تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 246 از 339 اولاول ... 146196236242243244245246247248249250256296 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,451 به 2,460 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چقدر خلوته اینجا!
    چقدر خلوته اینجا!
    دلم واسه شلوغی قدیم اینجا تنگ شده.
    اتفاقا موقعی که بازیی باشه اینجا خیلی شلوغ میشه
    فعلا که بازیی نیست و بحث خاصی هم وجود نداره
    موقع هایی که بازی هست معمولا دوستان قبل و بعد از بازی نظرات خوبی میدن و تاپیک خیلی گرم میشه

2. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

4. 4 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز nafe-bandar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

یه عکس جالب!!

6. 6 کاربر از nafe-bandar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کیهانی در گفت‌وگو با فارس:
    برداشتن پین از پای تیموریان عمل جراحی نیست/ استارت از فروردین 91
    خبرگزاری فارس: پزشک معالج هافبک تیم فوتبال استقلال گفت: برداشتن پین از پای تیموریان عمل جراحی نیست.

دکتر کیهانی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد اینکه با برداشتن پین از پای تیموریان این بازیکن از چه زمانی می تواند تمرینات را شروع کند، اظهار داشت: هنوز پین این بازیکن را برنداشتم. کنگره ای در کیش بود و من در تهران نبودم. امروز قرار است تیموریان را ببینم.
    وی افزود: برداشتن پین عمل جراحی نیست و یک عمل سرپایی است که ۵ دقیقه هم زمان نمی برد. این بازیکن از فروردین می تواند تمریناتش را شروع کند.

گزارش تمرین آبی پوشان
    بازگشت یرکوویچ و حضور زرینچه/ مربی آلمانی باز هم نیامد
    خبرگزاری فارس: تمرین تیم استقلال با اضافه شدن مهاجم آلبانیایی در ورزشگاه دستجردی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم استقلال از ساعت ۱۷ امروز در حالی تمریناتش را در ورزشگاه دستگردی تهران پیگیری کرد که گوران یرکوویچ مهاجم آلبانیایی این تیم بعد از دو روز غیبت به تمرینات تیم اضافه شد.

*جیلوید ساموئل و مجتبی جباری همچنان در تمرین تیم استقلال شرکت نمی‌کنند اما گفته می‌شود ساموئل فردا به جمع آبی پوشان اضافه خواهد شد. همچنین هنکه مربی آلمانی استقلال باز هم در تمرینات این تیم آفتابی نشد تا شایعه قهر او بیش از پیش قوت بگیرد.

* جواد زرینچه و شاهرخ بیانی از نزدیک نظاره‌گر تمرینات تاکتیکی آبی پوشان بودند.

* مالک، عضو کمیته فرهنگی باشگاه استقلال نیز در تمرین امروز حضور داشت و با لباس ورزشی در کنار دیگر بازیکنان به گرم کردن پرداخت.

* تنها ۷ نفر از هواداران تیم استقلال از تمرین امروز این تیم دیدن کردند.

* در ابتدای تمرین امروز پرویز مظلومی برای چند دقیقه با بازیکنان صحبت کرد و نحوه انجام کارهای تاکتیکی در تمرینات را برای آنها توضیح داد. گرم کردن به صورت اختیاری ارسال پاس‌های کوتاه و همچنین فوتبال در نیمی از زمین با دروازه‌های کوچک از اصلی‌ترین برنامه‌های تمرینی امروز بود ضمن آنکه میلاد میداودی در بازی درون تیمی چندین بار موفق به گلزنی شد که مشخص می‌شود این بازیکن کاملا آسیب دیدگی را پشت سر گذاشته و به احتمال فراوان برای اولین دیدار استقلال در لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا مشکلی نخواهد داشت.

* اعضای تیم استقلال پس از پایان تمرین برای حضور در اردو راهی هتل استقلال شدند. این تیم تا روز پنجشنبه اردوی آماده سازی خود را ادامه خواهد داد.

8. 3 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خبر بد برای استقلالی‌ها
    مجتبی جباری امروز زیر تیغ جراحی می‌رود
    خبرگزاری فارس: هافبک تیم فوتبال استقلال امروز زانوی خود را به تیغ جراحی می‌سپارد.

به گزارش خبرگزاری فارس، پس از حرف و حدیث های فراوان مجتبی جباری باید زانوی مصدومش را عمل جراحی کند.

این بازیکن که در تعطیلات تمرینات استقلال به امارات رفته بود به تازگی به ایران بازگشته است. او امروز در بیمارستان مهراد توسط دکتر حیدریان تحت عمل جراحی قرار می گیرد.
    گفته می شود این بازیکن پس از عمل جراحی تا دو ماه فرصت حضور در میدان را از دست می دهد.
    بدین ترتیب جباری بازی های حساس استقلال در لیگ قهرمانان آسیا و فینال جام حذفی را از دست می دهد.

پس از چند روز غیبت و شایعه قهر
    سرانجام هنکه به ایران بازگشت
    خبرگزاری فارس: مربی آلمانی تیم فوتبال استقلال از شب گذشته در اردوی استقلال شرکت کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس، میشائیل هنکه مربی آلمانی استقلال که برای استراحت به کشورش سفر کرده بود پس از چند روز غیبت شب گذشته به ایران بازگشت و سپس در اردوی آبی پوشان در هتل استقلال شرکت کرد.
    گفته می شد هنکه به دلیل برخی اختلاف نظرها با باشگاه به حالت قهر قصد نداشته به ایران بازگردد. هنکه از امروز در تمرینات استقلال شرکت می کند.
    همچنین ساموئل مدافع توباگویی استقلال نیز شب گذشته به اردو اضافه شد و از امروز در تمرینات حضور دارد.

گزارش تمرین صبح استقلال
    بازگشت هنکه و ساموئل به تمرینات/ مظلومی پیگیر وضعیت جباری
    خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال استقلال در تمرین صبح امروز پیگیر وضعیت جباری بود.

به گزارش خبرگزاری فارس، تمرین تیم استقلال در نوبت صبح امروز ساعت ۱۰:۳۰ در مجموعه انقلاب پیگیری شد و آبی پوشان در زمین گلف این مجموعه به دویدن پرداختند.
    هنکه مربی آلمانی استقلال پس از چند روز غیبت امروز همراه آبی پوشان بود و ساموئل بازیکن خارجی استقلال هم با این تیم تمرین کرد.
    پرویز مظلومی و سایر استقلالی پیگیر وضعیت مجتبی جباری بودند. این بازیکن امروز زانویش را به تیغ جراحی می سپارد.
    تمرین عصر استقلال ساعت ۱۷ در زمین دستگردی برگزار می شود.

10. 3 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

12. 4 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

کیومرث پوراحمد، حسن فتحی و بهروز خلجی سه کارگردان سینمای ایران برای ساخت فیلم مستندی درباره زندگی ورزشی ناصر حجازی با خانواده این قهرمان استقلالی وارد مذاکره شدند.

بهناز شفیعی همسر زنده یاد ناصر حجازی با اعلام این خبر در خصوص کم و کیف مذاکره های انجام شده مبنی برساخت مستندی درباره زندگی ورزشی ناصر حجازی در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: مذاکره اولیه با کیومرث پوراحمد مبنی برساخت این مستند انجام شده است. اما این کارگردان اعلام کرد که یک پروژه نیمه تمام در دست دارد و قرار است پس از اتمام این پروژه درخصوص کم و کیف ساخت این مستند به مذاکره و نتیجه گیری نهایی برسیم.

وی در ادامه افزود : همزمان با این کارگردان ، حسن فتحی و بهروز خلجی به تهیه کنندگی اسماعیل عفیفه و داریوش بابائیان نیز پیشنهاد ساخت این مستند را داده اند و ما منتظر هستیم ببینیم که با آقای پوراحمد به چه نتیجه ای خواهیم رسید چراکه پیشنهاد اولیه از سوی ایشان صورت گرفت.

شفیعی در پاسخ به این سئوال که خانواده زنده یاد حجازی تمایل دارد با کدام یک از کارگردان ها همکاری کند گفت: آقای پوراحمد کارگردان خوش سابقه ای در سینمای ایران است. حسن فتحی نیز از فیلمسازان خوش فکری است به همین دلیل هریک از آنها بخواهند فیلم را بسازند ما خوشحال خواهیم شد.

همسر زنده یاد ناصر حجازی در ادامه افزود : پوراحمد کارگردانی است که من خیلی او را قبول دارم اما مسئله ای که خود او نیز عنوان کرد این بود که اطلاعات اندکی نسبت به فوتبال دارد. این در حالی است که هر کارگردانی که می خواهد این مستند را بسازد باید با تمام وجود فوتبال دوست داشته باشد و از کم و کیف حضور ناصر حجازی درعرصه فوتبال آگاهی داشته باشد و یا از مشاور قدرتمند در این عرصه برخوردار شوند.

وی در پایان افزود: حسن فتحی هم درباره ادامه مذاکره برای ساخت این مستند گفته که مشغول ساخت سریال برای شبکه سوم سیما است و قرار است پس از پایان این سریال درباره ساخت این مستند به مذاکره بنشینم.

14. 5 کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

حاجيلو مدير آکادمي باشگاه استقلال مي‌شود

باشگاه استقلال اعلام کرد اصغر حاجيلو به احتمال بسيار زياد به عنوان مدير آکادمي فوتبال اين باشگاه منصوب خواهد شد.
    باشگاه استقلال: اصغر حاجیلو پیشکسوت آبی‌پوشان، در یک قدمی پست مدیریت تیم‌های پایه باشگاه است و به زودی در این پست مشغول به کار خواهد شد.

حاجیلو به احتمال بسیار زیاد به عنوان مدیر آکادمی فوتبال باشگاه استقلال منصوب خواهد شد.

همچنین علیرضا منصوریان، کاپیتان اسبق استقلال نیز به تیم‌های پایه قول‌ همکاری و مساعدت داده و اصلاً بعید نیست با آمدن حاجیلو، او نیز به تیم‌های پایه نزدیک‌تر شود.

این دو پیشکسوت امروز صبح با حضور در دفتر باشگاه با فتح‌الله‌زاده جلسه پرباری را برگزار کردند و در آینده‌ای نزدیک نیز جلسه نهایی را برگزار می‌کنند.

منبع:ورزش3

16. این کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

18. 2 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خوشحال می‌شوم قریب جای من بیاید
    فتح‌الله‌زاده:همه تیم‌هایی که پرسپولیس را برده‌اند دوپینگی‌اند!/رویانیان مراقب حرف زدنش باشد
    خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه استقلال با انتقاد از رویانیان گفت: از مدیرعامل پرسپولیس می‌خواهم مراقب حرف زدنش باشد.

به گزارش خبرگزاری فارس، علی فتح‌الله‌زاده در حاشیه نخستین همایش مدیران باشگاه‌های خصوصی کشور گفت: این یک امر مهم است و من خوشحال هستم که وزیر ورزش به این امر توجه کردند. فوتبال امروز یک صنعت پر درآمد، پر سود و در عین حال پر مخاطب است. برای اینکه از صحنه‌های جهانی عقب نمانیم باید به این مقوله توجه زیادی کنیم.
    وی در پاسخ به این سؤال که هنوز دو باشگاه استقلال و پرسپولیس خصوصی‌ نشده‌اند اظهار داشت: سنگ بزرگ علامت نزدن است. حدود 16 - 15 سال است در این مورد صحبت می‌‌شود اما هنوز کاری صورت نگرفته است. فکر می‌کنم به جای اینکه آنها را واگذار کنیم بخشی از آن را واگذار کنیم تا کم‌کم به طور کامل در بخش خصوصی قرار بگیرند.
    فتح‌الله‌زاده اضافه کرد: یک روز استقلال و پرسپولیسی داشتیم که یک ایران پشت آن بود اما امروز تجزیه و تحلیل شده‌ایم. به جای اینکه تیم‌های دیگر را به سطح این دو تیم برسانیم استقلال و پرسپولس را در سطح تیم‌های دیگر برده‌ایم و این در فوتبال ما خوشایند نیست.
    مدیرعامل باشگاه استقلال ادامه داد: اگر به کشورهای حوزه خلیج فارس توجه کنیم می‌بینیم که آنها در حال تقویت خود هستند. آنها کشورهایی هستند که از نظر پتانسیل و خلاقیت بازیکنان نسبت به ما پایین‌تر هستند و می‌توانند سهمیه در آسیا بگیرند اما ما نمی‌توانیم چرا که زیر ساخت‌هایمان ایراد دارد.
    فتح‌الله‌زاده درباره اینکه پیش از این گفته بود اگر استقلال خصوصی شود قطعا با تدابیری که دارد می‌تواند یکی از بهترین باشگاه‌ها در سطح آسیا باشد و آیا می‌توان به این هدف رسید تصریح کرد: نه؛ من چشم‌انداز خوبی نمی‌بیینم. حتی ما واگذاری را پیشکش کرده‌ایم و گفتیم شما 10 سال با ما قرارداد ببندید و این امتیاز برای شما اما 10 سال اختیارات را به ما بدهید و من قول می‌دهم قبل از 10 سال استقلال صاحب استادیوم شود. این پتانسیل وجود دارد اما وقتی نمی‌دانیم یک سال هستیم یا دو سال نمی‌توانیم برنامه‌ریزی کنیم. این برنامه‌ریزی نبودن و باری به هر جهت بودن توان باشگاه‌ها را کاهش می‌دهد.
    وی در پاسخ به این سوال که آیا همکاری نکردن برای خصوصی شدن از سوی وزارت ورزش است یا مجلس گفت: مجموعه سلسله کارهایی وجود دارد که مختص یک جا نیست. در مجموع این اراده وجود ندارد تا این دو باشگاه به سرانجام برسد. یک مجموعه همدل لازم است تا استقلال و پرسپولیس به سرانجام برسند.
    به گزارش فارس مدیرعامل استقلال در ادامه درباره اینکه کفاشیان گفته فتح‌الله‌زاده و قریب برای چهار سال آینده تلاش کنند عنوان کرد: کفاشیان چنین حرفی نزده است. من اصلا قرار نبود کاندیدا شوم. کفاشیان گفته فتح‌الله زاده برای ریاست فدراسیون مستعد است ولی به احترام من نیامد اما رای خوبی داشت و من هم به حرمت پیشکسوتان شرکت نکردم. امیدوارم دوستان تلاش کنند رئیس خوبی انتخاب شود.
    فتح‌الله زاده درباره انتخابات فدراسیون فوتبال یادآور شد: همه حق دارند کاندیدا شوند. هنوز به ریزه‌کاری‌ها آشنا نیستیم و معتقدم در سال‌های آینده حتی هیئت‌ها کاندیدا معرفی خواهند کرد. دوستان نباید به سمت حاشیه‌های سیاسی بروند. ما ورزشی هستیم و باید خصلت پهلوانی را حفظ کنیم. نباید افراد یکدیگر را تخریب کنند و کسی هم که رای آورد به او کمک کنیم. اگر کسی هم رای نیاورد این شکست نیست.
    فتح‌الله زاده درباره عدم حضور تیموریان و جباری در آسیا گفت: متأسفانه به جای اینکه در مصاف آسیایی حمایت شویم شایعات عجیبی می‌شنویم و این درست نیست. بعضی از دوستان به این امر دامن می‌زنند که ما دوپینگی بوده‌ایم و بازی‌ها را برده‌ایم اما باید بگویم ما یک بازی نبرده‌ایم بلکه 4 دربی برده‌ایم آیا در آنها هم دوپینگی بوده‌ایم؟ شما که در رده هشتم جدول هستید! همه تیم‌هایی که شما را برده‌اند دوپینگ کرده‌اند؟ اینها حرف‌های خوبی نیست.
    وی افزود: رویانیان صحبت‌های خوبی را مطرح نکرد. من حرمت نگه می‌دارم و این را به حساب دوره آموزشی وی می‌گذارم چرا که در دوره آموزشی چنین خطاهایی وجود دارد. شما هم بازیکنی که خریده‌اید دوپینگی است، پس چرا خریده‌اید؟ شما پولادی را کنار بگذارید، ما هم امیرآبادی را کنار می‌گذاریم.
    مدیرعامل باشگاه استقلال گفت: یک سری از مکمل‌هایی وجود دارند که فیفا اجازه می‌دهد بازیکنان از آن استفاده کنند. متأسفانه در بعضی از این مکمل‌های مجاز مقداری آلودگی از برخی مواد نیروزا وجود دارد. ما 4 بار پرسپولیس را برده‌ایم و هر 4 بار هم تست دوپینگ انجام داده‌ایم. در هیچ دوره‌ای با انصاری فرد، عابدینی، غمخوار و کاشانی تنش‌ نداشتم. از رویانیان تقاضا می‌کنم فرهنگی‌تر برخورد کند و مواظب صحبت‌هایش باشد.
    فتح‌الله زاده همچنین درباره حمایت از گزینه‌های انتخابات فدراسیون فوتبال تصریح کرد: تا یک ماه پیش هیچ فکری برای گزینه‌های دیگر نداشتم. همه متفق القول بودیم کفاشیان مناسب است و می‌تواند این کار را ادامه دهد تا اینکه دوستانم عزیز محمدی و قریب ثبت‌نام کردند. حالا فکر کنید که هر سه دوستم کاندیدا شدند، من باید چه کنم؟ امیدوارم هر سه تلاش کنند و مجمع به هر فردی رای دهد از او حمایت خواهیم کرد.
    فتح‌الله‌زاده درباره اینکه گفته می‌شود با او تماس گرفته و صحبت‌های پشت پرده شده گفت: من مدیر باشگاهی هستم که حکمم را وزیر داده و قاعدتا باید با من تماس بگیرند اما تاکنون هیچ تماسی نداشته‌ام و چیزی به من گفته‌اند. اینها جو سازی است. وزارت ورزش هم درست است کاندیدا معرفی کرده اما به دنبال افراد نیست که با آنها تماس بگیرد.
    وی همچنین درباره اینکه گفته می‌شود قریب قرار است مدیرعامل باشگاه استقلال را در سال آینده داشته باشد تصریح کرد: من چیزی نشنیده‌ام. قریب از دوستان خوبم است و خوشحال می‌شوم به جای من کار را ادامه بدهد.اگر واقعا وزارت ورزش این کار را کرده باشد مشکلی ندارم. قریب گزینه خوبی است. اگر در فدراسیون فوتبال نتوانست موفق شود گزینه خوبی برای استقلال است و من استقبال می‌کنم.

هاشمیان به فارس خبر داد
    حکم دوپینگ امیرآبادی، حسینی و پولادی در انتظار تاییدیه فیفا
    خبرگزاری فارس: رئیس کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال گفت: حکم دوپینگ بازیکنانی که با اخطار کتبی همراه شده باید به تایید فیفا برسد.

احمد هاشمیان در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد مکمل‌های آلوده به مواد نیروزا و استعلامی که در این زمینه فدراسیون از فیفا گرفته است، گفت: فیفا به استعلام ما پاسخی نداد و پس از آن نامه دیگری زدیم که باز هم جوابی نیامد. دلیل آن بی توجهی فیفا به ما این نیست بلکه تصورم این است فیفا در مواردی که آئین نامه مشخصی ندارد تصمیم گیری را به فدراسیون‌های ملی واگذار می‌کند که رفتاری کاملا هوشمندانه است.
    وی ادامه داد: فیفا چنین رفتاری را 3 سال قبل در مورد بحث تعیین جنسیت فوتبالیست‌های تیم‌های بانوان و حضور افراد دو جنسیتی در تیم‌های بانوان در قبال ما انجام داد و در آن زمینه هم به ما هیچ پاسخی نداد تا اینکه خودمان آئین نامه‌ای را در این زمینه تصویب کردیم و باشگاه‌ها موظف شدند بازیکنان را مورد معاینه‌های پزشکی قرار دهند و پرونده‌ای برای هر بازیکن تشکیل شود.

هاشمیان عنوان کرد: پس از آن در سال 2011 فیفا آئین نامه‌ای را در این زمینه تنظیم کرد و وقتی آن را برای ما فرستاد دیدیم همان آئین نامه‌ای ما تنظیم کرده بودیم منطبق بر آئین نامه فیفا است و حتی به دلیل ملاحظات بومی مواردی را اضافه تر هم داشتیم.
    رئیس کمیته پزشکی فدراسیون تصریح کرد: در این مورد هم فیفا تصمیم گیری را به خود فدراسیون عضو گذاشته و در مورد مکمل‌های آلوده تا این لحظه پاسخی به ما نداده است. ما از فیفا استعلام کرده بودیم با توجه به آلوده بودن مکمل‌ها و اینکه بازیکنان بدون اینکه قصد دوپینگ داشته باشند نمونه‌هایشان مثبت اعلام شده و با توجه به فراگیر شدن این پدیده چه تصمیمی باید بگیریم.
    هاشمیان در مورد رایی که در مورد 4 بازیکن دوپینگی صادر شد و تصمیم‌های آینده در مورد بازیکنانی که چنین دوپینگی داشته باشند، گفت: از این به بعد برخورد انضباطی و آئین نامه‌ای با موارد این چنینی خواهیم داشت. برخورد آئین نامه‌ای شامل یک اخطار تا 2 سال محرومیت می‌شود البته اخطار نیز بر خلاف آنکه برخی رسانه‌ها آن را تبرئه نامیده بودند یک نوع مجازات است زیرا در موارد دیگر باعث تشدید محرومیت بازیکن خاطی می‌شود.
    وی همچنین خبر از ارسال این رای به فیفا داد و به فارس گفت: احکام این 4 بازیکن برای فیفا ارسال شده تا به تایید آنها برسد. اگر فیفا تشخیص دهد که فدراسیون قصد اهمال کاری در برخورد با متخلفین دوپینگ را داشته در آن صورت فدراسیون مجازات می‌شود که از تذکر کتبی تا جریمه نقدی را شامل می‌شود اما اگر تشخیص دهد فدراسیون به اشتباه رای را صادر کرده مدت محرومیت بازیکنان خاطی را به فدراسیون اعلام می‌کند.
    هاشمیان یادآور شد: در 4 سال گذشته تمام احکام صادره از سوی کمیته پزشکی فدراسیون توسط فیفا تایید شده و حتی یک رای نقض شده از سوی فیفا نداشته‌ایم؛ حتی پرونده حامد کاویانپور که آن همه سر و صدا داشت هم از سوی فیفا مورد تایید قرار گرفت.

همه از حضور هدایتی انتقاد کردند
    رویانیان: عقده هواداران پرسپولیس را مطرح کردم/ ما شوخی می‌گیریم، فتح‌الله‌زاده جدی!
    خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: حرف‌های من درباره دربی، عقده تمام طرفداران پرسپولیس بود.

به گزارش خبرگزاری فارس، محمد رویانیان در حاشیه نخستین همایش مدیران باشگاه‌های خصوصی کشور در پاسخ به این سؤال که از شما خواسته بودند در انتخابات فدراسیون فوتبال در پست ریاست ثبت‌نام کنید اما به یکباره نظر مسئولان عوض شد و شما به همین دلیل در این پست ثبت‌نام نکردید گفت: یعنی از طرف چه کسی من قرار بود ثبت نام کنم؟ من گفته بودم اگر همه بتوانند ثبت‌نام کنند من هم حضور پیدا می‌کنم اما چون همه نیامدند و این فرصت نبود، ثبت نام نکردم.
    مدیرعامل پرسپولیس در خصوص اینکه برای فصل آینده با بازیکنان سرشناسی مذاکره کرده‌اند، اظهار داشت: صحبت کردن در این شرایط حرفه‌ای نیست. یکسری بازیکنان را دیده‌ایم و حق داریم که دلمان بخواهد برای فصل آینده بازیکن خوب داشته ‌باشیم اما هیچگونه صحبتی را تأیید نمی‌کنم.
    رویانیان درباره احتمال کسر 6 امتیاز از پرسپولیس به دلیل شکایت وینگادا گفت: امتیازی کسر نمی‌شود و امروز هم این مسئله را پیگیری کردیم.
    مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در خصوص اینکه علی پروین درباره افرادی که از حضور حسین هدایتی در جشن این باشگاه انتقاد کرده‌اند گفته اگر هرکس ناراحت بود می‌توانست در جشن باشگاه پرسپولیس شرکت نکند، عنوان کرد: من با علی پروین همکار و رفیق هستم و هیچ اختلافی بین ما نیست، همه انتقاد کردند نه من.
    رویانیان در خصوص وضعیت پرسپولیس تصریح کرد: پرسپولیس در شرایطی است که به آرامش نیاز دارد و به این آرامش رسیده است. لیگ قهرمانان آسیا برای ما خیلی مهم است و باید حداکثر استفاده را کرده و خود را برای فصل بعد آماده کنیم.
    رویانیان درباره اینکه در خصوص دوپینگ بازیکنان استقلال در دربی جام حذفی صحبت‌هایی مطرح کرده و باعث ناراحتی فتح‌الله‌زاده شده است، گفت: اینهایی که مطرح می‌شود کُری خواندن است، حالا ما در یک جو شوخی و یک فضای دوستانه یک چیزی گفتیم اما جواب فتح‌الله‌زاده و دوستان دیگر را نمی‌دهم. آنها یک کری خواندند، ما هم کری خواندیم اما من عقده تمام طرفداران پرسپولیس را مطرح کردم. آنها هنوز هم بابت دربی جام حذفی ناراحت هستند.
    وی در خصوص اینکه چرا قصد داشت استعفا دهد گفت: از وقتی که به پرسپولیس آمده‌ام شایعه درست کرده بودند که دولت من را آورده آن هم برای رسیدن به یکسری اهداف. وقتی هم بحث انتخابات فدراسیون فوتبال شد می‌گفتند قرار است دست‌نشانده دولت باشم و این حرف‌ها من را آزار می‌داد.
    مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در خصوص اینکه گفته می‌شود مسئول فرهنگی باشگاه سابقاً مسئول راه کشور بوده گفت: ایشان استاد دانشگاه هستند و چهره فرهنگی‌شان بر مسئولیت‌های گذشته غلبه دارد.
    رویانیان در پاسخ به این سؤال که چه برنامه‌هایی برای پرسپولیس در فصل آینده دارد و گفته می‌شود قرار بازیکنان بزرگی جذب شود، گفت: کجا این شایعات مطرح شده است؟ شما دیده‌اید؟ همه را فقط شنیده‌اید، انشاءلله که تیم فوق کهکشانی می‌بندیم، اما تا کنون با هیچکس صحبت نکرده‌ایم و حرفه‌ای هم نیست. بازیکنانی که دوست داریم روی کاغذ نوشته‌ایم و این یعنی 50درصد خواستگاری، 50درصد هم بله گفتن آنها است. ما برای خواستگاری گزینش کرده‌ایم و بعد از هم باید از خانواده اجازه بگیریم.
    وی در خصوص اینکه انتخابات فدراسیون فوتبال را چطور پیش بینی می‌کند، گفت: امیدوارم انتخابات خوبی باشد.
    رویانیان در پایان در این خصوص که فتح‌الله‌زاده به دلیل ناراحتی از صحبت‌های او در خصوص دوپینگ بازیکنان استقلال مصاحبه کرده اظهار داشت: هر چه ما شوخی می‌گیریم، فتح‌الله‌زاده جدی می‌گیرد و هر چه ما جدی می‌گیریم، فتح‌الله‌زاده شوخی می‌گیرد. این یک فرمول است.

در واکنش به صحبت‌های مدیرعامل پرسپولیس
    امیرآبادی: ما دوپینگ کرده بودیم، فجر و نفت چطور؟!/ آقای رویانیان! به تیم خودت برس
    خبرگزاری فارس: مدافع استقلال در واکنش به اظهارات مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: از رویانیان می‌خواهم که به تیم خودش بپردازد.

مهدی امیرآبادی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص صحبت‌های مدیر عامل باشگاه پرسولیس اظهار داشت: متاسفانه باید به همه جواب بدهیم در حالی که به ما انگ دوپینگ زده بودند و ما هم به کمیته دوپینگ پاسخ دادیم.
    وی افزود: با تمام احترامی که برای مدیر عامل پرسپولیس قائل هستم باید بگویم بهتر است ایشان به کار خود برسد و این قدر به فکر تیم‌های دیگر نباشد. رویانیان تیم خودش را جمع و جور کند.
    امیرآبادی تصریح کرد: ما دوپینگ کرده بودیم؛ فجر سپاسی و نفت آبادان چطور؟ آیا بازیکنان فجر سپاسی و نفت آبادان هم دوپینگ کرده بودند؟ امیدواریم از این پس دیگر شاهد این صحبت‌ها نباشیم زیرا این رفتارها حرفه‌ای نیست.
    مدافع استقلال در خصوص آخرین وضعیت این تیم و اردویی که در هتل استقلال برگزار شده گفت: چند روزی است در دو نوبت صبح و عصر تمرین می‌کنیم و خوشبختانه از آمادگی بالایی برخوردار هستیم. تمام تلاش‌مان این است که برای دیدار با الریان قطر آماده شویم و در آن بازی نتیجه لازم را بگیریم.
    امیرآبادی در خصوص شناختش از تیم قطری گفت: فیلم های این تیم به دست ما رسیده و بازیکنان با شرح وظایف خود آشنا هستند. از همین رو برای نتیجه گرفتن به میدان می‌رویم.
    وی در پایان در خصوص اینکه نبود جباری به استقلال ضربه نمی‌زند، گفت: استقلال متکی به فرد نیست و بازیکنان ذخیره و جایگزین می‌توانند جای دیگر بازیکنان را پر کند و به همین خاطر مشکلی از این بابت نخواهیم داشت.

گزارش تمرین استقلال
    تمرین اختصاصی یرکوویچ و ناراحتی استقلالی‌ها از رویانیان/ نقش هنکه پررنگ شد!
    خبرگزاری فارس: مهاجم تیم فوتبال استقلال به دلیل آسیب دیدگی به صورت اختصاصی تمرین کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس، تمرین امروز استقلال از ساعت ۱۶:۳۰ در ورزشگاه دستگردی آغاز شد.

* به غیر از ملی پوشان، تیموریان و جباری به دلیل مصدومیت غایب بودند.

*مظلومی قبل از تمرین برای بازیکنان صحبت کرد.

*یرکوویچ به دلیل آسیب دیدگی با پزشک تیم تمرین کرد. وی از ناحیه مچ پا آسیب دیده است. این بازیکن طبق گفته اکبر رضایی پزشک استقلال مشکل جدی ندارد.

* 8 تماشاگر در تمرین حضور داشتند.

* بازیکنان در قالب دو گروه سبز و آبی بازی کردند و هر از گاهی هنکه برای بازیکنان صحبت می کرد. در مرحله دوم بازیکنان استقلال به سانتر از جناحین پرداختند. هنکه که روز گذشته آبی پوشان را تمرین نداده بود امروز نقش پررنگی در تمرینات داشت.

* بازیکنان استقلال از صحبت های محمد رویانیان مدیرعامل پرسپولیس در خصوص دوپینگ آنها ناراحت بودند و اعتقاد داشتند وی نباید این صحبت ها را مطرح می کرده است.

* فردا شب آخرین روز اردوی آبی پوشان در هتل استقلال خواهد بود. اعضای این تیم فردا در دو نوبت تمرینات خود را برگزار می کنند.

20. 3 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •