برا من هم همین مشکل پیش اومد یا برنامه Update_Service سونی اریکسون اپدیت کردم درست شد
این لینکش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برا من هم همین مشکل پیش اومد یا برنامه Update_Service سونی اریکسون اپدیت کردم درست شد
این لینکش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز منم مشکل دارم با این رام بعد یه مدت سنسورش از کار میافته واسه شما هم همین طوریه چشم میگردم بهترین رام 2.3 رو میذارم واست
سلام دوستان ! راستش من تا 240 250 میخوام یک گوشی بخرم !
اول بین ویواز و 8X مردد بودم که خب سیستم عامل رو به دوربین ترجیح دادم اما خب الان خبرای بدی از x8 میبینم اینکه هنگ میکنه ، سیستم عاملش دیگه 1 سال آینده جوابگو نیست ( تا 2.1 آپ میشه و تمام !؟ ) و حالا چیزای دیگه !
حالا هی این و اون میگن گلاکسی جیو ! البته خب حق هم دارن ولی من از قیافش به هیچ عنوان خوشم نمیاد ! اونم سامسونگ هم که هست !
خلاصه بازم خودم x8 رو دوست دارم فقط یک تایید کوچیک از کسایی که الان این گوشی رو دارند میخوام که برم فردا بگیرمش !
سلام باید بگم بیخیال این گوشی بشی بهتره رام کوک شده تا 2.3 هم واسش اومده ولی با این قیمت میتونی ace تهیه کنی به نظر من پول خودتو دور نریز
واس چی !؟ بخاطر همون دلیل هایی که گفتم !؟ راستش کاربریه من از گوشی شاید یکم از متوسط بالاتر باشه ! موزیک ، وبگردی ، چندتا سافت و گیم ...
x8 عالیه
کاملا جواب گوست
گول نخوری از دستش بدی
ورژن جدید GingerDX v010.August 19 v010. Some more fixes and tweaks.
Small part of the sense 3 lockscreen. Watch the clip belowAnDyX's AX8MT Multitouch module for Cypress usersNice wallpapers from deedii. Thanks
Fixed the famous root apps problemDisabled LED succession by default. We fixed LED notification in v008, LED succession is not needed anymoreA-Theme Lite 0.5.6Basic Timescape support, taken from GingerCruzt R7.3. I made some modifications to make it work on GingerDX. Thanks FrogyFurnetalWidget is not working yetI will not include Timescape along with GingerDX, but an update.zip instead. I don't want GingerDX to be bloated. Flash it after you flash GingerDXMaps ownhere 5.9
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by bashmakh30; 19-08-2011 at 15:13.
چجوری میشه محل سیو رو کارت حافظه قرار داد نه حافظه تلفن
غیر از روت کردن
شما داری پول میدی یه گوشی جدید بخر این گوشی عالیه ولی وقتی پشتیبانی نمیشه به درد نمیخوره رمش کمه و هزاران مشکل دیگه به نظرم شما باید به فکر گوشی جدید تر باشی بهتره بازم حق انتخاب با شماست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)