تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 246 از 396 اولاول ... 146196236242243244245246247248249250256296346 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,451 به 2,460 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

تو کریر یه چیزی که کاملا برام ثابت شده اینه که همش نباید با یک سیستم بازی کرد
    بعد از چند بازی باید سیستم بازی رو تغییر داد وگرنه سی پی یو دست ادمو میخونه
    شک داشتم رو این قضیه اما حالا که دوستان گفتن یقین پیدا کردم
    نیمار رو آورده بودم تو تیمم بازی های اول شاید ده تا بازی اول بیشتر پاسهام تو حمله ختم میشد به نیمار و راحت دریبل میزدم اما بعد دیدم خیلی یارگیری شدیدی با نیمار میشه.رو آوردم به سانتر بعد چندتا بازی تقریباً میشه گفت سخت می تونستم سانتر کنم

کـاربـر بـاسـابـقـه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    Gelspie

پيش فرض

سلام....

فیفا 13 ایکس باکس LT3 میخواد؟
    بله.... الان تمام بازی های جدید LT3 میخواد

3. این کاربر از H 2 H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

یکی پیدا نشد جواب سوال من رو بده ؟! ملیت بازیکنها رو برای دعوت به تیم ملی چطوری میشه تغییر داد ؟ منظور سایت پردیس از این جمله این بوده که باید رفت تو EDIT ? یا گزینه ای داره تو Career مد ؟
    روی PC بازی میکنید این همه حرص کرش میخورید ؟!
    خب روی کنسول بازی کردن همین مزیت هارو داره دیگه خیلی راحت صفا میکنه آدم !
    راستی به هیچ کدوم از این باگهایی که گفتید چرا من برنخوردم ؟!؟!؟!
    CPU هم که اصلا مال این حرفها نیست بخواد خفن باشه ! من یکی با اینکه از PES متنفرم و به نظرم یک جک به تمام معناست در برابر فیفا اما خب دارم کم کم میرم PES بخرم بس که فیفا تکراری شد تو این مدتی که اومد همش بازی کردم ! آنلاین هم نمیدونم چطور میشه بازی کرد فکر کنم با ایکس باکس دنگ و فنگ GOLD CARD اینا داره درسته !؟!؟؟!؟!؟!!!
    با نوارا تو دسته B ایتالیا رو Legendary رو تایم 4 دقیقه خیلی راحت 16 برد پشت سر هم آوردم دیگه دیدم اینطوری نمیشه بیخیال شدم !
    نمیدونم چرا با CPU انقدر مشکل دارید ؟ خیلی مشخص بازی میکنه که !!
    شایدم من از فیفا 09 همش دارم بازی میکنم قلقش دستم اومده .... نمیدونم
    Last edited by payam_d2; 30-10-2012 at 16:35.

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

دوستان ، کیا اینجوری هستن ؟
      محتوای مخفی: / 

6. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

این همه توی 12 کریر رو امتحان کردیم و 13 هم رفتیم تنها نتیجه ای که خداییش گرفتم این بوده که کریر و cpu توی فیفا به هیچ وجه در حد همچین بازی ای نیست و هر سال همون افتضاح پارسالی . دلمون حتی نمیتونه به مود پلیرش خوش باشه . چون اون کلا از دم مرخصه . فقط میشه گفت تمام بزرگی فیفا به انلاینشه و بس . لذتی که تو انلاین میبریم به هیچ وجه در حد cpu نیست . من پارسال تا اولین انلاینم رو زدم دیگه دور کریر 12 رو خط کشیدم و طرفش نرفتم . اما امسال از مجبوری ....
    اه چه وضع گرونیه اخه . ملت نون شب ندارن بخورن اونوقت یه بازی میشه 100000 تومن . باباهه میخواد پول بده واسه ازمونهای ثبت نام ازمونهای قبل کنکور . موندم خرج فیفا کنم و یا درسمو بخونم . اخه اخیرا دارم فکر میکنم بدون اینا توی کنکور هم میتونم قبول شم .

دوستان ، کیا اینجوری هستن ؟
      محتوای مخفی: / 

اینجور ادما باهاشون بازی نکنی بهتره . اما لذتش بیشتره وقتی طرف رو به گل میبندی . اخ که در اوردن حرس لذتی داره که هیچ وقت فراموش نمیشه . البته این پسرخاله ما وقتی گل میخوره اصلا عین خیالش هم نیست . همچین خونسرد رفتار میکنه . من باز از خونسردی اون حرص میخورم که چرا حرص نمیخوره .

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

این همه توی 12 کریر رو امتحان کردیم و 13 هم رفتیم تنها نتیجه ای که خداییش گرفتم این بوده که کریر و cpu توی فیفا به هیچ وجه در حد همچین بازی ای نیست و هر سال همون افتضاح پارسالی . دلمون حتی نمیتونه به مود پلیرش خوش باشه . چون اون کلا از دم مرخصه . فقط میشه گفت تمام بزرگی فیفا به انلاینشه و بس . لذتی که تو انلاین میبریم به هیچ وجه در حد cpu نیست . من پارسال تا اولین انلاینم رو زدم دیگه دور کریر 12 رو خط کشیدم و طرفش نرفتم . اما امسال از مجبوری ....
    اه چه وضع گرونیه اخه . ملت نون شب ندارن بخورن اونوقت یه بازی میشه 100000 تومن . باباهه میخواد پول بده واسه ازمونهای ثبت نام ازمونهای قبل کنکور . موندم خرج فیفا کنم و یا درسمو بخونم . اخه اخیرا دارم فکر میکنم بدون اینا توی کنکور هم میتونم قبول شم .

اینجور ادما باهاشون بازی نکنی بهتره . اما لذتش بیشتره وقتی طرف رو به گل میبندی . اخ که در اوردن حرس لذتی داره که هیچ وقت فراموش نمیشه . البته این پسرخاله ما وقتی گل میخوره اصلا عین خیالش هم نیست . همچین خونسرد رفتار میکنه . من باز از خونسردی اون حرص میخورم که چرا حرص نمیخوره .
    پولاتو خرج فیفا نکن اما تو این دوره زمونه درس رو ادامه دادن کار اشتباهیه به شدت !

میخوای ارشد بگیری که چی بشه ؟ واصه استخدام ! الان لیسانس و فوق لیسانس در یک حد هستن !
    مگه اینکه ارشد میخوای بگیری برای اینکه دکنرا بخونی که اونم بازم بی فایدس اگه فکر پول در آوردنی

وضعیت خدمتتو مشخص کن و بچسب به یک کار

الا ماشاالله آدم دور و برم هست با تحصیلات بالا که پای حرفشون میشینی میگن اگه برگردیم به عقب تا اینجایی که الان هستیم درس نمیخونیم
    نمونش پسر دایی خودم که دکترای مکانیک از امیر کبیر داره
    و ...

اینارو به علی هم میگم اما کو گوش شنوا

پروفشنال saeedsh7j's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام بچه ها

یه سوال دارم خواهشا جواب بدین.

الان با اون برنامه ای که گذاشتین و اون عکس راهنما تونستم شوک راست رو فعال کنم. فقط برای زدن تکنیک باید اول کلید pace control رو گرفت بعد با شوک راست تکنیک زد می خواستم بدونم راهی نیست که مستقیم با شوک راست تکنیک زد؟ ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

سلام بچه ها

یه سوال دارم خواهشا جواب بدین.

الان با اون برنامه ای که گذاشتین و اون عکس راهنما تونستم شوک راست رو فعال کنم. فقط برای زدن تکنیک باید اول کلید pace control رو گرفت بعد با شوک راست تکنیک زد می خواستم بدونم راهی نیست که مستقیم با شوک راست تکنیک زد؟ ؟؟؟
    آره حتما باید Pace Control رو نگه داری که بره توی حالت تکنیک

پروفشنال saeedsh7j's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

آره حتما باید Pace Control رو نگه داری که بره توی حالت تکنیک
    خب یعنی هیچ راهی نداره بدون گرفتنش تکنیک زد؟ اینجوری خیلی سخته

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

خب یعنی هیچ راهی نداره بدون گرفتنش تکنیک زد؟ اینجوری خیلی سخته
    نه راهی نیست

اگه اینجوری میشد اون کارایی که با آنالوگ راست بدونه گرفتن Pace Control میشه انجام داد رو چیکار کنن ؟ درهم برهم میشد
    نه سخت نیست نیاز به تمرین داره تا عادت کنی

برو 4 تا کلیپ ببین تو یوتیوب ببین چیکار میکنن با این تکنیکا !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •