تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 246 از 301 اولاول ... 146196236242243244245246247248249250256296 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,451 به 2,460 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آغاز مذاکرات باشگاه استقلال برای تمدید قرارداد بازیکنان/ حمودی اولین آبی پوشی که دعوت شد

باشگاه استقلال مذاکره با بازیکنان فصل گذشته را برای تمدید قرارداد شروع کرد.

به گزارش اوج نیوز، با توجه به در پیش بودن فصل نقل و انتقالات و حساسیت زیاد فصل آینده برای آبی ها، مذاکره برای تمدید قرارداد بازیکنان فصل گذشته آغاز شده است.

بر این اساس علی حمودی اولین بازیکنی است که از طرف مسئولان استقلال برای مذاکره و تمدید قرارداد دعوت شد.
    حمودی اخیرا در مصاحبه ای از پیشنهاد باشگاه پرسپولیس برای جذب خود خبر داده بود.

استقلالی

2. 4 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

اصلا دوستم ندارم حاج صفی بیاد استقلال. قلعه نوعی این یکی رو بیخیال بشه ممنوننش میشم. فکرشو بکن از فردای روزی که بیاد، دیگه پرسپولیسی ها ولمون نمی کنن. باز میگن دیدید قلعه نوعی با وعده و وعید به حاج صفی ، جلو جلو خریده بودش و با اون پنالتی بازی داماش -سپاهان دل استقلالیا رو بدست آورد. واقعا چیزی نمیشه گفت دیگه. اگه یادتون باشه در نقل و انتقالات فصل پیش سر اومدن بائو به استقلال ، مدیرروستا کلی حرف و حدیث درآورده بود

4. 4 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سرمربی استقلال لیست داد/قلعه نوعی فعلا دروازه بان جدید نمی خواهد

قلعه نوعی از ادامه حضور مهدی رحمتی در جمع آبی پوشان اطمینان کامل دارد.

سرمربی تیم استقلال لیست مورد نیاز خود را برای فصل آینده به مسئولان باشگاه ارایه داد.

به گزارش اوج نیوز، به نظر می رسد امیر قلعه نوعی برای ماندن در استقلال متقاعد شده است.

وی فهرست بازیکنان مورد نظر خود برای فصل آینده را بر اساس اولویت هایی مشخص به مسئولان استقلال داده است.

بر این اساس، در لیست قلعه نوعی بازیکنانی که در پست مدافع، هافبک و مهاجم بازی می کنند حضور دارند اما فعلا خبری از نام دروازه بان جدید نیست و به نظر می رسد قلعه نوعی از ادامه حضور مهدی رحمتی در جمع آبی پوشان اطمینان کامل دارد.

در همین حال، یک باشگاه لیگ برتری که در سالهای اخیر هم به دنبال جذب دروازه بان آبی ها بوده است، امسال با ارائه پیشنهادی سنگین به سراغ رحمتی رفته است.

شنیده ها حاکی از این است که این باشگاه برای 3 فصل پیشنهادی 7 میلیاردی به رحمتی داده است.

با این وجود،گفت و گوی تلفنی میان رحمتی با معاون ورزشی باشگاه استقلال و همچنین سرمربی تیم امیدواری آبی ها را برای تمدید قرارداد این بازیکن افزایش داده است.

فهرست "الف" قلعه نویی لو رفت؛کاظمی جانشین نکونام،طالبی زوج صادقی

قلعه نویی قصد دارد از کاظمی به جای نکونام و فرشید طالبی به جای پژمان منتظری استفاده کند.

به گزارش پایگاه خبری تماشاگر با جدایی قطعی جواد نکونام و پژمان منتظری از استقلال قلعه نویی قصد دارد از کاظمی به جای نکونام و فرشید طالبی به جای پژمان منتظری استفاده کند.

ظاهرا مذاکره با این دو بازیکن امروز انجام می شود.

تخیلات قدس آنلاین:
    اگر امیر قلعه نویی به هر دلیل از استقلال برود و علی فتح الله زاده به عنوان مدیرعامل در این تیم بماند خداداد عزیزی، علیرضا منصوریان و مهدی پاشازاده گزینه های فتح الله زاده برای سپردن هدایت استقلال خواهند بود.

خداداد؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Nasser_ZRE; 27-05-2013 at 08:50.

6. 6 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

فهرست "الف" قلعه نویی لو رفت؛کاظمی جانشین نکونام،طالبی زوج صادقی

قلعه نویی قصد دارد از کاظمی به جای نکونام و فرشید طالبی به جای پژمان منتظری استفاده کند.

به گزارش پایگاه خبری تماشاگر با جدایی قطعی جواد نکونام و پژمان منتظری از استقلال قلعه نویی قصد دارد از کاظمی به جای نکونام و فرشید طالبی به جای پژمان منتظری استفاده کند.

ظاهرا مذاکره با این دو بازیکن امروز انجام می شود.

تخیلات قدس آنلاین:
    اگر امیر قلعه نویی به هر دلیل از استقلال برود و علی فتح الله زاده به عنوان مدیرعامل در این تیم بماند خداداد عزیزی، علیرضا منصوریان و مهدی پاشازاده گزینه های فتح الله زاده برای سپردن هدایت استقلال خواهند بود.

خداداد؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!

چی میگه این قدس آنلاین

به نظر من حسین کاظمی اصلا نمیتونه جای نکونام را پر کنه چون خیلی افت کرده

8. 4 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mohammad.F.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    MohammadT15

پيش فرض

یه فلش بک بزنیم به نیم فصل اول و حاشیه ی بازی با سایپا !

این اون بازیی بود که ژنرال تا 5 تا بازی بعد از این بهمون میگفت اهل کوفه

ویدئو رو خودتون ببینید متوجه میشید واسه ی چی این جمله رو گفت . البته جمله رو که اشتباه گفت به هر حال هوادارا اسطوره ی خودشون رو دوست داشتن و با اون افتضاحایی که منوچهری توی نیم فصل اول به وجود آورد حس کردن اگه لج و لجبازیا اول فصل به وجود نمیومد فرهاد اون موقع توی تیم بود . اگه فرهاد از همون ابتدا بازی میکرد مطمئنا دربیها با این نتایج رقم نمیخورد و الان با تفاضل بیشتری در صدر بودیم
    ولی به هر حال گذشته ها گذشته و ما هم قهرمان شدیم با حضور هفت مقدس و ژنرال . اما این ویدئو رو حتما ببینید به یاد حاشیه های اون دوران

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

دهنوی: به تیمی می‌روم که در آسیا باشد و جام بیاورد/ پیشنهاد میلیاردی ندادم

قاسم دهنوی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص آینده فوتبالی‌اش و اینکه در فصل آینده به کدام تیم خواهد رفت، اظهار داشت: مدیران تراکتورسازی مبلغی حدود 30-40 میلیون تومان بیش از مبلغ قراردادم به من دادند و من هم‌اکنون به سمت باشگاه تراکتورسازی در حرکت هستم تا با این تیم تسویه حساب کنم و از هفته آینده با بررسی پیشنهاداتی که دارم تیم جدیدم را انتخاب خواهم کرد.

دهنوی در خصوص دلایل جدایی‌اش از تیم تراکتورسازی گفت: من دوست داشتم در تراکتورسازی بمانم و 4،3 ماهی است که اعلام کردم اولویت اولم تراکتورسازی است اما احساس می‌کنم شرایط برای حضور در تراکتورسازی مهیا نیست. انشاءالله بازیکنان دیگری می‌آیند و برای تراکتورسازی به نحو شایسته بازی می‌کنند.

وی ادامه داد: تنها خواسته من از مدیران تراکتورسازی این بود که 25 درصد به مبلغ فصل گذشته‌ام اضافه کنند. ولی باشگاه تمایلی ندارد این کار را انجام دهد من هم به غیر از فوتبال شغل دیگری ندارم و باید به فکر آینده‌ام باشم، به همین خاطر با بررسی پیشنهاداتی که به من رسیده سعی می‌کنم بهترین انتخاب را داشته باشم.

دهنوی اضافه کرد‌: در زمانی که برای تراکتورسازی بازی می‌کردم با تمام وجود در خدمت تیم بودم اما آقای زینی زاده مدیرعامل جدید باشگاه تراکتورسازی اهداف دیگری را در سر دارد آنها به من اعلام کردند همان مبلغ پارسال را می‌دهند. من هم به اهداف زینی‌زاده احترام می‌گذارم و نمی‌توانم بر خلاف مدیرعامل باشگاه حرفی بزنم. اما با 31 سال سن تاکنون پول خوبی از فوتبال نگرفتم که دغدغه مالی نداشته باشم. فصل گذشته قراردادم با تیم مس کرمان 270 میلیون تومان بود که هنوز 110 میلیون از آن را طلب دارم. در واقع از تیم مس کرمان به اندازه یک تیم لیگ دسته اولی پول گرفتم.

وی در خصوص خبر بازگشتش به تیم مس کرمان گفت: به هیچ وجه این موضوع صحت ندارد من در تیم دوم جدول بازی می‌کنم درست است که تیم ملی را از دست دادم اما برای فصل آینده تیمی را انتخاب خواهم کرد که هم در آسیا باشد و هم اینکه بتواند جام بیاورد. هر بازیکنی در ایران دوست دارد به همراه تیمی که در آن بازی می‌کند قهرمانی را به دست بیاورد. حتی اگر آن قهرمانی جام حذفی باشد. بعد از آن هم می‌خواهم مجددا به تیم ملی برسم.

دهنوی با اشاره به این موضوع که اگر به تیمی بپیوندد که کادر فنی آن به او اعتقادی نداشته باشند، گفت: من با هر تیمی که قرارداد می‌بندم با تمام وجود بازی می‌کنم و سعی می‌کنم به نحوی در تمرینات و مسابقات کار کنم که مربی همواره از وجودم در ترکیب اصلی تیم استفاده کند. ضمن اینکه باید توجه داشت مربی تراکتورسازی هنوز مشخص نیست و وقتی خودشان بدون برنامه‌ریزی کار می کنند همین می‌شود. در حالیکه در بایرن‌مونیخ و بارسلونا از 6 ماه قبل مربی‌شان مشخص است. فوتبال چون برنامه ریزی ندارد به خاطر همین موفق نمی‌شود.

دهنوی تاکید کرد: من برخلاف میل باطنی از تراکتورسازی جدا می‌شوم و هواداران از من ناراحت نباشند. خودشان بعدا خواهند فهمید چه اتفاقاتی پیرامون باشگاه تراکتورسازی در حال رخ دادن است. این مدیران خواهند رفت و هر از گاهی به عقبه خود نگاه خواهند نمود که چه کار کردند. با این حال من با تمام وجود دعا می‌کنم تیم تراکتورسازی در فصل پیش رو موفق ظاهر شود. چرا که علاقه‌مندان زیادی دارد که من در هیچ جا این تماشاگران را ندیدم. البته آن چند نفری که به اسم هوادار در صدد حاشیه‌سازی برای تیم بودند را باید کنار گذاشت، در کوچه و خیابان و حتی معابر می‌بینیم که هواداران عکس بازیکنان و تیم را روی ماشین و مغازه‌های خود نصب کردند. هیچ گاه هم به ما بی‌احترامی نکردند و من هم با تمام وجود برایشان بازی کردم. در کل یک سال خوب را در کنار هواداران تراکتورسازی سپری کردیم.

دهنوی خاطرنشان کرد: فقط یکسری اتفاقات کوچک افتاد که نتوانستیم در رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا نتیجه بگیریم اما در کل سال خوبی را داشتیم. امیدوارم سال آینده هم تراکتورسازی سال خوبی را پشت سر بگذارد اما آن مربی که برای این تیم انتخاب می‌کنند می‌تواند نقش بسزایی داشته باشد. من احساس می‌کنم مدیریت باشگاه تراکتورسازی با مجید جلالی به توافق نهایی رسیدند.

وی افزود: اینکه مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در رسانه‌ها اعلام کرده دهنوی پیشنهاد میلیاردی داده است به هیچ وجه صحت ندارد من فقط اعلام کردم 25 درصد به مبلغ فصل گذشته‌ام اضافه کنند. در باشگاه‌های دیگر بازیکنان تا 30 الی 40 درصد به قرارداد سال قبل خود اضافه می‌کنند مدیرعامل تراکتورسازی هم اگر من را می‌خواست به درخواستم جواب مثبت می‌داد. با این حال امیدوارم تراکتورسازی بازیکنان خوبی را جذب کند و هر بازیکنی که در تراکتورسازی بازی می‌کند باید به حضور در این تیم افتخار کند همانطور که من به حضور در تیم‌ تراکتورسازی افتخار می‌کردم. اگر هم روزی بخواهم کتابی در مورد فوتبال بنویسم اهم آن کتاب درباره هواداران تراکتورسازی خواهد بود.

دهنوی در خصوص خبر مذاکراتش با باشگاه استقلال گفت: من واقعیت را می‌گویم از تیم استقلال پیشنهاد دارم و هفته آینده بعد از آنکه چند روزی را استراحت کردم با مدیران استقلال تماس می‌گیرم تا مذاکرات جدی را انجام بدهیم. گرچه پیشنهادات دیگری از سوی باشگاه سپاهان و سایر تیم‌ها نیز دارم.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

تو خبر ها خوندم کیانوش رحمتی و ایمان موسوی هم می مونن . قلعه نوعی خودش گفته اولین نفری باهاش تمدید کنید کیانوش رحمتی باشه !

به نظرم تو خرید ها اگر پژمان بره فرشید طالبی و اگر نکونام بره کیانوش + حسین کاظمی

و آرش افشین و مسعود شجاعی( یا جانواریو ) و دهنوی به تیم اضافه بشند البته در صورت ماندن خسرو و حمودی

11. 9 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

افشین به احتمال زیاد توی فولاد موندنیه و همچنین به احتمال بسیار بالا هادی عقیلی رو نیز در فصل بعد باید توی تیممون ببینیم...............

جانواریو خیلی احتمال داره که بیاد......

از بقیه هم خبری ندارمفکر کنم حاجی الان ایران نیستش وگرنه مذاکرات جدی تر دنبال می شد.

13. 6 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب فوتبال پژمان هم احتمالا دوران افتش شروع میشه.....ای کاش حداقل به قطر نمیرفت
    عقیلیو وقتی سپاهان بود خیلی قبولش داشتم ولی الان که از قطر اومده نمیدونم افت کرده یا نه؟در هر صورت بهتر از عقیلی نیست که بخوایم بگیریم.عقیلی روی توپهای هوایی فوق العاده عمل میکنه

هرچند عقیلی هم رو هواست....فتل معلوم نیست کجاست؟دو روز دیگه با گرفتن نشان یاکوزا از نخست وزیر دوقوزاباد برمیگرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

15. 12 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پژمانِ با غيرت , خاطره ي بدي ازت نداريم هرجا كه هستي موفق باشی پسرِ با تعصبِ خوزستان . . . ♥
    اينقدر خوب بودي كه شرممون مياد به رفتنت معترض باشيم اما جات خيلي خاليه تو تيم و هميشه به يادتيم ♥

چقدر حسِ خوبیه وقتی یه بازیکن داره از یه تیم میره با اینکه همه ناراحتن , براش ارزوی موفقیت میکنن . . .
    اینو با میلیاردها پول هم نمیشه عوض کرد . . .

پژمانِ با تعصب ، تو این فوتبال از نظرِ مالی به حقت نرسیدی . . . ایشاالله موفق باشی و افت نکنی و برگردی به تیمِ خودت

17. 11 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سفر سرمربي استقلال به آمريکا

سرمربي تيم استقلال امروز از کشور خارج شد.

امير قلعه نوعي که ديروز ليست بازيکنان مورد نيازش براي فصل آينده را به مسئولان استقلال ارايه داده است، امروز براي سفر به آمريکا از کشور خارج شد.

گفتني است، قلعه نوعي تا 10 روز آينده به ايران برمي گردد و مسئولان استقلال اميدوارند تا زمان بازگشت وي به تهران توانسته باشند نفراتي که در ليست او حضور دارند را جذب کنند.

اوج نيوز

19. 5 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •