حالا آخرش چی شد؟ قطبی سر مربی شد تموم شد رفت؟ یا هنوز سر کاریم؟
بله
خير
حالا آخرش چی شد؟ قطبی سر مربی شد تموم شد رفت؟ یا هنوز سر کاریم؟
ديد ايرانيا ولش كردن خودش آمد!!!!!!!!!!
hamshahrionline.ir
متن نامههاي كلمنته و فدراسيون فوتبال
فوتبال- نامههاي رد وبدل شده بين خاوير كلمنته و نمايندگان فدراسيون فوتبال ايران از اين قرار بوده است:
به نام خدا
از يك سو: ناصر شفق. نماينده فدراسيون فوتبال ايران
از سوي ديگر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (مربي)
به علاوه: مترجم و نمايندگان: ميگل سانتوس، سيدعباس نبوي، خوان بائس گررو
تفاهم نامه
اين متن نوشته شده، حكم پيش قراردادي را دارد كه قرارداد نهايي آن در تاريخ 30/1/2008 در تهران به امضا خواهد رسيد و تا پايان رقابتهاي جامجهاني 2010 آفريقايجنوبي ادامه خواهد داشت.
اين پيشقرارداد تا زمانيكه خاوير كلمنته از ايران بازديد كند و شرايط اين شهر و امكانات و... را تاييد كند. نهايي نخواهد بود.
شرايط مورد توافق كه فدراسيون فوتبال ايران متعهد شده است. بدين شرح است:
1- خاوير كلمنته دستمزد خالص 1800000 يورو دريافت مينمايد.
2- خاوير كلمنته در زمان امضاي قرارداد در تهران 500000 يورو به صورت نقد دريافت ميكند.
3- در صورتيكه تيم ملي فوتبال ايران از مرحله اوليه رقابتهاي جامجهاني صعود كند، خاوير كلمنته دستمزد خالص 200000 يورو دريافت ميكند.
4- در صورت صعود از مرحله ثانويه (فاز دوم)، خاوير كلمنته دستمزد خالصي معادل 300000 يورو دريافت مينمايد.
5- در صورتي كه تيم ملي فوتبال ايران از فاز سوم رقابتهاي مقدماتي جام جهاني 2010 ، عبور كند. خاوير كلمنته 400000 يورو دريافت ميكند و بدينترتيب در مراحل صعود بعدي 100000 يورو به دستمزد خالص او اضافه خواهد شد.
6- خاوير كلمنته، مربي بدنساز و مربي دوم (دستيار) را با خود به ايران خواهد آورد.
7- فدراسيون فوتبال ايران هزينه اقامت آقاي كلمنته و كادر فنياش را در طول مدت قرارداد متقبل خواهد شد.
8- هزينه 2 پرواز در سال خاوير كلمنته و مربي بدنساز و دستيار مربي به كشورهايشان تحت پوشش فدراسيون خواهد بود.
9- هزينه تمام پروازهايي كه كلمنته براي تماشاي بازي بازيكنان ايران داخل و خارج از كشور انجام ميشود كه هميشه با اجازه رئيس تيم ملي خواهد بود، پرداخت خواهد شد.
10- خاوير كلمنته در مواقع لزوم و با تاييد رئيس فدراسيون فوتبال ايران ميتواند از تعطيلات خود استفاده كند.
11 - هزينه مترجم و نمايندگان، بلافاصله پس از امضاي قرارداد ميان فدراسيون فوتبال و خاوير كلمنته پوشش خواهد شد:
- آقاي خوان باشس گررو، متولد 10/6/1970 به مبلغ 66600 يورو
- آقاي سيدعباس نبوي متولد 21/3/1967 به مبلغ 60066 يورو
- آقاي ميكل سانتوس، به مبلغ 60066 يورو
اين پيشقرارداد در تاريخ 24/1/2008 به امضا رسيد.دكتر ناصر شفق: نماينده فدراسيون ايراننامه دوم
آقاي خاوير كلمنته، مربي
ميگل سانتوس، خوان بائس گررو ،سيدعباس نبوي
جناب آقاي كلمنته؛ضمن آرزوی زندگی سلامت برای شما مایل هستم توجه شما را به نكات ذیل جلب كنم: با توجه به پیش قرارداد شما با فدراسیون فوتبال مایل هستم خاطر نشان كنم كه دو ماه تعطیلات ما در زمان همكاری با فدراسیون فوتبال ایران تایید شده است و اگر لازم باشد هزینه تمامی سفرهای شما به كشورهای مختلف اروپا برای تماشای بازیهای لژیونرهای ایران پرداخت ميشود ما باردیگر «كاملا» تایید ميكنیم كه شما از زمان اقامتتان در ایران تا پایان مسابقات جام جهانی 2010 به طور «تامالاختیار» سرمربی تیم ملی ایران خواهید بود اگر شما موافق موارد بالا هستید لطفا این موضوع را به همراه برنامه پروازتان به ایران با فاكس اطلاع دهید. من از همكاری شما متشكرم و امیدواریم كه پاسخ مثبت شما را بهزودی دریافت كنم.
با احترام- ناصر شفق عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبالجناب آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
23/2/2008
رئيس فدراسیون فوتبال ایران
آقای خاویر كلمنته در پیش قراردادی به تاریخ 24 ژانویه 2008 با تمامی بندهای پیشنهادی موافقت كرد و قراردادی را به امضا رساند كه به فدراسیون فوتبال ایران فاكس شده است و همانطور كه در بند ده این قرارداد ذكر شده است مربی تیم ملی فوتبال بایستی تایید رئيس فدراسیون فوتبال ایران را برای تعطیلات خود داشته باشد.
قراردادهای فوقالذكر كاملا معتبر هستند و براساس قوانین فیفا تنظیم شدهاند. از این رو لطفا نظر خود را اعلام فرمایید و توضیح دهید كه چرا فدراسیون فوتبال ایران از تایید نهایی این قرارداد امتناع ميكند در شرایطی كه بند دهم پیش قرارداد به شكل كاملا شفافی موضوع تعطیلات مربی تیم ملی فوتبال ایران را مشخص كرده است.
خوان بائز گوئه ررو
24/2/2008
در پاسخ به این نامه، فدراسیون فوتبال ایران اعلام كرده كه خود كلمنته بایستی به شكل مستقیم با ما وارد مكاتبه شود و ما نمیتوانیم به واسطهها در رابطه با این موضوع پاسخگو باشیم.
این در شرایطی است كه در عرف بینالمللی مدیر برنامههای بازیكنان و مربیها امور مربوط به انعقاد و یا فسخ قراردادها را كنترل ميكنند و مرسوم نیست كه بازیكن و یا مربی شخصا وارد مسائل حقوقی قراردادها شود و اصولا نفس بهكارگیری مدیر برنامه با این استدلال توجیه ميشود
حالا من موندم کار پرسپولیس چی میشه اگه قطبی نباشه !!!
ولی تیم ملی به یه مربی نیاز داشت که مدرک معتبر جهانی داشته باشه که تو ایران فقط اکبر میثاقیان داره![]()
اینقدر آدم بخیل تو این ورزش ایران هست که قطبی رو هم خرابش می کنن. حالا ببینید کی که من گفتم.
سايت گل روز چهارشنبه نوشت : "افشين قطبي" يكي از كانديداهاي تصدي سرمربيگري تيم ملي فوتبال ايران گفت درصورتي كه فدراسيون فوتبال ايران اين سمت را به وي بدهد، ميداند چه كار كند.
قطبي كه تابستان گذشته و پس از جدايي از تيم ملي كره جنوبي ،سرمربي تيم پرسپوليس شده معتقد است كسي است كه ميتواند تيم ايران را به جام جهاني ۲۰۱۰هدايت كند.
قطبي به خبرنگاران گفت:"خوشبختانه از رقباي ايران در گروه سوم مسابقات فوتبال مقدماتي جام جهاني ۲۰۱۰افريقاي جنوبي شناخت كامل دارم." ايران كه در بازي نخست خود به تساوي بدون گل با سوريه دست يافت با كويت و امارات نيز همگروه است.
قطبي گفت: زماني كه دستيار سرمربي تيم ملي كره جنوبي بودم با سوريه و كويت مسابقه داده بوديم و درصورتي كه بعنوان سرمربي تيم ملي ايران منصوب شوم برنامههاي خاصي براي اين تيم دارم.
وي افزود قطعا اين بازي سادهاي نيست گروهي كه ايران در آن حضور دارد گروه دشواري است و اميدوارم سرمربي جديد هر چه زودتر انتخاب شود.
تصميم براي انتخاب سرمربي تيم ملي ايران هفته جاري و يا هفته آينده اتخاذ ميشود.
سرمربي تيم پرسپوليس تهران گفت اگر سرمربي تيم ملي شوم بين بازيكنان تيمهاي استقلال و پرسپوليس و يا تيمهاي ديگر تفاوتي قايل نخواهم شد. تنها هدفم هدايت تيم خواهد بود.
وي تاكيد كرد طرفداران تيم پرسپوليس نيز مطمئن باشند كه او اين تيم را از نظر فني تنها نخواهد گذاشت.
قطبي افزود: اهداف بزرگي دارم و اگر مقامات فوتبال ايران به من اعتماد كنند نهايت تلاش خود را براي پاسخ به اعتماد آنها به بهترين نحو خواهم كرد.
وي اظهار داشت، بازي ايران برابر سوريه را ديدم و اگر اجازه اعمال تغيير در اين تيم را داشتم در تيمي كه در برابر سوريه صف كشيد تغييراتي ميدادم
مطبوعات ورزشي اسپانيا روز پنجشنبه از تماس مجدد فدراسيون فوتبال ايران با "خاويركلمنته"براي قبول سرمربيگري تيم ملي فوتبال اين كشور خبر دادند.
به گزارش ايرنا به نقل از خبرگزاري فرانسه از مادريد، روزنامه " ماركا" نوشت در حالي كه كلمنته همچنان در مورد اقامت دايمي خود در ايران سكوت كرده است، ايران سعي ميكند به هرقيمت شدهاست، او را متقاعد كند.
روزنامه " آ اس " نيز با اشاره به از سرگيري مذاكره با كلمنته، نوشت كه اين سرمربي اسپانيايي مواضع خود را نرمتر كرده است و احتمالا قراردادش منعقد خواهد شد.
اين در حالي است كه " علي كفاشيان" رييس فدراسيون فوتبال ايران، روز يكشنبه تاكيد كرد كه سرمربي آينده تيم ملي فوتبال كشورش ، ايراني خواهد بود.
از سوي ديگر سخنگوي فدراسيون فوتبال ايران نيز روز چهارشنبه مذاكره با " جوزپه ماتراتزي" مربي ايتاليايي را تكذيب كرد.
تيم ملي فوتبال ايران از تابستان گذشته كه در مرحله يك چهارم نهايي جام ملتهاي آسيا حذف شد، بدون سرمربي مانده است
irna.ir
تهران:۱۶:۵۲ , ۱۳۸۶/۱۲/۰۹
تاج در گفتگو با مهر:کلمنته هنوز رسما اعلام آمادگی نکرده است/ تلاش ها به زودی نتیجه می دهدنایب رئیس فدراسیون فوتبال تاکید کرد که تا به این لحظه خاویر کلمنته بصورت رسمی خواسته های این فدراسیون را برای امضا قرارداد نپذیرفته است.در حالیکه شایعاتی پیرامون ابراز تمایل رسمی خاویر کلمنته برای پذیرش خواسته های فدراسیون فوتبال کشورمان مطرح شده بود، مهدی تاج در گفتگو با خبرنگار مهر، در این باره گفت: هنوز اتفاق خاصی رخ نداده است. تلاش های در زمینه انتخاب سرمربی تیم ملی انجام شده که به زودی منتج به نتیجه خواهد شد.
وی با اشاره به ابراز تمایل خاویر کلمنته برای قبول مسئولیت تیم ملی فوتبال کشورمان گفت: به نظر می رسد که این مربی اسپانیایی مجددا برای قبول مسئولیت تیم ملی از خود تمایل نشان داده است. در این بین حضور وی در تیم ملی ایران منوط به امضا قرارداد مورد نظر فدراسیون فوتبال است.
تاج همچنین ادامه داد: هنوز خاویر کلمنته بصورت رسمی اعلام نکرده است که خواسته های فدراسیون فوتبال کشورمان را برای قبول مسئولیت تیم ملی می پذیرد. یقینا اعلام آمادگی این مربی اسپانیایی کار حضور وی در تیم ملی ایران را تسریع می بخشد.
رئیس کمیته تیم های ملی در ادامه از تلاش فدراسیون فوتبال برای انتخاب فردی شایسته جهت هدایت تیم ملی فوتبال کشورمان یاد کرد اما از تعیین زمانی دقیق جهت معرفی فرد مورد نظر خودداری کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)