خب بازیکنها برگشتن و تا روز چهارشنبه در اختیار خودشون هستن
باید منتظر باشیم این دو روز احتمالا خبرهای زیادی شنیده میشه
به نظرم من اومدن گردان و ماهینی قطعی هست.اینقدر قطعی که پرسپولیس برای مذاکره با دروازه بانهای لیگ اصلا اقدام نمیکنه و حتی گذاشته به راحتی اودوکیچ از تیم بره
البته رفتنش هنوز هم قطعی نیست.اینجور که توی خبرها اومده مس هم به دنبال رحمتی هست و هم اودوکیچ.البته موندن رحمتی در استقلال به نظرم 50-50 هست ولی اگر رحمتی بره مس شاید ما بتونیم اودوکیچ رو با مبلغی کمتر از چیزی که انتظار داره بگیریم به عنوان دوراه بان دوم(البته فکر کنم مهمترین مشکل برای نموندن اودوکیچ همین دروازه بان دوم بودنه که اودوکیچ قبول نمیکنه)
در پست مهاجم هم مسئله خیلی پیچیده شده.خریدن قاضی یک جورایی اومدن انصاری فرد رو در هاله ای از ابهام قرار داد.البته سبک بازی این دو نفر خیلی متفاوت هست.انصاری فرد یک تمام کننده هست ولی قاضی توانایی عقب اومدن و سازندگی و خلق موقعیت برای سایر مهاجم ها و حفظ توپ را داره.ولی با داشتن قاضی و ایمون زاید احتمالا اومدن انصاری فرد خیلی کم شده و اگر اروپا نره باید سال دیگه در استقلال ببینیمش(ولی من فکر میکنم امسال هر طوری شده به یک تیم متوسط اروپایی میره ولی اونوقت جایگاهش در تیم ملی به خطر می افته)
در مورد خلعتبری هم فکر کنم همین قضیه تیم ملی صادقه.من قصد داشتم قبل از بازی تیم ملی این پست رو بزنم و بگم با رفتن عقیلی به قطر جایگاهش در تیم ملی به خطر افتاده و احتمال زیاد منتظری جاش بازی میکنه ولی...
خلعتبری هم داره همین محاسبات رو میکنهکه هنوز به طور قطع در موندن در تیم الوصل اظهار نظر نمی کنه ویا پیشنهاد رویانیان انقدر بالاست که این بازیکن رو به شک انداخته ولی من فکر میکنم خلعتبری به ایران بیاد و در یک تیم بزرگ بازی کنه چون با نزدیک شدن به جام جهانی هر چه در چشم باشی به نفعت هست.ولی تمدید قرارداد کاظمیان شاید یک مقدار بازیکن رو برای بازی کردن ثابت به شک میندازه.ای کاش پرسپولیس صبر میکرد و بعد از مشخص شدن وضعیت خلعتبری با کاظمیان و یا نوروزی تمدید میکرد
خط دفاع یک مقدار مسئله پیچیده هست.من سه تا بازیکنمون رو که میتونستند در دفاع وسط بازی کنن رو انداختیم بیرون ولی هنوز هیچ کاری نکردیم.شاید اومدن بنگر قطعی باشه ولی اومدن سید جلال حسینی با توجه با سال های قبل و بازارگرمی های این بازیکن یک مقدار ضعیفه.
دفاع راست هم که داره تراکم بازیکن شدید داره.عسگر-مهدوی کیا - و احتمالا ماهینی و بازیکن جوانی که خریدن(البته شنیدم بازیکن راه اهن هافبک دقاعی هم میتونه بازی کنه)
و دفاع چپ همچنان موضع ماست که هیچ بازیکنی ندارم و پولادی هم موندنش 50 -50 هست.
هافبک دفاعی هم که فکر کنم توی ایران اصلا دنیزلی به بازیکنی فکر نکرده و شاید قصد خرید بازیکن خارجی رو دارن ولی چرا دارن انقدر طولش میدن عجیبه.تا الان در ایران اسمی از کسی برده نشده که توی این پست قراره بیاد پرسپولیس(البته جدیدا در مورد حقیقی حرفهای زده شده .نمیدونم پستش چیه ولی با توجه به اینکه قرارداد داره بعید میدونم بتونن بگیرینش)