مرسی دوست عزیز!!یه سوال دیگه نبود بلوتوث آزار دهنده نیست؟؟؟؟
مرسی دوست عزیز!!یه سوال دیگه نبود بلوتوث آزار دهنده نیست؟؟؟؟
آره دوست عزیز چون نکسوس 7 پردازنده گرافیکی تگرا 3 داره و به خاطر اینکه رزولوشنش نسبت به رقباش مثل amazon kindle fire 8.9 fhd و huawei media pad 10 fhd کمتره میتونه همه بازیها رو به خوبی و بدون لگ اجرا کنه . اما در مورد فیلم پخش فیلم 1080 p من اقرار میکنم که کم میاره نه تها این
تبلت بلکه همه کم میارن و نمیتونن پردازش کنن فیلم به این سنگینیو و فقط آیپد 4 قدرت این کار رو داره , موفق باشید .
ببخشید گمراهتون گردم اما به نظر من اصلا نیازی نیس تبلت نکسوس 7 بتونه فیلم هایی با کیفیت bluay fhd 1080 p رو اجرا کنه !
قیمتش چنده؟بستگی نداره ورژنش چقدر بالاتر باشه ؟
Last edited by محسن cr7; 02-06-2013 at 09:35.
دوست عزیز شما این پولی که داری پرداخت میکتی واسه تبلت نمیتونه همه انتطاراتت رو بر آورده کنه . اگه میخواید تبلتی بگیرید که همه امکانات رو داشته باشه باید پول خوبی رو هم در ازای اون پرداخت کنید .
با memory capacity های مختلف در بازار موجوده و همچنین نسخه مجزا 3g این تبلت که به بودتون نمیخوره !
من نسخه 16 gb wifi این تبلت رو پیشنهاد میکنم به شما که این سایت با کیف چرمش میده 920 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , درزم من یه فروشگاه دیگه هم میتونم به شما معرفی کنم واسه خرید این تبلت که خیلی قیمتاش خوبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
البته من از سایت نمیخوام بگیرم فقط میخوام بدونم قیمتش چنده تا از شهر خودمون (قم) بگیرم.![]()
البته من از سایت نمیخوام بگیرم فقط میخوام بدونم قیمتش چنده تا از شهر خودمون (قم) بگیرم.ولی من فکر می کنم تو ی قم ارزونتر باشه .مثلا x box 360 slim توی سایت بود 900000 تومان ولی توی پاساژ کویتیها (قم) می داد 700000 تومان.به نظر شما اینم همینجوریه؟
![]()
Last edited by محسن cr7; 02-06-2013 at 09:49.
اصلا اینو نخر که معلوم نیست برا کدوم شرکت اسمش رو تو گوگل سرچ کن جز صفحه فارسی برات چیزی نمیاره !! اینا رو پیشنهاد میدم:کسی به من کمک نمیکنه عایا؟؟ این تبلت هیوندای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارزش خرید داره؟؟؟بودجه ام کمه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
480 528 550 575
Last edited by Reza_994; 02-06-2013 at 10:05.
اما مثل اینکه اونایی نکسوس 7 که خریدن راضی اند و مشکلی ندارند.
حداقل تو بخش نظرات سایت دیجی کالا که اینجوریه.
Last edited by محسن cr7; 02-06-2013 at 10:02.
به نظر شما قیمت تبلت کی ارزون میشه ؟تو تابستان میشه؟
![]()
Last edited by محسن cr7; 02-06-2013 at 10:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)