سال نو مبارک ...
خیابون ها سر سال تحویل چقدر خلوت بودند ... ما هم عجله داشتیم می خواستیم تا سال تحویل نشده خونه باشیم با سرعت مافوق نور می رفتیم .... حتما تجربه کنید ...
راستی یه سوال : کسی برنامه فیلم های نوروزی را نداره ؟
ميشه گفت مفيد بوده
سرگرمي روزانه من پست دادن در اينجاست
بحثها جدي تر شود ( حرفهاي بهتري براي گفتن هست)
سال نو مبارک ...
خیابون ها سر سال تحویل چقدر خلوت بودند ... ما هم عجله داشتیم می خواستیم تا سال تحویل نشده خونه باشیم با سرعت مافوق نور می رفتیم .... حتما تجربه کنید ...
راستی یه سوال : کسی برنامه فیلم های نوروزی را نداره ؟
اگه جسمی با سرعت نور حرکت کنه تبدیل به انرژی میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جدول پخش فيلم را يه دوستان گذاشته بود توي انجمن از اينجا ميتونيد بگيريد البته بصورت جاوا براي گوشي
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی خیلی ممنون ...
توضیحاتتون کامل بود ...
راستی اگه میشه یکمی در مورد سایت ها توضیح بدید (در کل من شنیدم وارد سایتی نمیشی بلکه با برنامه باید فقط فرمت فایل رو انتخاب کنی تا هر چی بود دانلود کنه ولی حالا که شما اینجوری گفتی یکمی قاطی کردم و فیوز پروندم)
حالا اگه میشه در موردش کمی توضیح بده و آدرسشم قربون دستت تو پ . خ بده بهم ....
بازم تشکرات فراوان نثار شما ()
عيد همگان مبارك........ شرمنده كه دير شد.......
ايشالا كه امسال به همه آرزوهاتون برسيد.....
همه آرزوهاتون هم براورده بشه،حالا همش هم نشد اون بزرگاش براوده بشه......
ممنون آبجي،شما لطف داري به ما..........
خوش باشيد
خير، بلكه جرمش به سمت بينهايت ميل مىكنه...
◙
در ضمن زمان براش کند میشه !!!! ( بعد چهارم )
![]()
يكى از دوستاى من با دوستاش مىخواد بياد اصفهان و براى اقامت مىخوان چادر بزنن... من شنيدم تو بعضى پاركها اين اجازه رو نمىدن. درسته؟ اصلا اگه شما جاشون بودين كجا رو براى چادر زدن انتخاب مىكردين؟
◙
پارك غدير.........
توي پارك ها چادر زدن ممنوع شده بنا به دلايل.........![]()
سلام خدمت همشهری های عزیز
سال نو مبارک
وای بچه های صبح ساعت 9 رفتم بیرون یعنی رفتم دروازه شیراز ، بانک کار داشتم خیابونها خلوت بود کلی حال کردم
ولی وقتی برگشتم چشمتون روز بد نبینه این غیر اصفهانی ها حمله کرده بودند و یک ترافیکی راه انداخته بودند که بیا و ببین
پلاک ها رو که نگاه میکردم اصلا 13 توشون نبود
بابا جون خداییش اصفهان خبری نیست برید شهرهایی مثل مشهد که هم قشنگه هم زیارت و اینا داره
(حال میکنید من چقدر مهمون نوازم؟)
البته حالا میاند هم خوش اومدند ولی حد اقل تو رانندگی یکم مراعات نمیکنند اومدم برم تو یه خیابون یارو همچین پیچید جلوم انگار خونه باباشه(حالا انگار این شهر مال بابامه
)
خوب همین دیگه خیلی چاکرم بای
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)