ بشه.از قدیم گفتن در دیزی بازه..................احتمالا فرهاد بعد منتشر شدن این قراردادهای عجیب و غریب انتظار داره مردم خودشون قضاوت کنن.

این لیسنت منتشر شده شرم آوره.فرهاد به پول احتیاجی نداشت ولی حرمتش حفظ نشده.آقای مدیرعامل پر ادعا!!اینه مدیریت و درایتی که ازش دم میزد؟اگر واقعا مدیریت داشت چند تا جوون را با مدیریت و نه با پولهای سرسام آور جذب میکرد و به چند تا ستاره هم زیر 1.5میلیارد میداد تا همه راضی باشن و تیم هم اینطوری به فنا نره.اگر نوری 1 گرفته جباری 5 برابرش ارزش داشت ولی چون میدونست این آقا چیکار میکنه و آدم رکی بود هزارتا انگ بهش زدن و بیرونش کردن و اینم شد عاقبت تیم و هوادار و سرمربی.هیچ وقت از کارهاش خوشم نیومد .خدا اون روز را نیاره که این آقا مالک این تیم بشه(لابد شما هم در جریان هستید که مدام میگه این تیمو5 سال بدید به من!!)

4. 2 کاربر از anita.blue بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سوم هم مبلغ قرار داد فرهاد مجیدیه !
    585میلیون برای 1 نیم فصله و اگه بخوایم برای تمام فصل حساب کنیم میشه حدود 1/200 که دریافتی 450 میلیونیش برای بازی در کمتر از یک نیم فصله فکر کنم 5 تا بازی کمتر از یک نیم فصل بازی کردو 450 تا گرفت
    منتظری 1800
    نکونام 1500

واقعا خوب پول دادنو معلوم شد انتخاب این بازیکنا با قلعه نویی بوده و برای همین هم بوده که قلعه نویی به جذب این بازیکنا اعتراضی نمیکرده....هرچند به خاطر استفاده از تجربشون در اسیا بود که دیگه این فصل همچین دغدغه ای نداریم

بازیکنایی که پیشنهادهای 5/6 میلیاردی دارنو نمیشه با 500 میلیون نگه داشت....نگه داشتن اندو با بیش از 2 میلیارد واقعا ارزش داشت....بودو نبود اندورو در این چند بازی اخیر کاملا میشه متوجه شد....وقتی بود الجزیره و فولادو تو زمینشون زدیم حتی اگه ناداوری نبود الشبابو هم تو زمینش شکست داده بودیم...ولی وقتی نبود توی ازادی 3 تا از تراکتور خوردیم....همچین وزنه ایو که تیمهای عربی تا 10 میلیارد هم بهش پیشنهاد میدن حتی اگه با 3/4 میلیارد هم حفظشون کنیم باز هم خیلی سود کردیم

ولی خیییلی اضافه پول دادیم خیلی بیشتر از ارزش بازیکنا....بیکزاده 1 میلیارد گرفته...یعنی فصل گذشته جماعتی با 1 میلیارد ابی پوش نمیشد؟نیکبختو بیکزاده و نوری برای دفاع چپ جذب شدن که روی هم قیمتی معادل 2/350 دارند با این پول نمیشد بهترین دفاع چپ ایرانو گرفت؟
    امیدوارم دیگه فصل اینده خبری از این جور اشتباهات نباشه....ما پول داشتیم اگه ازش درست استفاده میکردیم به این وضعیت دچار نمیشدیم...ما خودمون با دست خودمون میریم توی چاه....از قلعه نویی همچین خریدایی بعید بود هرچند شاید به خاطر اسیا بود.....

6. 8 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Esteghlal_Paydar44's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Mashad

پيش فرض

585میلیون برای 1 نیم فصله و اگه بخوایم برای تمام فصل حساب کنیم میشه حدود 1/200 که دریافتی 450 میلیونیش برای بازی در کمتر از یک نیم فصله فکر کنم 5 تا بازی کمتر از یک نیم فصل بازی کردو 450 تا گرفت
    منتظری 1800
    نکونام 1500
    قرار داد مجیدی برای یه نیم فصله یعنی چی ؟! تو لیست زده قرار داد سال 92 - 93 دیگه میشه یه فصل کامل با اون مبلغی که توش نوشته , درسته یه نیم فصل بازی کرد اما کامل هم بازی میکرد رقم قرار داد همین 500 میلیون بود , بعدشم اصلا شما بگو 2 میلیارد ! فرهاد مجیدی باید از تمام بازیکنا بیشتر پول میگرفت , با غیرت ترین بازیکن تیمت نباید از بی غیرت ترین بازیکنای تیمت کمتر پول بگیره ! آندو هر چقدرم خوب باشه که هست اما به اندازه فرهاد برای استقلال موثر نیست و رقم قرارداد این 2 تا با هم خیلی تاسف باره !

بعدشم شما یه جوری داری بازیهای فرهاد رو حساب میکنی انگار خودش خواسته که کم بازی کنه ! فرهاد با اون سن توی زمین از دقیقه 1 با غیرت و تعصب بازی میکرد تا دقیقه 120 ! اما وقتی بزرگوار امثال اکبرپور و نظری و قاضی رو فیکس میذاشت و به فرهاد بازی نمیداد فرهاد خودش لخت شه بیاد تو زمین ؟!

فرهاد هر چقدرم بگیره نوش جونش ما هوادارا راضیم ازش حلالش باشه ... اما 80% این قراردادها از گلوشوی اینا پایین نمیره !!

8. 6 کاربر از Esteghlal_Paydar44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو رو قرآن سکوت نکن ببینیم چی شده !!
    به احترام هوادار !؟!!؟!

10. 2 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

تو رو قرآن سکوت نکن ببینیم چی شده !!
    به احترام هوادار !؟!!؟!
    !!!

حتما پنجم شدن تقصیر مجیدی بود !! آره؟!!

حتما 2 میلیارد گرفتن نوری و نیکبخت و غلام نژاد تقصیر مجیدی بوده؟!! حتما وسط راه رفتن نکونام و منتظری هم تقصیر مجیدی بود؟!! حتما بدهکاری 40 میلیاردی هم تقصیر مجیدیه؟! آره آخه از بستن قرار داد 1 میلیاردی با استاد ! نوری مجیدیه که درصد گرفته و همه اینو می دونن !!! این 2 تا خارجی ها ... کبه و کاروالیو رو هم مجیدی آورد که انقدر درخشان ظاهر شدن و پولشون رو هم مجیدی بالا کشیده ! آره .

بابا " بزرگوار " اگه کل ستاره های ایران تو تیمش نباشن عمرا بتونه واسه تیمی کاری بکنه ! مثل کی؟! مثل سالی که ناصر خان اومد استقلال ... یه مشت جوون و بازیکن درجه 3 رو آورده بودن استقلال نمونش همون " سان جان " که استقلال با اون بازیکن ها 13 جدول شد. بعد ساله بعد " بزرگوار " اومد استقلال ! استقلال شد بارسلونا !!!! بعد گفتن " بزرگوار " عجب سرمربی خوبیه ! خیلی خوب با استقلال نتیجه گرفت این فصل !.

تو این وضعی که مردم 2 زار پول تو جیبشون ندارن آقا با یه سری آدم از کار افتاده و کسایی که 2زار ارزش فنی ندارن رفته قرارداد آنچنانی بسته. بعد تازه فصل بعد هم می خواد بمونه !!

آره فصل بعد هم بمون ... یه 40 میلیارد دیگه از ارثت !!! خرج کن و باز پنجم شو. اصلا نه 40 میلیارد خرج کن و قهرمان شو . این همه پول بیت المال رو امثال این آدم باید بریزن تو جوب تا یه استقلال می خواد قهرمان لیگ پر زرق و برق ایران بشه ! خب اصلا لازم نکرده. این لیگ جذاب رو با تیم امید هم می شه قهرمان شد.

+

شمایی که مجیدی رو با بزگوار ! مقایسه می کنی . مجیدی کسیه که تو لالیگا روش حساب باز کردن ! البته می دونم می خوای بگی اونا نمی فهمن و فقط بزرگوار و طرفداراش فهیم هستن.

من موندم حالا که ایشون تیم رو پنجم کرده خداییش چه حرفی دارین بزنید؟!!

ما عشقمونه رضا حسن زاده / جواد زرینچه / علیرضا منصوریان و ... ببینیم رو نیمکت استقلال. نه اینکه یه سال درمیون ایشون میاد تو تیم ! این قهرمانی هایی هم که با تیم ملی ایران و بهترین بازیکن های خارجی داشته کاملا طبیعی بوده. سرمربی یعنی اکبر میثاقیان که تیمی رو آورد لیگ برتر ... نه کسی که با تیم ملی قهرمان لیگ شده.

12. 4 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه anita.blue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    خیلی دور خیلی نزدیک

پيش فرض

من واسم سواله این آقای فتح ا... زاده که مدام میناله و میگه مدیرعاملی این باشگاه هیچی جز دردسر و بدهی و خرج شخصی واسش نداره پس چرا یه بار برای همیشه نمیره؟؟مخصوصا این فصل که با همراهی آقای سرمربی بدجوری به شعور هوادار توهین کردن.قلعه نویی چنان از نبود پول و ناتوانی در خرید بازیکن حرف میزد که همه گفتن عجب شاهکاری کردیم پنجم شدیم!حالا که پرده ها افتاد اون هم نه کاملا بزرگواران یادشون افتاده که بمونن و جبران کنن!من به این لیست منتشر شده و حرفهای این آقایون هم مشکوکم حتما یه چیزی توش هست که اینطوری چسبیدن بهش.یه نمونه اش برنامه نود که فردوسی پور گفت رحمتی بجز اون 1300تومان 800هم از اسپانسر گرفته!!!!(اینو خادم هم نمیدونست.اینا سر بازرس وزارت کلاه میذارن چه رسد به منه هوادار از همه جا بی خبر)بابت اون گلهای خوشگلی که خورد و سوتی بازی تو عربستان این همه پول گرفته آقا؟؟؟یه حلقه بسته تشکیل دادن تو فوتبال ایران چند تا بازیکن و چند تا مربی هرسال دور میزنن و با هم جاشون را عوض میکنند و پول جمع میکنند اونهم با کلی منت سر باشگاه و هوادار!هیچ وقت هم 4تا جوون به درد بخور و شایسته به این مجموعه اضافه نمیشه که لااقل از این سفره هفت رنگ چند نفر دیگه هم استفاده کنن تا مردم هم انقدر ناراحت نشن.به ولله اگه روا باشه یه عده جمع بشن دور هم یه محفلی تشکیل بدن به اسم تیم! واسه جمع کردن پولهای میلیاردی و زندگی آنچنانی و دائم هم ناله کنند و بعد هم هوادار را با نتایجی که میگیرن سرخورده کنند.باید هم مدیرعامل و سرمربی انقدر همدیگه را تحویل بگیرن و واسه همدیگه نوشابه باز کنن!فقط ادعا فقط دروغ و فریب کاری فقط منم منم.بسه دیگه خسته شدیم.یه بار برای همیشه از این تیم برید تا شاهد سکوهای خالی هم نباشیم!!!

14. 3 کاربر از anita.blue بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اونایی که منو میشناسند خوب میدونند من اصلا شخص پرست نیستمو باشگاه برام در اولویته و هیچوقت هیچ کسو واسه خودم بت نکردمو بپرستمش....به موقعش حمایت کردم به موقعش انتقاد کردم و ..... حالا چه مظلومی بود چه قلعه نویی بود چه ایکس بود چه زد بود چه یه چوب خشک بود.....
    هیچوقت کسیو بالاتر از استقلال ندونستمو همیشه اعتقادم این بود که همه اینا هرچی دارند از استقلال دارند و بس....خودشون هیچند و بدون استقلال هیچی نبودند
    هرکی واسه استقلال زحمت کشیده قابل احترامه و نباید بی انصافی کرد
    در این چندین سال اخیر به جز یک جام حذفی که مظلومی واسمون اورد همه جامهایی که اوردیم با قلعه نویی بوده....قلعه نویی ارزوی هر تیمیه در مورد کم کسی با کنایه حرف نمیزنید....قلعه نویی کسیه که اگه نبود.....حالا درسته همه کامل نیستند همه اشتباه میکنند قلعه نویی هم اشتباه زیاد داشته حالا از ارنج بگیر بیا تا خریدهایی که انجام دادو.....
    امسال پنجم شدیم؟فدای سر همه...با صدر جدول 4 امتیاز فاصله داشتیمو اگه تراکتورو میزدیم دوم میشدیم....کمر تیم با نامردیه بازیکنایی که وسط فصل گذاشتن رفتند و پروندن جباری شکست با این حال تا روز اخر شانس قهرمانی داشتیم کدوم مربی ایرانی میتونست همچین عملکردی داشته باشه؟
    10 سال ثمره ی جوانگرایی سال 82 همین مربیو دیدیم...
    با همینی که اینطوری ازش یاد میکنید فصل گذشته قهرمان شدیمو تا 4 تای اسیا بالا رفتیم
    حالا دمش گرم میخواد بمونه و 3 ساله ببنده و 10 سال دیگه از نظر بازیکن بیممون کنه
    خرید نوری و .... فقط به خاطر تجربشون برای اسیا بود ما فاصله زیادی تا قهرمانی نداشتیم بدون شک اگه نکونامو اندو محروم نمیشدن از پس اف سی سئول هم برمیومدیم......حالا دیگه اسیایی در کار نیستو خرید بازیکنای سن بالا هم توجیحی نداره
    اونایی که رفتند دنبال خواسته های خودشون که هیچی....دمشون گرم اونایی که موندنو جنگیدن

16. 7 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پژمان نوری 1.1 میلیارد تومان
    حنیف عمران زاده : 950 میلیون تومان
    یعنی واقعا ارزش حنیف کمتر از اون پزمان نوریه؟با این قرارداد بستنشون.....حنیف واقعا هر چقدر بهش بدی کمه چون واقعا غیرت داره و مثل بعضیا نیست که فقط دم از غیرت میزنن و تا یه پیشنهاد چند میلیاردی واسشون میاد میرن...

18. 2 کاربر از Soroush HD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه THe DARk NighT .98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    TeH

پيش فرض

اینجوری که معلومه امیرقلعه نوعی سال بعد هم سرمربیه استقلاله. ظاهرا یه برنامه ی 3 ساله داره واسه جوانگرایی تو تیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •