تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 246 از 308 اولاول ... 146196236242243244245246247248249250256296 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,451 به 2,460 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

گواردیولا: بارسلونای من تمام شده است

سرمربی پیشین بارسلونا اعلام کرد دوران بارسلونایی که ساخته تمام شده است.
    بارسلونا که در سال های مربی گری جوزپه گواردیولا طی 4 سال موفق به کسب 14 جام شده بود، از ابتدای فصل جاری زیر نظر تیتو ویلانووا، دستیار پیشین گواردیولا روزگار خوبی ندارد.
    آنها در مجموع 2 دیدار رفت و برگشت در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا با نتیجه 7 بر صفر مغلوب بایرن مونیخ شدند. این موضوع گواردیولا را به واکنش واداشته است.
    وی در این خصوص گفت: بارسلونایی که من ساخته بودم تمام شده است. شما به دنیا می آیید، رشد می کنید و پیر می شوید. این اتفاقی است که برای بارسلونا افتاده است.
    گواردیولا افزود: من تصمیم گرفتم این باشگاه را ترک کنم نه اینکه منتظر بمانم تا شخص دیگری این تصمیم را برای من بگیرد. زمانی که در این تیم حضور داشتم، از ارتباط با همه کسانی که در آن حضور داشتند لذت بردم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by M A S 0 U D; 03-05-2013 at 10:44.

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

بارسلونا که در سال های مربی گری جوزپه گواردیولا طی 4 سال موفق به کسب 14 جام شده بود، از ابتدای فصل جاری زیر نظر تیتو ویلانووا، دستیار پیشین گواردیولا روزگار خوبی ندارد.
    آنها در مجموع 2 دیدار رفت و برگشت در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا با نتیجه 7 بر صفر مغلوب بایرن مونیخ شدند. این موضوع گواردیولا را به واکنش واداشته است.
    وی در این خصوص گفت: بارسلونایی که من ساخته بودم تمام شده است. شما به دنیا می آیید، رشد می کنید و پیر می شوید. این اتفاقی است که برای بارسلونا افتاده است.
    گواردیولا افزود: من تصمیم گرفتم این باشگاه را ترک کنم نه اینکه منتظر بمانم تا شخص دیگری این تصمیم را برای من بگیرد. زمانی که در این تیم حضور داشتم، از ارتباط با همه کسانی که در آن حضور داشتند لذت بردم.

محاله پپ همچین حرفی زده باشه ..
    قطره و نامه ! اینم منبع بود؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

منبع اصلیش نامه هست
    یعنی احتمال داره دروغ باشه و همینجور رو هوا یه رسانه ای خبر بده بیرون؟
    اگه اینطور باشه شرمنده ام

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

روسل : در پايان فصل در مورد تغيير در بارسلونا تصميم گيري مي کنيم

رییس باشگاه بارسلونا تاکید کرد با وجود شکست های سنگین تیم فوتبال این باشگاه در دو دیدار نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا برابر بایرن مونیخ به تیم خود افتخار می کند.
    به گزارش خبرگزاری آلمان ، ساندرو روسل با اشاره به ششمین حضور پیاپی بارسا در نیمه نهایی لیگ قهرمانان که یک رکورد در تاریخ این رقابت ها به شمار می رود گفت :« باید تاکید کنم که تیم بایرن از هر نظر نسبت به بارسا برتری داشت و شایسته صعود به دیدار پایانی بود.اما من به عملکرد تیم خود در این دوره افتخار می کنم.شکست 0 - 7 در دو دیدار برابر بایرن عادلانه نبود.»
    روسل از غیبت لیونل مسی در دیدار برگشت ابراز ناراحتی کرد و افزود :«‌او بهترین بازیکن جهان است و ما در نبود او متضرر شدیم.اما تمام بازیکنان تلاش خود را کردند و این بازی ثابت کرد که تیم بارسلونا می داند که چگونه شکست بخورد و چگونه برنده شود.بایرن مستحق رسیدن به فینال بود اما برخی تصمیم های داوران به سود این تیم بود.البته نمی خواهم داوری را زیر سوال ببرم اما در سال های اخیر ما به شدت از داوری ضربه خورده ایم.»
    روسل افزود :‌« بایرن اکنون قوی ترین تیم اروپا است و فکر می کنم می تواند در فینال هم برنده شود.»
    روسل در مورد اظهارات خرارد پیکه هافبک بارسا در مورد نیاز برای تجدید ساختار در تیم بارسلونا گفت :« ما در طول فصل حرکتی نخواهیم کرد و همه چیز را به پایان فصل موکول می کنیم.پایان فصل زمان بررسی عملکرد و تصمیم گیری است.»
    روسل تاکید کرد این ادعا را که صعود تیم های آلمانی به فینال لیگ قهرمانان اروپا توازن در فوتبال این قاره را از دست اسپانیایی ها خارج کرده است ، قبول ندارد.وی در پایان گفت :« تنها می توان اذعان کرد که باشگاه های آلمانی تنها این فصل از اسپانیایی ها پیشی گرفتند.»

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اینجور که بوش میاد و از صحبتهای روسل میشه فهمید تغییر خاصی بارسا نداره و احتمالا فصل بعد هم همین آشه و همین کاسه
    بابا دفاع ضعیفهه!!!!!

6. این کاربر از dr_data_13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

منبع اصلیش نامه هست
    یعنی احتمال داره دروغ باشه و همینجور رو هوا یه رسانه ای خبر بده بیرون؟
    اگه اینطور باشه شرمنده ام
    ترجمه غلط اندازه

Guardiola: My time at Barcelona is over

مسی و پیگیری تمریناتش در روز تعطیلی بازیکنان

تیتو بعد از حذف تیمش از گردونه رقابت های لیگ قهرمانان اروپا، روز 5شنبه را به شاگردانش استراحت داد

سایت گل – لیونل مسی حالا دیگر استراحت نمی کند.

این ستاره آرژانتینی که روز 4شنبه و در بازی تیمش مقابل بایرن مونیخ در دور برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا که در نوکمپ برگزار و با باخت 0-3 تیمش و حذف از گردونه رقابت های اروپایی همراه بود، در زمین حضور نداشت و بازی را از روی نیمکت ذخیره ها دنبال می کرد، روز 5شنبه در شهرک ورزشی بارسلونا تمریناتش را دنبال کرد.

این در حالی است که تیتو ویلانووا، سرمربی جوان بارسلونا بعد از حذف تیمش از گردونه رقابت های لیگ قهرمانان اروپا، روز 5شنبه به شاگردانش استراحت داده بود ولی مسی در روز تعطیلی هم تیمی هایش نیز تمرین کردن را رها نکرد.

لیونل مسی در ورزشگاه پارک دو پرنس و دربازی رفت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا مقابل پاری سن ژرمن دچار مصدومیت شد و بعد از آن دیگر نتوانسته در بازی برای تیمش بدرخشد و در تمام بازیهای تیمش برای دقایقی به میدان رفته.

مسی در بازی 4شنبه شب تیمش مقابل بایرن مونیخ در دور برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا که با برد 0-3 نماینده آلمان همراه بود، اصلا به میدان نرفت.

بعد از یک روز استراحت، شاگردان تیتو روز جمعه ساعت 11 صبح به وقت اسپانیا در یک جلسه تمرینی پشت درهای بسته حضور خواهند یافت و بعد از آن هم آدریانو پشت میکروفن ها قرار گرفته و پاسخگوی سوالات خبرنگاران خواهد شد.

8. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

خب دوستان منم معذرت خواهیم رو اعلام میدارم که گفتم تیتو داد نمیزنه
    یه چیز دیگه هم اضافه کنم فارق از این نتایج من بیشتر از این ناراحتم که نیوکمپ ابهتشو از دست داد
    شده شهر بازی جدیدا هرکی میاد میبره
    Last edited by Hatek; 03-05-2013 at 11:17.

10. 3 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

گواردیولا در آرژآنتین: بازگشت به بارسا؟ این یک دوره تمام شده است

تو را به خاطر خوش تیپی ات نگه نمی دارند؛ اگر برای تیم جام قهرمانی نیاوری،با یک لگد تو را بیرون می اندازند.

سایت گل- پپ گواردیولا سرمربی پیشین باشگاه بارسلونا روز پنجشنبه در یک مراسم سخنرانی در بوئنوس آیرس شرکت کرد.

دراین مراسم مائوریسیو ماکری،رئیس سابق باشگاه بوکاجونیورس و شهردار کنونی پایتخت آرژآنتین نیز حضور داشتند.

به علاوه در نیمه شب پنجشنبه به وقت اسپانیا هم پپ در کنفرانس دیگری تحت عنوان «احساس،لیدری و کار تیمی» شرکت کرد .

دراولین سخنرانی پپ در آرژانتین او به سوالات مختلفی پاسخ داد. او در پاسخ به سوالی در مورد بازگشت احتمالی اش به بارسلونا گفت:«دوره حضور من در بارسلونا دوره ای بود که به پایان رسید. هر کسی به بلوغ می رسد. دوره حضور من روی نیمکت مربیگری بارسلونا دوران فوق العاده ای در زندگی ام بود که به پایان رسید. وقتی کسی تصمیم به ترک باشگاهی می گیرد، بهتر است از اینکه،به جای او تصمیم گرفته می شود و او را از تیم کنار می گذارند.من در بارسلونا احساس خوشبختی می کردم.»

گواردیولاادامه داد:«این افتخار بزرگی است که یکی از اعضای بارسلونا بودم ولی زندگی ادامه دارد و باید به دنبال چالش های دیگری بود. بعید است که مجددا هدایت بارسلونا را در دست بگیرم.»

او در این جلسه که با حضور کودکان آرژانتینی برگزار می شد به آنها گفت:«اگر انسان بدی باشید، نمی توانید به افتخارات بزرگی برسید. من با ترک بارسلونا احساس آرامش زیادی را در درونم حس کردم.»

پپ درمورد همکاری اش با مسی در بارسلونا گفت:«هدایت بهترین بازیکن دنیا،افتخار بزرگی برای من بود. من دلم برای مسی و بازیهای خوبش تنگ شده. باید بگویم که فتح جام های قهرمانی حس جالبی بود و اصلا بد نیست. ولی نباید حسرت خورد. تو را به خاطر خوش تیپی ات نگه نمی دارند؛ اگر برای تیم جام قهرمانی نیاوری،با یک لگد تو را بیرون می اندازند.»

ماکری،شهردار بوئنوس آیرس هم در ادامه از گواردیولانظرش را در مورد قهرمان احتمالی جام جهانی 2014 پرسید و پپ در پاسخ به این سوال گفت:« اسپانیا بزرگترین کاندیدای قهرمانی است و درکنار اسپانیا قدرت های همیشگی،ارژانتین، برزیل و آلمان نیز هستند.»

سرمربی فصل آینده بایرن مونیخ ترجیح داد تا در مورد شرایط تیم آتی اش و برد قاطعانه این تیم مقابل بارسلونا در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا صحبتی نکند:« من تا ماه جولای کارم را به عنوان سرمربی بایرن آغازنخواهم کرد و صحبت کردن دراین باره به نظرم جالب نیست.»

پپ بعد از حضور دراین کنفرانس در مراسم ناهار رسمی شرکت کرد که در آن مراسم شخصیت های بزرگی از جمله آلخاندرو سابه یا سرمربی کنونی تیم ملی آرژانتین،پیتزی،بازیکن سابق بارسلونا وسرمربی کنونی سن لورنزو؛گابی میلیتو، دیوید ترزگه و میگل آنخل بریندیسی، سرمربی کنونی ایندپندینته نیز حضور داشتند. این مراسم ناهار در هتل فور سیزنز بوئنوس آیرس برگزار شد و پپ با گابی میلیتو، مانل استیارته، پیتزی و برادرش پره برسر یک میز نشست.

بعد از برگزاری این ضیافت رسمی،الخاندرو سابه یا سرمربی تیم ملی آرژانتین برای دقایقی با پپ دیدار و گفتگو کرد.

Last edited by M A S 0 U D; 03-05-2013 at 11:42.

12. 6 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

ابراهیم آفلای، فونتاس، بویان و ایزاک کوئنکا که به صورت قرضی از بارسا در باشگاههای دیگر توپ می زنند در لیست باشگاه برای فصل آینده نیز جایی نخواهند داشت.

************************************************** ***************************
    عناوین امروز مجله اسپرت:

نو سازی بارسا اینگونه خواهد بود:

۱.باز سازی عمیق اعضا.

۲.قرار داد بستن با فوتبالیست هایی که قهرمان هستند. (از تیم‌های دست اول)

۳.نیمار و تیاگو سیلوا هدف‌های اول تیم هستند.

۴.سرما‌یه گذاریِ بسیار بالا تر از سطح حد توقع.

۵.یک جین از بازیکنان خواهند رفت: ویا و آبیدال ادامه نخواهند داد.

مورینیو از الان کارش را برای چلسی شروع کرده.

لادروپ (مربی سوانسی):"وقتی مسی رو روی نیمکت دیدم، هیچ کس دیگه فکر نمیکرد که بارسلونا بتونه بازی رو برگردونه"

به گزارش ال موندو دیپورتیوو خرید های احتمالی بارسا برای فصل آینده حداقل 3 بازیکن از لیست زیر است:

"داوید ده خیا ، مت هاملس ، ایسکو ، نیمار ، لواندوفسکی"

و خروجی های باشگاه به احتمال زیاد :

"ویکتور والدز ، الکسیس سانچز ، داوید ویا"

14. 5 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

چرا این روزنامه ها از تغییر مربی حرف نمیزنن پس تیتو مثل کسی هست که رانندگی بلد نیست بوگاتی هم بذاری زیرپاش میکوبونه به دیوار !
    تو فصل ترنسفر هم از صمیم قلب! آرزو میکنم آلوز هم بفروشن و یه مدافع راست واسه تیم پیدا کنن. خیلی از گل ها رو تو بازی ها بزرگ رو ضعف آلوز تو کارهای دفاعی خوردیم

16. 2 کاربر از vivabarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •