تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 246 از 444 اولاول ... 146196236242243244245246247248249250256296346 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,451 به 2,460 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

فیفا 14 بهترین فوتبال ساخته شده در صنعت گیم هست و مخالفان از سر بی علمی ناچار به مقایسه این بازی با بازی های سال 1998 هستند و این خود گویای وضع این منتقدان است!
    بگذریم

سوالی در مورد هوش سی پی یو:
    در فوتبال واقعی مدافعان حق ندارند توپ رو زیاد نگه دارند و این مسئله در هوش مصنوعی فیفا 13 رعایت شده بود اما در فیفا 14 این مسئله رعایت نشده و من بارها بواسطه این کم هوشی سی پی یو (لجند) با دروازبان تک به تک شدم
    میخواستم بدونم این مسئله مربوط به کرکه؟
    و اگه نیست راهی برای برطرف کردن این مشکل هست؟
    اگر Acceleration سی پی یو رو زیاد کنم درست میشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دوستان این بازی واسه شما هم اینطوریه؟
    من که گرافیک رو گذاشتم رو های 1080p هم هست.
    ولی.....
    چیه این؟ بازی بیشتر شبیه جوکه. از فوتبال 1998 پلی استیشن وان بدتره که!
    نکنه نسخه من فیکه؟
    اون بازی 70 مگا بایت بود این 7 گیگه ولی کیفیت اون به مراتب بهتر بود! گرافیک اون بهتر بود ولی گیم پلی این یه مقداری بهتره!
    واقعا در وصف شاهکار pes14 همینو میتونم بگم. تعجب میکنم بازی میکنید. اگه نمیخواید fifa بازی کنید حداقل همون pes13 رو بازی کنید.
    تائید میشه . نمیدونم فیفا قصدش از این نسخه چی بوده . میخواد چیو بگه . مثلا ما هم بلدیم آماتور بازی در بیاریم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dav0od's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان این بازی واسه شما هم اینطوریه؟
    من که گرافیک رو گذاشتم رو های 1080p هم هست.
    ولی.....
    چیه این؟ بازی بیشتر شبیه جوکه. از فوتبال 1998 پلی استیشن وان بدتره که!
    نکنه نسخه من فیکه؟
    اون بازی 70 مگا بایت بود این 7 گیگه ولی کیفیت اون به مراتب بهتر بود! گرافیک اون بهتر بود ولی گیم پلی این یه مقداری بهتره!
    واقعا در وصف شاهکار pes14 همینو میتونم بگم. تعجب میکنم بازی میکنید. اگه نمیخواید fifa بازی کنید حداقل همون pes13 رو بازی کنید.
    دوستان من با کمک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تونستم کیفیت چمن رو بهتر کنم ...
    شما هم یه امتحانی بکنید .
    تصویر فوق رو یه نگاهی بندازین ! گرافیکش از 13 بیشتر نیست !؟ تازه با فتوشاپ کیفیتش رو پایین آوردم تا حجمش کم شه ...

بهترین فیفایی که بازی کردم همین 14 هستش ...
    گیم پلی ، گرافیک ، انیمیشن ها و صداگذاری و ... همه و همه عالی کار شده واقعا دارم ازش لذت می برم.
    از شوت و سانتر و برخورد بازیکن ها بگیر تا صدای تشویق و گزارشگر بازی (یعنی نمی دونم از کجاش بگم )
    نسخه 14 تمام نکات ریز و درشت رو رعایت کرده! مثلا وقتی 2 تا بازیکن با هم برخورد میکنن مثل موشک بلند نمیشن و بلند شدنشون طول میکشه!
    خلاصه واقعا دم EA گرم
    Last edited by Dav0od; 28-10-2013 at 21:00.

4. 4 کاربر از Dav0od بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

عکس از فیفا آپدیت شده :

سلام فیفا بازهای عزیز

2تا اموزش به عشق فیفا
    امیدوارم جواب بده دهنم سرویس شد تا اینا رو نوشتم

روش به روز کردن نقل و انتقالات و فعال کردن لیگ های معتبر

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

(روش تغییر تنظیمات کلیدهای دسته بازی FIFA14)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

(مشکل بیرون پریدن)

http://s3.picofile.com/file/7984341826/jump_out_FIFA14_M_Pishro_.pdf.html
    Last edited by maa22; 29-10-2013 at 01:58.

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اقا من چرا هر افزونه ای به بازی میزنم بازی لگ پیدا میکنه؟مثلا همین پچ افزایش گرافیک رو زدم بازی لگ شد یا مثلا از خود مودینگوی اسکوربورد میزارم بازی لگ پیدا میکنه
    چرا؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dav0od's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اقا من چرا هر افزونه ای به بازی میزنم بازی لگ پیدا میکنه؟مثلا همین پچ افزایش گرافیک رو زدم بازی لگ شد یا مثلا از خود مودینگوی اسکوربورد میزارم بازی لگ پیدا میکنه
    چرا؟
    فیفا 14 نسبت به 13 سنگین تر شده و برای استفاده از پچ گرافیکی باید سخت افزار مناسبی داشته باشید ...

8. این کاربر از Dav0od بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

فیفا 14 بهترین فوتبال ساخته شده در صنعت گیم هست و مخالفان از سر بی علمی ناچار به مقایسه این بازی با بازی های سال 1998 هستند و این خود گویای وضع این منتقدان است!
    بگذریم

سوالی در مورد هوش سی پی یو:
    در فوتبال واقعی مدافعان حق ندارند توپ رو زیاد نگه دارند و این مسئله در هوش مصنوعی فیفا 13 رعایت شده بود اما در فیفا 14 این مسئله رعایت نشده و من بارها بواسطه این کم هوشی سی پی یو (لجند) با دروازبان تک به تک شدم
    میخواستم بدونم این مسئله مربوط به کرکه؟
    و اگه نیست راهی برای برطرف کردن این مشکل هست؟
    اگر Acceleration سی پی یو رو زیاد کنم درست میشه؟
    عجب هوش مصنوعی ای
    واقعا از بهترین فوتبال ساخته شده در صنعت گیم بعیده همچین مشکلاتی

تصویر فوق رو یه نگاهی بندازین ! گرافیکش از 13 بیشتر نیست !؟ تازه با فتوشاپ کیفیتش رو پایین آوردم تا حجمش کم شه ...

بهترین فیفایی که بازی کردم همین 14 هستش ...
    گیم پلی ، گرافیک ، انیمیشن ها و صداگذاری و ... همه و همه عالی کار شده واقعا دارم ازش لذت می برم.
    از شوت و سانتر و برخورد بازیکن ها بگیر تا صدای تشویق و گزارشگر بازی (یعنی نمی دونم از کجاش بگم )
    نسخه 14 تمام نکات ریز و درشت رو رعایت کرده! مثلا وقتی 2 تا بازیکن با هم برخورد میکنن مثل موشک بلند نمیشن و بلند شدنشون طول میکشه!
    خلاصه واقعا دم EA گرم
    اره که بیشتر نیست . الان شما یا فیفا 13 رو خیلی وقته بازی کردی و حالا اومدی فیفا 14 رو که بازی میکنی حس میکنی این بهتره . یا هم اینکه کلا چشمات فیفا 14 رو خشگل میبینه . عزیز من فقط همین چمن فیفا 14یه جا وایستاده داره بهت فحش میده با اون ظاهرش . انگار داری روی موکت بازی میکنی . چطور نمیبینیش ؟

حالا گرافیک مگه چقدر مهمه . بیاد گیم پلیش رو درست کنه . یا حداقل 13 رو اپدیت کنه که ما دلمون خوش باشه به همون فیفا 13 لااقل .

ولی خوب EA بعضی ها رو گذاشته سر کار و نسخه کارنت رو بهشون داده و یه شعار هم سرش چسبونده که بازی به واقعیت نزدیک شده و برین خوش باشین . از اونور هم پول ملت رو میگیره و خرج نسخه نکست میکنه و نسخه خوبش رو اونجا میده بیرون .

10. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بچه ها من هنوز نگرفتم بازی رو

میخواستم بدونم چه نسخه ای بخرم که مطمئن باشم تموم نقل و انتقلات توی تیم ها اعمال شده و کاملا آپدیت شده باشه
    اصلا همچین چیزی هست ؟ یا آخرش مشکل داره ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

13

عجب هوش مصنوعی ای
    واقعا از بهترین فوتبال ساخته شده در صنعت گیم بعیده همچین مشکلاتی

اره که بیشتر نیست . الان شما یا فیفا 13 رو خیلی وقته بازی کردی و حالا اومدی فیفا 14 رو که بازی میکنی حس میکنی این بهتره . یا هم اینکه کلا چشمات فیفا 14 رو خشگل میبینه . عزیز من فقط همین چمن فیفا 14یه جا وایستاده داره بهت فحش میده با اون ظاهرش . انگار داری روی موکت بازی میکنی . چطور نمیبینیش ؟

حالا گرافیک مگه چقدر مهمه . بیاد گیم پلیش رو درست کنه . یا حداقل 13 رو اپدیت کنه که ما دلمون خوش باشه به همون فیفا 13 لااقل .

ولی خوب EA بعضی ها رو گذاشته سر کار و نسخه کارنت رو بهشون داده و یه شعار هم سرش چسبونده که بازی به واقعیت نزدیک شده و برین خوش باشین . از اونور هم پول ملت رو میگیره و خرج نسخه نکست میکنه و نسخه خوبش رو اونجا میده بیرون .
    مدیران دقت کنند هیچ یوزری حق نداره اینطور بصورت تیکه و کنایه صحبت کنه
    در صورت تکرار این رفتار لمپنی که همیشه از این یوزر صورت میگیره مقابل به مثل خواهیم کرد و از اونجایی که کنایه برای من از هزارتا فحش بدتره اون چیزی که نباید اینجا رخ بده رو خواهید دید!

ایشون من رو نمیشناسه ولی با این ادبیات صحبت میکنه!
    منم براحتی میتونم بگم چه آدم **** هستی و ...

واقعا این یوزر خیلی متناقض و دهن بینه
    به تایپیک فیفا 12 سر بزنید چقدر بیخود از فیفا ایراد میگرفت و به همه میخندید
    توی تایپیک فیفا 13 بدترین نظرهارو نسبت به فیفا 13 داشت و از فیفا 12 و فیفا 11 دفاع سرسختانه میکرد
    توی این تایپیک که فیفا 14 باشه فیفا 13 رو خدا میدونه و میخواد که فیفا 13 آپدیت بشه
    نمیدونم حس نوستالژیک به گذشته داره یا ذهن بچه گونه و با یه انتقاد ساده تمام پرنسیبشو از دست میده!
    یوزرها خواهشن به تایپیک های قدیمی فیفا سر بزنید واقعا کار این بچه خنده داره
    ببینید توی 13 چه نظری داشته و اینجا نسبت به همون 13 چه نظری داره!!!

13. 3 کاربر از 421454547 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من کاری ندارم ولی به جرات میتونم بگم 13 گرافیکش فقط کرافیکش خیلی از 14 بالاتره...بخدا چشم بصیرت نمیخواد همین الان برین 13 رو بازی کنین متوجه میشین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •