من مخصوصا HD598 رو انتخاب کردم که امپدانس نسبتا کمی داره، 50 اهم باز خوبه به نسبت بقیه مدل های هدفون های open.
DT990رو بهش فکر کرده بودم، به نظرم مناسب سبک هایی که گوش میدم نیست. باس تقویت شده داره و صداهای زیر رو هم خیلی تیز میکنه.
من باس تقویت شده و سنگین نمیخوام.
این اصلاح کردن HD558 برام نکته جدید بود، در موردش هم خوندم و تحقیق کردم.
صداشون نزدیک بهم میشه گویا، البته هنوز تفاوت هایی دارند که انگار بخاطر طراحی متفاوت مش در پشت هدفون هست.
ولی با این حال فکر میکنم هیچ کدوم از این دو مدل کاملا مناسب و ایده آل برای چیزی که من میخوام نیستند. hd598 گویا بیشتر برای موسیقی های لایت و اکوستیکی خوبه، hd558 هم باس قوی داره که برای منظور من جالب نیست.
----------
مهمترین شرط هدفون برای من open بودن هست. در تاپیک هدفون هم گفتم هدفون رو بیشتر برای موسیقی متال میخوام بخصوص متال های سنگین تر.
الان واقعا زور داره واسم، هدفون با این قیمت هاشون بخرم تازه آمپ هم باید براشون بخرم با این همه هزینه، هدفون ایده آل برای موسیقی هایی که گوش میدم نباشند!
اینطور که تحقیق کردم هدفون ایده آل برای موسیقی متال هدفون Grado هست (بخاطر پاسخ فرکانسی خاصش)، که در ایران گیر نمیاد. اگه بخوام مجبورم سفارش بدم مثلا از سایت آمازون برام بخرند بفرستند که فکر کنم یه 200-300 تومن هزینه ارسال بشه. مدل SR60 فقط 75 دلاره و مدل SR80 میشه 100 دلار.
تازه این هدفون نیاز به آمپ نداره. SR60 که اصلا نیاز به آمپ نداره. کیفیت صداشون هم عالی هست و اینکه ایده آل هستند برای راک و متال و گیتار الکتریک.
الان نمیدونم چیکار کنم. میگم خب حتی با اون 200-300 تومن اضافه تر از قیمت این هدفون که میپردازم، نهایتا هزینه ام در میاد مثلا 600- 500تومن.
هدفون های open خوب توی بازار ایران قیمت هاشون نزدیک قیمت واقعی شون هستند و این خیلی خوبه .ولی با احتساب آمپ برام 1 تا 1.300 و بیشتر در میاند تازه آیده آل برای هدف من هم نمیشند با اینکه عالی هستند و در سبک های دیگه موسیقی که علاقه دارم شاید بهتر باشند.
از طرفی اگه از خارج بخرم، یه مقدار زورم میاره که هدفونی که -300-250 تومن قیمتشه بخرم 500-600 یا بیشتر، ولی گفتم شاید بشه این هزینه پست رو به صرفه تر کرد.چیزهای نسبتا سبک دیگه هم سفارش بدم باهاش . مثلا یک هدفون نسبتا کوچک Koss KSC75 هم روش سفارش بدم که اونهم open هست و عالیه برای موسیقی متال.فقط 15 دلار قیمتشه. اینجوری شاید به صرفه تر هم بشه هزینه خرید از خارج. و از این قبیل.
نظر شما چیه؟