بابا بانکا نه موسسه های مالی اعتباری کوچولوی جدید
منم یه 5 تومن چند ماه دیگه میخوام بزارم دو ساله
بابا بانکا نه موسسه های مالی اعتباری کوچولوی جدید
منم یه 5 تومن چند ماه دیگه میخوام بزارم دو ساله
دوستان من برای اولین بار توی عمرم حساب باز کردم
توی موسسه ی کوثر
بعد چون اخر وقت بود به من گفت فردا پول توی حسابتون واریز میشه
یعنی توی دفترچه ام هیچی ننوشته
توی اون رسید بانک
مسئول باجه امضا و مهر زده ولی پرفاژ نزده
رسید پولم(از همین رسید هایی که برای دستگاه پوز هست) رو هم دارم
فکر میکنید مشکلی پیش بیاد؟
من چیزی در این مورد نشنیدم.... فکر نکنم وجود داشته باشه.
نه اصلاً ایرادی نداره.... اتفاقاً خوب هم هست. زدودتر تموم میشه. یا مثلا با این کار اگر یک قسط را با تاخیر پرداخت کنی ( چون ماههای قبل بیشتر از مبلغ قسط پرداخت کردی و احتمالا یکی دو قسط جلوتر هستی) جریمه تاخیر هم نمیخوری. توصیه: البته حداقل من توصیه میکنم مبلغ را به سمت بالا گرد کنی و پرداخت کنی. مثلا 850000 ریال در هر ماه پرداخت کنی. (البته 1000000 ریال که خیلی بهتره)
این مورد را باید دقیقاً از همون بانک مورد نظر بپرسی..... ولی اگر هم این کارو بکنند... سودی به حال شما نداره.. آخه کارمزد و بهرهش میره بالا!! (در کل هرچی تعدا اقساط کمتر باشه به نفعته)
معمولا موسسات در این زمینه بهتر عمل میکنن... البته ریسکش با خودتون... به هر حال موسسه کوچیک اسمش روشه!!!
توی بانکها تات و دی را یک بررسی بکنید
برای کوتاه مدت (همون روزشمار) حداکثر فکر کنم 19 یا 20 درصد باشه.... البته بانک مرکزی هم دائماً این مورد را به بانکها هشدار میده که اینکارو نکنند ولی...
از مسکن و آخرین بخشنامه ها و دستورالعمل هاش خبر ندارم....
آخر وقت بوده و اونها صندوق را بسته بودن. و عملا نمیشده که پول نقد از شما دریافت کنند (چون حساب نقدی را بسته بودن).... افتتاح حساب انجام شده و واریز پول به حساب را به فردا موکول کردند... تحویلدار هم باید پول را توی کشوش نگه داره.... خواستن شما از دستشون نپری
کارمندان بانک مورد اعتمادند..... اما حتما سر فرصت چک کن ببین اشتباه واریز نکرده باشند.... یا یادشون نرفته باشه به حسابت واریز کنند... و قاطی پولهای فردا.... فزونی صندوق نزده باشن.![]()
هیچ مشکلی پیش نمیاد خیالتون راحت ... این قضیه توی بانکها عادیه![]()
بعضی بانک ها روزشمار 22 درصد هم میدن ...
البته باید یه حداقل موجودی رو داشته باشین فکر کنم 10 میلیون تومن اونوقت سود 22 درصد میگیرید ...
یکی میگفت بانک سینا و گردشگری اینجورین![]()
روزشمار چقدر میده؟
بانک قوامین هم 22 درصد سالانه میده قبلا محدودیت نداشت ولی فکر کنم امسال باید حداقل 20 تومن موجودی داشته باشی
روزشمار 7
ولی طرح یکسالش 20هست اگه قبل شش ماه بگیرین مثلا 1 ماه، 19 حساب میکنه و شش ماه یشه19.5 و یکساله هم 20(طرح عیدانه)
زیاد جالب نیست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)