تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 246 از 328 اولاول ... 146196236242243244245246247248249250256296 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,451 به 2,460 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

خب درکنارش امثال آلابا،لام،بادشتوبر،شواین اشتایگر،کروس،مولر هم از تیم پایه به تیم اصلی رسیدن ولی توی رئال از نظر سرمربیایا شایدم بر اساس سیاست مدیریت،کیفیت تیمای پایه هیچوقت در حدی نبوده که بازیکنی در حد فیکس رئال از تو دربیارن
    به همین خاطر امثال سولدادو و .... از تیمای دیگه سردرمیارن
    امثال سولدادو واقعا در حد تیم اصلی نیستن. ولی یکی مثل کاسیاس میاد و چندین ساله جزو بهترین دروازه بانهای دنیا میشه. یا رائول... منم نگفتم این چیز بدیه ! بایرن یه سری بازی کن خودش پرورش داده یه سری هم خریده... چیز بدی هم نیست. منتها در مورد رئال که حرف میشه همه شروع می کنن به حرفهایی که تو خبرنامه های زرد بیشتر به چشم می خوره.

حالا من بایرن رو محض نمونه گفتم.. همین بارسلونا که اینهمه ادعاش میشه در این زمینه. درسته یه نسل واقعا خوب پرورش داد...ژاوی...اینیستا...پدرو...و الدز!
    ولی از اونطرف ببین... هانری ..زلاتان...فابرگاس(پرورش یافته در آرسنال)..الکسیس...زامبروتا، آلوز که یادمه گرونترین مدافع بود تا مدتها...لارسن...و هزارتای دیگه. تا چند سال پیش هم تیم ملی هلند بود.

همه کلی بازیکن می خرن...ولی اسم رئال بد در رفته!
    Last edited by malkemid; 01-05-2013 at 22:00.

2. 4 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

دلم میخواد زود این چند روز تموم بشه این حرفها فراموش بشه
    یه حسی به من میگه مورینیو میمونه البته نباید همش بگیم خوزه چون احتمال اینکه پرز هم اینو نخواد هست سیاست رئال همیشه همین بوده کسب نتیجه در سریعترین حالت ممکن

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

" he said to me i am crying because i lost the semi for madrid last year and i remember on that day i promised myself that i will not forgive myself if i didn't win the cup for madrid next year. "

یه نکته ای که یادم رفت اشاره کنم و گویا هممون در واقع فراموش کردیم، اتحاد تیم بود..
    این همه بحث و صحبت بود پشت تیم اما اون دقایق پایانی واقعا عجیب بود نیمکت رئال...
    مثل اون موقع که همه به وب اشاره میکردن وقت رو بگیره...
    همه
    میخواستن تیم ببره...
    یاد بازی بچه ها افتادم که حاضرن هر کمکی به دوستشون بکنن تا موفق بشن...
    خیلی خاکی و مخلصانه..
    این برام مثل یه قهرمانی ارزش داشت..بی تعارف..
    به معنای واقعی کلمه، یک تیم بودیم...

5. 11 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    گریه ی رونالدو : اشک هایی که برای پول ریخته شدند!!!!!!!!!!!!!!
    وقتی دیگر بازیه نیمه نهایی رو دیدم ، فهمیدم که چه تیمی دارم و چه با غیرت بازی کردیم ،
    افتخار میکنم که یک رئالیم و تا ابد رئالی باقی خواهم موند ...
    عشق به رئال رو میشه تو بهترین دروازه بانی دید که برای حفظ اتحاد تیم خار در چشم واستخوان در گلو (!!!) هیچ حرفی نزد و نیمکت نشینی رو پذیرفت ...
    غیرت رو میشه تو بازیکنی دید که برخلاف مصدومیتش 90 دقیقه کامل واسه تیمش بازی میکنه و از جون و دل مایه میزاره و با موفقیت هاش ، میخنده و
    با غم هاش ، گریه میکنه ...
    غیرت رو میشه از مدافعی فهمید که ... هیچی نمیگم تصویر گویای همه چیزه :

Real Madrid
    Forever......a

7. 8 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

این راموس همونی نیست که بعد از باخت و گل خوردن رئال و تحت فشار قرار گرفتن مربی لبخند ظفر مندانه میزد ؟ یا کاسیاس ؟!

مهمترین عامل ناکامی تیم در طول این فصل به خصوص در لالیگا همین دو عنصر بودن ، زوده برای قدیسه ساختن از این دو نفر /

9. 5 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

این راموس همونی نیست که بعد از باخت و گل خوردن رئال و تحت فشار قرار گرفتن مربی لبخند ظفر مندانه میزد ؟ یا کاسیاس ؟!

مهمترین عامل ناکامی تیم در طول این فصل به خصوص در لالیگا همین دو عنصر بودن ، زوده برای قدیسه ساختن از این دو نفر /
    ؟
    این راموس همون راموسیه که با غیرت برای تیم بازی میکنه . اون ایکر هم کاسیاسیه که الآن مدت هاست رو نیمکته ولی هر وقت بحث سر این موضوع میشه میگه رابطه و کارهای مورینیو کاملا حرفه ای هستن .
    وقتی خودمون اینطور درباره بازیکنامون بگیم از بقیه چه انتظاری میره ؟
    اون تیکه لبحند که گفتید خیلی برام جالب بود , درسته شاید مشکلاتی بوده ولی هیچ یک از این دو از گل خوردن تیم خوشحال نمیشن .
    رونالدو رو وقتی میزنن و خطا نمیگیره داور بلند میشه لبخند میزنه , این به این معنیه که خیلی بهش حال داده خطا ؟!

11. 6 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

مطمئنا فصل بعد از این فصل هم بدتر خواهیم بود. خصوصا اگه مورینیو بمونه..دلیلش هم همین بچه بازیهای بعضی بازیکناست. بازیکن حتی اگه مارادونا هم باشه رو حرف مربی حتی اگه فیروز کریمی هم باشه حرف زد باید تنبیه بشه.

13. 3 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

سروش جان مسئله زیاد به اون شکلی که شما میگی نیس....

خوزه به خاطر نوع تفکراتش و داتش نمیتونه با یه اسطوره زنده کنار بیاد!! دیدن محبوبیت و respect بی اندازه به یه بازیکن که جورایی اونو میون طرفدارا بالای سر هر کس دیگه ای نگه میداره واسه مورینیو قابل قبول نیس... من اصلا کاری به خوب و بد بودن مسائل ندارم به هیچ وجه ولی اینایی که میگم اتفاقاتیه که افتاده بدون قضاوت شخصی!!

تنها اسطوره ی واقعی که تو این چند سال مورینیو باهاش کار کرده زانتی و کاسیاس بودن...که خب به دلیل شخصیت و رفتار خود زانتی ، خود خوزه حتی مجبور به احترام گذاشتن بود! کما اینکه پست زانتی هم جوری بود که اگه تعویض میشد یا یه بازی به کار گرفته نمیشد حساسیت خاصی به وجود نمیومد!
    ولی واسه کاسیاسی که سال ها دروازه بان شماره یک و ثابت تیم بوده قضیه از دید هوادار ها فرق میکنه!
    کاسیاس باقی مانده تیمی بود که همه اشون ستاره و دوست داشتنی بودن زیدان ،هیررو ، گوتی ، رائول عزیز،کارلوس، مطمئنا بازیکنی که از اون نسل مونده تو تیم قابل مقایسه نیست محبوبیتش با ستاره های تیم ، چون در واقع کاسیاس یه اسطوره زنده است الان(زنده به معنای بازی کردن در حال)! نه یک ستاره!

نظر شخصیم این بود که نیمکت نشینی ایکر توی 1-2 بازی هیچ اشکالی نداشت و اتفاقا تصمیم خوبی بود ولی نوع برخورد با این قضیه مناسب نبود!

من عاشق مورینیو و کاسیاسم و خیلی تلخه برام که این دو نتونن با هم همکاری کنن ، امیدوارم فصل آینده هر دو در تیم باهم کار کنن.

در مورد همدلی و اتحاد تیم...
    فوق العاده بود من بهشون افتخار میکنم ...
    اما یکم دیره! این اتحاد و هم دلی باید از اول فصل می بود...اتحادی که با یه جرقه شکل بگیره با یه جرقه هم از بین میره!میتونست فصل بی نظیری باشه این فصل ولی به 1001 دلیل نشد!

15. 10 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

دوستان فینال کوپا دل ری کی هست ؟؟
    27 اردیبهشت ؟؟

اصلا هیچ حالی واسه این جام نیست

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

سروش موضوع بحث این بازی بود که همه واقعا با عشق به باشگاه بازی کردن و رفتار کردن..
    وگرنه من فکر میکنم که بخصوص ایکر، خیلی وقتها با رفتار خوبی که داشت، یجورایی داشت از فرصت سو استفاده میکرد تا محبوبیتش رو بیشتر کنه و کاملا هم موفق بود و البته به وجه خوزه نزد هوادارا بشدت ضربه زد...(بالای 90 درصد مشکل اون دسته از هوادارا با خوزه، بخاطر همین داستان ایکر بود)

گرچه قابل مقایسه نیستن اما این داستان خوزه و ایکر، داستان قلعه نوعی/مجیدیه...
    منتها با این تفاوت که قلعه نوعی وقتی دید مجیدی داره محبوبیت خودش رو بیشتر و محبوبیت قلعه نوعی رو کمتر میکنه، سریع قبول کرد و مجیدی رو برگردوند استقلال اما خوزه اینطور نیست...
    خوزه خیلی خوب میدونست داستان چیه اما کوتاه نیومد و منم کاملا بهش حق میدم..کما اینکه اگه قلعه نوعی مجیدی رو بازی نمیداد، کاملا بهش حق میدادم (مجیدی=تنها بازیکن ایرانی که من دوسش دارم)...

یه مربی این حق رو داره که هرکی رو که میخواد بازی بده و کسی نباید چیزی بهش بگه...
    اگه یه مربی نتونه به هردلیلی ترکیبی که میخواد رو بچینه، که دیگه هیچکار نمیتونه بکنه!

بعد اینکه راموس نه ولی ایکر واقعا الان اسطوره فعال رئال محسوب میشه...
    منتها باید یه سری چیزا رو انجام نمیداد و بجای اینکه به فکر خودش باشه، مصاحبه نمیکرد و میذاشت تیم کارش رو بکنه...
    از این نظر مطمئنن تاریخ قضاوت منفی در مورد ایکر خواهد داشت(بخصوص اگه خوزه فصل بعد نمونه و بره) و این رفتارش جزو نکات بسیار سیاه پرونده کاری ایکر محسوب خواهد شد...
    ولی فکر میکنم این بازی، جوری بود که همه از جمله همین ایکر، به این نتیجه رسید که اگه تفاهم نباشه، تیم موفق نمیشه و امیدوارم فصل بعد خوزه بمونه تا بتونیم شاهد یه همکاری حرفه ای بین این دو باشیم...

18. 5 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •