تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 246 از 624 اولاول ... 146196236242243244245246247248249250256296346 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,451 به 2,460 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

اگه نباشه جاش خالی می مونه amjad2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بالاخره منم رفتم یه دستگاه گیرنده برایت خریدم.
    اول که راهش انداختم درصد آنتنش 50 درصد بود و یکمی که آنتن رو دست زدم به راحتی به 85درصد رسید و تونست 21 کانل رو پیدا کنه ( البته بعضیهاش تکراری بود )
    از نظر تصویر که خیلی خوب بود. دستگاه کوچیک و جموجوریه. یکی از ایراداش دفترچه راهنمای بسیار بسیار ناقصش هست که داشتن و نداشتنش زیاد فرقی نمیکنه. چون اصلا توضیح و آموزشی در اون وجود نداره!!

فیلمهام رو روی یه هارد اکسترنال بود بوسیله این دستگاه امتحان کردم. روی فیلمهای 720p زیاد مشکلی نداشت , ولی توی پخش صدای آونها کمی مشکل داره و بعضی از کدکهای صدا رو نمشناسه و در نتیجه بعضی از فیلمها رو بدون صدا پخش میکرد. ( شاید یه راهی برای پخش صدا داشته باشه که من نمیدونم )

ولی روی فیلمهای 1080p مشکل داره و خیلی از این فیلمها رو نمیتونه اصلا پخش بکنه.
    در مورد زیر نویس فارسی هم مشکلی نداره و براحتی زیرنویسها رو پخش میکنه ( البته با فرمت srt )

هنوز از قسمت ضبظ برنامه اش استفاده نکردم ولی هر چی گشتم نتونستم بفهمم که چطور باید از برنامه ریزی برای ضبط استفاده کرد. یعنی اصلا چنین قسمتی رو ندیدم.البته قسمت epg هم کار نمیکرد که نمیدونم ایراد از دستگاه هست یا اینکه کلا فعلا این قسمت در ایران فعال نیست. شاید برنامه ریزی ضبظ هم در این قسمت باشه!

بعضیها در مورد داغ کردن بعضی از مدلهای گیرنده ها صحبت کردن که باید بگم این مدل همچین مشکلی نداره

کلا دستگاه خوبی هست ولی اگه کسی در مورد نحوه ضبط به صورت برنامه ریزی شده در این دستگاه توضیح بده ممنون میشم. ( یعنی اینکه چطور میشه بهش برنامه داد که سر ساعت خاصی شروع به ضبط بکنه و بعدا متوقف بشه )
    راستی این تایم شیفت چیه و چه کاری میکنه و چطور کار میکنه ؟ من که نفهمیدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

شما پرو ويژن T7+بگير!

----h فناوري پخش بروي موبايل هست وفعلا به صورت آزمايشي در تهران فعال هست!
    با تشکر از حسن توجه جنابعالی میشه رنج قیمتش رو هم بفرمائید و با این اوصاف یعن یال سی دی سون یبنده 40 اینچ هم هستش گیرنده دیجیتال نداره خودش
    دوستان اشاره کردن که دستگاه زیر نویس رو هم پخش م یکنه این که گفتی یعنی چه
    و یه سوال دیگه من الان با دیش دارم ماهواره آسیاست رو م یگیرم آیا حالا گرفتن دیجیتالی تصاویر پیشنهاد میشه و فرقی داره یا همون روش قبلی رو ادامه بدم و هزینه مجدد نکنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه amahdavi2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اول که راهش انداختم درصد آنتنش 50 درصد بود و یکمی که آنتن رو دست زدم به راحتی به 85درصد رسید و تونست 21 کانل رو پیدا کنه ( البته بعضیهاش تکراری بود )
    از نظر تصویر که خیلی خوب بود. دستگاه کوچیک و جموجوریه. یکی از ایراداش دفترچه راهنمای بسیار بسیار ناقصش هست که داشتن و نداشتنش زیاد فرقی نمیکنه. چون اصلا توضیح و آموزشی در اون وجود نداره!!

فیلمهام رو روی یه هارد اکسترنال بود بوسیله این دستگاه امتحان کردم. روی فیلمهای 720p زیاد مشکلی نداشت , ولی توی پخش صدای آونها کمی مشکل داره و بعضی از کدکهای صدا رو نمشناسه و در نتیجه بعضی از فیلمها رو بدون صدا پخش میکرد. ( شاید یه راهی برای پخش صدا داشته باشه که من نمیدونم )

در مورد زیر نویس فارسی هم مشکلی نداره و براحتی زیرنویسها رو پخش میکنه ( البته با فرمت srt )

هنوز از قسمت ضبظ برنامه اش استفاده نکردم ولی هر چی گشتم نتونستم بفهمم که چطور باید از برنامه ریزی برای ضبط استفاده کرد. یعنی اصلا چنین قسمتی رو ندیدم.البته قسمت epg هم کار نمیکرد که نمیدونم ایراد از دستگاه هست یا اینکه کلا فعلا این قسمت در ایران فعال نیست. شاید برنامه ریزی ضبظ هم در این قسمت باشه!

بعضیها در مورد داغ کردن بعضی از مدلهای گیرنده ها صحبت کردن که باید بگم این مدل همچین مشکلی نداره

کلا دستگاه خوبی هست ولی اگه کسی در مورد نحوه ضبط به صورت برنامه ریزی شده در این دستگاه توضیح بده ممنون میشم. ( یعنی اینکه چطور میشه بهش برنامه داد که سر ساعت خاصی شروع به ضبط بکنه و بعدا متوقف بشه )
    ضبط برنامه ريزي شده دارد ولي مشكل ضبط برنامه ريزي دو چيز است:
    1 - EPG فرستنده ها فعال نيست.
    2 - ساعت و تقويم فرستنده ها نادرست است.
    مثلاً شما تعريف مي كني سر ساعت 12:30 تا 13:45هر روز شبكه 5 را ضبط كند ولي ساعت فرستنده غلط است. دنبال اين هستم اختلاف ساعت فرستنده و واقعي را پيدا كنم تا بتوانم سر ساعت مورد نظر ضبط كنم ولي مي ترسم هم ساعت فرستنده ها با هم يكي نباشد و هم ثابت نباشد.

4. 2 کاربر از amahdavi2004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستاني كه از ماهواره شبكها رو دارند پيشنهاد نميشه كه گيرنده ديجيتال بخرند البته فعلا
    ولي اگه دنبال شبكهاي اختصاصي مثل شبكه مستند وبزودي شبكه ورزش 1 و2 هستيد ميتوانيد گيرنده ديجيتال بخريد چون اين شبكها فقط بوسيله گيرنده ديجيتال دريافت ميشوند.

والبته كيفيت درگيرنده ديجيتال خيلي بالاتر يعني بافرمت mpeg4 ميباشد ولي در ماهواره mpeg2
    Last edited by behrouz2; 14-11-2010 at 11:59.

6. 2 کاربر از behrouz2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

فرستنده ديجيتال در استان گيلان افتتاح رسمي شد.
    سامانه سیگنال رسانی دیجیتالی صدا و سیمای مرکز گیلان با حضور رئیس رسانه ملی افتتاح شد.
    برای راه اندازی این سامانه که 50 درصد جمعیت گیلان را با بیش از یک میلیون نفر پوشش می دهد 31 میلیاردریال هزینه شده است.
    در مراسم افتتاح سامانه سیگنال رسانی دیجیتالی صدا و سیمای مرکز گیلان رئیس رسانه ملی با اشاره به اینکه گیلان سومین شبکه استانی مجهز به سامانه پخش دیجیتال است گفت: در حال حاضر جمعیت تحت پوشش این سیستم از مرز 20 درصد گذشته و در صورت تامین اعتبار لازم تا یکسال آینده نیز دیگر مراکز استانهای کشور به این سامانه پیشرفته مجهز می شوند.رییس مجمع نمایندگان گیلان در این مراسم از صدا وسیما بخاطر توجه همه جانبه به مخاطبان در سراسر کشور و راه اندازی این سامانه در استان گیلان تشکر کرد.
    دکتر تامینی تقویت و گسترش سیستم های فنی صدا و سیما را نیاز روز کشور دانست و افزود: مجمع نمایندگان استان گیلان و دیگر نمایندگان مجلس شورای اسلامی با درک درست این نیاز آماده هر گونه همکاری برای تامین اعتبار لازم جهت گسترش سیستم های پیشرفته فنی و سیگنال رسانی در سراسر کشور هستند.
    قهرمانی استاندار گیلان هم با اشاره به نقش تاثیر گذار صدا و سیما در برقراری تعامل و همگرایی میان مردم از اختصاص بیش از 31 میلیارد ریال اعتبارات فرهنگی استان به صدا و سیمای مرکز گیلان خبر داد و گفت: این اعتبار برای تولید برنامه های مختلف نمایشی و مستند با مضامین تاریخی، مذهبی، زیست محیطی و نیز معرفی مفاخر و مشاهیر گیلان هزینه می شود.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه regedit021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    tehran city

پيش فرض

مثلاً شما تعريف مي كني سر ساعت 12:30 تا 13:45هر روز شبكه 5 را ضبط كند ولي ساعت فرستنده غلط است. دنبال اين هستم اختلاف ساعت فرستنده و واقعي را پيدا كنم تا بتوانم سر ساعت مورد نظر ضبط كنم ولي مي ترسم هم ساعت فرستنده ها با هم يكي نباشد و هم ثابت نباشد.
    من كه پرو ويژن دارم مشكلي با ساعتش ندارم!ساعت درسته!
    فكر مي كنم مشكل شما از تنظيم موقعيت جغرافياي هست كه درست تنظيم نشده!
    GMTتنظيم نشده!من روي تهران گذاشتم GMTهم بروي صفر تنظيم شده به صورت خودكار!

9. این کاربر از regedit021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amjad2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ساعت دستگاه که میزونه و مشکلی نداره
    وقتی دکمه اینفو رو میزنی ساعت هم اون گوشه نشون داده میشه که درستو و تنظیم هست.
    پس تا وقتی که EPG راه نیوفته نمیشه ضبظ برنامه ریزی شده کرد!

اگه نباشه جاش خالی می مونه amahdavi2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

عجيب است مال من كه ميزان نيست.
    ولي براي ضبط برنامه ريزي نياز به EPG نيست (اگر باشد راحت تر است)
    يك قسمتي دارد (فكر مي كنم داخل منوي USB باشد) كه در آن ساعت شروع و پايان و شبكه و تكرار را مي دهي تا ضبط كند.

12. این کاربر از amahdavi2004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ساخت کشور شریف چین

---------- Post added at 05:42 PM ---------- Previous post was at 05:38 PM ----------

برای ضبط برنامه ریزی شده :
    وارد EPG بشید ، کانال رو انتخاب کنید و دکمه قرمز رنگ روی کنترل رو فشار بدید و برنامه ریزی کنید
    برای برنامه ریزی ، نیازی نیست EPG فعال باشه
    برای تایم شیفت ، دکمه play/pause رو روی کنترل بزنید ، وارد حالت تایم شیفت میشه

اینکه بعضی از فیلم ها صدا ندارن ، شاید مشکل تلویزیون باشه !!

---------- Post added at 05:44 PM ---------- Previous post was at 05:42 PM ----------

شما شهر رو درست انتخاب کردید
    در قسمت تنظیمات ، تهران رو انتخاب کنید و تنظیمات رو به حالت "اتوماتیک" تغییر دهید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

لطفا یک نفر اعلام کنه آیا کسی شبکه مستند را داره؟ آیا این شبکه وبسایت داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •