تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 246 از 416 اولاول ... 146196236242243244245246247248249250256296346 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,451 به 2,460 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سایت گل - بارسلونا به آرسنال و آرسن ونگر اعلان جنگ کرده است. شکست در مرحله رفت ليگ قهرمانان که نشريات کاتالونيايي معتقد بودند به خاطر ريتزولي داور اين مسابقه که دوست مورينيو است رخ داده هيچ ربطي به اين عصبانيت و خشم تيم کاتالونيايي ندارد.
    داور دوست مورینیو هست بعد بارسلونا رو بازونده!؟! بابا یواش یواش از این سایت گل داره خوشم میاد

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سایت گل: شکست در مرحله رفت ليگ قهرمانان به خاطر ريتزولي داور اين مسابقه که دوست مورينيو است
    عجب......سایت گل=
    بهانه های بارسایی.....
    Last edited by HardWare Professor; 24-02-2011 at 17:53.

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مسي به بازي برابر مايوركا مي‌رسد

مهاجم آرژانتيني تيم فوتبال بارسلونا به استناد حکم پزشکي باشگاهش براي بازي شنبه شب برابر رئال مايورکا کاملاً آماده است.

به نقل از مارکا اسپانيا، ليونل مسي در بازي رفت تيمش در ليگ قهرمانان اروپا مقابل آرسنال از ناحيه کشاله ران آسيب ديد و اين مصدوميت در تمرينات اخير تيمي نيز حادتر شد.
    هواداران بارسلونا به شدت نگران وضعيت مسي هستند و سايت رسمي باشگاه بارسلونا از دريافت بيش از 4000 ايميل در دو روز گذشته خبر داده است.
    با اين شرايط روز گذشته ليونل مسي در بدن‌سازي باشگاه شرکت کرد، اما به اين بازيکن اجازه داده نشد تا در تمرينات فشرده تيم حضور داشته باشد. پزشک معتمد باشگاه، اما اطمينان کامل دارد که مسي در بازي برابر رئال مايورکا در دربي کاتالونيا کاملاً آماده خواهد بود.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یا منبع شما مشکل داره، یا اونی که ترجمه کرده در سلامت کامل نبوده!

تو لینک شما، اصلا حرفی از 4000 تا email نیست از طرفی حرف هایی درباره وضعیت والدز و پویول زده که اونم تو متن ترجمه شده نیست!!!

The injured Xavi, Puyol and Valdes also exercised. These three players and Dani Alves, through suspension, are small in the game against Mallorca. Martin Montoya, right side of the subsidiary, has trained with the first team for this reason. Guardiola also pulled the team players and Thiago Alcántara Rubén Miño.

.

سایت گل - بارسلونا به آرسنال و آرسن ونگر اعلان جنگ کرده است. شکست در مرحله رفت ليگ قهرمانان که نشريات کاتالونيايي معتقد بودند به خاطر ريتزولي داور اين مسابقه که دوست مورينيو است رخ داده هيچ ربطي به اين عصبانيت و خشم تيم کاتالونيايي ندارد.
    یاد فیلم God Father افتادم یعنی مافیا بازی و باند بازی تا این حد؟

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ژوزه مورينيو: كريس رونالدو نه مهاجم است و نه بال؛ تركيبي از اين دواست

سايت گل- ژوزه مورينيو، سرمربي رئال مادريد، معتقد است كريس رونالدو تركيبي از يك مهاجم و يك بال است و توانايي لازم براي بازي در هر دو پست را دارد.

آقاي خاص در مصاحبه با اسكاي اسپورت گفت:" ما به دنبال پستي هستيم كه كريس در آن راحت باشد و همواره در اين مورد بحث مي كنيم. آيا او يك مهاجم است؟ فكر نمي كنم اين طور باشد. او توانايي عبور از بازيكن مقابلش را دارد.

كريس يك بال است؟ نه چون او گلزني هم مي كند. وقتي شما بال باشيد، در يك فصل اين همه گلزني مي كنيد؟ فكر مي كنم او تركيبي از اين دو باشد. او پخته شده و در فرم خوبي قرار دارد. او از همه ويژگي ها برخوردار است."

سرمربي پرتغالي همچنين در مورد شكست 5-0 تيمش مقابل بارسا صحبت كرد و تاييد كرد شكست دادن بارسا بسيار دشوار است اما غير ممكن نيست.

" هركسي ممكن است شكست بخورد. من آخرين بازي مان مقابل والنسيا در خانه حريف را به ياد دارم. نمي توانم بگويم بازيكنانم ترسيده بودند اما مطمئنم كه احساس خوبي نداشتند.

اين كاملا طبيعي است كه بعد از چنين شكستي نياز به زمان داريد اما فكر مي كنم تيم به شرايط خوبش بازگشته است.

ما نياز داريم تا به روند پيروزيهاي مان ادامه دهيم. ما اين فصل تيم جواني داريم، جوان ترين تيم تاريخ رئال. فكر مي كنم تا به حال خوب كار كرديم اما بايد حتما يك جام به دست بياوريم."

کد:
    زلاتان ابراهيموويچ: مشكل من در بارسا فقط آقاي پروفسور بود!/ حاضر بودم براي مورينيو بميرم

سايت گل- زلاتان ابراهيموويچ، مهاجم سوئدي ميلان، معتقد است به دليل درگيري هايي كه با پپ گوارديولا داشت، هيچ شانسي براي موفقيت در بارسا براي خودش متصور نبود.

او در مصاحبه با يورو اسپورت گفت:" در بارسلونا فهميدم اوضاع چقدر سريع مي تواند تغيير كند. مشكل من يك نفر بود....پروفسور گوارديولا!"

زلاتان كه بعد از يك فصل نه چندان خوب در بارسا، در تابستان گذشته به ميلان پيوست، گوارديولا را دليل عدم موفقيت و مشكلاتش مي داند.

" من هرگز با كسي مشكل نداشتم. كسي نيست كه بتواند بگويد من كار اشتباهي انجام دادم. شش ماه اول حضورم در نوكمپ عالي بود.
    اما بعد از آن انگار اتفاقي رخ داد كه من هرگز نفهميدم چه بود و هنوز هم منتظر پاسخ هستم. اگر كسي را نداشته باشيد كه به شما انگيزه بدهد، ديگر دليلي هم براي جنگيدن نداريد. اين كاري است كه مربيان بايد انجام بدهند.

مورينيو به اندازه اي به من روحيه مي داد كه حاضر بودم به خاطر او بميرم. يك مربي بايد خودش را با بازيكناني كه در اختيار دارد تطبيق دهد، به ويژه وقتي 70 ميليون يورو براي او خرج مي كنيد."

کد:

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

فابرگاسي ديگر به لندن رفت؛ دزدي آرسنال از بارسلونا
    اميدوارم خيلي زود براي اين مسئله فكري كنن
    نميشه هفت هشت سال يه بازيكن رو آموزش داد و وقتي به مرحله بازدهي رسيدن به راحتي نصيب تيمهاي ديگه بشن
    ميشه شرط عضويت يا ثبت نام در مدارس فوتبال بارسا رو بستن قراردادهاي طولاني مدت گذاشت
    اميدوارم آرسنال كه تيم قابل احتراميه به مدارس خودش بيشتر اعتماد كنه

بعضي از دوستان رئالي واقعا خيلي زحمت ميكشن و روي مسائل داخلي بارسا خيلي حساسن
    حتي روي اينكه 4000 هزارتا ايميل اومده يا نه دقت ميكنن و نگران هستن كه خدايي نكرده خبر غير مستند فضاي تاپيك رو آلوده نكنه
    من به شخصه ازشون ممنونم

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

حتي روي اينكه 4000 هزارتا ايميل اومده يا نه دقت ميكنن و نگران هستن كه خدايي نكرده خبر غير مستند فضاي تاپيك رو آلوده نكنه
    من به شخصه ازشون ممنونم
    اخبار داخلی که نه...کلا رو اخبار...از 4000 تا ایمیل شروع میشه...بعد یه جا میگین داور دوست مورینیو بوده...کم کم همینطور بالا می گیره .

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

اخبار داخلی که نه...کلا رو اخبار...از 4000 تا ایمیل شروع میشه...بعد یه جا میگین داور دوست مورینیو بوده...کم کم همینطور بالا می گیره .
    و بقولش:
    اونقدر این دروغ(ها) رو پیش خودشون تکرار میکنن، که تبدیل به واقعیت میشه براشون!

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

و بقولش:

و شما هم اینقدر باخت ها را به بارسا میبینید که حسادت تولید میشه

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مورینیو:"بنزما نیاز به پیشرفت دارد"

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران :

ژوزه مورینیو معتقد است که کریم بنزما هنوز هم جا برای پیشرفت دارد...

ژوزه مورینیو سرمربی رئال مادرید اصرار دارد که مهاجمش کریم بنزما برای نشان دادن پتانسیل واقعی خود نیاز به پیشرفت دارد.

مهاجم ملی پوش رئال مادرید در فصل 2010/11 تلاش بسیاری داشته است و در آخرین بازی تیمش مقابل لیون در مرحله 1/8 نهایی لیگ قهرمانان اروپا تک گل تیمش را به ثمر رساند.

با این حال ژوزه مورینیو معتقد است که مهاجم 23 ساله اش هنوز هم جای برای پیشرفت دارد و در این باره به روزنامه AS گفت:"هر کس میداند که پتانسیل بالقوه او بسیار قابل توجه است"

"اما همه و خود او این مسئله را میدانند که او پسر باهوشی است که در طول مسابقات در برخی جنبه های خاص نیاز به پیشرفت دارد"

"او تلاش میکند تا پیشرفت کند.او در مسیر درستی قرار دارد"

کد:
    .

من به شخصه ازشون ممنونم
    پرداختن و درج شایعه، بخشی از خبرنگاری و فوتبال هست و گه گاه دیده میشه همون شایعه به واقعیت بدل میشه.

اما اینکه شما ترجمه ای کاملا ( یا حداقل میشه گفت 50% ) اشتباه بذاری و حتی لینک سایت یا خبرگذاری که ترجمه کرده رو نذاری، امر کاملا جدایی هست.

یعنی شما خوشت میاد من یه خبر رو بردارم ( مخصوصا از سایت های اسپانیایی که خیلی دوستان به زبانش آشنایی ندارن ) بعد هرطور که خواستم ترجمش کنم؟!!

// من اون لینک رو جستجو کردم حتی توش یه جا عدد 4000 نبود! بعد رفتم برای اطمینان از اینکه نکنه بصورت حروف این عدد نوشته شده باشه، ترجمش کردم، ولی باز هم نبود و تازه توش پر از مطالبی بود که اصلا بهش اشاره نشده بود! گفتن نصف حقیقت + گفتن دروغ = ؟ نمیدونم شاید دوستان بارسایی ، یه عمر هست که با این نوع اخبار سر کردن، اما ما عادت نداریم...

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

و بقولش:
    [CENTER][B][SIZE="3"][COLOR="Red"]
    پرداختن و درج شایعه، بخشی از خبرنگاری و فوتبال هست و گه گاه دیده میشه همون شایعه به واقعیت بدل میشه.
    اما اینکه شما ترجمه ای کاملا ( یا حداقل میشه گفت 50% ) اشتباه بذاری و حتی لینک سایت یا خبرگذاری که ترجمه کرده رو نذاری، امر کاملا جدایی هست.
    یعنی شما خوشت میاد من یه خبر رو بردارم ( مخصوصا از سایت های اسپانیایی که خیلی دوستان به زبانش آشنایی ندارن ) بعد هرطور که خواستم ترجمش کنم؟!!
    // من اون لینک رو جستجو کردم حتی توش یه جا عدد 4000 نبود! بعد رفتم برای اطمینان از اینکه نکنه بصورت حروف این عدد نوشته شده باشه، ترجمش کردم، ولی باز هم نبود و تازه توش پر از مطالبی بود که اصلا بهش اشاره نشده بود! گفتن نصف حقیقت + گفتن دروغ = ؟ نمیدونم شاید دوستان بارسایی ، یه عمر هست که با این نوع اخبار سر کردن، اما ما عادت نداریم...
    گفتم كه دستتون درد نكنه كه مراقب هستين
    اين بارساييها واقعا موجودات خبيث و دروغ پردازي هستن
    به اميد روزي كه كاتالان عقب مانده شبيه اتوپياي مادريد بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •