دیدی گفتم خوبه
آره بوش خیلی خاصه معلوم نیست تلخه - خنکه - ترشه شایدم گرم !
تازه اگه به لباست بزنی بعد چند ساعت واقعا بوش عالی میشه یعنی خیلی خیلی بوش از اولش بهتر میشه
دیدی گفتم خوبه
آره بوش خیلی خاصه معلوم نیست تلخه - خنکه - ترشه شایدم گرم !
تازه اگه به لباست بزنی بعد چند ساعت واقعا بوش عالی میشه یعنی خیلی خیلی بوش از اولش بهتر میشه
جناب شما که تازه خریدی ، این ادکلن چند مدل داره ؟ سرچ کردم یکی شیشه اون توی یه کاور بصورت کج بود و یکی همون شکلی بود که شما عکسشو گذاشتین
کسی تهران جایی سراغ داره ادکلن cigar بفروشن؟ ترجیحا نزدیک شهرک غرب
من همین که محمد جان خریده رو تست کردم که سرش کج نیست.
.........................................
راستی افترشیو old spice هم تست کردم.یکم تند بود.ولی با بویه مام اش خیلی فرق داشت.قیمتش هم
بزرگش 12 تومن بود.ادکلنش هم نداشت.عکسشو تو ادلکنایه آرمان خان دیده بودم ولی نمیدونستم چیه.خیلی
گندست![]()
عزیز یه نمونه بیشتر نداره
فقط یکیش تو جعبش قاب فلزی داره یکی نداره ( که من بدون قاب رو گرفتم ) که اینجا هم زده 65 دلار
اینم سایت اصلیش خودت ببین :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
cyber861 عزیز
من امروز the one رو تست کردم اولش خیلی خوب بود یه بوی شکلاتی داشت خوشم امد ولی پخش خوبی نداره (البته شاید روی پوست من اینطورباشه ) ولی میخواستم ببینم از GUCCI این دو مدل رو کدومش رو تست کردی
1- GUCCI POUR HOMME II
2- GUCCI POUR HOMME
تازه ادکلنش بوش قویتره هرچند که برای طبع من اینم ملایمه. البته زیادش دیگه بوی نفت و پتروشیمی و گازوییل برام تداعی میکنه. در عوض یک ادکلن اصیل امریکایی با قیمت خیلی ارزان است.
ترجمه دست و پا شکسته از یک رویو در مورد derrick .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Derrick یک عطر متوسط، خشن و قدیمی دهه 70 است.یک aromatic fougere بدخلق با بوی تند اویه ای, چوبی و خزه ای است.یک سرباز کهنه کار از زمانی که یقه های باز، گردن بندهای طلا و سینه پشمالو مد بوده. ولی با بوی منحصر به فردی که داره خودشو از تمام عطرهای هم دوره خودش متمایز میکنه.
تا حالا هیچ عطر دهه 70 ای که اینقدر تاریک و عبوس باشه به مشامم نخورده. بوی زمخت و کهنه ای که داره با شیشه قهوه ای و در سیاهش در تناسبه و تشکیل یک عصاره ترسناک و مهیب رو میده.
Derrick بوی خزه سیاه دودی، نعناع هندی بو داده، میخک، دارچین، جوز، زیره و صندل میده.
دریک عطر ملایمی نیست. یک عطر خشنه که شبیه هیچ عطر دیگه ای که دارم نیست ...
پخش بوش معمولی است مثل سگی است که تو حیاط خانه همسایه به درخت زنجیر شده. اگر فاصله رو حفظ کنی بهت کاری نداره اگر بیش از حد نزدیکش بشی گازت میگیره.
یک عطر جالب و بدخلق که روح تازه ای در کالکشن عطرهای Powerhouse میدمد.
پورهوم 2 رو تست کردم.بویه ملایمی داره.وقتی میمونه خیلی فانتزی میشه و یجورایی بویه آدامس میده.
پورهوم رو تست نکردم متاسفانه ولی خیلی ازش تعریف شنیدم.امروز یه جا دیدم که نمیشد تست کنم.چون
بازشو نداشت و تستر هم نداشت.
آره the one به همین علت از لیسته خریدم حذف شد.نسبت به قیمتش نمیارزه.کاره خیلی سنگینی هم نیست با اینکه گرمه.
---------- Post added at 07:30 PM ---------- Previous post was at 07:29 PM ----------
زده بود روش آلمان
Last edited by cyber861; 10-11-2011 at 19:34.
اره ساخت آلمان خورده. ولی برند امریکاییه. تو هند هم فکر کنم تولید میشه .
شعارش اینهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
If your grandfather hadn't worn it, you wouldn't exist
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)