تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 246 از 646 اولاول ... 146196236242243244245246247248249250256296346 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,451 به 2,460 از 6460

نام تاپيک: مشاوره براي خريد گوشي هاي آندرويد

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با تشکر فراوان از شما دوستان عزیز من خودم هم دو گزینه اصلیم این دو گوشی بودن اما من s3 را قیمت کردم 1650 میگن تو اینترنت هم کمترین قیمت 1500 بود اگه قیمتش پایینتر بیاد حتما میخرم s3 نوسان قیمت بالایی داشته از 1100 تا دو میلیون رفته و برگشته/ ولی در کل با این نیاز های من 4x هم گوشی مناسبی هست هم قیمتش مناسبه هم اینکه قبلا viewty داشتم ازش راضی بودم الانم دست بابامه البته اون گوشی از لحاظ سیستم عامل افتضاح بود حالا هم فقط به خاطر اندروید میرم سراغ lg / خلاصه دوستان من از راهنماییتون خیلی خیلی متشکرم/ اما هنوز دو دلم که کدومو بخرم.
    پیشنهاد میکنم شما که بیشتر قصد خوندن کتاب داری این دوتا گوشی رو بزاری کنار هم یه مقایسه کنی
    اس 3 الان 1620 هست 4 ایکس 1250 ( هر دو گارانتی اصلی )
    400 هزار تومن هزینه بیشتر میخواین بدین برای چیزی که نیازی بهش ندارین
    هیچ کمبودی هم به نسبت اس 3 در 4 ایکس مشاهده نمیکنین ، حداقل جنس بدنه و کیفیت ساختش یه سر و گردن از اس 3 بالاتر هست ، بحث دیزاین گوشی هم به کنار

2. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه arash9426's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

پیشنهاد میکنم شما که بیشتر قصد خوندن کتاب داری این دوتا گوشی رو بزاری کنار هم یه مقایسه کنی
    اس 3 الان 1620 هست 4 ایکس 1250 ( هر دو گارانتی اصلی )
    400 هزار تومن هزینه بیشتر میخواین بدین برای چیزی که نیازی بهش ندارین
    هیچ کمبودی هم به نسبت اس 3 در 4 ایکس مشاهده نمیکنین ، حداقل جنس بدنه و کیفیت ساختش یه سر و گردن از اس 3 بالاتر هست ، بحث دیزاین گوشی هم به کنار
    حرف شما را کاملا تایید میکنم من تو سایتها خیلی گشتم همه از سامسونگ تعریف میکنن و سنگ آپدیتهای سریعشو به سینه میزنن در صورتی که دو شب پیش هم اخبار ایران هم خارج اعلام کرد شرکت سامسونگ به کاربرانش تو ایران فرصت داده تا اول خرداد همین سال یعنی 20 روز دیگه گوشیهاشونو میخوان آپدیت کنن یا هر استفاده ای از امکانات فروشگاههای آنلاین دارن انجام بدن! بخاطر اینکه
    شرکت سامسونگ بدلیل مسایل حقوقی کاربران ایرانی خود را تحریم میکنه و کاربر ایرانی نه میتونه گوشیشو آپدیت کنه نه میتونه از امکانات اینترنتی این شرکت استفاده کنه یعنی واسه اونایی که عشق آپدیت کردنن این پایان عمر سامسونگ وگلگسیهاش تو ایرانه!!
    هر کی شک داره یه سرچی بزنه

4. این کاربر از arash9426 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

تحريم نرم افزاري سامسونگ در ايران

شنبه ۷ ارديبهشت ۱۳۹۲ ساعت ۲۰:۱۶

اپ استور سامسونگ فقط تا اول خرداد به ايرانيان ارائه خدمت مي كند و اگر گوشي هاي سامسونگ داريد تنها تا اين تاريخ فرصت به روز رساني نرم افزارهاي خود را خواهيد داشت.

به گزارش اول نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران؛ سامسونگ چند روزي است كه ایمیلي برای اعضای اپ استور خود ارسال كرده و از آنها خواسته تا سريعتر نسبت به بروز رساني برنامه ها اقدام كنند. اين شركت اعلام کرده از تاریخ ۱ خرداد {۲۲ می، ۲۰۱۳} خدمات برنامه های کاربردی سامسونگ به جهت برخی موانع حقوقی موقتاً متوقف خواهد شد.
    سامسونگ همچنین اعلام کرد این اطلاعیه، به موجب ماده ۲ -۱۰ شرایط استفاده از برنامه های کاربردی سامسونگ برای خریداران و ماده ۲-۲۳ شرایط و ضوابط خدمات سامسونگ، یک اخطاریه قبلی در خصوص توقف خدمات برنامه های کاربردی تلقی می گردد.

در حال حاضر اغلب دارندگان تبلت و گوشی های هوشمند سامسونگ در ایران از طریق اپ استور سامسونگ آپدیت می شوند و این کمپانی برنامه جایگزینی برای آپدیت شدن گوشی های ایرانی اعلام نکرده است.

اين تعطيل شدن خدمات نرم افزاري سامسونگ در حالي انجام مي شود كه اين كمپاني سود بسيار خوبي را در بازار ايران كسب مي كند و اين اقدام جاي تامل دارد.

6. این کاربر از arash9426 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

البته این موضوع مربوط میشه به samsung apps و بسته شدنش به روی آی پی های ایرانی
    با همین کار کلی سود از فروش اپلیکیشن های پولی که تا الان به مردم میفروخت رو از دست میده
    ولی به هر حال شما عاقلانه تصمیم بگیر به خرید ، بودجه ات رو بر اساس نیازهات خرج کن
    نمیگم اس 3 گوشی بدیه ولی شما با 400 هزار تومن هزینه کمتر 4 ایکس میخرید و کمبودی هم نسبت به اس 3 ندارید

8. 3 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

البته این موضوع مربوط میشه به samsung apps و بسته شدنش به روی آی پی های ایرانی
    با همین کار کلی سود از فروش اپلیکیشن های پولی که تا الان به مردم میفروخت رو از دست میده
    ولی به هر حال شما عاقلانه تصمیم بگیر به خرید ، بودجه ات رو بر اساس نیازهات خرج کن
    نمیگم اس 3 گوشی بدیه ولی شما با 400 هزار تومن هزینه کمتر 4 ایکس میخرید و کمبودی هم نسبت به اس 3 ندارید
    از شما به خاطر راهنماییتون تشکر میکنم همین هفته یه 4ایکس میخرم و دیگه فکر نمیکنم بعد از یکی دو سال بشه فروختش چون ال جی فروش دست دوم خوبی نداره پس دیگه وقتی خریدمش باید انقدر باهاش کار کنم تا عمرش تموم بشه!!!!

10. این کاربر از arash9426 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

از شما به خاطر راهنماییتون تشکر میکنم همین هفته یه 4ایکس میخرم و دیگه فکر نمیکنم بعد از یکی دو سال بشه فروختش چون ال جی فروش دست دوم خوبی نداره پس دیگه وقتی خریدمش باید انقدر باهاش کار کنم تا عمرش تموم بشه!!!!
    اتفاقا 4x بهترین بازار رو بین گوشی های الجی الان داره ( غیر از نکسس 4 ) تا یک سال جوابگوی نیاز هست دیگه دقت هم کنین دارید 1200 پول این گوشی میدین که تو این زمونه با دلار سه هزار و خورده ای قیمت متوسطی محسوب میشه
    گوشی رو بخرین و از صفحه نمایش IPS لذت ببرین

12. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام

این گوشهای چینی با کانفیگ بالا به نظر چطور میان و ارزش خریدن دارن؟

مثلا این گوشی ها خیلی تعریف میکنن ازشون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امکانتشون در مقابل قیمتشون که واقعا خوبه و زیاد هم تعریف میکنن از کیفیتشون
    قیمتشون هم حدود 800تا900 تومن هستن
    کسی در مورد این گوشیها نظری نداشت؟

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

حرف شما را کاملا تایید میکنم من تو سایتها خیلی گشتم همه از سامسونگ تعریف میکنن و سنگ آپدیتهای سریعشو به سینه میزنن در صورتی که دو شب پیش هم اخبار ایران هم خارج اعلام کرد شرکت سامسونگ به کاربرانش تو ایران فرصت داده تا اول خرداد همین سال یعنی 20 روز دیگه گوشیهاشونو میخوان آپدیت کنن یا هر استفاده ای از امکانات فروشگاههای آنلاین دارن انجام بدن! بخاطر اینکه
    شرکت سامسونگ بدلیل مسایل حقوقی کاربران ایرانی خود را تحریم میکنه و کاربر ایرانی نه میتونه گوشیشو آپدیت کنه نه میتونه از امکانات اینترنتی این شرکت استفاده کنه یعنی واسه اونایی که عشق آپدیت کردنن این پایان عمر سامسونگ وگلگسیهاش تو ایرانه!!
    هر کی شک داره یه سرچی بزنه

سلام.

دوست عزیز اگر به خبری که خودتون گذاشتید دقت کنید ،اون قضیه مال فروشگاه سامسونگ هست نه آپدیتهاش.ضمن اینکه این مسئله به راحتی قابل حله همونطور که الان گوگل پلی برای ایرانیها بسته هست ولی همه ازش استفاده میکنن.
    به غیر از این مسئله به اینم توجه داشته باشید که سامسونگ و ال جی هر دو مال یک خانواده هست و احتمال اینکه اون قضیه برای ال جی هم پیش بیاد هست در اون صورت هم هیچ مشکلی نخواهد بود.به هر حال ایرانه دیگه.در مورد اپدیتها هم اصلا" فرض میکنیم دیگه به اسم ایران آپدیتی نیاد.کاربرای سامسونگ میتونن از آپدیتهای کشورهای امارات،عراق، افغانستان،مصر،مراکش و یکی دوتا کشور دیگه که الان حضور ذهن ندارم استفاده کنن و هیچ تفاوتی با ایرانش نداره که اونم بدلیل استفاده سامسونگ از CSC یکسان درون تمام این رامهاست که خدمتتون عرض کردم.

15. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تفاوت قیمت بدون گارانتیشون 160-170 ه

17. این کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام.
    دوست عزیز اگر به خبری که خودتون گذاشتید دقت کنید ،اون قضیه مال فروشگاه سامسونگ هست نه آپدیتهاش.ضمن اینکه این مسئله به راحتی قابل حله همونطور که الان گوگل پلی برای ایرانیها بسته هست ولی همه ازش استفاده میکنن.
    به غیر از این مسئله به اینم توجه داشته باشید که سامسونگ و ال جی هر دو مال یک خانواده هست و احتمال اینکه اون قضیه برای ال جی هم پیش بیاد هست در اون صورت هم هیچ مشکلی نخواهد بود.به هر حال ایرانه دیگه.در مورد اپدیتها هم اصلا" فرض میکنیم دیگه به اسم ایران آپدیتی نیاد.کاربرای سامسونگ میتونن از آپدیتهای کشورهای امارات،عراق، افغانستان،مصر،مراکش و یکی دوتا کشور دیگه که الان حضور ذهن ندارم استفاده کنن و هیچ تفاوتی با ایرانش نداره که اونم بدلیل استفاده سامسونگ از CSC یکسان درون تمام این رامهاست که خدمتتون عرض کردم.
    سلام / من این خبر واین حرفها را نزدم که بگم سامسونگ دیگه آپدیت نمیشه و دیگه بدرد نمیخوره یا اینکه اگر کسی بخواد بخره پشیمونش کنم ، من اینا را گفتم فقط به خاطر اینکه تو این سایت و خیلی سایت های دیگه دیدم وقتی میخوان در مورد سامسونگ حرف بزنن کلی قربون صدقه شرکت و گوشیهاشو امکاناتش میرن و وقتی اسمی از یک برند دیگه میاد چیزی جز معایبش نمیگن حالا همه اینا به کنار اگه خواستن دوتا گوشی را مقایسه کنن حتما دعواشون میشه و به هم وطن خودشون هر بی احترامی میکنن که برند مورد علاقشونو سرتر کنن مثلا همین گوشی ال جی که من گفتم فقط میگن آشغاله نخر کسی عیبشو بهم نگفت. من این حرفها را زدم تا کسایی که اینجوری برای یه گوشی جنگ و جدل میکنن بدونن که اون شرکتی این گوشی را ساخته واسه کاربر ایرانیش هیچ ارزشی و احترامی قائل نیست حالا میخواد سامسونگ و ال جی باشه یا هر گوشی دیگه / یکی مثه من میاد اینجا که یه کمکی بگیره و راهنماییش کنن تو بعضی سایتها رفتم گفتم نظرتون در مورد این دو گوشی چیه دونفر نظر دادن و خودشون شروع به بحث و دعوا کردن حتی یک عیب یا خوبی هم از گوشیها نگفتن فقط دعوا سر اسم شرکت سازنده بود / طرف حرفهام هیچ سایت یا شخص خاصی نیست./ موفق باشید

19. این کاربر از arash9426 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •