درایورهای 4540 برای ویندوز 10 هم قرار گرفت تو سایت HP :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درایورهای 4540 برای ویندوز 10 هم قرار گرفت تو سایت HP :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از اطلاع رسانی
البته هنوز در حال تکمیل لیسته/ درایوره اینتل رو عجیبه گذاشتن چون خود سایت اینتل نوشته که درایورش هنوز نهایی نیست و فقط با آپدیت ویندوز میشه نصبش کرد. نمیدونم این همونه یا خود اچ پی دستکاریش کرده. در ضمن درایور AMD هم آخرین نسخش دویست و خورده ای مگه پس چرا اینی که اچ پی گذاشته 400 مگه! یعنی درستکاریشون میکنه و بعد میذاره؟!![]()
یه جایی خوندم انگار همین درایورا احتیاج به بروزرسانی داشتن / بقیه درایور قبلیا که واسه 8.1 64بیت بود رو همین ویندوز هم کار میده / البته هنوز خودم نصب نکردم مطمئن نیستم
اره یه سری درایورهای ویندو 8.1 به 10 هم میخوره . منم خودم نصب نکردم همیشه بعد اومدن ویندوز جدید دو سه ماه صبر میکنم کامل نرم افزار ها و درایورها کامپتیبل شه با ویندوز که مشکلی پیش نیاد ولی خوب یه سری ثانیه اول نصب میکنن![]()
سلام بنده همین الان ویندوز 10 رو روی لب تاپ نصب کردم ... سرعت فوق العاده س !!!
هیچ گونه درایوری هم نداره که نصب نشده باشه .. فقط فک کنم گرافیکش اوکی نباشه باید سر فرصت تستش کنم ..
![]()
سلام
از تجربياتت بيشتر بگو :دي
راستي ويندوز رو از كجا گرفتي ؟ دانلود كردي يا ... ؟
ويندوز رو از كجا بگيرم به نظرتون ؟ سافت 98 خوبه ؟ راستي كدوم نسخه رو بگيرم ؟
ممنون
سلام دوستان
من دیشب رفتم به سایت اچ پی سر زدم، فقط یدونه درایور داشت اونم مال سال 2013 بود!!! برای ویندوز 10
فک کنم دارن بروزرسانی میکنن درایورهارو
خود ویندوز تمام درایورهارو نصب میکنه فقط HP Driveguard رو پیدا نکرد که اونو خودم نصب کردم.
برای برخی لپ تاپ ها خود ویندوز اکثر درایور هارو دانلود می کنه . کافیه یکی قربانی ! بشه و ویندوز 10 نصب کنه و از طریق windows update چک کنه درایور ها نصب میشن یا نه .
* اگر هم نصب نشد ، درایور های 8.1 رو تست کنین و driver signature verification رو غیر فعال کنین
قربانی چیه دیگه
من ویندوز 10 نصب کردم همه درایورا صحیح و سالم نصب شدن، شما هم نصب کنید مشکلی نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)