مو زن بینی مدل خوب و قیمت مناسب چی میشه گرفت ؟
مو زن بینی مدل خوب و قیمت مناسب چی میشه گرفت ؟
نه بالاتر نیومده!
اگه بدن کم مویی دارید بخرید اگه نه از هیچ بادی گرومی راضی نخواهید بود..
دوستان در مورد این مقایسه بهم مشاوره میدید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ستاره رو بردارین که نشون بده
رمینگتون برابر فلیپس چند تومن ارزون تره ولی چند تا قابلیت داره که گویا فلیپس نداره
مث
حالا چیکار کنم
ضد آب (قابلیت استفاده زیر دوش) استفاده به صورت خشک و مرطوب
کدومو بگیرم؟
Last edited by ∞ LuCiFeR ∞; 20-03-2015 at 16:08.
چیه مدلش ؟؟؟؟؟
با عرض سلام و خسته نباشید به دوستان چندتا سوال داشتم!
میخواستم بدونم از بین این دو ریش تراش کدومشون رو پیشنهاد میکنن؟
تفاوت تیغه فولاد زد زنگ و آلیاز نقره چیه؟
برای اصلاح حدودا ریش باید چقدر باشه تا اصلاح کنه ، منظورم حداکثر مقداره! مثلا اگر در حد یکی دوسانت باشه اصلاح میکنه؟
و اینکه تریمر تو اون رنج قیمت این مدل چطوره؟
سلام دوستان.میخام یک ریش تراش خوب بخرم.جوری که بشه شیش تیغه کرد.سریع باشه و خط زن و ضد اب هم باشه.از همش مهم تر حساسیت ایجاد نکنه و باعث جوش زدن نشه.راحت تمیز بشه.بدون کف هم بشه به راحتی شیش تیغه و اصلاح کرد.بودجه هم حدودا 1 میلیون و 200 هست.یک روز در میون هم اصلاح میکنم.میخام حداقل 10 سال خوب کار کنه و صورت رو سفید کنه و یک تار مو هم جا نذاره بخ خصوص زیر چانه.
سوال دیگری هم که دارم اینه که فیلیپس بهتره یا پاناسونیک؟چون شنیدم این سه تیغه های فیلیپس برای پوست خیلی خیلی بده.ممنون میشم راهنمایی کنید.
Last edited by fredmehdi; 25-03-2015 at 12:24.
با این بودجه فقط LV95 و 65 و بس!!
Last edited by Ali_softcenter; 25-03-2015 at 15:38.
قیمتش دقیقا چنده؟
فرقش با lv 65 و lv 81 چیه؟
با LV65 هیچ فرقی نداره به جز اینکه 90 یه دستگاه داره همراهش که هم نقش استند و هم نقش شارژر و هم تمیز کننده رو ایفا میکنه..
اگه برات مهم نیست 65 رو بگیر
قیمت 95 اگه بری جمهوری بگردی یک و دویست و خورده ای پیدا میکنی...و 65 هم بگردی یک و صد و خورده ای احتمال زیاد پیدا بشه...سایت ها گرون تر میدن...95 یک و سیصد و خورده ای و 65 یک و دویست
فرق 95 با 81 اگه اشتباه نکنم فقط در
1- 95 یه سنسور داره که با توجه به ضخامت مو قدرت ریش تراش رو تنظیم میکنه که به پوست آسیب کمتری برسه این سنسور رو 65 هم داره
ولی 81 نداره
2- ظاهر شکیل تر
خود پانا سونیک این تکنولوژی رو اینجوری توضیح داده :
عملکرد این سنسورهای پاناسونیک به این صورت است که کاملا هوشمند می باشند و به طور خودکار عمل می کنند و با تغییراتی در سرعت و دور موتور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، اصلاحی یکنواخت و تمیز را ایجاد می کنند.
شاید این تجربه را داشته باشید که موقع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در برخی مناطق به دلیل تراکم کم در رویش موهای صورت، سرعت اصلاح در این مناطق افزایش پیدا می کند ولی در مناطقی مانند زیر گردن و زیر لب که تراکم رویش مو در آنجاها بیشتر است و همچنین حالت گود رفتگی این مناطق باعث می شود اصلاح در این قسمت ها هم زمان بیشتری ببرد و هم ممکن است اصلاح کاملی صورت نپذیرد. نکته اصلی آن این است که با نگهداشتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به مدت طولانی در این مناطق، احتمال حساسیت و التهاب پوست نیز افزایش پیدا می کند.
پاناسونیک با استفاده از این تکنولوژی جدید در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با تغییر سرعت و دور موتور در مناطق مختلف بسته به میزان رویش مو و قطر مو اصلاحی یکنواخت و سریع را به مصرف کنندگان خود ارائه می دهد.
وگرنه فرق دیگه ای ندارن به لحاظ قیمتی فقط فرقشون 50 تومنه ظاهرا بین 81 و 95
هر دو دستگاه شست و شو دارن
اگه دستگاه برات مهم نیست و دستی تمیز میکنی و دستی هم شارژ میکنی و سنسوره مهم تره 65 بگیر
فقط حواست باشه! 61 هم داریم! که بدون دستگاه 81 هست!
در واقع 4 تا مدل بالا ی یک میلیون داره
81 و 61
95 و 65
که هیچ فرقی جز داشتن و نداشتن دستگاه ندارن اونایی که کنار هم نوشتم.
دستگاه همه رو با هم انجام میده همزمان میذاری تمیز میکنه و شارژ میکنه! ولی نباشه باید بری بشوریش بذاری خشک بشه و خودت بزنی شارژ بشه.
به نظر من با توجه به تفاوت قیمتی خیلی کم 95 و 81 خریدن 81 به خاطر نداشتن اون سنسور صرف نداره
پس بین 95 و 65 یعنی بین داشتن دستگاه و نداشتن دستگاه همراه...یکی رو انتخاب کن
فقط هزینه خرید کارتریج برای دستگاه هم هست! تا اونجایی که من سرچ کردم مدل های دستگاه دار..کارتریج میخوره برای تمیز کردنش...که اونایی که در نت هست بسته های 3 تاییه! باید ببینی اینجا قیمتش چنده..میصرفه یا نه! چون می بینی که مملکت ما مملکت عادی نیست! یهو دیدی دیگه کارتریجش نایاب شد!!! یا هر 6 ماه گرون تر شد! اون وقت دستگاهش تقریبا برات غیر قابل استفاده میشه!!! این از بدی های داشتن دستگاه استند و تمیز کننده د ش در ایران هست!!
آمارش رو از آژند سرویس و از مغازه های جمهوری و فردوسی نرسیده به توپخونه و حتی کوچه مروی ( جاهایی که مرکز این چیزا هست ) بگیر!!! ازشون حتی بپرس قیمت کارتریجش در 2 سال گذشته چقدر نوسان داشته و ....
من یه زمانی براون دستگاه دار خریدم پیشمون شدم...کارتریجش بعد از یه مدت نایاب شد!! هیچ جا پیدا نمیکردم حتی خدمات پس از فروش براون هم نداشت...
هی میگفت میاریم ولی معلوم نیست کی!
البته اگه آدمی هستی که سالی یه بار مسافرت خارج از کشور میری حاال حتی شده ترکیه! نگرانی نداشته باش ...فوقش اگر نایاب شد از اونجا کارتریجش رو میخری!
بعد یه چیزی رو بگم عزیز....دستگاه ازش مراقبت کنی هیچیش نمیشه البته ده سال رو قول نمیدم ولی راحت 5 سال رو کار میکنه نهایت یه سرویس موتور میخواد بعد از چند سال...
ولی قطعات مصرفیش یعنی توری سرش و تیغه های داخلش که زیر توری هستند نهایت 2 سال مثل روز اول هستند بعد از دو سال باید عوضشون کنی وگرنه اصلاحت روز به روز ضعیف تر میشه...و راضی نخواهی بود ...تیغه هاش هم گرونه و روز به روز اگر تورم بالا تر بره گرون تر میشه!
به نظرم برای آینده نگری هم شده یه توری و یه تیغ اضافه براش بخر..حالا الان نه..برای اینکه فشار نیاد به لحاظ مالی بذار 3 ماه بعد از خرید خود دستگاه بخر!
ولی اگه الان تیغه ها و توریش برات در بیاد مثلا 350 تومن! 2-3 سال دیگه باید 500 تومن پول بدی....و از اونجا که میزان درامد اکثر ما با میزان تورم یکسان بالا نمیره پس بصرفه هست الان بخری نگهش داری!
البته اگر وضعت خیلی خوبه و کار آزاد داری و میدونی وضعت بهتر هم میشه ان شا الله نه دیگه نمیخواد بذار همون موقع بخر...![]()
Last edited by Ali_softcenter; 25-03-2015 at 15:44.
تا 400 تومان ریش تراش خوب چی پیشنهاد میدهین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)