تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 246 از 280 اولاول ... 146196236242243244245246247248249250256 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,451 به 2,460 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

خب بازیکنها برگشتن و تا روز چهارشنبه در اختیار خودشون هستن
    باید منتظر باشیم این دو روز احتمالا خبرهای زیادی شنیده میشه
    به نظرم من اومدن گردان و ماهینی قطعی هست.اینقدر قطعی که پرسپولیس برای مذاکره با دروازه بانهای لیگ اصلا اقدام نمیکنه و حتی گذاشته به راحتی اودوکیچ از تیم بره
    البته رفتنش هنوز هم قطعی نیست.اینجور که توی خبرها اومده مس هم به دنبال رحمتی هست و هم اودوکیچ.البته موندن رحمتی در استقلال به نظرم 50-50 هست ولی اگر رحمتی بره مس شاید ما بتونیم اودوکیچ رو با مبلغی کمتر از چیزی که انتظار داره بگیریم به عنوان دوراه بان دوم(البته فکر کنم مهمترین مشکل برای نموندن اودوکیچ همین دروازه بان دوم بودنه که اودوکیچ قبول نمیکنه)
    در پست مهاجم هم مسئله خیلی پیچیده شده.خریدن قاضی یک جورایی اومدن انصاری فرد رو در هاله ای از ابهام قرار داد.البته سبک بازی این دو نفر خیلی متفاوت هست.انصاری فرد یک تمام کننده هست ولی قاضی توانایی عقب اومدن و سازندگی و خلق موقعیت برای سایر مهاجم ها و حفظ توپ را داره.ولی با داشتن قاضی و ایمون زاید احتمالا اومدن انصاری فرد خیلی کم شده و اگر اروپا نره باید سال دیگه در استقلال ببینیمش(ولی من فکر میکنم امسال هر طوری شده به یک تیم متوسط اروپایی میره ولی اونوقت جایگاهش در تیم ملی به خطر می افته)
    در مورد خلعتبری هم فکر کنم همین قضیه تیم ملی صادقه.من قصد داشتم قبل از بازی تیم ملی این پست رو بزنم و بگم با رفتن عقیلی به قطر جایگاهش در تیم ملی به خطر افتاده و احتمال زیاد منتظری جاش بازی میکنه ولی...
    خلعتبری هم داره همین محاسبات رو میکنهکه هنوز به طور قطع در موندن در تیم الوصل اظهار نظر نمی کنه ویا پیشنهاد رویانیان انقدر بالاست که این بازیکن رو به شک انداخته ولی من فکر میکنم خلعتبری به ایران بیاد و در یک تیم بزرگ بازی کنه چون با نزدیک شدن به جام جهانی هر چه در چشم باشی به نفعت هست.ولی تمدید قرارداد کاظمیان شاید یک مقدار بازیکن رو برای بازی کردن ثابت به شک میندازه.ای کاش پرسپولیس صبر میکرد و بعد از مشخص شدن وضعیت خلعتبری با کاظمیان و یا نوروزی تمدید میکرد

خط دفاع یک مقدار مسئله پیچیده هست.من سه تا بازیکنمون رو که میتونستند در دفاع وسط بازی کنن رو انداختیم بیرون ولی هنوز هیچ کاری نکردیم.شاید اومدن بنگر قطعی باشه ولی اومدن سید جلال حسینی با توجه با سال های قبل و بازارگرمی های این بازیکن یک مقدار ضعیفه.
    دفاع راست هم که داره تراکم بازیکن شدید داره.عسگر-مهدوی کیا - و احتمالا ماهینی و بازیکن جوانی که خریدن(البته شنیدم بازیکن راه اهن هافبک دقاعی هم میتونه بازی کنه)
    و دفاع چپ همچنان موضع ماست که هیچ بازیکنی ندارم و پولادی هم موندنش 50 -50 هست.
    هافبک دفاعی هم که فکر کنم توی ایران اصلا دنیزلی به بازیکنی فکر نکرده و شاید قصد خرید بازیکن خارجی رو دارن ولی چرا دارن انقدر طولش میدن عجیبه.تا الان در ایران اسمی از کسی برده نشده که توی این پست قراره بیاد پرسپولیس(البته جدیدا در مورد حقیقی حرفهای زده شده .نمیدونم پستش چیه ولی با توجه به اینکه قرارداد داره بعید میدونم بتونن بگیرینش)

2. 7 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض علیرضا جهانبخش پرسپولیسی شد

مرجع خبري پرسپوليس: باشگاه پرسپولیس پس از خان زاده و اسماعیل زاده سومین بازیکن جوان را هم جذب کرد. تیم فوتبال پرسپولیس كه می‌خواهد علاوه بر جذب ستاره‌ها، چند بازیكن جوان را هم بگیرد، با سومین بازیكن جوان به توافق رسید. این بازیكن علیرضا جهانبخش هافبك چپ تیم داماش گیلان است كه سابقه كاپیتانی در تیم‌های ملی نوجونان و جوانان را هم دارد. جهانبخش بازیكن زیر 23 سال است و پرسپولیس می‌تواند نام او را در لیست بازیكنان امید تیم رد كند.

4. 2 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

شاهد از غیب رسید. گفتم به این سید جلال نمیشه اعتماد کرد.الان رفته با استقلال مذاکره کنه.البته نمیشه بهش ایراد گرفت و بازیکن حرفه ای همیشه به پیشنهاد بهتر (پول بیشتر) فکر میکنه و در تمام دنیا هم همینه ولی خب شرایط استقلال و پرسپولیس یه جوری هست که اگه بازیکنی با هر دو تیم مذاکره کنه اونوقت..... البته هوادار خیلی زود همه چیز رو فراموش میکنه.من فکر کنم امسال هم با بازی با اسم استقلال و پرسپولیس با رقمی نجومی توی سپاهان میمونه
    اینجاست که باید قدر بازیکنی مثل قاضی رو دونست که بدون بازار گرمی و حتی صبر برای داشتن پیشنهاد بهتر در روزهای اول با تیمی قرارداد میبنده.و این همیشه در خاطر من میمونه

و خبر خوب امروز موندن پولادیه که انگار درسته ثبت نشده ولی خیلی قطعی به نظر میرسه حرفهاش

6. 9 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

جای خوشحالی داره که بالاخره یک نگاه تقریبا حرفه ای اون هم از طرف یک مدیر غیرفوتبالی ! داره در پرسپولیس پیاده میشه ؛ چیزی که حتی محمدحسن انصاری فر ( به عنوان فوتبالی تریم مدیرعامل سالیان گذشته ی پرسپولیس ) هم فقط به صورت کاملا صوری از اون دم میزد ولی در عمل ...

بنایی که رویانیان داره میگذاره در این تیم بهترین زمینه هست برای پی ریزی های اساسی و استفاده ی اصولی از آکادمی و رده های پایه تا بتونیم در سالهای آتی شاهد این باشیم سهمیه ی بازیکنان جوان از تیم های پای به تیم تزریق بشن و نه از تیمهای دیگه .

تا الان که رویانیان در نوع جذب بازیکن امیدوارکننده ظاهر شده به خصوص با جذب این بازیکنان جوان و آینده دار ، من حتی یک پله جلوتر فکر میکنم بهتره از دنیزلی دست کشید و یک مربی مولف رو به این تیم اضافه کرد ؛ چون با تمام علاقه و احترام به دنیزلی معتقدم این مربی چیزهای زیاد دیگه ای برای اضافه کردن به فوتبال ایران نداره .

شاید با استفاده از مربیانی نظیر تروسیه بشه یک تیم باثبات و با کیفیت رو برای چند فصل آینده بنا کرد ....

8. 9 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز محمد88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

امروز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زده دنیزلی داره مذاکره میکنه هنوز با بشیکتاش
    از یه طرف اریک گریتس مربی مراکش هم هست
    ولی فکر کنم مصطفی رفتنیه

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بنایی که رویانیان داره میگذاره در این تیم بهترین زمینه هست برای پی ریزی های اساسی و استفاده ی اصولی از آکادمی و رده های پایه تا بتونیم در سالهای آتی شاهد این باشیم سهمیه ی بازیکنان جوان از تیم های پای به تیم تزریق بشن و نه از تیمهای دیگه .
    موافقم این سه تا خرید اخیرش واقعا از نظر من بهترین حرکت مدیریتی در 5 سال اخیر پرسپولیس بود
    کار سیاستمدارانه ای انجام داد
    ستاره های لیگ که تا یک ماه دیگه بازار گرمی میکنن رو فعلا رها کرده و رفت سراغ بازیکنای جوون
    بازیکنای جوونی که فعلا خیلی از تیما دنبالشون نیستن و در واقع توی ویترین نیستن رو بدون اینکه از سهمیه بازیکنای لیگ برتریش کم بشه با قیمت خوب به خدمت گرفت
    چون همین بازیکنا در انتهای فصل نقل و انتقالات و روشن شدن تکلیف ستاره ها قیمتشون بالا میرفت

امیدوارم دوتای دیگه هم بازیکنای خوبی باشن و البته ای کاش یه سر به بازیکنای جوون خوزستانی هم بزنه

تا الان که رویانیان در نوع جذب بازیکن امیدوارکننده ظاهر شده به خصوص با جذب این بازیکنان جوان و آینده دار ، من حتی یک پله جلوتر فکر میکنم بهتره از دنیزلی دست کشید و یک مربی مولف رو به این تیم اضافه کرد ؛ چون با تمام علاقه و احترام به دنیزلی معتقدم این مربی چیزهای زیاد دیگه ای برای اضافه کردن به فوتبال ایران نداره .
    ولی با این موافق نیستم
    سروش جان کاریزمای دنیزلی واقعا بهترین کمک برای فاصله گرفتن از حاشیه های چند فصل اخیره
    من مطمئنم چهره ای که دنیزلی تا حالا از خودش نشون داده سایه ای از چهره حقیقیش در فصل آینده هم نخواهد بود
    مهمترین نکته و تفاوت دنیزلی امسال با فصل قبل اینه که اینبار دنیزلی تمرینات بدنسازی ما رو در پیش فصل انجام میده
    یکی از مواردی که باعث شد مهدوی کیا رو حفظ کنه و اشاره هم کرد ناآماده بودن مهدی از نظر بدنی در فصل پیش بود و قطعا مهدی با تمرینات بدنسازی دنیزلی در فصل آینده چهره دیگری خواهد داشت
    مطمئنا دنیزلی سابقه مهدی رو میدونه که اشاره میکنه مهدی از نظر بدنی ناآماده بود

همین داستان رو درباره کریمی و سایر بازیکنا هم خواهیم دید
    من که واقعا آرزوم اینه که بمونه

11. 8 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض اولادی: شک ندارم دنیزلی به من اعتقاد دارد!

مرجع خبری پرسپولیس: مهرداد اولادی همچنان از اینکه در فهرست فروش پرسپولیس قرار گرفته ناراحت است و این موضوع برایش باورکردنی نیست. اولادي حرف‌هايش را اينگونه آغاز مي‌كند: ‌دنيزلي به من اعتقاد دارد و خودم تعجب كردم كه اين اتفاقات رخ داد. من دنبال بهانه نيستم ولي امسال مصدوم شدم و به همين دليل بازي نكردم. وقتي دنيزلي هدايت تيم را برعهده گرفت، در بازي‌هايي كه به ميدان رفتم، حتي يك بار هم تعويض نشدم و او يك بار هم از من ايراد نگرفت. اولادي در پاسخ به اين سوال كه فكر نمي‌كني ليست اعلام شده طبق نظر دنيزلي نبوده است مي‌گويد: نمي‌دانم چه بگويم ولي قرار گرفتن در فهرست فروش براي من تعجب آور است. من پارسال به خاطر مصدوميت نتوانستم خودم را نشان دهم ولي با اين حال از زحماتي كه دنيزلي برايم كشيد تشكر مي‌كنم و برايش آرزوي موفقيت دارم. باز هم مي‌گويم كه دنيزلي به من اعتقاد دارد و در اين مورد شكي ندارم. اولادي در پاسخ به اين سوال كه آيا با باشگاه پرسپوليس تسويه حساب كردي مي‌گويد: هنوز از باشگاه هيچ كس با من تماس نگرفته كه بگويد تو را نمي‌خواهيم. من يك سال ديگر قرارداد دارم و اگر مرا نمي‌خواهند بايد تسويه حساب كنند و رضايت‌نامه‌ام را بدهند. اول بايد وضعيتم در پرسپوليس مشخص شود تا بتوانم براي فصل آينده تصميم بگيرم و تيمي را انتخاب كنم كه باعث پيشرفتم شود.

13. این کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

15. 5 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نمیدونم چرا پرسپولیس نتیجه نمیگیره شاید بخاطر مدریت باشه ولی الان چندین ساله که پرسپولیس دیگه جزو تیمهای پرقدرت نیست به غیر از تک و توکی
    ولی استقلال همیشه مدعی بوده مدیران پرسپولیس برن از سپاهان و استقلال یاد بگیرند که چه جوری تیم داری کنند نه 20 میلیارد پول بیت المال رو هدر بدن

17. این کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

نمیدونم چرا پرسپولیس نتیجه نمیگیره شاید بخاطر مدریت باشه ولی الان چندین ساله که پرسپولیس دیگه جزو تیمهای پرقدرت نیست به غیر از تک و توکی
    ولی استقلال همیشه مدعی بوده مدیران پرسپولیس برن از سپاهان و استقلال یاد بگیرند که چه جوری تیم داری کنند نه 20 میلیارد پول بیت المال رو هدر بدن
    دوست عزیز نمیدونم شما طرفدار تیم پرسپولیس هستی یا نه تیمهایی که میگی 20میلیارد هزینه میکنن اگه به بازیکنای چند فصل اخیر پرسپولیس نگاه کنی اینجور مبالغ میلیاردی برای بازیکنای این تیم صدق نمیکنه برای تیمهای دیگه هستش که کاملن مشخصه کدوم تیما هستن برای جذب دروازه بان یک میلیارد هزینه میکنن حالا این فصل به کمک مدیر خوبی مثل سردار رویانیان داریم تیم خوبی میبندیم خیلیا چشم دیدن این تیم ندارن اون دیگه مشکل ما نیست در ضمن توی لیگ به تیمی که مدعی باشه صرفن جام نمیدن اگه هم به مدیریت و تیم داری باشه تو 3فصل اخیر با بازیکنایی که خیلیاشون در حد این تیم نبودن 2تا قهرمانی پشت سر هم در جام حذفی به دست اوردیم.

19. 3 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •