تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 246 از 379 اولاول ... 146196236242243244245246247248249250256296346 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,451 به 2,460 از 3782

نام تاپيک: Grand Theft Auto V

پروفشنال jahangir1400's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

از نظر خود بازی تفاوتی بین اینا وجود نداره، باید صبر کرد بازی بیاد بعد ببینیم کدوم ارزون تر در میاد، همین الان میتونی تو گوگل جستجو کنی خرید سی دی کی، بازی های فعلی رو میتونی مقایسه کنی کدوم روش اروزنتره، ولی واسه GTA V باید صبر کنیم بیاد، سی دی کی رایج ترین روشه

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

CPU i5 2500k
    Ram 2*4GB Corsair XMS3 1600 DDR3
    GRAPHIC: SAPPHIRE RADEON HD 6870 1GB GDDR5
    HDD 1TERA WD GREEN
    PWR 700 REDMAX GAMING

به نظرتون سیستم من میکشه بازی رو؟

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

مدیوم میاره طبق گفته سازنده ها

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حداقل سیستم موردنیاز کجاش خوبه؟؟ با cpu core i5 لپ تاپ من هم نمیشه بازی کرد. بنچمارک این cpu که معرفی کرده 3000 هست. اونوقت سی پی یو برا 2010 ما که بنچمارک 2200 داره نمیکشه اما از اونور گرافیک 9800 GT میخواد بنچمارکش با Passmark 700 هست که کارت من ATI 5730 600 خورده ای هست. یا حتی کارت 4870 بنچمارک 1300 داره که تقریبا دو برابر 9800 قدرت داره. یعنی تناقض تا کجا.
    درسته پولی پرداخت نمی کنیم برای بازی. ولی در اصل قضیه تفاوتی نیست که ظلم به هواداران هستش.
    حجم بازی هم که خودش یه پارتیشن بندی هارد لازم داره!

این شرکت داره با بازی با ورژن Directx، همه رو گول میزنه که سیستم موردنیاز خیلی خوبه!

واقعا چه نیازی بود که نسخه نسل قبل رو به نسل جدید برای PC ارتقا بدن. دلیلی جز اجبار گیمرها برای ارتقا سیستم؟؟ بازی های نسل قبل مگه چه مشکلی توی گرافیک داشتند؟
    اگر بازی از اول برای نسل جدید ساخته میشد اعتراضی به این شکل بهش نمیشد ولی این بازی برای نسل قبل بوده.
    امیدوارم هر چه سریعتر کرک این بازی بعداز انتشار، بیرون بیاد تا راک استار به جای سود. ضرر کنه.

بازم این سازنده های مستقل بازی دمشون گرم که به فکر ماها هستن و سیستم موردنیاز غولی نمیخوان. وگرنه شرکت هایی مثل راک استار یا یوبی سافت با افتضاح unity فقط به فکر پولن.
    توجه کنید دارید در مورد راکستار صحبت می کنید
    کمتر شرکت هایی وجود دارن که از نظر افتخارات بتونن حتی به این شرکت نزدیک بشن
    بله کاملا برای هر شرکتی سود خیلی مهمه و باید بگم که این بازی تا به الان چهارمین بازی پرفروش کل تاریخه:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فک نکنم اصلا راکستار به فروش بازی توی پی سی توجه کنه و این مقدار فروش کلا بی نظیره و حالا بگذریم که چه رکوردهایی رو این بازی جا به جا کرد
    حالا اینکه بازی برای پی سی زود کرک بشه یا نه خیلی فرقی به حال این شرکت نمی کنه و بهتره از این زاویه نگاه کنیم این شرکت به پی سی گیمرها احترام می ذاره که بازیو برای پی سی منتشر می کنه
    سوای از فروش هم راکستار همیشه هر بازیی رو میده کلا امتیازها رو درو می کنه و این مشخصه و لازم نیست وارد جزئیاتش بشم...

در مورد اینکه چرا همزمان با نسل قبلی برای پی سی منتشر نشده هم دلیلش واضحه
    چون همون موقع که بازی برای نسل قبلی منتشر شدش تقریبا استارت نسل بعدی هم زده شده بود و شرکت ها اینجور موقع ها دقیقا برای بازی های نسل جدید برنامه ریزی می کنن
    تا اینکه بازی تقریبا یکسال بعد نسخه نسل هفتمی برای نسل هشتم هم منتشر شد
    برای پی سی هم با 4 ماه تاخیر منتشر میشه که اصلا مقدار زیادی نیست
    مطمئنا ساخت بازی توی پی سی با کنسول فرق داره و باید این تاخیر رو هم به فال نیک گرفت بازی رو توی پی سی بهینه تر بسازن
    اگه هم زودتر منتشر می کردن و بازی کلی مشکل داشت احتمالا همه اعتراض می کردن چرا بازی زود منتشر شده که مشکل داشته باشه!

در مورد سیستم هم قبلا گفتم که بالاخره توی نسل جدید هستیم و باید برای همه بازی ها حداقل سیستم حتی فراتر از این رو انتظار داشته باشیم
    سیستم مورد نیاز و پیشنهادی بازی اون چنان سیستم عجیبی نیست یعنی حداقل با توجه به بازی های دیگه نسل جدید
    باید دید بازی بعد از انتشار با سیستم های مختلف چه قدر بهینه ست و بیشتر اون مهمه...

5. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه vestlaif's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

4670k
    Giga 770
    Hyperx 8g
    با این اوصاف سیستم من روی حالت اولترا راحت اجرا میکنه درسته ؟ گرچه تا منتشر شدنش 770 میشه 970 که دیگه بازی رو کامل قورت بدم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

4670k
    Giga 770
    Hyperx 8g
    با این اوصاف سیستم من روی حالت اولترا راحت اجرا میکنه درسته ؟ گرچه تا منتشر شدنش 770 میشه 970 که دیگه بازی رو کامل قورت بدم
    سلام. مطمئنّاً خیر. نمی تونه رو Ultra اجرا کنه حتّی اگه بازی رو تا حدّاکثر ممکن بهینه کرده باشن. من خودم گرافیک لپ تاپم GTX 780M 4 GB DDR5 هست که تا 4 گیگ هم می تونه از RAM بگیره که میشه 8 گیگ. با این حال وقتی Call Of Duty : Advanced Warfare رو روی Ultra میذاشتم، بعضی جاها سرعت اجرای فیلم بازی پایین میومد مخصوصاً وقتی که محوّطه ی بازی شلوغ میشد. این که دیگه بازیش جدیدتره و مطمئنّاً برای Ultra یه گرافیک GTX 980 لازم داره!
    Last edited by Pitbull2015; 15-01-2015 at 15:25.

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

کارمن هم جورشد
    پس میتونم تا فروردین صبرکنم
    اینم سیستم من که یه ارتقاء کوچیکی بهش دادم امروز
    RAM:PATRIOT 4*4 16GB 1333
    CPU:AMD FX8320 @4GH
    VGA:MSI R9 270X GAMING OC 4GB over
    خداکنه بازی رو سیستم من اجرابشه من که بعید میدونم
    لعنت به بازی هایه امروزی

پروفشنال jahangir1400's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام. مطمئنّاً خیر. نمی تونه رو Ultra اجرا کنه حتّی اگه بازی رو تا حدّاکثر ممکن بهینه کرده باشن. من خودم گرافیک لپ تاپم GTX 780M 4 GB DDR5 هست که تا 4 گیگ هم می تونه از RAM بگیره که میشه 8 گیگ. با این حال وقتی Call Of Duty : Advanced Warfare رو روی Ultra میذاشتم، بعضی جاها سرعت اجرای فیلم بازی پایین میومد مخصوصاً وقتی که محوّطه ی بازی شلوغ میشد. این که دیگه بازیش جدیدتره و مطمئنّاً برای Ultra یه گرافیک GTX 980 لازم داره!

مشخصه که شما تفاوت گرافیک لپ تاپ با PC رو نمیدونید، که یه چیز واضحیه، پشنهاد میکنم یه نگاه با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بندازید و مقایسه کنید، 770 دسکتاپ به مراتب قوی تر از 780 لپ تاپ شماست، گرافیک پیشنهادی کالاف هم 760 بود که امتیازش در این سایت 4971هست، در صورتی که گرافیک لپ تاپ شما 4262 هست، ضعیف تر بودن بقیه قطعات لپ تاپ که بماند
    Last edited by jahangir1400; 15-01-2015 at 15:38.

10. 3 کاربر از jahangir1400 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

سلام شما سیستم مورد نیاز بازی رو باکالف دیوتی مقایسه کن بعد بیا بگو gta باید 2سال پیش ساخته میشد نه الان ولی اکتیویژن هرسال یه بازیه جدید میده بیرون یعنی یه شرکت امریکایی مثل راکستار بیاد سیستم مورد نیاز الکی بده بیرون؟
    درضمن لپتاپ یعنی ضعف به پایه کامپیوترنمیرسه

12. این کاربر از امید رض بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

مشخصه که شما تفاوت گرافیک لپ تاپ با PC رو نمیدونید، که یه چیز واضحیه، پشنهاد میکنم یه نگاه با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بندازید و مقایسه کنید، 770 دسکتاپ به مراتب قوی تر از 780 لپ تاپ شماست، گرافیک پیشنهادی کالاف هم 760 بود که امتیازش در این سایت 4971هست، در صورتی که گرافیک لپ تاپ شما 4262 هست، ضعیف تر بودن بقیه قطعات لپ تاپ که بماند
    البته اینم بگم مقایسه نرم افزاری بدرد نمیخوره مهم اینه که چقدر از کارت گرافیک بتونی کاربکشی اگه پنج مارک هایه مقایسه بازیه کالف رو نگاه کنی gtx760 فریم کمتری نسبت به r9 270x داره پس زیاد نباید به مقایسه سایت ها توجه کرد
    حالا که انقدرgta v به تعویق افتاده حتما بازی بهینس وایشون راحت میتونن رواولترابازی رو اجراکنن دل مردم وخالی نکن 780لپتاپ گرافیک کمی نیست اساسینس یونیتی gtx680توسیستم مینیمومش میخواست ولی با ابدیت جدید وگرافیکgt640براحتی اجرامیشد این که دیگه سروره
    Last edited by امید رض; 15-01-2015 at 15:57.

14. این کاربر از امید رض بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •