تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 246 از 364 اولاول ... 146196236242243244245246247248249250256296346 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,451 به 2,460 از 3637

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D ال جی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

من برنامه EASEUS Partition Master 9.0.0 Home Edition رو نصب کردم ، فرمت هم کردم ، اما هنوزم نمی شناسه !! اگه راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم ... چون شدیدا به هاردم احتیاج دارم ....

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض معرفی رسمی 55EM9600، تلویزیون ۵۵ اینچی LG OLED TV

دو هفته پیش بود که از راه اندازی خط تولید و تجاری شدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صحبت کردیم. اگر به خاطر داشته باشید، در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ال جی هم به همراه سامسونگ و چند شرکت دیگر از طرح اولیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خود پرده برداشت و اعلام کرد که تا پایان ۲۰۱۲ آنها را به بازار عرضه خواهد کرد‫.‬ اکنون این شرکت طی مراسمی در Monaco، به طور رسمی از اولین تلویزیون ۵۵ اینچی OLED TV خود با کد تجاری 55EM9600، رونمایی کرد.

طراحی این تلویزیون LG نسبت به آنچه که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نمایش در آمد، کمی تغییر کرده و به لطف استفاده از فیبر کربن، این تلویزیون ۵۵ اینچی OLED باز هم نازک تر شده و تنها ۴ میلیمتر ضخامت دارد‫.‬ ال جی می گوید که این نازک ترین تلویزیون ۵۵ اینچی OLED جهان است‫.‬ این شرکت تمامی پورت های ورود و خروج تصویر و نیرو را در پشت پایه قرص و محکم تلویزیون خود قرار داده است و در کنار آن هم سه پورت USB را در اختیار دارید.

LG در توصیف OLED TV خود می گوید‫:‬
    ما به این محصول THE ULTIMATE DISPLAY می گوییم، زیرا تلویزیون OLED ال جی در حقیقت با کیفیت تصویر غیر قابل بحث خود و طراحی زیبایش، بالاتر از همه انتظارات و فراتر از تخیل تمامی افراد ایستاده است. امسال ما قصد داریم تا LG را به مترادف و معنی دیگری از OLED تبدیل کنیم.
    ال جی هنوز زمان ارائه این تلویزیون زیبا به بازار را اعلام نکرده، اما شایعات حاکی از عرضه آن در ژولای (تیر و مرداد ماه) یا اوایل پاییز هستند. این OLED TV تقریبا ۱۰۰۰۰ دلار قیمت گذاری شده است که کمی از همتای سامسونگی خود گران تر است. البته باید تا عرضه این تلویزیون ها صبر کرد و آنگاه در خصوص قیمت به نسبت کیفیت نظر داد.

در ادامه مطلب می توانید عکس های بیشتری از این تلویزیون نازک و زیبا ببینید.

narenji.ir

3. 2 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من برنامه EASEUS Partition Master 9.0.0 Home Edition رو نصب کردم ، فرمت هم کردم ، اما هنوزم نمی شناسه !! اگه راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم ... چون شدیدا به هاردم احتیاج دارم ....
    دوست عزیز به چی فورمت کردی ؟ .. به ntfs فورمت کن

داره خودمونی میشه kouroshpayande's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

شبکه ورزش آیا شهرستانها هم دریافت میشه؟

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

شبکه ورزش آیا شهرستانها هم دریافت میشه؟
    خدایی چه ربطی به این تاپیک داره!؟

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

7. این کاربر از ئظا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه kouroshpayande's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اینو در جواب پست مهدی پرسیدم که گفته بود قراره شبکه ی ورزش euro 2012 رو full hd پخش کنه...
    محمدرضا گیر میدیا

داره خودمونی میشه seedorf10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان ، من 42 lw57000 دارم ! سه ماهه که خریدمش ولی جز یه نرم افزار سه بعدی که دانلود کردم کلا هیچ چیزی سه بعدی ازش ندیدم ! میخواستم فیلم سه بعدی دانلود کنم ولی کلا نمیدونم باید چی دانلود کنم ! ماشالله هزار رقم سه بعدی هست !!!!!! از همین فیلمای ساید بای ساید باید دانلود کنم ؟! اونوقت این چطوریه ؟! روی تلوزیون هم همینجوره که توی عکسایی که توی نت هست یعنی دوتا تصویر کنار هم یا ... ؟!!! لطفا راهنمایی کنید که من دلم برای اون 2 تومنی که خرج کردم نسوزه اینقد !

10. این کاربر از seedorf10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوستان ، من 42 lw57000 دارم ! سه ماهه که خریدمش ولی جز یه نرم افزار سه بعدی که دانلود کردم کلا هیچ چیزی سه بعدی ازش ندیدم ! میخواستم فیلم سه بعدی دانلود کنم ولی کلا نمیدونم باید چی دانلود کنم ! ماشالله هزار رقم سه بعدی هست !!!!!! از همین فیلمای ساید بای ساید باید دانلود کنم ؟! اونوقت این چطوریه ؟! روی تلوزیون هم همینجوره که توی عکسایی که توی نت هست یعنی دوتا تصویر کنار هم یا ... ؟!!! لطفا راهنمایی کنید که من دلم برای اون 2 تومنی که خرج کردم نسوزه اینقد !
    ای بابا عجب طاقتی داری سه ماه صبر کردی
    آره باید فیلم پهلو به پهلو یا بالا و پایین باشند توی این تاپیک پر از کلیپ های تست و فیلم های سه بعدیه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    موقعی که فیلم رو از طریق فلش پخش کردی دکمه سه بعدی رو باید بزنی و بسته به نوع فیلم (پهلو به پهلو یا بالا و پایین) گزینه مربوطه رو انتخاب می کنی و عینک رو می زنی وحالی به حولی

12. 2 کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

گفتم یه خبر بزارم همه کف کنند:این نمایشگر در صورتی 4 k و 8k روش حال میده که سایزش هم بزرگ باشه فکر نکنین منظورم از 50 به بالا هست که تازه 50 اینچشم کمه چون فاصله که زیاد شه رزولیشن به چشم نمیاد باید یه جوری باشه که از سه متر رزولیشن 4k و 8k به چشم بیاد حالا حساب کنید چه سایزی خوبه:
    تعاریف اولیه برای تلویزیون‌های Ultra HD با رزولوشن 4K و 8K

UHDTV The Verge

اتحادیه بین‌الملی مخابرات با پیشنهاد‌های اولیه برای مشخصات فنی تلویزیون‌های Ultra High Definition TV یا UHDTV موافقت کرد. از جمله مشخصات فنی تایید شده می‌توان به رزولوشن 3840x2160 پیکسل برای 4K و 7680x4320 پیکسل برای 8K اشاره کرد.

هر دور رزولوشن 4K و 8K با نام UHDTV شناخته خواهند شد. در سال‌های آینده UHDTV نیز همانند رزولوشن 720p که با عنوان HD و یا 1080p که با عنوان Full HD شناخته می‌شود، معروف خواهند شد و شاهد محصولات متنوعی با این عنوان خواهیم بود.
    برخی از منتقدین این اقدام اتحادیه بین‌الملی مخابرات (ITU)، مبنی بر عنوان‌گذاری یکسان 4K و 8K را باعث سردرگمی مشتریان و سوء استفاده‌های بازاریابی تولیدکنندگان می‌داند.
    به هر حال به نظر می‌رسد زودتر از آنچه تصور می‌شد، محتوا و تلویزیون‌های 4K و 8K وارد بازار شوند.منبع زومیت

ال‌جی نمایشگر ۵ اینچی با رزولوشن 1080p را برای تلفن‌های هوشمند معرفی کرد

LG 5" 1080p Display Engadget

تلفن Optimus Vu ال‌جی مجهز به نمایشگر ۵ اینچی است اما رزولوشن این نمایشگر 1024x768 پیکسل است، حال این شرکت کره‌ای از ساخت نمایشگر ۵ اینچی با رزولوشن بی‌نظیر ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ پیکسل خبر داده است. تراکم پیکسل‌ها در این نمایشگر فوق‌العاده جذاب 440ppi (پیکسل در اینچ) است. این تراکم پیکسل حدود ۷۲ درصد بیشتر از نمایشگر Optimus Vu است و نسبت به نمایشگر آیفون 4s با تراکم پیکسل 330ppi نیز بسیار متراکم‌تر است.

بدون‌شک تماشای ویدیو و اجرای بازی با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آن هم در صفحه ۵ اینچی تلفن هوشمند، شگفت‌انگیز است. خوشبختانه نمایشگر ۵ اینچی جدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برخلاف نمایشگر Optimus Vu دارای نسبت تصویر ۱۶:۹ است. ال‌جی از فناوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خود در ساخت این نمایشگر LCD استفاده کرده است و تراکم پیکسل را به طرز شگفت‌آوری بالا برده است. ال‌جی قرار است این نمایشگر ۵ اینچی را در نمایشگاه SID 2012 که در هفته آینده در بوستون برگزار می‌شود، به نمایش درآورد.
    Last edited by mehdi speed 700; 30-05-2012 at 15:02.

14. 2 کاربر از mehdi speed 700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ندیدین چند سال دیگه شبکه های خارجی 4k هم بشن و کنال های 3d هم توشون فراگیر بشه ولی ما هنوز نتونستیم یک کانال hd درست حسابی داشته باشیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •