تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 246 از 457 اولاول ... 146196236242243244245246247248249250256296346 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,451 به 2,460 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید
    Last edited by Jadda; 02-11-2013 at 21:12.

2. 11 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.New's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

این چیست؟
    یه توضیحی میدین

4. این کاربر از Mr.New بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

این چیست؟
    یه توضیحی میدین
    سلام، مرسی بابت سوال.

یه فضای آنلاین هست که میتونید فایل هاتون را اونجا ذخیره کنید.

شاید شما روی هارد خودتون فایلهای مهمی داشته باشید که با ارزش باشند. اون فایلها میتونه شامل هر چیزی باشه..... خب از دست دادن اونها براتون دردناک است؟ کجا ازشون یک کپی/پشتیبان تهیه میکنید؟ اگر بخواهید روی هاردتون پشتیبان بگیرید هم خیلی نمیتونه یک بکاپ 100 درصد مطمئن باشه.... مشکلاتی که میتونه برای هارد ایجاد بشه و اطلاعات از بین بروند.....حتی مسائلی مثل زلزله... سرقت... و ...
    فایلهایی/اطلاعاتی دارید که دوست دارید در هر جایی بتونید بهش دسترسی داشته باشید؟
    البته به موراد ذکر شده بالا امنیت را هم اضافه کنید، بالاخره فایلها باید یک جای امن نگهداری بشوند..... خب اول اینکه سرورهای کومودو قاعدتا باید امنتر از خیلی از سرویسهای دیگه باشند (ناسلامتی یک شرکت امنتی هست) بعد اینکه اطلاعات رمزگذاری شده منتقل میشن.

Comodo Online Storage این امکان را برای شما فراهم میکنه.

مثلا من یک کپی از یکسری از فایلها و اطلاعاتی که دوست نداشتم به هیچ وجه از دستشون بدهم، روی Comodo Cloud قرار دادم، مثلا الان اگر حتی لپتاپم منفجر بشه بازم حداقل خیالم راحته که اون اطلاعاتم ایمن هستند + چون سرویس آنلاین هست از هر مکانی قابل دسترسی هستند (مثلا توی مسافرتها به کارم میاد...)+ حتی اگر قرار باشه یکسری از فایلهام را با کسی به اشتراک بزارم یه لینک دانلود به من میده که لینک دانلود را به فرد مورد نظر میدم....

کلا بستگی داره به کار شما بیاد یا نه.... برای اون دسته که به همچین سرویس و خدماتی نیاز دارند، سرویسِ خوبی هست.

البته برای پشتیبان گیری حرفه ای تر ، یک ابزار دیگه هم داره کومودو به اسم Comodo Backup که میتونه کمکتون کنه که Comodo Onlene Backup هست....
    البته همین سرویس هم یک نرم افزار داره (cCloud) که روی سیستم شما نصب میشه ...و حتی میتونید این فضای 10 گیگی را بصورت یک درایو روی سیستم خودتون داشته باشید و ...
    البته در پست بالایی خیلی نخواستم وارد این مباحث بشم... فقط خواستم یک لینک بزارم و فقط یک اشاره کرده باشم ، و دوستانی که نیاز دارند ازش استفاده کنند.

6. 6 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

cis روی ویندوز8.1 32Bit خوب جواب میده و مشکل و باگی نداره؟
    من از کاسپر استفاده میکنم ولی روی نسخه 2014 باگهای زیادی داره و اصلا درست کار نمیکنه
    ایا فایروال کومودو برای بلاک کردن دسترسی برنامه ها به نت خوب جواب میده؟
    و کلا پیشنهاد میشه کومودو نصب کنم یا انتیویروس دیگه رو نصب کنم
    Last edited by havzhini; 04-11-2013 at 10:00.

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام دوستان

به یه مشکلی خوردم

با کومودو نمیتونم فایلی ارسال کنم و این error رو میده:

x80072ee3 the server returned extended information

کسی نمیدونه مشکل از کجاست؟

داره خودمونی میشه Gallar2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    روی زمین خدا

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان
    من یک مشکل بزرگ با کومودو اینترنت سکیوریتی دارم و اون هم اینه که هر دو روز یکبار پیام میده که آپدیت نیست و از اول فایلهای آپدیت دانلود می شه، وقتی به پوشه اسکنر برنامه هم می رم آپدیتها اونجا هست، ولی دوباره از اول دانلود می کنه، بی زحمت راهنماییم کنید تا مشکل حل شه، چون خیلی سخته با این سرعت اینترنت دوباره از اول دانلود کنم، ضمناً ویندوزم XP SP3 هستف برای اداره هم می باشد

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام دوستان

به یه مشکلی خوردم

با کومودو نمیتونم فایلی ارسال کنم و این error رو میده:

x80072ee3 the server returned extended information

کسی نمیدونه مشکل از کجاست؟
    در فروم خود کومودو مطرج کردم و گفتن که خود شرکت از این مشکل اطلاع داره و در حال رفع این مشکل هستند

11. این کاربر از Y@var بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

cis 1-روی ویندوز8.1 32Bit خوب جواب میده و مشکل و باگی نداره؟
    من از کاسپر استفاده میکنم ولی روی نسخه 2014 باگهای زیادی داره و اصلا درست کار نمیکنه
    2-ایا فایروال کومودو برای بلاک کردن دسترسی برنامه ها به نت خوب جواب میده؟
    3-و کلا پیشنهاد میشه کومودو نصب کنم یا انتیویروس دیگه رو نصب کنم
    سلام

1-من ندیدم دوستانی که ویندوز 8.1 دارند، زیاد ابراز گلایه بکنند.....

2- خوبه.

3- اگر فایروالشو میخواهید نصب کنید بهتره با آنتی ویروس و کامل نصب بشه. یعنی نسخه اینترنت سکیوریتی را نصب کنید....

اما اگر سوال شما کلی بود؛ یعنی کومودو را نصب کنید یا کلاً یک محصول دیگه.... نظر خودتون مهمه.... چیز خاصی نمیشه گفت.... ولی در کل الان نسخه 6 کومودو وضعیت مطلوبی داره.... میتونه نسبتا کاربر را راضی نگه داره.

با عرض سلام خدمت دوستان
    من یک مشکل بزرگ با کومودو اینترنت سکیوریتی دارم و اون هم اینه که هر دو روز یکبار پیام میده که آپدیت نیست و از اول فایلهای آپدیت دانلود می شه، وقتی به پوشه اسکنر برنامه هم می رم آپدیتها اونجا هست، ولی دوباره از اول دانلود می کنه، بی زحمت راهنماییم کنید تا مشکل حل شه، چون خیلی سخته با این سرعت اینترنت دوباره از اول دانلود کنم، ضمناً ویندوزم XP SP3 هستف برای اداره هم می باشد
    سلام

تا جایی که من میدونم، الان کومودو تا 20 روز هم اپدیت نشه (حالا بگیم 15 روز)، برای انجام اپدیت از اول دیتابیس را دریافت نـمیکنه.

چرا برای شما این اتفاق میافته جالبه....!

اگر خیلی مشتاق بودید بعد از بررسی میتونیم این مورد را گزارش بدیم.....

1-اول اینکه مطمئن هستید بعد از 2 روز این اتفاق میافته؟؟
    2- چند بار این اتفاق رخ داده؟
    3-فاصله هر اپدیت تا آپدیت بعدی چند روز است؟ بیشتر از یک هفته؟ یا واقعا دو روز؟
    4-ایا سیستمی که کومودو روش نصبه هر روز به اینترنت دسترسی داره؟ اپدیت خودکار CIS فعال است؟
    5- چرا بعد از دور روز پیغام میده اپدیت نیست؟ مگه هر روز آپدیت نمیکنید؟ کلا CIS روی اون سیستم هر چند روز آپدیت میشه( برنامه تون چیه برای آپدیت... روزانه/هفتگی/ماهانه)؟

* از دوستان کسی این مشکلو داشته؟ اگر داشته روی چه ویندوزی؟

من میخوام مطمئن بشم که این مشکل بعد از دو روز اپدیت نشدن رخ میده (چون حس میکنم الان تا 20 روز مشکلی نیست)

====

و اما در نهایت چون سیستم اداره هست میتونید هفته ای یکبار کومودو را اپدیت آفلاین بکنید..... اپدیتهاشو هم از سیستم خونه بردارید.

13. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Gallar2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    روی زمین خدا

پيش فرض

سلام

1-من ندیدم دوستانی که ویندوز 8.1 دارند، زیاد ابراز گلایه بکنند.....

2- خوبه.

3- اگر فایروالشو میخواهید نصب کنید بهتره با آنتی ویروس و کامل نصب بشه. یعنی نسخه اینترنت سکیوریتی را نصب کنید....

اما اگر سوال شما کلی بود؛ یعنی کومودو را نصب کنید یا کلاً یک محصول دیگه.... نظر خودتون مهمه.... چیز خاصی نمیشه گفت.... ولی در کل الان نسخه 6 کومودو وضعیت مطلوبی داره.... میتونه نسبتا کاربر را راضی نگه داره.

سلام

تا جایی که من میدونم، الان کومودو تا 20 روز هم اپدیت نشه (حالا بگیم 15 روز)، برای انجام اپدیت از اول دیتابیس را دریافت نـمیکنه.

چرا برای شما این اتفاق میافته جالبه....!

اگر خیلی مشتاق بودید بعد از بررسی میتونیم این مورد را گزارش بدیم.....

1-اول اینکه مطمئن هستید بعد از 2 روز این اتفاق میافته؟؟
    2- چند بار این اتفاق رخ داده؟
    3-فاصله هر اپدیت تا آپدیت بعدی چند روز است؟ بیشتر از یک هفته؟ یا واقعا دو روز؟
    4-ایا سیستمی که کومودو روش نصبه هر روز به اینترنت دسترسی داره؟ اپدیت خودکار CIS فعال است؟
    5- چرا بعد از دور روز پیغام میده اپدیت نیست؟ مگه هر روز آپدیت نمیکنید؟ کلا CIS روی اون سیستم هر چند روز آپدیت میشه( برنامه تون چیه برای آپدیت... روزانه/هفتگی/ماهانه)؟

* از دوستان کسی این مشکلو داشته؟ اگر داشته روی چه ویندوزی؟

من میخوام مطمئن بشم که این مشکل بعد از دو روز اپدیت نشدن رخ میده (چون حس میکنم الان تا 20 روز مشکلی نیست)

====

و اما در نهایت چون سیستم اداره هست میتونید هفته ای یکبار کومودو را اپدیت آفلاین بکنید..... اپدیتهاشو هم از سیستم خونه بردارید.
    ممنون از توجهی که به موضوع کردید:
    1- بله تا حالا چند بار شده مثلاً بعد از تغییر از یک حالت protection به حالت دیگه، یا فابل آپدیت رو دانلود می کنه موقع نصب ارور می ده که آپدیت نصب نمی شه
    2- تا حالا چند بارشده طوری که من هر لحظه منتظرم این ارور رو ببینم
    3و4-نه آقا، سیستم همیشه به اینترنت وصله، آپدیت خودکار رو هم فعال کردم
    5-والا من هم نمی دونم چرا پیغام میده، خودم هم شاخ دارم در می یارم
    و یک سوال دیگه آیا یک عامل غیر معمول (ویروس، تروجان و ....) می تونه این حالت رو ایجاد کنه، آخه این سیستم موقع فول اسکن فریز می شه یا ریستارت می شه (اصلاً به خاطر این اداها بود که کومودو نصب کردم)
    با آنتی ویروس های دیگه که آپدیت هم بودند چیزی پیدا نشد، البته باز هم نه در محیط نرمال ویندوز و فقط در حالت Safe mode.
    باز هم ممنون از توجه شما .

15. این کاربر از Gallar2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام

یا فابل آپدیت رو دانلود می کنه موقع نصب ارور می ده که آپدیت نصب نمی شه
    این مورد میتونه جالب باشه..... یعنی CIS آپدیت را دریافت میکنه و اعلام میکنه نمیتونه اپدیت های جدید را نصب کنه؟ اگر یک عکس بعداً بتونی از این پیغام بزاری خوبه، از ابزار عیب یابی کومودو هم استفاده کن. اگر عیبی پیدا کرد فایل گزارش را از طریق پیغام خصوصی به من بده.

سوال: ورژن CIS چنده؟

3و4-نه آقا، سیستم همیشه به اینترنت وصله، آپدیت خودکار رو هم فعال کردم
    پس با این حساب باید هر روز آپدیت بشه.... من فکر میکردم به اینترنت دسترسی ندارید، که ظاهرا این مورد منتفی هست.
    آپدیت خودکار را روی هر یکساعت قرار بدهید.

5-والا من هم نمی دونم چرا پیغام میده، خودم هم شاخ دارم در می یارم
    پیغامش به خاطر این هست که اپدیت انجام نمیشه.... من به سرعت اینترنت محل کارتون مشکوک بودم که اگر فرض را بر این بزاریم که بعد از آخرین زمانیکه کومودو را اپدیت کردید، اگر هر روز (یا دو سه روز یکبار)به اینترنت وصل باشه چون آپدیتهای روزانه خیلی کم حجم هستن، بنابراین با زغالی ترین سرعتها هم اپدیتها دریافت میشن.... مگر اینکه نسخه دیتابیس خیلی قدیمی باشه و کومودو بخواهد کل دیتابیس را دریافت کنه و با سرعت پایین اینترنتِ محل کار شما موفق نمیشه.... بنابراین هر روز شکست و روز بعد تکرار این سناریو.

الان نسخه دیتابیس 17213 هست، فردا چک کن ببین نسخه دیتابیس کومودوی اداره چنده؟

اپدیت آفلاین را تست کردید؟ انجام میشه؟

=====

الان که داشتم لیست باگهای گزارش شده را چک میکردم، همچین ایرادی تا به حال گزراش نشده.

17. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •