تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 246 از 602 اولاول ... 146196236242243244245246247248249250256296346 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,451 به 2,460 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من این پست رو توی تاپیک آمپ نوشتم چون بحث آمپ هم بود ولی بحث خود هدفون بیشتر یود، اینجا هم میذارم شاید بعصی ها اون تاپیک سر نمیزنند، ببینند نظرشون رو بگند:
    من مخصوصا HD598 رو انتخاب کردم که امپدانس نسبتا کمی داره، 50 اهم باز خوبه به نسبت بقیه مدل های هدفون های open.
    DT990رو بهش فکر کرده بودم، به نظرم مناسب سبک هایی که گوش میدم نیست. باس تقویت شده داره و صداهای زیر رو هم خیلی تیز میکنه.
    من باس تقویت شده و سنگین نمیخوام.
    این اصلاح کردن HD558 برام نکته جدید بود، در موردش هم خوندم و تحقیق کردم.
    صداشون نزدیک بهم میشه گویا، البته هنوز تفاوت هایی دارند که انگار بخاطر طراحی متفاوت مش در پشت هدفون هست.
    ولی با این حال فکر میکنم هیچ کدوم از این دو مدل کاملا مناسب و ایده آل برای چیزی که من میخوام نیستند. hd598 گویا بیشتر برای موسیقی های لایت و اکوستیکی خوبه، hd558 هم باس قوی داره که برای منظور من جالب نیست.
    ----------
    مهمترین شرط هدفون برای من open بودن هست. در تاپیک هدفون هم گفتم هدفون رو بیشتر برای موسیقی متال میخوام بخصوص متال های سنگین تر.
    الان واقعا زور داره واسم، هدفون با این قیمت هاشون بخرم تازه آمپ هم باید براشون بخرم با این همه هزینه، هدفون ایده آل برای موسیقی هایی که گوش میدم نباشند!
    اینطور که تحقیق کردم هدفون ایده آل برای موسیقی متال هدفون Grado هست (بخاطر پاسخ فرکانسی خاصش)، که در ایران گیر نمیاد. اگه بخوام مجبورم سفارش بدم مثلا از سایت آمازون برام بخرند بفرستند که فکر کنم یه 200-300 تومن هزینه ارسال بشه. مدل SR60 فقط 75 دلاره و مدل SR80 میشه 100 دلار.
    تازه این هدفون نیاز به آمپ نداره. SR60 که اصلا نیاز به آمپ نداره. کیفیت صداشون هم عالی هست و اینکه ایده آل هستند برای راک و متال و گیتار الکتریک.

الان نمیدونم چیکار کنم. میگم خب حتی با اون 200-300 تومن اضافه تر از قیمت این هدفون که میپردازم، نهایتا هزینه ام در میاد مثلا 600- 500تومن.
    هدفون های open خوب توی بازار ایران قیمت هاشون نزدیک قیمت واقعی شون هستند و این خیلی خوبه .ولی با احتساب آمپ برام 1 تا 1.300 و بیشتر در میاند تازه آیده آل برای هدف من هم نمیشند با اینکه عالی هستند و در سبک های دیگه موسیقی که علاقه دارم شاید بهتر باشند.
    از طرفی اگه از خارج بخرم، یه مقدار زورم میاره که هدفونی که -300-250 تومن قیمتشه بخرم 500-600 یا بیشتر، ولی گفتم شاید بشه این هزینه پست رو به صرفه تر کرد.چیزهای نسبتا سبک دیگه هم سفارش بدم باهاش . مثلا یک هدفون نسبتا کوچک Koss KSC75 هم روش سفارش بدم که اونهم open هست و عالیه برای موسیقی متال.فقط 15 دلار قیمتشه. اینجوری شاید به صرفه تر هم بشه هزینه خرید از خارج. و از این قبیل.

نظر شما چیه؟

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من این پست رو توی تاپیک آمپ نوشتم چون بحث آمپ هم بود ولی بحث خود هدفون بیشتر یود، اینجا هم میذارم شاید بعصی ها اون تاپیک سر نمیزنند، ببینند نظرشون رو بگند:

اينكه مي گن گرادو براي متال خوبه، تا اونجا كه يادمه به علت نحوه ارايه مطلب خود هدفونه، گرادو خواننده رو دقيقا جلوي شما ميزاره و كلا ارايه مطلب اين هدفون تهاجمي هست، بيسش با اينكه بهضا زياده، ولي خيلي محكمه، شما حس مي كنين در يك قدمي گروه موسيقي وايستادين، البته به همين دليل، سوند استيج خيلي كمي داره، حالا شما اين ويژگي ها رو بزار كنار حس و حالي كه وقتي متال گوش ميدي، پيدا مي كني اونوقت دليل توصيه بيشتر رو متوجه ميشي وگر نه محصولات بيرديناميك، به ذات مناسب ترن براي متال، چونكه پاسخ فركانسي اكثرا v شكل دارن ولي چون ارايه مطلبشون مثل گرادو تهاجمي نيست، براي همين عده ايي بير ديناميك و عده ايي ديگه گرادو رو بر ميدارن
    اينها رو گفتم چون وقتي دلايل توصيه يك هدفون براي يك سبك خاص بدوني، تصميم گيريت واقع گرايانه تر ميشه
    پس اينكه مي گن فلان هدفون براي فلان سبك مناسب تره، يك توصيه عموميه براي عموم طرفداران اون سبك
    و اينطور نيست كه شما اگر هدفون ديگه ايي بگيري، به اون لذت دست پيدا نمي كني،
    توي تجارت هدفوني رو كه مي گن مناسب راك و متال هستش، اين چنين هدفونيه: پاسخ فركانسي u يا v شكل، بدون نياز به سوند استيج، ارايه مطلب كاملا تهاجمي و به قول اونوريا، توي صورت
    ولي من هيچ وقت از اين توصيه استفاده نكردم، چونكه تعريف خودم و نياز خودم براي هدفون ايده آل متال رو دارم،
    بيس فلت ، ميد رنج اندكي گرم، هاي به اندازه كمي پايين تر از خط فلت، سوند استيج متوسط، تفكيك ساز عالي و ... با اين شرايط من فلان هدفون رو انتخاب مي كردم

با داخل گوشي ها مشكل خاصي داري؟ من به جات بودم، بدجوري دنبال سوني ex1000 مي گشتم، توي بازار ايران، بيشتر از الماس الان ارزش داره، البته به اين شرط كه سبك صداش تقريبا باهات سازگار باشه اينكه مي گم تقريبا، علتش اينه كه ما توي ايران انتخاب ديگه ايي در اون حد نداريم
    داخل گوشي ها اين بدبختي آمپ و دك رو ندارن

3. 7 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ساند استیج خیلی کمک میکنه که سازها از هم فاصله بگیرن و صداشون راحتتر قابل تفکیک باشه البته چون کاربرد ما هدفون هست و فاصله هدفون تا گوش نهایتا کمتر از دو سانتی متره ولی موقع ضبط و صدا گیری فاصله میکروفون تا ساز ممکنه بیش از چند ده سانتی متر باشه این تفاوت موقعیت بیشتر به چشم میاد و تقریبا همیشه این حس رو داریم که انگار تمام نوازنده ها چسبیده به هم و روبروی ما نشستن در حالیکه با اسپیکر این حس رو نداریم چون فاصله ما تا اسپیکر مساوی میشه با فاصله واقعی میکروفون و نوازنده ها در موقع ضبط

برای متال سعی کنیم هدفونی با ساند استیج باز انتخاب کنیم چون درامر جاش ثابته ولی گیتاریست نه (حتی توی اسنودیو)، یعنی تفاوت موقعیت مکانی ضبط و صدا گیری این دوتا خیلی از لذت موسیقی رو کم میکنه
    البته مید فراموش نشه که خیلی مهمه چون هدفون با مید هارشی مساوی میشه با جیق و سوت کشیدن هدفون همراه با گیتارالکتریک که ازاردهنده ترین چیزیه که میشه از هدفون توی این سبک شنید

بيس فلت ، ميد رنج اندكي گرم، هاي به اندازه كمي پايين تر از خط فلت، سوند استيج متوسط، تفكيك ساز عالي
    شما هم موفق باشید.

5. 9 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوست عزیز معلومه که کاملا منطقی و درست داری به قضیه نگاه می کنی...

در مورد dt990 فرمایشتون درسته مید بیس قوی داره حتی میگن از dt770 هم مید بیسش قویتره در عوض dt770 لووربیس بهتری داره، در مجموع چون از لحاظ قیمت به نسبت مناسب میشه پیدا کرد (670 تومن) ولیوی خوبیه. با این قیمت خیلی نزدیک به قیمت 558 میشه که اصلا بین این دوتا مقایسه ای وجود نداره... ولی باز به نظرم اگه روی 598 تمرکز کردین یکم دیگه مقایسه های 598 و 990 را بخونین چون وافعیتش به نظر من 940 تومن برای 598 یکم بالاس با این قیمت میتونی dt880 بخری که فکر میکنم به خاطر فلت بودن خیلی مناسب هدف شما باشهو بعد dt880 اصلا تو یه کلاس دیگس و با T1 مقاییش می کنن.

می بینی آدم وقتی تو رنچ قیمت بالا تر میره میبینه یه کوچولو دیکه هزینه کنه یه هدفون به نسبت خیلی بهتر میتونه بگیره که این قضیه رو خیلی سخت می کنه!!

ولی در مجموع من فکر کنم از 598 بدون آمپ هم راضی باشی ولی اگه dt880 بگیری با اینکه حساسیت خوبی داره و صداش بلند میشه ولی برای دینامیک بهتر آمپ لازم داره! ولی اگه در هر صورت میخوای آمپ بگیری خوب همون 880 با آمپ بهتر میشه به نظر من.

اگر هم می خوای از خارج سفارش بدی به نظر من یکی از عیبای بزرگش زمانیه که باید منتظر باشی (40-50 روز من شنیدم) اگه میخوای چیزای دیگه ای هم سفارش بدی واقعیتش منم دنبال یه آمپ مناسب می گردم، نمیدونم بلکه شد باهم سفارش دادیم باز هزینه بیشتر سرشکن بشه البته این مال وقیته که بتونم تا اون موقع صبر کنم! الان خیلی عجله ای دنبال آمپم ))

grado بگیری sr80 خیلی گزینه خوبیه، فقط من نفهمیدم اگه برای متال/راک میخوای هدفون بگیری گزادو گزینه خوبیه ولی hd598 گزینه خیلی مناسبی نیست بر عکس برای کلاسیک و جاز مثلا هدفون خوبیه، شاید من بد متوجه شدم....
    ممنون بابت توضیحات. من قیمت هایی که در یک سایت ایرانی دیدم از مدل های Beyerdynamic بالاتر از قیمت هایی هست که گفتید. dt990 رو نوشته بود بالای 800، dt880 هم نوشته بود بالای 1،200. شاید اون خیلی گرون میده ،شاید هم کلاس متفاوتی بوده،هر مدل اهم هاشون با هم فرق دارند، premium و pro هم دارند. بستگی به سال تولیدشون هم متفاوتند گویا!
    خب Beyerdynamic های open رو بررسی کنیم برای هدف من که موسیقی متال هست:
    dt990 که بیس خیلی قوی داره گویا. فرکانس های خیلی بالا رو هم که خیلی تقویت میکنه توی نمودار پاسخ فرکانسی اش دیدم. توی نقد ها هم خوندم که صدا های زیر رو زیاد تیز میکنه. خب این هر دو مورد نکات کاملا منفی هستند برام و مناسب اون سبک نیستند.
    dt880 اولا که کاملا open نیست و نیمه باز هست. ثانیا هدفون مانیتورینگ هست و صداها رو با تمام جزییات و حنثی پخش میکنه. خب این برای آهنگسازی و رکورد و اینها خیلی خوب هست ولی برای موسیقی گوش دادن خصوصا موسیقی های متال سنگین اصلا خوب نیست. توی این سبک های خشن و تهاجمی هدفون فلت و مانیتورینگ اصلا خوب نیست چون صدا بیش از حد خشک و تیز میشه و آزار دهنده هست و لدتی نخواهد داشت. dt880 رو برای متال تحقیق کرده بودم، همین مساله رو داره،گفته شده برای متال صدا خیلی خشک و آزار دهنده هست. قیمتش هم بالاست. اگر قرار بود هدفون فلت بگیرم HD600 فکر میکنم بهتر بود برای منظور من، چون گویا به اندازه dt880 خنثی و خشک نیست کمی متعادل هست. البته بقیه مشخصاتش رو تحقیق نکردم برای متال چون هدفون خنثی نمیخوام. خودم تجربه کردم قبلا یک هدفون توگوشی خریدم که از هدفون قبلیم صدا شفاف تر بود و جزییات بیشتر داشت، خنثی بود صدا،.آزار دهنده بود برای آهنگهایی که گوش میدم و لذتی نداشت. صدا تیز و خشک بود.
    dt770 که اوپن نیست پس هیچی.
    dt440 نیاز به آمپ و اینها نداره 32 اهمی هست ولی فکر میکنم از هدفون های رده پایین تر beyer هستش و مثلا خیلی از جزییات صدا رو گم میکنه طوری که آهنگ بیت ریت پایین و بالا گوش بدی چندان تفاوتشون رو حس نمیکنی! کلا صدا خیلی گرم هست گویا. چیزهای زیادی ازش نمیدونم ولی هدفون رده پایین تر هست.
    خب این مدل هایی که من ازشون خوندم و این ایرادات به نظر من میرسند. مدل دیگه ای اوپن باقی میمونه از Beyerdynamic در ایران؟ تحلیل من درست هست ازشون؟
    در موردHD598 بله، منم دارم به همین نتیجه میرسم که مناسب هدف من نیست قیمتشم به نسبت بالاست. بیشتر به خاطر اینکه آمپ گرون نمیخواد و بیس سنگین نداره و فرکانس های بالا رو خیلی تیز نمیکنه، فکر میکردم واسه متال بد نباشه ولی گویا خیلی لایت هست صداش و استیج خیلی وسیعی داره که مناسب هدف من نیست شاید.
    در مورد خرید از خارج، منم کاملا ترجیح میدم زودتر هدفون بدستم برسه چون هدفون ندارم الان. یه شرکتی که دیدم تو سایتشون نوشته بود معمولا حداکثر 3 هفته طول میکشه. والا.
    Last edited by Lichtenstein; 21-04-2013 at 18:45.

داره خودمونی میشه SiavElClassico's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

دوستان اینجا کسی میدونه کجا میشه Sony XBA1 و یا MDR-EX1000 رو پیدا کرد ؟ اگه میشه پ.خ کنید، امروز کلی جا رفتم نداشتن تو تهران ولی سونی سنتر یه شهر کوچیک موجود زده بود :|
    Last edited by SiavElClassico; 21-04-2013 at 19:15.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اينكه مي گن گرادو براي متال خوبه، تا اونجا كه يادمه به علت نحوه ارايه مطلب خود هدفونه، گرادو خواننده رو دقيقا جلوي شما ميزاره و كلا ارايه مطلب اين هدفون تهاجمي هست، بيسش با اينكه بهضا زياده، ولي خيلي محكمه، شما حس مي كنين در يك قدمي گروه موسيقي وايستادين، البته به همين دليل، سوند استيج خيلي كمي داره، حالا شما اين ويژگي ها رو بزار كنار حس و حالي كه وقتي متال گوش ميدي، پيدا مي كني اونوقت دليل توصيه بيشتر رو متوجه ميشي وگر نه محصولات بيرديناميك، به ذات مناسب ترن براي متال، چونكه پاسخ فركانسي اكثرا v شكل دارن ولي چون ارايه مطلبشون مثل گرادو تهاجمي نيست، براي همين عده ايي بير ديناميك و عده ايي ديگه گرادو رو بر ميدارن
    اينها رو گفتم چون وقتي دلايل توصيه يك هدفون براي يك سبك خاص بدوني، تصميم گيريت واقع گرايانه تر ميشه
    پس اينكه مي گن فلان هدفون براي فلان سبك مناسب تره، يك توصيه عموميه براي عموم طرفداران اون سبك
    و اينطور نيست كه شما اگر هدفون ديگه ايي بگيري، به اون لذت دست پيدا نمي كني،
    توي تجارت هدفوني رو كه مي گن مناسب راك و متال هستش، اين چنين هدفونيه: پاسخ فركانسي u يا v شكل، بدون نياز به سوند استيج، ارايه مطلب كاملا تهاجمي و به قول اونوريا، توي صورت
    ولي من هيچ وقت از اين توصيه استفاده نكردم، چونكه تعريف خودم و نياز خودم براي هدفون ايده آل متال رو دارم،
    بيس فلت ، ميد رنج اندكي گرم، هاي به اندازه كمي پايين تر از خط فلت، سوند استيج متوسط، تفكيك ساز عالي و ... با اين شرايط من فلان هدفون رو انتخاب مي كردم

با داخل گوشي ها مشكل خاصي داري؟ من به جات بودم، بدجوري دنبال سوني ex1000 مي گشتم، توي بازار ايران، بيشتر از الماس الان ارزش داره، البته به اين شرط كه سبك صداش تقريبا باهات سازگار باشه اينكه مي گم تقريبا، علتش اينه كه ما توي ايران انتخاب ديگه ايي در اون حد نداريم
    داخل گوشي ها اين بدبختي آمپ و دك رو ندارن
    ممنون، توضیحات خوبی بود. من تا حالا هدفون اوپن نداشته ام، کلا هدفون سطح بالایی نداشته ام. برای همین شناخت تجربی از عملکرد هدفون های مختلف با مشحصات متفاوت ندارم و هدفون هم چیزی نیست که بشه عملی تست و مقایسه شون کرد بعدش انتخاب کرد و خرید. بخاطر همین تنها راه اینه که نقد ها و توصیه ها رو از سایت های معتبر هدفون بخونم و تصمیم بگیرم.
    اگر من هم تجربه گوش دادن به هدفون های مختلف رو داشته بودم میتونستم منم هدفون مناسب خودم رو با معیارهای خودم از بینشون انتخاب کنم. ولی الان مجبورم صرفا از روی نقدهای دیگران تصمیم بگیرم.
    در مورد Beyerdynamic قبلا هم دیده بودم که برای متال از این برند اسم میبرند. ولی نمیدونم کدوم مدل/مدل های اوپن این برند برای متال مناسبه. من در مورد چند تا از مدلهای اوپن رو در پست بالایی نطرمو نوشتم. نمیدونم تحلیلم تا چه حد درسته. شما کدوم مدلش رو میگید برای متال خیلی مناسبه؟ مشخصات محبوب شما برای متال در کدوم مدل اوپن هست همگی؟
    اینکه گفتید Grado حالت تهاجمی داره خب این تازه برام جالب ترش کرد. چون متال های تهاجمی تر گوش میدم خودم و خب اگه هدفون هم به این حس کمک کنه که دیگه عالیه. اتفاقا خونده بودم که Grado خیلی حس داره ، یه حس خاصی که شاید هدفون در کل با کیفیت تر 2 ملیونی هم نده به آدم.
    در مورد وسعت استیج ، چون انگار سلیقه ای شد و هر کسی نوعی از اون رو دوست داره، من الان نمیتونم تشخیص بدم سلیقه خودم چه خواهد بود! چون امتحان نکردم. ولی این حالت تهاجمی بودن Grado برام جالبه و دوست دارم ببینم چطوریه.
    هدفون توگوشی اصلا حرفشو نزن. هر چی میکشم از همین هدفون هاست. گوشم درد گرفت ازشون دکتر هم رفتم کلی چیزبهم گفت. هدفون فول سایز closed هم داشتم از قدیم اونهم گوش رو اذیت میکنه برای طولانی مدت. فقط هدفون اوپن میخرم. با این هدفون داخل گوشی ها death metal و black metal گوش میدادم خیلی اذیت میکنه گوش رو. دیگه طرف هدفون های توگوشی و هدفون closed نمیرم.
    Last edited by Lichtenstein; 21-04-2013 at 18:58.

9. این کاربر از Lichtenstein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aliartshow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام قصد خرید ایرفون رو دارم.
    نظرم روی ep-630 یا philips she-9800 هست.
    براساس تجربه کدوم یک بهتر هست؟
    برام شفافیت صدا مهم تر از بیس هست.

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

شفافيت صداي ep630 خيلي محسوس تر و بهتر هست.تو اين رنج قيمت ،هدفوني كه بتونه باهاش رقابت كنه موجود نيست.

12. 5 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

یه هدفن یا هدست بیسیم که تا برد حدودا 30 متر جواب بده هست ؟؟
    لطفا جواب این پست را هم بدین

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

EP-630 شفافیتش بالاس ولی عیب میشه گفت بزرگش اینه بدجور سایش سیم به لباس رو منتقل میکنه به گوش! وقتی چیزی گوش نمیدی یا آهنگ لایت گوش میدی ممکنه اذیت بشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •