تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 246 از 626 اولاول ... 146196236242243244245246247248249250256296346 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,451 به 2,460 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوست عزیز من خودم از اون کسایی بودم که دیگه واقعا اعصابم خورد بود که چرا انقدر تکراریه.اما اگه برین پست منو در چند صفحه قبل بخونین در اصل گفتم که نمیخواد دوستانمون برن 250 صفحه رو بخونن ولی حداقل برن تا چند صفحه قبل رو مرور کنند.پس خواهشا شما هم بد برداشت نکنید.شما هم دوست گل ما هستید و علت اینکه ما میگیم حداقل بعضی از دوستان برای سوالات خود به چند صفحه قبل هم مراجعه کنن.اینه که ما میخوایم این تاپیک محتوای خیلی خوبی داشته باشه تا اگه کسی خواست مثلا روزی این لپ تاپ رو بگیره با مطالب خوبی برخورد کنه و از خوندن این صفحات خسته نشه و یا اینکه اگه فردا روزی کسی وارد این کلوب شد پیش خودش نگه که این لپ تاپ اشغاله چون میاد چند صفحه رو که میبینه میگه ای وای چقد مشکل داره; در صورتی که خیلی از سوالات مشکل نیست و با خوندن بعضی پست ها حل میشه.امیدوارم راضیتون کرده باشم.اما در مورد اون دستمون یعنی hayyan71 باید بگم که ایشون یه مقدار بد رفتار میکنند.چون من قبلا چندتا مورد هم از ایشون دیدم.امیدوارم این دوستمون هم یه مقدار صمیمی تر شن.
    حرفت و قبول دارم..اما وجدانن از صفحه ی 1 تا 172 رو خوندم بدون اینکه صفحه ای جا بیفته!! یعنی داغووون شدم!! بعد پیش خودم گفتم یه سواله دیگه!! میپرسم 2 نفر هم که جواب بدن قطعا نتیجه میگیرم...
    به هر حال لنوو زد 500 به کمبود نور پس زمینه و عدم تعویض باتری توسط کاربر معروفه..پس حق بدین به دوستانی که میان و راجع به این دو قضیه هی سوال میکنن...چون با اولین سرچ تو هر موتور جستجو گری با این قضیه روبرو میشن!!!
    بله منم با خوندن اون 170 صفحه فهمیدم که باتری و نور پس زمینه هیچ اشکالی نداره...اما واسه بعضیا ملاکه واسه خرید لپ تاپ!! پس حق دارن روش حساس باشن!!!
    البته خود منم 2.3 تا سوال پرسیدم شما جواب دادی..یکی از رفقا هم جواب داد..اما یکی دیگه از دوستان سرد جواب داد..یجورایی اصلا جواب نداد!!!
    منم گفتم این اقایون مجبور نیستن جواب بدن اگه حوصله ندارن..ما که تو سوالمون اونا رو خطاب نمیکنیم !!
    منم با خوندن بحثای فنی شما دوستان قطعا انتخاب مطمئن تری میکنم..
    موفق باشید

2. 2 کاربر از ali pipo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

دوست عزیز بذار یه چیزی بگم !

اولا هر کسی نظرش در مورد لپ تاپ یه چیزه . اگه اینجا 100 نفر باشن و همشون بگن ما از لپ تاپ راضی هستیم ممکنه شما نفر 101 باشین که بیاین بگین لپ تاپ به کارم نیومد . لذا سوالاتی مثل اینکه "نظرتون در مورد لپ تاپ چیه " پاسخی ندارند بر عکس موجب گمراهی می شوند . هر کس نحوه استفادش از لپ تاپ یه چیزه که ممکنه به کارش بیاد ممکنه نیاد . ملاک خوب و بد بودن هر لپ تاپ واسه هر کس یه چیزه مثلا من اهمیتی به کارت گرافیک و ... CPU و مارک نمی دم چیزی که برای من مهمه کیبرد لپ تاپه کسی هم نمی تونه بگه آقا اشتباه می کنی ! پس چون کیبردشو دوست دارم از من بپرسی می گم یه لپ تاپ عالیه !

ولی یکی که مارک گراست ، با توجه به مارک می گه اصلا کیفیت ساخت نداره در حالی که برعکس بقیه لپ تاپ ها که از پلاستیکن این لپ تاپ از بدنه آلومینیوم ساخته شده .

خوبی ها و بدی های هر لپ تاپ واسه هر کاربر بعد از مدتی بعد از کار دستش میاد

در ضمن اینکه دوستان می گن رفتار من یا دوستان بده یا با عصبانیته !

تا اونجا که من دیدم رفتار هیچ کدوم از دوستان با عصبانیت نبود !

ولی من دیدم اگه طرف اومد سوال کرد یکی پاسخ رو مثل لقمه آماده داد بهتون که پاسخ دهنده بچه خوبیه ولی اگر پاسخ نداد که عصبیه و قصد جونمونو کرده !!!! و ...

برا همین فهمیدم که بهتره جواب رو جوری داد .

الان نیگا چقدر همه با هم خوب شدین ؟ فقط منه بدبخت موندم که شدم آدم بده و 700 گیگ فایل به خاطر ریکاوری پرید

اگه یه ادمین تو این پست بود می گفت " لطفا جستجو کنین " کسی صداش در نمی اومد چون اگه گوش نکنیم به جرم اسپم یه بلایی سرمون در میاد ولی وقتی یه کاربر عادی همین جمله رو میگه بهش می پریم !!!!

راستی کسایی که گفتن بد رفتار کردم ، بگن کدوم پست ها تا اصلاحشون کنم !

برای احترام به دیگران دیگه کمتر تیکه می پرونم . ولی در نظر داشته باشین که ماها کیلومتر ها از هم دوریم و نمی دونیم تو لپ تاپ شما چه خبره . شما 2 راه بیشتر واسه حل مشکلتون ندارین : یا بدین تعمیر کار و ... یا خودتون حل کنین

پس اگه تصمیم گرفتین خودتون حل کنین و سخته واستون ، به حرف کسی که بهش اعتماد کردین گوش بدین .

با یه جستجوی ساده می شه کلی در وقت صرفه جویی کرد . در غیر اینصورت الکی باید منتظر بمونین تا شاید یکی جواب بده جواب نده اعصاب خودتون به هم بخوره جواب نگرفتین فکر کنین همه اینجا عصبی و ....... هستن !!!

اینجا تعمیر گاه و یا خدمات کامپیوتر نیست ، ما هم 24 ساعت زل نزدیم به تاپیک . جوابتونو در جا نمی گیرین . باید صبر کنین تا یکی پیدا شه جوابتونو بده . لذا بهتره یه جستجو کنین تا به جوابتون سریع تر برسین . { در جواب اونایی که می گن سریع ترین راه اینه که اینجا بپرسیم } در غیر اینصورت صبر کنین . یا پاسح داده می شه یا خیر . اگه پاسخ داده نشد که بازم باید سرچ کنین . پس کاریو که آخر باید انجام بدین اول انجام بدین
    ______

جمله آخرو عمدا توش شکلک نذاشتم چون خودتونیه بار دیگه بخونین . وقتی عصبی هستین شما هم فکر می کنین من این متن رو با عصبانیت نوشتم . ولی در حالت عادی فقط یه جمله معمولیه !!!!
    Last edited by Public Enemy; 16-08-2013 at 16:30.

4. 3 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

دوستان گلم داداشای عزیزم اینجا هیچ کس نه بدهکار هست به کسی نه بذهکار هیچ اتفاقی هم نیافتاده که هی بخوایم طومار بنویسیم و از این و اون شکایت
    کنیم.ما کیلومتر ها ممکنه از هم فاصله داشتیم باشیم ممکن هم هست که همسایه دیوار به دیوار باشیم اما اینجا مهم این هست که احترام و دوستی
    رو رعایت کنیم که از هرچی برا من مهم تر هستش همینجا اعلام میکنم هر کی از من بدش میاد(به هر دلیلی) اعلام کنه من دیگه به این تایپک نمیام و بحثی رو
    مطرح نمیکنم که بخواد بعدش اینجوری بشه بدون اقرار هم دارم میگم حاضرم قسم بخورم اگه تعداد کسایی که از من بدشون میاد به تعداد انگشتای یه دست بشه(۵تا) من این تایپک رو میبوسم و میزارم کنار.
    دوست عزیز hayyan 71 از نظر من برخورد شما خوب و منطقی اما با کنایه بوده و این بعضی از دوستان هستن که کم لطفی میکنن و ما وقت میزاریم و به سوالاتشون جواب میدیم و میگن
    این چه طرز جواب دادنه و......(طرف صحبت من با شخص خاثی نیست*با اونایی هست که خودشون میدونن)
    Last edited by lionf3; 16-08-2013 at 16:48.

6. 5 کاربر از lionf3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mohammad_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

دوستان توقع نداشته باشند همیشه یکی جوابگو باشه.همین آقای lionf3 بنده خدا از موقعی که این لپ تاپ روخریده اومده این تاپیک رو زده و می تونم بگم تقریبا به همه دوستان هم جواب دادن.حتی موقعی که بحث به بحث اصلی (که مربوط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) مربوط نبوده پاسخ دادند.از ایشون صمیمانه تشکر می کنم .ببینید هم انجمن جستجو داره هم می تونید از گوگل کمک بگیرین.این دوستان که پاسخ میدن هم مطمئا از جستجو استفاده کردند.البته بعضی وقت ها هم تجربه شخصی بوده.درضمن با کمک دوست عزیزمون Lionf3 صفحه اول (پست اول و دوم) اطلاعات ویرایش شد و می تونه به کسایی که می خوان بخرن یا به مشکلی خوردن اطلاعات نسبتا خوبی بده(تامجبور نشن تمام صفحات انجمن رو بخونن).ببینید مثلا خود من وقتی لپ تاپ رو خریدم با مشکل کم شدن نور صفحه مواجه شدم و مثل شما کمی نگران شدم! ولی وقتی درایور ها رو نصب کردم(مخصوصا اینتل که این مشکل رو حل می کنه) فهمیدم مشکل خاصی نیست. به هر حال این حق دوستان هست که بیان و سوال (البته تکراری) بزارن..در نهایت بگم ما با کسی دشمنی نداریم ولی خوب این حقو به اعضا بدین از جواب دادن به سوالات تکراری پرهیز کنند.
    .دوستان سعی کنید از پرسیدن سوالات نامربوط بپرهیزید.مطمئا این اجمن محل مخصوص به سوالات دیگه رو هم داره.
    موفق و سربلند باشید.

8. 4 کاربر از mohammad_203 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان عزیز بی خیال شیم راحت تره هر کی اشتباهاتی داشت ( از جمله من ) خودش به اشتباهاتش پی برد

در مورد نرم افزار Cyberlink One Key Recovery که توی سی دی لپ تاپ بود و هممون هم نصب کردیم ولی کار نکرد !تو گوگل هم سرچ کردم کسی دنبالش نرفته ! یه توضیحی بدم :

نرم افزار نیاز داره که یه درایو ریکاوری با یه سری نرم افزار های مورد نیازش روش نصب باشن . لذا یا باید این نرم افزار از قبل رو لپ تاپ باشه و توسط کارخونه تنظیم شده باشه و یا خودتون دستی نصب کنین .

اون چیزی هم که کمه یک درایو ریکاوری با حجم حداقل 15 گیگا بایت و Image فایل OKR engeneering edition هستش .

اونایی که ویندوز 7 دارن به راحتی می تونن ورژن 7.0 این نرم افزار رو دانلود کنن و بدون نیاز به پارتیشن بندی و نصب دوباره دانلود کنن و درایو ریکاوری رو فعال کنن ( تو سایت های خارجی سرچ کردم انگار یکی تونسته با Windows 8 هم مشکلو حل کنه با OKR 7.0 Engeneering Edition ولی بیشتر مشکل داشتن )

اونایی هم که می خوان از ورژن 8.0 این نرم افزار( OKR Engeneering Edition ) استفاده کنن ، باید توجه داشته باشن :

1 - هارد به طور کامل فرمت و از اول پارتیشن بندی میشه !
    2 - فقط با Windows 8 کار می کنه چون به صورت GPT پارتیشن بندی می کنه که فقط Windows 8 برای نصب از اون پشتیبانی می کنه .
    3 - زبانش چینی هستش ، بعد از نصب هم خودتون باید ویندوز رو نصب کنین و بک آپ بگیرین

لذا توصیه می شه این همه خودتونو دردسر ندین و بی خیال Cyberlink One Key Recovery بشین . از یه نرم افزار دیگه استفاده کنین .

در صورتی که مصمم هستین از OKR 8.0 Engeneering Edition + Windows 8 استفاده کنین حتما یه بک آپ بگیرین چون فرمت هارد اجباریه ! ( مثل من بدبخت نشین 700 گیگ فایلتون بپره ! )

به زودی آموزشش + لینک دانلود رو قرار می دم ولی مجبورین صبر کنین چون اطلاعات لپ تاپ کامل پریده ! حتی فایل Image دانلود شده ! چون با لپ تاپ دانلود کردم . رو سی دی هم رایت نکردم چون از Flash memory واسه نصبش استفاده کردم !!! در آخر هم چون هول کردم دیدم همه چی پریده ، سریع رفتم Flash رو فرمت کردم ویندوز رو روش ریختم تا نصب کنم !!!! به هر حال الان بک آپ واسه من کار می کنه ، آموزشش قرار داده می شه ولی باید صبر کنین تا من دوباره Download + Upload کنم . اگه کسی پیدا شد که آموزش رو قرار داد چه بهتر کار من کمتر !

10. 3 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminhitman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

دوستان گلم دیگه بحث سوال تکراری رو بزارید کنار آقا طوری نیست بزارین بپرسن من خودم به شخصه میام 100 بارم که شده براشون توضیح میدم مشکلی نیست که فوق فوقش 4 تا پیج میری عقب براش یه کپی پیست میزنی مشکلی پیش نمیاد عزیزان

من الان اینجا یه سری سوال و جواب تهیه کردم انشاالله بدرد دوستان بخوره

1. نور لپ تاپ بعد از گرفتن کلید f12 یا دستکاری تنظیمات کم شده و دیگه با دکمه ها کم و زیاد نمیشه ؟!

لطف کنید از CD همراه لپ تاپ درایور Intel HD Driver رو نصب کنید
    اگر ویندوز شما مثل من سون هستش از لینک زیر دریافت کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Operation System رو ویندوز 7 انتخاب کنید از قسمت VIDEO درایور اینتل رو دریافت و نصب کنید درست میشه

2. چطوری بفهمم بایوسم آخرین آپدیته یا نه ؟؟
    برنامه CPU-Z رو نصب کنید و اجرا کنید ورژن بایوس برای شما نمایان خواهد شد

3. برنامه CPU-Z ندارم راه حل دیگه ای نیست ؟؟
    در ویندوز استارت رو بازکنید سپس RUn داخل فیلد تایپ کنید dxdiag روبروی قسمت BIOS ورژن شما نمایان میشه

3.داغ میکنه خیلی لپ تاپ چیکار کنم ؟؟
    آخرین ورژن بایوس رو از همون لینک بالا دریافت کنید

4. بایوسم آپدیته بازم داغ میکنه
    از کولپد استفاده کنید (برای بازی سعی کنید کولر خونه روشن باشه حین بازی من که اینطوری حس میکنم دما پایین تره)

5. گرافیک 635 با 740 چه تفاوتی داره
    740 انرژی کم تر مصرف میکنه و همچنین یه سری تفاوت های قدرتی هم دارن

6. چه گونه وارد بوت دستگاه بشم واسه نصب ویندوز
    در ابتدا سی دی ویندوز رو داخل درایور نوری بزارید سپس ریستارت کنید و کلید FN+F12 رو بزنید بعد گزینه ODD رو انتخاب کنید سیو کنید و نصب کنید ویندوزتون رو

7. دائم به برق وصله لپ تاپ باطری آسیب میبینه چیکار کنم ؟؟
    از برنامه ی Energy Managment استفاده کنید و از قسمت setting روی Protection Mode کلیک کنید و اوکی بزنین اینطوری تا 60 شارژ میشه و سپس از برق استفاده میشه

8. باطری رو چه طوری در بیارم ؟
    باتوجه به این که باطری داخلی هستش اگر تعمیر کاری بلدید و میتونید در لپ تاپ رو بازکنید با توجه به اینکه اگر در لپ تاپ باز بشه گارانتی باطل میشه میتونید این کارو انجام بدید در غیر اینصورت به نمایندگی مراجعه کنید یا به تعمیرگاه تخصصی بسپارید

9. هارد لپ تاپ صدا میده
    اگر صدا خیلی کمه مشکلی پیش نمیاره تقریبا عادیه
    ولی اگر صدا زیاده و آزاردهندست ببرین گارانتی سریع تا مشکل حاد نشده

10. درایور لپ تاپ صدا میده
    این صدا اگر در حد یه تق تق معمولی مشکلی نیست منم دارم این صدا رو
    اما اگه خیلی زیاده و شدیده ببرین گارانتی

11. مشکل صدای لپ تاپ
    همان طور که میدونید یکی از نقاط مثبت این لپ تاپ کیفیت صدای قابل قبول است
    برای استفاده از این قابلیت حتما باید برنامه DolbyHomeTheater نصب و فعال کنید
    این برنامه به صورت پیشفرض همراه کارت صدا نصب میشه اما اگه یه وقت نصب نبود به مسیر زیر بروید ونصب کنید
    Z500driver CD\Win8\6.Audio\PCEE4

این فعلا 11 تا سوال با جوابش بازم اگر به ذهنم چیزی رسید حتما قرار میدم اگر دوست داشتید اینارو داخل صفحه اول قرار بدین ممنون میشم
    Last edited by aminhitman; 16-08-2013 at 18:36.

12. 12 کاربر از aminhitman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

با تشکر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می گم یه زحمت بکش !

لینک همین پست رو بذار تو امضات !!!!

راستی یه چیزی !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مربوط می شه به صفحه Readme مربوط به آپدیت بایوس 1.18 نوشته تو Changelog که مشکل F12 حل شده چیزی در مورد دما ننوشته !
    Last edited by Public Enemy; 16-08-2013 at 18:43.

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminhitman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

بله درمورد دما ننوشته ولی بر حسب تجربه دوستان میگفتن مشکل دما هم حل شده با آپدیت جدید
    Last edited by aminhitman; 16-08-2013 at 18:58.

پروفشنال PouriaTech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام دوستان...

من مشکل نصب درایور گرافیکم حل شد،با نصب درایور نسخه جدید یعنی 320.49 برای ویندوز 8 -64 بیتی...

ولی هنوز برام جای سوال داره که چرا لنوو تو پک سری جدید زد500 که گرافیکشون 740ام هست،هنوز تو سی دی درایورش،قسمت گرافیک ورژن304.42 رو گذاشته که مثل اینکه نهایتش تا 300 ام رو ساپورت میکنه...

نظر دوستان چیه درباره این کار لنوو؟؟؟

مورد بعدی هم اینکه یه کولر پد خوب برا این لپ تاپ که بتونه از گرم شدن بیش از حدش جلوگیری کنه سراغ دارین؟؟؟

اصلا کولر لازمه براش؟؟؟با توجه به این که برنامه Energy Management رو داریم که میتونیم با زدن استارت آخرین حد توان فن خودش گرما رو بیرون کنیم؟؟؟

در آخرم اینکه اگر کسی با دادن پیغام نصب .Net تو ویندوز 8 خودش مشکل داشت بهم بگه تا بهش بگم چطور حتی بدون دانلود 1 مگابایت حلش کنه...خودم میخواستم کرایسیس 3 رو بنصبم،به زور حلش کردم...

ممنون....

16. این کاربر از PouriaTech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان...

من مشکل نصب درایور گرافیکم حل شد،با نصب درایور نسخه جدید یعنی 320.49 برای ویندوز 8 -64 بیتی...

ولی هنوز برام جای سوال داره که چرا لنوو تو پک سری جدید زد500 که گرافیکشون 740ام هست،هنوز تو سی دی درایورش،قسمت گرافیک ورژن304.42 رو گذاشته که مثل اینکه نهایتش تا 300 ام رو ساپورت میکنه...

نظر دوستان چیه درباره این کار لنوو؟؟؟

مورد بعدی هم اینکه یه کولر پد خوب برا این لپ تاپ که بتونه از گرم شدن بیش از حدش جلوگیری کنه سراغ دارین؟؟؟

اصلا کولر لازمه براش؟؟؟با توجه به این که برنامه Energy Management رو داریم که میتونیم با زدن استارت آخرین حد توان فن خودش گرما رو بیرون کنیم؟؟؟

در آخرم اینکه اگر کسی با دادن پیغام نصب .Net تو ویندوز 8 خودش مشکل داشت بهم بگه تا بهش بگم چطور حتی بدون دانلود 1 مگابایت حلش کنه...خودم میخواستم کرایسیس 3 رو بنصبم،به زور حلش کردم...

ممنون....
    CD رو که خود Lenovo نمی زنه ! کارخونه می زنه . یه CD می زنه واسه چندین مدل لپ تاپ مختلف رو CD هم نوشته همین رو ! دقت کنین مطالب توی CD هم چینیه !

کول پد هم اجباری نیست اختیاریه . اونقدر داغ نمی کنه که Overheat بشه ولی خوب بگیرین هم به عمر مفید دستگاه کمک می کنه . خیلی از لپ تاپ ها موقع فشار بازی خاموش می شن . با Z500 حدود 19 ساعت پشت سر هم بازی کردم بدون استراحت آخرش گرسنم شد رفتم ناهار

18. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •